Chp Parti Meclisi

Chp Parti Meclisi

Son dakika CHP Parti Meclisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan CHP Parti Meclisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını CHP Parti Meclisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Chp Parti Meclisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan chp parti meclisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.011 chp parti meclisi haberi bulunmuştur. Tüm chp parti meclisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında?
Candan Yüceer kimdir? CHP Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer nereli, kaç yaşında? 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan adayı Candan Yüceer'in hayatı merak konusu oldu. Aslen Malatyalı olan Candan Yüceer, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Tekirdağ'da değişikliğe gitmesinin ardından adı geçen isimlerin başında gelmişti. Peki CHP Tekirdağ Belediye Başkan adayı Candan Yüceer kimdir?
11.01.2024 Gündem
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim?
CHP’de affedilen isimler || CHP affedilen 13 kişi kim? CHP Parti Meclisi, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan dahil olmak üzere 13 üyenin 'bağışlanma' talebini onayladı. Affedilen 13 ismin CHP'ye geri döneceği belirtildi. Parti Sözcüsü Deniz Yücel, Tüzük Kurultayı'nın planlanan takvim dahilinde, 6-7-8-9 Eylül 2024 tarihlerinde gerçekleşeceğini duyurdu. Peki, CHP affedilen 13 kişi kim? İşte CHP’de affedilen isimler…
28.11.2023 Gündem
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri…
CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu? CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu? Yeni CHP Parti Meclisi Üyeleri… CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri belli oldu mu? CHP Parti Meclisi listesi ve Yüksek Disiplik Kurulu üyeleri merak ediliyor. Cumhuriyet Halk Partisi’nde 38. Olağan Kurultay süreci ardından CHP Parti Meclisi adayları netlik kazanmaya başladı. Hafta sonu genel başkanlık seçimlerini tamamlandı. CHP’te yeni genel başkan Özgür Özel oldu. CHP'de Özgür Özel'in genel başkanlığa seçildiği kurultayda, Parti Meclisi (PM) ve Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) seçiminde oy kullanma işlemi de sabaha karşı bitti. Peki, CHP Parti Meclisi listesi belli oldu mu, CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyeleri kim oldu?
6.11.2023 Gündem
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler?
CHP kurultayı nerede, hangi ilde ve binada? CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta, CHP kurultay adayları kimler? Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı ile ilgili detaylar 38. Cumhuriyet Halk Partisi Olağan Kurultayı genel başkan seçimi öncesinde sorgulanmaya başlandı. Peki, CHP kurultayı ne zaman, saat kaçta ve nerede yapılacak? CHP kurultay adayları kimler?
4.11.2023 Gündem
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi
Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi: İmamoğlu’na değişimi sordum, ‘Ben bilmiyorum’ dedi CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı 6. Olağan Kongresi Ataşehir’de bir otelde düzenlendi. İlçe Başkanı, İlçe Yönetim Kurulu ve İl Kongresi delegelerinin seçiminin de gerçekleştirldiği kongreye, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç ve eski CHP İstanbul Milletvekili Berhan Şimşek de katıldı. Kongredeki konuşmasında CHP’deki değişim tartışmalarına değinen Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi, “Seçmen bize kırgınken, durup dururken ortaya bir değişim tablosu koymak en büyük yanlıştır. Ben bu değişim olayını Sayın Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanları toplantısında sordum. Dedim ki, ‘Bana şu değişimi anlat.’,  dedi ki, ‘Ben bilmiyorum’. Değişimin ne olduğunu bilmeden sen hangi değişimden bahsediyorsun? Neyin değişimi? Cumhuriyet Halk Partisi kimsenin kariyer yapma yeri değildir." dedi. Kongrede konuşan CHP'nin eski İstanbul milletvekili Berhan Şimşek ise, " Bu gemi batmıyor arkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi gemisi kimse tarafından batırılamaz. Biz direnişin ve devrimin örgütüyüz, biz vazgeçmeyeceğiz." dedi.
6.08.2023 Gündem
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek
CHP'de kritik isim odasını boşalttı! Kılıçdaroğlu istifaları kabul edecek CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, 28 Mayıs seçimleri sonrası Ankara'daki son kulis bilgilerini aktardı.
