Çözüm Süreci

Çözüm Süreci

Son dakika çözüm süreci haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çözüm süreci ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çözüm süreci haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çözüm Süreci

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çözüm süreci gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.192 çözüm süreci haberi bulunmuştur. Tüm çözüm süreci haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi
Bakan Fidan, Sisi'yle görüştü! Gazze için 4 çözüm önerisi Mısır'da temaslarını sürdüren Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail - Filistin çatışmalarına ilişkin çözüm önerilerini açıkladı. Bakan Fidan, Gazze'deki Türk vatandaşlarının tahliyesiyle ilgili son duruma ilişkin bilgileri de verdi.
14.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti Cumhurbaşkanı Erdoğan katıldığı canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Kendinden olmayana tahammülü göstermeyen Kılıçdaroğlu'nun linç kampanyaları rutinleşti. Bu bunların demokrasiden ne aldığını da gösteriyor. İlk başvurdukları yöntem linç kampanyası. Bunu 14 Mayıs'tan sonra depremzedelere de yaptılar." dedi.
26.05.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan CNN TÜRK'te önemli açıklamalar Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, CNN TÜRK'te gündeme ilişkin konuştu. Erbakan, Kılıçdaroğlu'na tepki gösterirken, 'CHP’den çözüm süreci bekliyoruz. Teröristlerin özgür olmasını istiyorlar. Borç almaktan ve faizden başka söylemleri yok.' ifadelerini kullandı.
11.05.2023 Gündem
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman ailesinin göçük altında olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen 7,4 büyüklüğündeki depremle ilgili açıklamalarda bulundu. Oktay, "Toplam 284 vefatımız, 2 bin 23 yaralımız ve 1710 yıkılan binamız var. Toplam 2786 arama kurtarma ekibimiz sahada, her an bu sayı artıyor" ifadelerini kullandı. CNN Türk yayınına bağlanan Yayman "İki abim, eşleri, ablam, eniştem, çocukları enkazın altında" dedi. Peki, Hüseyin Yayman kimdir, nereli, görevi nedir? AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın ailesi enkazdan çıkarıldı mı?
6.02.2023 Gündem
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı?
Mersin terör saldırısı nasıl oldu, terör saldırını kim yaptı? Mersin terör saldırısını kim yaptı, Mersin terör saldırısı nasıl oldu? İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin'deki polisevine yönelik saldırı ve İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bombalı terör saldırısıyla ilgili, "Mersin saldırısı da Münbiç'ten oldu, İstiklal Caddesi saldırısı da Münbiç'ten oldu" dedi. Söz konusu açıklamanın ardından Mersin terör saldırısı için yapılan aramalar arttı.
19.11.2022 Gündem
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi
Tahıl krizi aşıldı! Bakan Akar: Ukrayna teminat verdi Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, tahıl krizinin aşılması, kimyasal silah iddiaları ve terörle mücadeleye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
3.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeyi duyurdu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Batman'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, "500 yataklı hastanemizin de ihale süreci başladı. Batman'da 3 millet bahçesi projemiz var. Tarihi Hasankeyf ilçemizde Millet Bahçesi'nin çalışması sürüyor." dedi.
6.11.2021 Siyaset
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı...
Millet İttifakı'nda peş peşe hamleler! Cumhurbaşkanı ve başbakan adayı... Cumhurbaşkanlığı seçimlerine iki yıl gibi bir süre kala Millet İttifakı'ndan seçime yönelik peş peşe açıklamalar yapılıyor. En son İYİ Parti lideri Meral Akşener'in başbakanlık çıkışı ardından CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise cumhurbaşkanı adayı olacağı iddiaları tekrar gün yüzüne çıktı.
27.09.2021 Siyaset
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı!
HDP'li Sezai Temelli'nin sözleri siyaseti karıştırdı! Siyasette İmralı polemiği sürüyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir belgeselde, “Kürt sorununu çözmek için meşru organa ihtiyacımız var. HDP’yi meşru organ görebiliriz” dedi. CHP Lideri, geçmişte çözüm sürecinin başarısızlığında önemli neden olarak TBMM’nin etkin şekilde devreye alınmamasını ve muhatabın “gayrimeşru” olmasını görüyordu. Kılıçdaroğlu yeni bir “çözüm süreci” mi vaat ediyordu? Bu yaklaşımı Millet ittifakı da paylaşıyor muydu? Yoksa kapatma davası sürecinde HDP’ye yönelik bir jest mi söz konusuydu?
22.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan canlı yayında flaş faiz çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TRT özel yayınında gündemdeki gelişmeler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Merkez Bankası başkanıyla görüştüm. Bizim faizleri düşürmemiz şart. Onun içinde Ağustos-Temmuz aylarını bulacağız ki faiz düşmeye başlasın." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, cuma günü Zonguldak'ta petrol ve doğalgaz arama çalışmalarına ilişkin müjde vereceğini bildirdi.
