Çekiç

Çekiç

Son dakika çekiç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çekiç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çekiç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çekiç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çekiç gelişmeleri de dahil olmak üzere 691 çekiç haberi bulunmuştur. Tüm çekiç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi
Esnafla motorkuryelerin kavgası Esenyurt'u savaş alanına çevirdi Esenyurt'ta müşteri sipariş verdiği yemeği döküldüğünü öne sürerek teslim almadı. Bunun üzerine restorana geri giden kurye siparişlerin düzgünce paketlenmesi gerektiğini söyleyince kavga çıktı. Çevredeki esnaf ve kuryelerin de kavgaya dahil olmasıyla ortalık savaş alanına döndü. Çekiç ve sopaların kullanıldığı, 4 esnafın da yaralandığı kavga cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.03.2024 Gündem
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence...
Güzellik merkezinde şoke eden olay! Topuklu ayakkabı yüzünden dakikalarca işkence... Tuzla'da Estetisyen Yasemin Er, çalıştığı güzellik merkezinin sahibi Abdulselam G. tarafından şiddete uğradığını iddia etti. Aldığı darbeler nedeniyle çene kemiği kırılan ve vücudunda morluklar oluşan Er, hastanede önce fiziksel, ardından psikolojik tedavi altına alındı. Er'in kardeşi Yeşim Er, "Topuklu ayakkabının sesinden rahatsız olmuş. Bildiğiniz boks torbasını yumruklar gibi ablamın suratına vurmuş. Utanmadan sadece karşısına oturup sırıtarak dükkanın kapısını kilitlemiş ve 20 dakika boyunca karşısında kahkaha atmış" dedi. Yasemin Er saldırgan hakkında suç duyurusunda bulundu. Abdulselam G. ise kadını suçlayarak sürekli para istediğini öne sürdü.
10.03.2024 Gündem
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi
Kamboçya'ya gezmeye giden Ufuk öldürüldü! Bakanlık devreye girdi İstanbul'da yaşarken kalp krizi geçiren ve ölümün eşiğinden dönünce dünyayı gezmek için çıktığı yolculukta 6 yıl önce gittiği Güneydoğu Asya'da Kamboçya'ya yerleşen Ufuk Öntürk (52), kaldığı pansiyonun sahibi ve çalışanlarının çekiçli saldırısında hayatını kaybetti. İzmir'deki yakınları, önce acı haberi, ardından Budist inancına göre cenazenin yakılması için vekalet istendiğini öğrenince, devlet yetkilileriyle temasa geçti. Türk Dışişleri Bakanlığı'nın devreye girmesiyle cenazenin Türkiye'ye getirileceğini öğrenen Öntürk'ün yakınları, İslami usullere göre cenazelerini toprağa vereceklerini belirtip, cinayete karışanların hak ettiği cezayı alması için de yine devletten destek beklediklerini söyledi.
2.03.2024 Gündem
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz '
Taksilerde yeni dönem başladı! 'Çok talep alıyoruz ' Taksici Oğuz Erge'nin soğukta üşümesin diye aracına aldığı Delil Aysal tarafından öldürülmesinin ardından taksi şoförleri, araçlara kurşun geçirmez kabin zorunluluğu getirilmesini istiyor. Kabin üreticisi Ahmet Arslanoğlu, " Son zamanlarda yaşanan gasplar nedeniyle çok talep alıyoruz" dedi.  İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanvekili Veli Yurt, "Kurşun geçirmez kabinler konusunda yetkililerle görüşmelerimiz başladı" dedi. Bazı taksi şoförleri taksilerine kabin yaptırmaya başlarken, taksici Gülden Bilge, "Şu anda mevcut olan kabinlerin daha sağlam, sağlıklı, güvenli olmasını tercih ederim" diye konuştu.
8.02.2024 Gündem
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide!
Erdal Beşikçioğlu kızıyla aynı dizide! 'Behzat Ç.' dizisiyle büyük çıkış yakalayan tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, kızı Derin Beşikçioğlu (22) ile 'Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç Hikayesi'nde' birlikte kamera karşısına geçti. Dizinin ikinci sezon galasına katılan baba kızım yaptığı açıklamalar dikkat çekti.
7.12.2023 Magazin
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar
Bahçelievler'deki doğal gaz patlamasında korkunç gerçek ortaya çıktı! 3 kişi ölmüştü: İtfaiye raporunda şok detaylar Geçen hafta Bahçelievler Şirinevler Mahallesi'nde bir apartmanda doğal gaz patlaması meydana gelmiş ve 3 kişi hayatını kaybetmişti. Patlamayla ilgili DHA'nın ulaştığı itfaiye raporu şok gerçeği ortaya çıkardı.
5.10.2023 Gündem
İşçiler birbirine girdi çekiç ve çiviler havada uçuştu, şantiye resmen savaş alanına döndü!
