Celal Adan

Celal Adan

Son dakika celal adan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan celal adan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını celal adan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Celal Adan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan celal adan gelişmeleri de dahil olmak üzere 258 celal adan haberi bulunmuştur. Tüm celal adan haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki (TBMM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Resepsiyonu'na katıldı. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesine dair gelen soruya "Önümüzdeki hafta Sayın Özgür Özel' ile inşallah bir araya geleceğiz" dedi.
23.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır
MHP Genel Başkanı Bahçeli: Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP'yi eleştirerek, "Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır. Kent uzlaşması dedikleri ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. CHP düştüğü denizde yılana sarılmıştır" dedi.
29.02.2024 Gündem
En düşük emekli aylığını 10 bin liraya çıkaran madde, Meclis'te kabul edildi
En düşük emekli aylığını 10 bin liraya çıkaran madde, Meclis'te kabul edildi İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin birinci bölümündeki ilk 6 madde, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Teklifin kabul edilen 5'inci maddesiyle birlikte en düşük emekli aylığı 7 bin 500 liradan 10 bin liraya çıkarılacak.
24.01.2024 Ekonomi
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de
Merkezi Yönetim Bütçe Teklifi, TBMM'de TBMM Genel Kurulu'nda 2024 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nin görüşülmesine devam edildi.
23.12.2023 Gündem
TBMM olağanüstü toplandı
TBMM olağanüstü toplandı TBMM Genel Kurulu, CHP'nin çağrısı üzerine olağanüstü toplandı.
25.07.2023 Gündem
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi
TBMM kararı resmen yürürlüğe girdi Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanının, Başkanvekilleri, Katip Üyelikler ve İdare Amirlerine seçilen üyelerin listesi Resmi Gazete’de yayımlandı.
16.06.2023 Gündem
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır
TBMM Başkanvekili Celal Adan: Demokrasi sahtekarlığı yapanlar 14 Mayıs'ta perişan olacaklardır MHP İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Celal Adan, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Ne Oluyor? programında gündeme dair gelen soruları yanıtladı.
23.04.2023 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni
Devlet Bahçeli ile yeni bir denklem! Formül arayışı başladı, hedef İYİ Parti seçmeni Akşener’in ‘Altılı Masa’ya yönelik çıkışıyla tereddüt yaşayan İYİ Parti seçmenini Cumhur İttifakı’na çekmek isteyen AK Parti’de, bu amaçla MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Yardımcısı olması formülü üzerinde duruluyor.
15.03.2023 Gündem
MHP'li Adan: Tribünleri siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir
MHP'li Adan: Tribünleri siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul Milletvekili Celal Adan, Fatih Karagümrük Spor Kulübü tesislerini ziyareti sırasında konuştu. Adan, "Tribünleri, siyasi planlarına alet etmeye çalışan kirli zihinler devreye girmiştir. Genel başkanımızın kaygısının ne kadar yerinde olduğu Bursa'da oynanan maçta ortaya çıkmıştır. Bölücü örgüt sempatizanları üzerinden Bursaspor'u tahrik etmeye kalkanlar, hak edilen cevabı almışlardır" dedi.
8.03.2023 Gündem
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara
Meclis çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara TBMM Genel Kurulu, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen deprem nedeniyle çalışmalarına 21 Şubat'a kadar ara verdi.
14.02.2023 Gündem
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu
Togg sahneye çıktı! Açılışa o fotoğraf damga vurdu Bir otomobilden daha fazlası diyerek yola çıkan Togg’un Gemlik’teki kampüsünün açılışı, tarihe yönelik göndermeler ve tarihi karşılaştırmalara sahne oldu. Cumhuriyet’in 10’uncu yılında Uşak’ta çekilen, "Cumhuriyeti biz böyle kazandık.” pankartının yer aldığı unutulmaz fotoğraf ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Gemlik’te “Yaşasın Cumhuriyet” yazısı önündeki karesi, törenin simgesel anlamına değer kattı.
31.10.2022 Ekonomi
TSK'nın Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı
TSK'nın Mali ve Orta Afrika'daki görev süresi 1 yıl uzatıldı TSK’nın, Mali ve Orta Afrika Cumhuriyeti’nde görev süresini bir yıl daha uzatan Cumhurbaşkanlığı Tezkeresi, Meclis’te kabul edildi.
26.10.2022 Gündem
Ek ödemeler artırıldı! Bakan Nebati müjdeli haberi duyurdu
Ek ödemeler artırıldı! Bakan Nebati müjdeli haberi duyurdu Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu'nda devam eden Ek Bütçe görüşmelerinde "Sağlık çalışanlarının sabit ek ödemeleri genel bütçeye alınarak, dağıtılabilir ek ödeme miktarı arttırıldı, performans ek ödeme tavanları yükseltildi. Hekimlerin ve diş hekimlerinin emekli aylıklarına ilişkin iyileştirme yapıldı, hastanelerin tamamında performans ek ödemesi dağıtılabilir hale getirildi" dedi.
29.06.2022 Eğitim
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
23.06.2022 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Uzman Çavuş Sercan Baş son yolculuğuna uğurlandı Pençe-Kilit Operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Sercan Baş, Ataköy 5. Kısım Ömer Duruk Camii'ndeki törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 
23.06.2022 Gündem
Meclis'te kabul edildi! O borçlar silinecek 5 yıl sınırı geldi...