2.06.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında meydan okudu: Sinsi operasyonu akamete uğratacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup toplantısında konuştu. Erdoğan, ''İçişleri Bakanımız Soylu'yu hedef alan saldırıların gerisinde ülkedeki huzur ikliminden duyulan rahatsızlık var. Terör örgütleri gibi suç örgütleriyle mücadelesinde de İçişleri Bakanımızın yanında olduk, yanındayız ve yanında olacağız. Binali Yıldırım arkadaşımızın oğlu üzerinden hedefe alınması asıl niyeti gösteren bir başka işarettir. Bu tezgahı da Allah'ın izniyle bozacağız'' dedi.
26.05.2021 Siyaset
Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri…
Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri… Danıştay Daireler Kurulu, 8. Daire’nin Öğrenci Andı’nı kaldıran Milli Eğitim Bakanlığı yönetmeliğini iptal eden kararını bozdu. Bu karara göre okullarda bundan sonra ‘Öğrenci Andı’ okunmayacak. Öğrenci andının yazarı kimdir? Andımız ilk ne zaman okunmaya başlandı? Andımız’ın ilk hali, yazılı metni, sözleri…
16.03.2021 Gündem
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme!
FETÖ'nün "MİT kumpası" davasında flaş gelişme! Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ne karşı açıktan giriştiği ilk operasyon olarak tanımlanan ve MİT Başkanı Hakan Fidan'ın da aralarında bulunduğu bazı kamu görevlilerinin ifadeye çağrıldığı 7 Şubat 2012'deki "MİT kumpası"na ilişkin 10'u tutuklu 18 sanığın yargılandığı davada, savcılık esasa ilişkin mütalaasını açıkladı.
14.01.2021 Gündem
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi…
William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörünün aldığı görevler ve biyografisi… Kasım ayında yapılan seçimi kazanan Joe Biden, Oval Ofisi devralmaya hazırlanıyor. Biden'ın ekibi de yavaş yavaş belli olmaya başladı. Joe Biden'ın kampanya ofisinden yapılan açıklamaya göre eski diplomat William Burns, ABD'nin yeni CIA Direktörü olacak. William Burns kimdir? Yeni CIA Direktörü kaç yaşında, aldığı görevler?
11.01.2021 Dünya
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dışişleri Bakanı Memmedyarov'u görevden aldı
Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dışişleri Bakanı Memmedyarov'u görevden aldı Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Dışişleri Bakanı Memmedyarov'u görevden aldı. Aliyev, Eğitim Bakanı Bayramov'u Dışişleri Bakanı olarak atadı.
16.07.2020 Dünya
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan açıklama: Doğa Koleji'nde maaş...
Milli Eğitim Bakanı Selçuk'tan açıklama: Doğa Koleji'nde maaş... Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Doğa Koleji'nde öğretmenlere maaş ödenmediği iddiasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
17.01.2020 Gündem
Sözcü Kalın, Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi ile görüştü
Sözcü Kalın, Rusya'nın Suriye Özel Temsilcisi ile görüştü Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya Federasyonu Suriye Özel Temsilcisi Aleksandr Lavrentyev başkanlığındaki heyeti kabul etti.
17.10.2019 Siyaset
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. Bahçeli, siyasetteki yeni parti girişimleri için "taş yerinde ağırdır" diyerek yerinde kalmaları ve mücadelelerini orada sürdürmelerinde ülke açısından fayda olduğunu söyledi.
12.09.2019 Siyaset
‘Bu acılar artık bitsin istiyoruz’
‘Bu acılar artık bitsin istiyoruz’ Diyarbakır HDP İl Başkanlığı önündeki oturma eylemini başlatan Hacire Akar, ‘Hiçbir anne çocuğunun dağa gitmesini istemiyor. Tek isteğimiz oğullarımız ölmesin, acılar bitsin’ dedi
8.09.2019 Gündem
İmralı'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı!
İmralı'dan HDP'ye '23 Haziran' çağrısı! İmralı Cezaevi'nden açıklama yapan Öcalan, HDP'ye İstanbul seçimlerinde tarafsızlık çağrısı yaptı.
20.06.2019 Gündem
Adalet Bakanı Gül'den yargı reformu açıklaması!
Adalet Bakanı Gül'den yargı reformu açıklaması! Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, "Yargı Reformu Strateji Belgesi'nin temel felsefesi ve sloganı 'Güven veren adalet'. Bu mottoyla çalışmaları yaptık. Belge, Türkiye'nin daha özgürlükçü, demokrasisinin daha da geliştiği, hak ve özgürlüklerin daha da güvence altına alındığı bir yol haritasıdır"dedi. Süresiz nafakanın adil olmadığına dikkat çeken Gül, "Bu konuda çalışmalar da var. Alt üst sınır konusunda teknik çalışmalar bakanlıkça tamamlanmak üzere. En makul düzenleme ortaya çıkacaktır" ifadelerini kullandı.
24.05.2019 Siyaset
'Bahçeli hep CHP’nin kirli planlarını bozmuştur'
'Bahçeli hep CHP’nin kirli planlarını bozmuştur' MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, CHP'nin uluslararası aktörlerin uydusu haline geldiğini savunarak, "Devlet Bahçeli hep Kılıçdaroğlu’nu açıkta yakalamış, CHP’nin kirli planlarını bozmuştur” dedi.
9.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adayımız belli, Binali Yıldırım
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Adayımız belli, Binali Yıldırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na 23 Haziran'a kadar Vali Ali Yerlikaya vekalet edecek. Adayımız belli, Binali Yıldırım bey..." dedi.
7.05.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Yeni bir çözüm süreci yok
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Altun: Yeni bir çözüm süreci yok Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, "Yeni bir çözüm süreci yok. Öcalan'ın açıklamasına bakıp bu yorumu yapanlar yanılır" dedi.
7.05.2019 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Çözüm Süreci ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çözüm süreci haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.