30.05.2023 Gündem
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı
Bursa'da AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti 2’şer vekil çıkardı Bursa'da, 28'inci Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde AK Parti 10, CHP 6, MHP ve İYİ Parti ise 2’şer milletvekili çıkardı.
15.05.2023 Gündem
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı... TBMM'de ve CHP Genel Merkezi'nde tören Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal bugün son yolculuğuna uğurlandı. Deniz Baykal için önce CHP Genel Merkezi önünde ardından TBMM'de tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız" dedi. Baykal, Devlet Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Deniz Baykal için Ankara'da Ahmet Hamdi Akseki Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı.
14.02.2023 Gündem
Deniz Baykal hayatını kaybetti
Deniz Baykal hayatını kaybetti CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da 84 yaşında hayatını kaybetti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Kıymetli büyüğümüz Sayın Deniz Baykal’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrendim. Bize mücadelelerle dolu bir hayat öyküsünü miras bıraktı. Milletimizin başı sağ olsun" mesajını paylaştı.
11.02.2023 Gündem
CHP Meclis Üyesi hakkında 'terör propagandası' soruşturması!
CHP Meclis Üyesi hakkında 'terör propagandası' soruşturması! Diyarbakır’da 10 Eylül’de yapılan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığı Kongresi’nde bir televizyon kanalına Kürtçe yaptığı açıklamada kullandığı ifadeler nedeniyle CHP Parti Meclisi Üyesi Nevaf Bilek hakkında 'terör örgütü propagandası yapmak' suçlamasıyla soruşturma başlatıldı.
12.09.2022 Gündem
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı sosyal medyada CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi ile yeni eşi Tuba Torun’un ses kaydı da sosyal medyaya düştü. CHP’li Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı Özge Erdoğdu ile yaptığı telefon görüşmesinin kaydı paylaşıldıktan kısa bir süre sonra yeni bir ses kaydı sosyal medyaya düştü. Yeni ses kaydı, Sosyal medyadaki ‘Özge’ adlı hesaptan, özetle “Dolarla vekil oluyorlar, ben olamıyorum’ demiştin hatırlıyor musun Tuba Torun. Neyse ki artık partidesin, Aykut Erdoğdu’yu aldın sırada vekillik var” ifadesi eşliğinde paylaşıldı
27.06.2022 Siyaset
CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı
CHP heyeti DSP heyeti ile bayramlaştı Ramazan Bayramı kapsamında Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Genel Başkan Yardımcısı Onur İste başkanlığındaki Demokratik Sol Parti (DSP) heyeti ile bayramlaştı.
3.05.2022 Siyaset
İstanbul'daki üreticilere bin 250 ton süt yemi dağıtılacak
İstanbul'daki üreticilere bin 250 ton süt yemi dağıtılacak İstanbul'da damızlık sığır ve manda yetiştiriciliği yapan çiftçilere bin 250 ton süt yemi dağıtılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin ortak projesi kapsamında dağıtılacak yemler için Beylikdüzü'nde bulunan Gürpınar Balık Hali'nde tören düzenlendi.
12.02.2022 Ekonomi
Eski siyasetçi Prof. Dr. Uğur Alacakaptan hayatını kaybetti
Eski siyasetçi Prof. Dr. Uğur Alacakaptan hayatını kaybetti Türkiye’nin önde gelen ceza hukukçularından ve eski siyasetçilerden Prof. Dr. Uğur Alacakaptan, 88 yaşında hayatını kaybetti.
22.01.2022 Siyaset
CHP'de kurultay 1 yıl ertelendi
CHP'de kurultay 1 yıl ertelendi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi'nde, temmuzda yapılması planlanan 38'inci Olağan Kurultay'ın 1 yıl ertelenmesi kararlaştırıldı.
15.01.2022 Siyaset
Emel Yıldırım hayatını kaybetti
Emel Yıldırım hayatını kaybetti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Gazeteci Emel Yıldırım hayatını kaybetti. Emel Yıldırım'ın vefat haberi ardından siyaset dünyasından çok sayıda isim üzüntüyle öğrendiklerini belirterek, taziye mesajı paylaştı.
6.12.2021 Gündem
'Altın Güvercin' sahibini buldu
'Altın Güvercin' sahibini buldu Aydın'ın Kuşadası ilçesinde bu yıl 24'üncüsü düzenlenen Altın Güvercin Beste ve Müzik Yarışması, final gecesi ile son buldu. Türkiye'nin ilk ve tek beste yarışması olan Altın Güvercin'de, birinciliği Hande Kodamanoğlu, bestesi Suat Suna'ya ait olan 'Sevgilim' isimli parça ile kazandı.