İşçiler birbirine girdi çekiç ve çiviler havada uçuştu, şantiye resmen savaş alanına döndü! Başakşehir’de şantiyede bir grup işçi henüz bilinmeyen bir nedenle birbirine girdi. Çivilerin ve çekiçlerin havada uçuştuğu olayda çok sayıda kişi yaralanırken, kavgaya karışanlar ise gözaltına alındı. Yaşananlar bir başka işçi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
5.10.2023 Gündem
Kazakistan Bayrağı Anlamı Nedir? Kazakistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Kazakistan Bayrağı Anlamı Nedir? Kazakistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Kazakistan dünyanın en büyük ülkelerinden biridir. Uzantıya göre dünya sıralamasında dokuzuncu sırada yer alıyor. Asya ile Avrupa'nın ortasında duruyor. Günümüzde bilinen Kazakistan bayrağı 4 Haziran 1992'de kabul edildi. Kazakistan bayrağı, bayrağın ortasında parlayan bir güneşin altında uçan bir kartalın yer aldığı açık mavi bir arka plandan oluşur.
10.09.2023 Eğitim
Ermenistan Bayrağı Anlamı Nedir? Ermenistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Ermenistan Bayrağı Anlamı Nedir? Ermenistan Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Dünya da bulunan tüm ülke bayraklarının kendi tarihine özgü anlamlar içermektedir. Bu durum ülkelerin tarihte yaşadıkları savaşlar, toplum değer yargıları ve milletinin ülke topraklarına sahip çıkmasıyla doğru orantılıdır. 
5.09.2023 Eğitim
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor?
Avusturya Bayrağı Anlamı Nedir? Avusturya Bayrağı Nasıl Oluştu, Renkleri Ne Anlama Geliyor? Bayraklar, ülkeler için her zaman birlik ve beraberliği temsil eder. Aynı zamanda ülkenin bayrağı, o ülkenin bağımsızlık sembolüdür. Çeşitli kurum ve kuruluşlar da kendine özgü bayraklara sahip olabilir. Ama bayraklar, genellikle ülkelere özgü ve ait olması ile bilinir. Avusturya, da bağımsız ve özgür bir ülkedir. Bu nedenle de pek çok ülke gibi kendi bayrağına sahiptir. 
3.09.2023 Eğitim
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler...
Hindistan Cevizi Nasıl Kullanılır? Hindistan Cevizi Kullanırken Yapılması Gerekenler... Hindistan cevizi farklı şekillerde yetişen bir meyvedir. Süt, talaş, rendelenmiş, krema, yağ ve un şeklinde tüketimi yapılmaktadır. Hem tatlılar için hem de tuzlu yemeklerde veya başlangıçlarda yenebilen çok yönlü bir besindir. Bu tatlı egzotik meyve çok lezzetli ve aromalı bir ürün olmaktadır. 
13.07.2023 Sağlık
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti
'Zamanı ve uzayı aştım' dedi, vahşice cinayetler işledi! Son sözleri sorulduğunda ortalık buz kesti ABD’de erken yaşta uyuşturucu ve alkol batağına düşen Duane Owen’in kendisini sakinleştirecek bir eylem arayışı, şiddete kadar gitti. 2 masum kadını canice katledip cesetlerine tecavüz eden Owen, 15 Haziran’da idam edildi. Owen, kendisine oldukça mütevazi bir son yemek seçerken son sözleri sorulduğunda odada bulunanları şoke etti.
16.06.2023 Dünya
Römork Nedir, Ne İşe Yarar? Römork Çeşitleri Nelerdir?
Römork Nedir, Ne İşe Yarar? Römork Çeşitleri Nelerdir? Motorlu araçların arka kısmını takılan ve yük taşıma amaçlı kullanılan tekerlekli vasıtalar römork olarak bilinmektedir. Aynı zamanda römorklar motorsuz araçlardır. Yani motorlu araca takılarak sadece çekilmek suretiyle arzu edilen her yere yönlendirilebilir. Geneldeki tekerlekli olmalı ile beraber aynı zamanda 4 tekerlekli sistemleri de bulunur.
2.06.2023 Gündem
Tcs (Çekiş Kontrol Sistemi) Nedir, Ne İşe Yarar? Tcs Off Ne Demek?
Tcs (Çekiş Kontrol Sistemi) Nedir, Ne İşe Yarar? Tcs Off Ne Demek? Araçlarda gerçekleşen çekiş kaybını önlemek ve buna bağlı şekilde patinajın önüne geçebilmek için kullanılan sistem TCS olarak bilinmektedir. Aynı zamanda Türkçe üzerinden çekiş kontrol sistemi olduğunu ifade etmek mümkün. Özellikle de iklim şartlarına bağlı olarak karlı ve buzlu havalarda önemli bir katkı sağladığını ifade etmek gerekir.
30.05.2023 Gündem
İnşaatta yeni dönem! Mühendislere tecrübe şartı geldi, 4 kat sınırı
İnşaatta yeni dönem! Mühendislere tecrübe şartı geldi, 4 kat sınırı Yaşanan deprem felaketinden sonra inşaat sektöründe alınması gereken ek tedbirler gündeme geldi. İnşaat mühendislerinin tecrübesine göre iş almasından, kamu binalarındaki mimari projelere, zemin katlardaki dükkânlardan bitişik nizam yapılara kadar birçok alanda yeni adımlar atıldı.
