Çifti

Çifti

Son dakika çifti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çifti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çifti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çifti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çifti gelişmeleri de dahil olmak üzere 8.175 çifti haberi bulunmuştur. Tüm çifti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri
Dilan Polat mahkemede ağladı! Engin Polat mesleğini itiraf etti! İşte aylık gelirleri Banu Parlak'ın güzellik merkezine geçen yıl 1 Ekim’de düzenlenen silahlı saldırıyı Dilan ve Engin Polat çiftinin azmettirdiği iddiasıyla ilgili 11 sanıklı dava bugün görülmeye başlandı. Banu Parlak dava için Küçükçekmece Adliyesi'ne geldi. Duruşmaya tutuklu sanıklar Sezgin, Engin ve Dilan Polat, bulunduğu cezaevinden getirildi. Dilan Polat salona girer girmez Engin Polat’la göz göze geldiği an gözyaşlarına boğuldu. Öte yandan Engin Polat mesleğini açıklayarak aylık ne kadar kazandığını itiraf etti. İşte detaylar...
25.04.2024 Gündem
Engin ve Dilan Polat bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi
Engin ve Dilan Polat bugün hakim karşısında! Banu Parlak adliyeye geldi Kara para aklama suçundan tutuklu bulunan Engin- Dilan Polat çifti, şarkıcı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi oldukları gerekçesiyle bugün hakim karşısına çıkıyor.
25.04.2024 Gündem
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı
Neslihan Atagül’den romantik paylaşım! Kadir Doğulu'nun doğum gününü bu sözlerle kutladı Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül çifti, paylaşımlarıyla adlarından sık sık söz ettiriyor. Son olarak Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından eşi Kadir Doğulu’nun yaş gününü romantik sözlerle kutladı.
21.04.2024 Magazin
Hande Erçel'i kapıda karşıladı: Hakan Sabancı sevgilisini öpücüklere boğdu!
Hande Erçel'i kapıda karşıladı: Hakan Sabancı sevgilisini öpücüklere boğdu! Hakan Sabancı ve Hande Erçel çifti, son olarak Japonya'ya tatile gitmişti. Yurt dışı tatili yapmayı seven çift ülkeye geri döndü. Bir mekana giden Erçel'i ise çıkışta sevgilisi aldı.
21.04.2024 Magazin
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi
Eşini sokak ortasında bıçakladı! Adliyeye sevk edildi İstanbul'un Beylikdüzü İlçesinde boşanma aşamasında olduğu eşi Şeyda Nur Bulut'u sokak ortasında defalarca bıçakladığı video sonrası Murat Bulut, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
9.04.2024 Gündem
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler
Pınar Deniz-Kaan Yıldırım çifti Maldivler'de! Bayramı fırsat bildiler Kanal D'de pazar akşamları izleyiciyi ekran başına kilitleyen 'Yargı dizisinin Ceylin'i Pınar Deniz ile kendisi gibi oyuncu sevgilisi Kaan Yıldırım, Maldivler'de deniz ve güneşin tadını doyasıya çıkarıyor. İkili, tatil paylaşımlarıyla sosyal medyayı salladı.
8.04.2024 Magazin
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu!
Nikah salonlarında '04.04.2024' yoğunluğu! Antalya’da evliliklerini özel bir tarihte gerçekleştirmek isteyenler 04.04.2024 tarihinde nikah salonlarına akın etti. Muratpaşa Belediyesi’nde bu özel günde iki ayrı salonda 18 çift dünyaevine girdi.
4.04.2024 Gündem
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı
Mahkemeden Engin ve Dilan Polat kararı Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 8 sanıkla ilgili karar verildi.
4.04.2024 Gündem
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi
Açlıktan ölen Elif Nur'un babaanne ve halasına iyi hal indirimi Eskişehir'de Elif Nur Tiftik'in (6) aç bırakılarak ve eziyet edilerek öldürülmesine ilişkin davada tutuklu yargılanan babaannesi Cihangül Kurumlu (51) iyi hal indirim ile 29 yıl 2 ay, halası Deniz Tiftik de iyi hal indirimi ile 26 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme heyeti, amca Sezer Tiftik’e tehdit suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verirken, Elif Nur’un ölümüne ilişkin suçlamadan beraatına karar verdi. 
2.04.2024 Gündem
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı
Eşini bıçak darbesiyle öldürdü! O anlar güvenlik kamerasına yansıdı Bursa'da otomobilde tartıştıktan sonra araçtan inip uzaklaşan eşi Leyla Koca'yı (45) peşinden gidip 4 bıçak darbesiyle öldüren tutuklu sanık Hakkı Koca, O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Sanık Koca. "Leyla, telefonumla sevgilisini aradı sonra da telefonu bana attı, araçtan indi. Yakalamak için peşinden koştum. Ellerinde demir çubuklar bulunan 3 kişi bana saldırdı. Leyla'nın üzerine düştüm. İlk bıçak darbesini orada vurdum. Sonrasını hatırlamıyorum" dedi.