13.09.2021 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP...
Cumhurbaşkanlığı seçiminin kaderini değiştirebilir! AK Parti, MHP... AK Parti seçim yasasıyla ilgili değişiklikler için düğmeye bastı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, hukukçu milletvekilleriyle uzun süredir üzerinde çalıştıkları Seçim Yasası ve Siyasi Partiler yasası üzerindeki değişikliklerle ilgili bilgi verdi. Önemli değişikliklerin bulunduğu düzenlemenin 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerini etkileyeceği de ifade ediliyor.
31.05.2021 Siyaset
TBMM Başkanı Şentop: Tarafsızlık siyasi değil hukuki işlem anlamındadır
TBMM Başkanı Şentop: Tarafsızlık siyasi değil hukuki işlem anlamındadır TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde tarafsız cumhurbaşkanı olmadığını ifade ederek, "Cumhurbaşkanı taraflıdır, siyasi parti üyesidir. Siyasi parti genel başkanı olabilir, olmayabilir, bir mecburiyet yok ama bir siyasi parti üyesiyse, bir siyasi partinin genel başkanıysa, yetkilisiyse şüphesiz taraflı birisidir. Anayasa buna engel değil. Oradaki tarafsızlıkla ilgili yemin, hukuki işlem anlamında bir tarafsızlıktır. Anayasa'nın birçok hükmünü dikkate aldığımız taktirde, siyasi anlamda bir tarafsızlık olarak yorumlanamaz. Anayasa'nın diğer hükümleri, böyle bir yorumu yapmayı imkansız hale getiriyor" dedi.
17.01.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Tam bir bölücülük örneğidir'
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten sert tepki! 'Tam bir bölücülük örneğidir' AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "CHP'li Fikri Sağlar'ın 'türbanlı hakimin adil olacağından kuşkuluyum' ifadesi tam bir bölücülük örneğidir; kendi deyimi ile lafını iade edersek 'ideolojiktir' ve 'militanca'dır. Türbanlı bir hakimin adil olamayacağı görüşü barbarca ve nefret suçu içeren bir yaklaşımdır, şiddetle kınıyoruz" dedi.
31.12.2020 Siyaset
CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı
CHP'li Eren Erdem'in evine giren hırsızlar yakalandı CHP Parti Meclisi üyesi, eski milletvekili Eren Erdem'in Kadıköy'de evine girerek hırsızlık yapan 1'i kadın 3 şüpheli yakalandı.
17.08.2020 Gündem
CHP'li Nazlıaka kadın kolları genel başkanlığına aday
CHP'li Nazlıaka kadın kolları genel başkanlığına aday CHP Parti Meclisi Üyesi Aylin Nazlıaka, "Gelecek kadınların ellerinde yükselecek. İktidar için kadınlar en önde yürüyecek. Bu inançla ve hedefle bugün CHP Kadın Kolları Genel Başkanlığı için adaylığımı açıklıyorum." dedi.
6.08.2020 Siyaset
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor! Sürpriz isimler... Bayram öncesi kurultayını yapan CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun A Takımı belli oluyor. 8 Ağustos'ta yeni CHP Parti Meclisi'nin toplanacağı ve 9 Ağustos'ta ise yeni MYK'nın açıklanacağı belirtiliyor.
2.08.2020 Siyaset
Siyasi parti heyetleri, video konferansla bayramlaştı
Siyasi parti heyetleri, video konferansla bayramlaştı Ankara'da siyasi partilerin heyetleri, corona virüs salgını nedeniyle video konferans yöntemiyle bayramlaştı.
1.08.2020 Siyaset
Kaftancıoğlu'nun o sözleri parti içinde tartışma yarattı
Kaftancıoğlu'nun o sözleri parti içinde tartışma yarattı CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun, “CHP Parti Meclisi’ne Tuncay Özkan ve Yıldırım Kaya’nın seçilmemesi için elinden geleni yaptığını söylediği” iddiası, tartışmalara neden oldu. Kaftancıoğlu’nun Genel Merkez tarafından uyarıldığı öğrenildi.
30.07.2020 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Chp Parti Meclisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki chp parti meclisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.