13.05.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik
Bakan Kurum: Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "Afetlere karşı daha dirençli yapılar için yapı güvenliği tedbirlerimizi artırıyoruz. Planlı Alanlar İmar Yönetmeliğimizi güncelledik" dedi.
12.05.2023 Ekonomi
Demirören Medya'ya ödül yağmuru!
Demirören Medya'ya ödül yağmuru! 02 Mayıs Salı akşamı DoubleTree By Hilton’da gerçekleşen, sunuculuğunu Özge Ulusoy ve Erman Çekiç’in üstlendiği, ‘2023 Uluslararası Marka ve Prestij Ödülleri’nde Demirören Medya çok sayıda ödüle layık görüldü.
3.05.2023 Televizyon
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş
Öldürdüğü kadın sayısı bilinmiyor! Bu yöntemle kandırdı, başlarını ezip tecavüz etmiş Bir dönemin en azılı seri katiliydi. Kadınları ilan vererek kandırıp ağına düşürüyordu. Vahşi şekilde kurbanlarını öldüren acımasız katil, tecavüz edip ülkenin ıssız noktalarına bırakıyordu. O katille ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte haberin detayları...
16.03.2023 Dünya
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi!
Mehmet Ali Nuroğlu sessiz sedasız evlendi! 'Çemberimde Gül Oya' dizisiyle tanınan ve 'Sen Anlat Karadeniz' dizileri ile adını geniş kitlelere duyuran Mehmet Ali Nuroğlu, uzun süredir birlikte olduğu Berrin Ağırbaş ile sade bir törenle hayatını birleştirdi. İkinci kez evlenen oyuncu ve eşinin nikâhından ilk kare sosyal medyada paylaşıldı.
7.03.2023 Magazin
Hatay'daki 2 bin yıllık tarihi yapılar, depremde hasar görmedi
Hatay'daki 2 bin yıllık tarihi yapılar, depremde hasar görmedi Hatay'ın Samandağ ilçesinde, tarihi 2 bin yıl öncesine dayanan ve 'dünyanın elle yapılan en büyük tüneli' olarak bilinen Titus Tüneli ile Beşikli Mağara, Kahramanmaraş merkezli depremlerde hasar görmedi.  
16.02.2023 Gündem
Binalarda yumuşak kat tehlikesi: Yapıların yüksek katlı olması tek başına yıkım sebebi değil
Binalarda yumuşak kat tehlikesi: Yapıların yüksek katlı olması tek başına yıkım sebebi değil Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7.7, Elbistan merkezli 7.6 şiddetindeki depremlerde 10 il etkilendi binlerce bina yerle bir oldu. İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Celalettin Kozanoğlu, binalarda meydana gelen yıkımlarda, zemine göre inşaatların yapılmaması, depremdeki salınımın etkisi, binaların alçak veya yüksek katlı olmasının başlıca sebepler olmadığını belirtti.
14.02.2023 Gündem
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı!
Pelosi'nin kocasına yapılan saldırının görüntüleri ortaya çıktı! Eski ABD Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşine çekiçle düzenlenen saldırıya ait görüntüler ortaya çıktı. Mahkeme kayıtlarına göre, Paul Pelosi saldırganla karşılaştığında tuvalete giderek polisi aramış.
28.01.2023 Dünya
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi
200 kadını katletti, 'çevreyi temizlemek için yaptım' dedi! Seri katil Putin'e seslenip bunu istedi 200 kadını vahşice katlettiği düşünülen ve Rusya'da 'Kurt Adam' lakabıyla herkese korku salan evli ve bir çocuk babası seri katil Mikhail Popkov, yakalandığı zaman cinayetleri neden işlediği sorulduğunda "Çevreyi hayat kadınlarından temizlemek için yaptım." cevabını vermişti. Popkov, kafesinden Rus lider Vladimir Putin'e seslendi ve isteği ile pes dedirtti...
16.01.2023 Dünya
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak
Kıvanç Çekiç: Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak Pandemiyle birlikte dünyada gıda alanında köklü bir davranış değişikliği ile güvensizliğin tetiklendiğini ve talep patlaması yaşandığını söyleyen Cargill Gıda Türkiye, Orta Doğu ve Afrika Tedarik Zincirinden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Kıvanç Çekiç, “Tedarik zincirindeki iyileşme zaman alacak ama bütün sektörler bu yeni normale uyum sağlamak zorunda” dedi.
29.11.2022 Ekonomi
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar
Antik kentte kazdıkları çukurun içinde yakalandılar Aydın’ın Kuyucak ilçesinde tarihi eser kaçakçıları antik kentte kazdıkları çukurun içinde suçüstü yakalandı.
21.11.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çekiç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çekiç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.