1.04.2024 Gündem
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu
Satış rekorları kıran gençlik romanı film oldu Satış rekorları kıran gençlik romanı “Güneşi Söndürmem Gerek” aynı adla beyazperdede seyirci ile buluştu. Filmin oyuncuları, güzel bir çalışma olduğunu söyledi.
28.03.2024 Magazin
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu
Yaşlı çifti belediye otobüsünde darp eden okul müdürünün cezası belli oldu Mersin'de belediye otobüsünde Hamdiye (71)-Ramazan Polat (77) çiftini darbettiği iddiasıyla tutuklu yargılanan okul müdürü İsmet Turan'a (53) 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi.
25.03.2024 Gündem
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti
Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine atanan kayyum 'Çok fazla kötülük var' diyerek intihar etti Özlem ve Tayyar Öz çiftinin şirketlerine kayyum olarak atanan Bünyamin Ergün, not bırakarak yaşadığı binanın 9. katından aşağı atlayıp intihar etti.
20.03.2024 Gündem
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu!
Kripto para listeleyen merkezi borsa belli oldu! Kripto para işlem hacminin önemli bir bölümüne ev sahipliği yapan merkezi kripto para borsaları, TokenInsight araştırma şirketi tarafından incelenmesi sonucunda en çok kripto para birimi listeleyen merkezi borsayı açıkladı. Kripto para borsası Gate.io, bin 898 kripto para birimi listelemesiyle 9 kripto para borsası arasında spot kripto para birimi desteği açısından ilk sırada yer aldığı belirtildi.
18.03.2024 Ekonomi
Dilan Polat - Engin  ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı
Dilan Polat - Engin ve Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişme! Kan donduran ifade ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat ile ilgili yeni gelişmeler ortaya çıktı. Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen saldırıyla ilgili yürütülen soruşturmada bir tanığın ifadesi ortalığı karıştırdı. Kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlarından tutuklanan Engin ve Dilan Polat çifti hakkında, Banu Parlak'ın işyerine düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma tamamlandı. Engin Polat, Dilan Polat ve Sezgin Polat'ın birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit ve mala zarar verme suçlarından 2 yıl 4 aydan 8 yıla kadar hapis cezası talep edildi. İşte olayın merak edilen tüm detayları…
18.03.2024 Gündem
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi!
İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Tatlıses, Ayel ve Emir’in odasını ilk kez gezdirdi! 2021 yılında görkemli bir düğünle nikâh masasına oturan İdo Tatlıses-Yasemin Şefkatli çiftinin ikiz bebekleri, geçtiğimiz ay dünyaya geldi. Şimdilerde anne-baba olmanın tadını çıkaran çiftten Şefkatli, İbrahim Ayel ve Sinan Emir'in odasını gezdirdi.
17.03.2024 Magazin
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı
Dilan Polat ve Engin Polat'a bir şok daha! 'Daltonlar çetesi' çetesi detayı ortaya çıktı Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırıyı azmettirdikleri iddia edilen Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat'ın da aralarında olduğu 11 sanık hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede Dilan, Engin ve Sezgin Polat'ın 'birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit suçunu azmettirme', 'Mala zarar vermeye azmettirme' suçlarından toplamda ayrı ayrı 8 yıla kadar hapisle cezalandırılmaları talep edildi. Engin Polat, Banu Parlak'ın işyerine tehdit amaçlı silahlı saldırı düzenlenmesi için Gürcistan ülkesindeki bağlantılarıyla kamuoyunda "Daltonlar çetesi" olarak bilinen suç örgütünün firari yöneticilerinden olan Beratcan ve kardeşi Batın Can Gökdemir ile irtibat kurduğu kaydedildi.
16.03.2024 Gündem
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış
Usulsüz tadilat Fazilet Apartmanı’nda 19 kişinin ölümüne neden oldu! Fırıncı ne mahkemeyi, ne devleti, ne de belediyeyi tanımamış Kahramanmaraş’ta depremde 19 kişinin öldüğü, 20 kişinin de yaralandığı Fazilet Apartmanı’na ilişkin 2'si firari 3 sanık hakkında ‘Bilinçli taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma’ suçundan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Apartmanda anneannesini kaybeden avukat Musa Eren Bayazıt, binanın firari sanıkları Akın Yağcı (78) ve eşi Ferihan Yağcı'nın (70) fırında yaptığı usulsüz tadilatlar nedeniyle yıkıldığını, projeye aykırı tadilatlar yapıldığının hem belediye hem de 2 ayrı mahkeme kararıyla da tespit edildiğini belirterek, "Fırın işletmecisi ne mahkemeyi, ne devleti, ne belediyeyi hiç kimseyi tanımamış. Bu yüzden fırın işletmecilerinin bilinçli taksirle yargılanması kabul edilebilir bir şey değil, olası kastla yargılanmalarını talep ediyoruz" dedi.