Meclis'te kabul edildi! O borçlar silinecek 5 yıl sınırı geldi... On binlerce kişiyi ilgilendiren düzenleme Meclis'te kabul edildi. Yapılan düzenleme ile o borçlar silinecek. 5 yıl sınırı getirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilerek yasalaştı.TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen yasaya göre, Türkiye'de gerçekleştirilen fuarların düzenlendiği iç alanlarda yapılan ilan ve reklamlar vergiden muaf tutulacak.Hazinenin özel mülkiyetinde bulunan serbest bölgelerde üstyapıların kullanımının etkinleştirilmesine katkı sağlanması, atıl kalmasının önüne geçilmesi ve yeni yatırımcı taleplerinin karşılanabilmesine imkan sağlanacak.Bu kapsamda faaliyet ruhsatı iptal edilen ya da süresi dolan kiracı kullanıcıların üstyapıda bulunan mallarının tahliyesi için 1 aydan az 6 aydan fazla olmamak üzere süre verilecek. Bu süre sonunda tahliyesi gerçekleşmeyen mallar idarece tasfiye edilecek. İhracatçı birliklerinin genel kurullarınca; iflas eden, ölen, ticareti terk eden veya son 5 yılda ihracat yapmayan üyelerin yasal takipte olanlar dahil borçları ve bu borçların gecikme zamları terkin edilebilecek. Böylece hem mevcut borçlar hem de ileride oluşabilecek benzer mahiyetteki borçlarla ilgili yaşanacak sıkıntıların önüne geçilecek.  
2.06.2022 Ekonomi
Meclis'te yeni dönem! Milletvekilleri ayda 5 defa yaparsa vekillikleri düşecek
Meclis'te yeni dönem! Milletvekilleri ayda 5 defa yaparsa vekillikleri düşecek TBMM'de Genel Kurulu çalışmalarında daha önce görülmemiş bir uygulamaya geçildi. Uygulamaya göre, Genel Kurul açılışlarında milletvekillerinin devamsızlık tespiti elektronik yoklama yoluyla yapılacak. Böylece 1 ayda 5 oturuma katılmayan milletvekilinin vekilliği düşecek. Söz konusu karar, hatırlanacağı üzere teröristle fotoğrafları ortaya çıkması üzerine uygulama dokunulmazlığı düşürülen ve hakkında yakalama kararı bulunan HDP'li Semra Güzel'i yakından ilgilendiriyor.
2.06.2022 Gündem
Şehit Polis Abdullah Yasir Binici son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Polis Abdullah Yasir Binici son yolculuğuna uğurlandı Şanlıurfa'da silah kaçakçılığı yapıldığı ihbarı üzerine takibe alıp 'dur' ihtarında bulundukları otomobilden açılan ateş sonucu şehit olan Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici'nin cenaze namazı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Cami'sinde son yolculuğuna uğurlandı.
11.03.2022 Gündem
TBMM Genel Kurulunda CHP ve MHP'li vekiller arasında gerginlik
TBMM Genel Kurulunda CHP ve MHP'li vekiller arasında gerginlik TBMM Genel Kurulu'nda CHP ve MHP milletvekilleri arasında gerginlik yaşandı. Milletvekillerinin ayağa kalkması üzerine oturuma ara verildi.
5.03.2022 Siyaset
Çavuşoğlu'ndan kapalı oturumla 'Rusya-Ukrayna savaşı' bilgilendirmesi
Çavuşoğlu'ndan kapalı oturumla 'Rusya-Ukrayna savaşı' bilgilendirmesi Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin TBMM Genel Kurulu'nda milletvekillerini kapalı oturumda bilgilendirdi.
2.03.2022 Siyaset
TBMM'de gizli Ukrayna oturumu! Devlet sırrı kabul edilecek
TBMM'de gizli Ukrayna oturumu! Devlet sırrı kabul edilecek TBMM'de bugün Ukrayna için kapalı oturum yapılacak. Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'nun bilgilendirme yapacağı toplantıda konuşulanlar devlet sırrı kabul edilecek. Milletvekillerinin toplantıya ilişkin açıklama yapması da yasaklanacak.
2.03.2022 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu, ABD'yi Rusya konusunda eleştirdi
İçişleri Bakanı Soylu, ABD'yi Rusya konusunda eleştirdi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Bayburt'un kurtuluşunun 104'üncü yılı sebebiyle düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte konuşma yapan Soylu, ABD'yi, Rusya konusunda eleştirerek, "Zannettiler ki Amerika her şeyin hakimidir. Gelip aşağıda terör koridoru kurup, bu ülkenin huzurunu ve birliğini bozmaya çalışan tezgahları kurmak elbette büyük devlete yakışan bir iş değildir" dedi.
26.02.2022 Gündem
Eski Bakan Onur Kumbaracıbaşı için Meclis'te tören
Eski Bakan Onur Kumbaracıbaşı için Meclis'te tören Ankara'da koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Onur Kumbaracıbaşı (83) için TBMM'de tören düzenlendi.
17.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Celal Adan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki celal adan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.