Çok Sayıda Gözaltı

Çok Sayıda Gözaltı

Son dakika çok sayıda gözaltı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çok sayıda gözaltı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çok sayıda gözaltı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çok Sayıda Gözaltı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çok sayıda gözaltı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.364 çok sayıda gözaltı haberi bulunmuştur. Tüm çok sayıda gözaltı haberleri aşağıda listelenmiştir.
81 ilde 'Çember-13' operasyonu: Çok sayıda gözaltı
81 ilde 'Çember-13' operasyonu: Çok sayıda gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 81 ilde son 4 günde devam eden “Aranan şahıslara yönelik” düzenlenen “Çember-13” operasyonlarında arama kaydı bulunan 3 bin 765 firarinin yakalandığını duyurdu.
3.03.2024 Gündem
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var
Fahiş hesap çıkartıp, senet imzalatan mekan sahiplerine operasyon! Çok sayıda gözaltı var Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde müşterilere fahiş hesap çıkartıp, ödemeyenlere senet imzalatan eğlence mekanı sahiplerine yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alındı.
26.02.2024 Gündem
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz”
ATSO Başkanı Ali Bahar: “Faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” Faiz artışlarında sona gelindiğine dikkat çeken Başkan Ali Bahar “Bu ay yapılan 250 puanlık faiz artışı bizim de beklentimiz dâhilinde gerçekleşti ancak faiz artışlarında artık sona gelindiğini düşünüyoruz” dedi.
26.01.2024 Gündem
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var
Sahte araç kiralama sitesiyle 111 bin 400 liralık vurgun! Çok sayıda gözaltı var İzmir merkezli 10 ilde, eş zamanlı operasyonda, sahte araç kiralama siteleri hazırlayıp 111 bin 400 TL dolandırıcılık yaptıkları öne sürülen 28 şüpheli gözaltına alındı.
26.01.2024 Gündem
5 ilde silah kaçakçılığı operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
5 ilde silah kaçakçılığı operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Şanlıurfa merkezli 5 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 18 şüpheli gözaltına alındı.
23.01.2024 Gündem
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var
Ordu merkezli 5 ilde tefeciliğe gözaltı! Çok sayıda gözaltı var Ordu merkezli 5 ilde, tefecilik yaptıkları belirlenen kişilere yönelik operasyonda 8 şüpheli, gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı
Makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı Sultangazi’de trafikte makas atarak ilerleyen araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Gaziantep'te organize kaçakçılara 'sis' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Gaziantep'te jandarma ekiplerinin tütün ve mamulleri kaçakçılığı suçunu örgütlü olarak işlediği tespit edilen şüphelilere yönelik 'sis' operasyonunda 6 şahıs gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı
Mersin'de 431 polis ile, uyuşturucu satıcılarına şafak operasyonu; çok sayıda gözaltı Mersin'de uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan 'torbacı' olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik şafak operasyonu düzenlendi. Operasyonda, 54 kişi hakkında gözaltı kararı bulunurken çok sayıda şüpheli yakalandı.
17.01.2024 Gündem
Diyarbakır’da PKK/KCK operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır’da PKK/KCK operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
12.01.2024 Gündem
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar
Fabrika gibi okul: 1 yılda 12 milyon TL ciro yaptılar Kayseri’de fabrika gibi çalışan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Mobilya Bölümü 2023 yılında 12 milyon TL ciro yaptı. Öğrenciler eğitim gördükleri okulda hem iş öğrenirken hem de okuldaki atölyelerde çalışarak ev ekonomilerine de katkı sağlıyorlar.
11.01.2024 Gündem
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır'da 'tefecilik' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır'da tefecilik yaptığı belirlenen şüphelilere yönelik operasyonda, 10 kişi gözaltına alındı.
11.01.2024 Gündem
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var
Uyuşturucu partisine polis baskını! Çok sayıda gözaltı var Kars’ta bir apartman dairesindeki uyuşturucu partisine polisin yaptığı baskında, 1’i kadın, 8 kişi gözaltına alındı.
4.01.2024 Gündem
'Narkogüç-41' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
'Narkogüç-41' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İÇişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 41 ilde eş zamanlı düzenlenen 'Narkogüç-41' operasyonlarında; 1 ton 480 kilogram uyuşturucu madde ele geçirildiğini, 418 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
28.12.2023 Gündem
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Nevşehir'de 'torbacı' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Nevşehir'de 'torbacı' olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 71 şüpheli, gözaltına alındı.
27.12.2023 Gündem
İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul’da PKK/KCK silahlı terör örgütünün Suriye uzantısı PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren 11 şüpheli yapılan operasyonla yakalandı.
26.12.2023 Gündem
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus
Tüyler ürperten işkencede istenen ceza belli oldu! Arkadaş evinde büyük kabus Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, alacak nedeniyle husumetli oldukları Furkan Alkaş'ı (25) ortak arkadaşlarının evinde ellerini arkadan bağlayıp, ağzını kapatarak işkence yapan ve bu anları cep telefonu ile görüntüleyerek sosyal medyada paylaştıkları gerekçesiyle tutuklanan Muhammet Ramazan Batır, Osman Dova ve Soner Kaya hakkındaki 17'şer yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
7.12.2023 Gündem
İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul merkezli 6 ilde hayali ihracat yaparak devleti 7 milyon dolar zarara uğrattık tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında firma sahipleri ve gümrük memurlarının da bulunduğu 16 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
7.12.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul’da DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
30.11.2023 Gündem
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var
Diyarbakır’da otomobiller çarpıştı! Ölü ve yaralılar var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
28.11.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı
İstanbul'da kaçak göçmen operasyonu: 262 kişi yakalandı Sultangazi’de kaçak göçmenlere yönelik operasyon düzenlendi. Kaçak göçmenlerin barınmasını ve yasadışı yollarla Avrupa’ya gitmesini sağlayan 5 şüpheli gözaltına alındı. Sultangazi ve kent genelinde düzenlenen operasyonlarda yakalanan toplam 262 kaçak göçmen sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresine teslim edildi.
26.11.2023 Gündem
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
2 ilde 'Daltonlar' çetesine 'Redkit' operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Kütahya'da 2 farklı silahlı yaralama olayının arkasında, liderliğini Barış Boyun'un yaptığı 'Daltonlar' suç örgütünün olduğu ortaya çıktı. Kütahya'ya il dışından gelerek para karşılığında 'tahsilat' adı altında tetikçilik yaptığı belirlenen çete üyelerine yönelik 'Redkit' adı verilen operasyon düzenlendi. Kütahya ve İstanbul'da 13 şüpheli, gözaltına alındı.
26.11.2023 Gündem
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade
18 aracın lastiklerini kesen şüpheliden şok ifade Eskişehir'de park halindeki 18 aracın lastiklerini bıçakla kesip, kaçan Celalettin A., yakalandı. Şüpheli, ifadesinde, sarhoş olduğunu ve olayı hatırlamadığını öne sürdü.
16.11.2023 Gündem
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var
3 ilde 'torbacı'lara operasyon! Çok sayıda gözaltı var Kars merkezli 3 ilde 'torbacı' olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda 5 şüpheli, gözaltına alındı.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çok Sayıda Gözaltı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çok sayıda gözaltı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.