14.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifte feci dayak! Okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Gündem
Otobüste yaşlı çifti döven okul müdürü kendini böyle savundu
Otobüste yaşlı çifti döven okul müdürü kendini böyle savundu Mersin'de belediye otobüsünde oğlu A.O.T. (17) ile birlikte Hamdiye (71) ve Ramazan Polat (77) çiftini darbeden okul müdürü İsmet Turan (53), tutuklu yargılandığı davada, karşı tarafı suçladı. Ramazan Polat'ın oğluna hakaret edip vurması nedeniyle karşılık verdiğini iddia eden Polat, "Babalık refleksiyle oldu” dedi.
13.03.2024 Vatan TV
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı
Milyonlar havada uçuştu! Jandarmaya bağışladı Burdur’un Bucak ilçesinde eşi öldükten sonra tek başına yaşayan Fatma Arıcan'a Antalya kara yolu üzerinde bulunan yaklaşık 3 dönümlük arazisine milyonlarca lira teklif yapılmasına rağmen red etti. Arıcan, "Devletim hep yanımda oldu, şimdi ben de arazimi devletime veriyorum" diyerek arazisini jandarmaya bağışladı.
13.03.2024 Gündem
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı
Eylem Tok, oğlunu Amerika'ya kaçırmıştı! Baba Cihantimur'un 'fenomenler' bağlantısı ortaya çıktı 17 yaşındaki Timur Cihantimur, çarptığı sürücünün ölümüne neden olmuş ve annesi Eylem Tok tarafından Amerika'ya kaçırılmıştı. Olaya ilişkin 1 kişi tutuklanırken baba Bülent Cihan Timur'un da fenomenler soruşturmasında şüpheli sıfatı ile yer aldığı öğrenildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ise dün yaptığı konuşmada yurt dışına kaçan Timur Cihantimur (17) ile annesi Eylem Tok'un iadesine ilişkin, "İade dosyamızı ilettik ve geçici tutuklama evrakımızı da gönderdik. Bugün itibarıyla Amerika Birleşik Devletleri Adalet Bakanlığı'ndan cevap geldi. Bu cevabi yazıda istenen bazı belgeler var. Bu belgeleri de tamamladık. Buradaki süreci takip ediyoruz" dedi.
13.03.2024 Gündem
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı
Adana'da yürek burkan hikaye! Üçüzlerinden ikisi felç geçirdi, destek çağrısı Adana'da üçüz çocuklarından ikisi serebral palsi hastası olan Mekselina Akan (34), çocuklarının kök hücre tedavisi için gerekli olan 1 milyon 800 bin lirayı toplamak amacıyla valilik onaylı yardım kampanyası başlattı. Aile olarak çok acı ve zor bir süreçten geçtiklerini kaydeden Akan, “Ben bir anne olarak çocuk parklarını, okulları hiç sevmiyorum. Çünkü benim çocuklarım bunları yaşayamıyor. Elimden geldiğince onları ayağa kaldırmak istiyorum” dedi.
3.03.2024 Adana
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti
Skandal görüntülerden sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü harekete geçti Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğünden, yaşlı bir çifti otobüste darp eden okul müdürüyle ilgili yapılan açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bilgi verilmesine müteakip adı geçen okul müdürü 17 Ocak 2024 tarihi itibariyle açığa alınmıştır ve idari tahkikat başlatılmıştır" denildi.
29.02.2024 Gündem
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar
'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla dolandırdılar Kayseri'de, Mevlidiye (49) ve Hüseyin Civelek (54) çifti, umre için biriktirdikleri 188 bin lirayı, kendilerini 'Kimliğin çalındı, bankada işlem yapılıyor' yalanıyla arayan telefon dolandırıcılarına kaptırdı. Hüseyin Civelek, şüphelilerin eşiyle telefonda konferansla görüştürdüğünü de söyleyerek, "Beni arayarak, 'Kimliğin ile kredi çekmeye uğraşıyorlarmış, 2 tane şüpheli var' dediler. Bankaya gönderdiler. Dişimle tırnağımla biriktirip bu hale getirmiştim. Kısmet olmadı. Eşimle umreye gitmek için 1 yıldır uğraşıyordum" dedi.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çifti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çifti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.