Çayeli

Çayeli

Son dakika çayeli haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çayeli ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çayeli haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çayeli

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çayeli gelişmeleri de dahil olmak üzere 260 çayeli haberi bulunmuştur. Tüm çayeli haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı
Rize’de seçimleri resmi olmayan sonuçlara göre AK Partili Metin kazandı Rize’de Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Rahmi Metin belediye başkanı oldu. İlçelerde ise AK Parti 7, CHP 3, MHP ise 1 başkanlık kazandı.
1.04.2024 Gündem
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler
AK Parti İBB Başkan Adayı Kurum'dan İmamoğlu'na mal varlığı tepkisi: Konforları için villalar yapma derdine düştüler İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Rizeliler ile iftar programında bir araya geldi.
28.03.2024 Gündem
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum
İş adamı Abdurrahim Albayrak: Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyordum Bayrampaşa'da, iş adamı Abdurrahim Albayrak'ın telefon numarasını kopyalayarak aradıkları vatandaşları, banka görevlisi olduklarını söyleyerek dolandıran 5 şüpheli operasyonla yakalandı. Olayı anlatan Abdurrahim Albayrak, "Cuma günü telefonum durmadan çalmaya başladı. Telefonu her açtığımda inanılmaz hakaretler duydum. Ne olduğunu anlayamadım. Onlar bana hakaret ediyor ben onlara hakaret ediyorum. Beni dolandırmaya çalıştıklarını düşündüm. Onlar da benim onları dolandırdığımı söylüyor. Ben onları aramadığımı onların beni aradıklarını söyledim. 50-60 kişiyle böyle konuştuk" dedi. Albayrak, "Bu numara bana rahmetli Mesut Yılmaz'ın hatırası. Başbakan olduğu dönemde bu numarayı bana VIP olarak vermişti. Ne yapacağımı da bilmiyorum. Kara kara düşünüyorum" diye konuştu.
7.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Her sözümüzün altında hizmet yatıyor Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Trabzon mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim her sözümüzün altında kısa sürede hayata geçirdiğimiz asırlara bedel eserler yatıyor. Trabzon'a 21 yılda 191 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık" dedi.
17.02.2024 Gündem
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
26.12.2023 Ekonomi
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor
Barbaros petrol seferi için gün sayıyor Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıkmasının ardından Trabzon Limanı’nda demirli olan Barbaros Hayrettin Paşa Sismik Araştırma Gemisi Karadeniz'de petrol seferi için gün saymaya başladı.
26.12.2023 Gündem
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti
Eski Bakan Yaşar Okuyan hayatını kaybetti Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
26.12.2023 Gündem
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti
O il için petrol açıklaması geldi! TPAO test etti Rize’nin Çayeli ilçesi açıklarından alınan numunelerden yapılan analizlerde deniz yüzeyine sızan sıvının petrol olduğu ortaya çıktı.
21.12.2023 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Özgür Özel yorumu: Al birini vur ötekine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Ana muhalefetin dün kongresi vardı. Bay Bay Kemal, Edirne'deki terörist başı Demirtaş'a, Kavala’ya ‘bay bay’ dedi. Peki kongreyi kazanan zat, o kime selam verdi. O da aynen Demirtaş'a, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı, yok. Bunlar terör örgütleriyle beraber omuza omuza yürüdüler. Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız. 12-13 seçim kaybettin. Hep onlarla beraberdin” dedi.
5.11.2023 Gündem
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı
Rize’de şiddetli yağış sonrası heyelan: 8 ev boşaltıldı Rize’nin Çayeli ilçesinde meydana gelen heyelanlar nedeniyle köy ve mahalle yolları ulaşıma kapanırken tedbir amaçlı 8 ev boşaltıldı.
25.08.2023 Yaşam
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı
Rize canlı seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs Rize hangi parti kazandı? Rize seçim sonucu ve canlı oy dağılımı Rize seçim sonuçları 2023, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçim sonuçları kapsamında yer açıklanıyor. gazetavatan.com seçim sayfasında yer alacak anlık oy dağılımı ve oy oranlarıyla Rize'de kazanan parti ve ittifak oy oranları yer alacak. 64 milyondan fazla seçmen yarın sandık başına gidecek. 07:00'da başlayacak oy verme işlemi 17:00'da bitecek. Açılan sandık sayısıyla paralel olarak Rize ilçe seçim sonuçları 2023 de belli olacak. Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Oğan, Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı oy sayıları da 14 Mayıs 2023 akşam saat 21:00'dan belli olacak. Peki Rize hangi parti kazandı? Rize Cumhurbaşkanı kazanan kim oldu?
14.05.2023 Gündem
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz
Bakan Kurum: Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Pendik’te Rizeliler Derneği ve Bitlisliler Derneğini ziyaret etti. Bakan Kurum, Rize'de eski termal otelin tamamen yenilendiğini belirterek, “Bittiğinde orada uluslararası kongrelerin yapılabileceği, dünya beşten büyüktür diyeceğimiz Davos'un benzerini Rize'mize kazandırıyoruz’’ dedi.
6.05.2023 Gündem
Jessica May: Bol bol muhlama yedim
Jessica May: Bol bol muhlama yedim Geçtiğimiz yıl mart ayında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı hakkı alan oyuncu Jessica May ile eşi Hüseyin Kara, önceki akşam Kuruçeşme'deki bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
21.01.2023 Magazin
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli
Karadeniz'i 10 farklı toksik tehdit ediyor! Hepsi canlılar için çok tehlikeli Karadeniz Teknik Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Enstitüsü'nce Karadeniz'de 1100 kilometrelik alandan toplanan tortu örneklerindeki analizlerde, 10 farklı toksik metal izine rastlanıldı. Deniz tabanında en fazla kirlilik yükü oluşturan ağır metallerin ise bakır, kurşun, arsenik ve çinko olduğu tespit edildi. En fazla kurşun ve bakır oranı Trabzon'un Sürmene ilçesinde, en fazla arsenik oranı da Ordu kıyılarında belirlendi.
29.11.2022 Gündem
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız'
Bakan Kurum: '2035 yılına kadar tek bir sağlıksız yapı bırakmayacağız' Çevre, Şehircilik ve İklim değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Allah’ınız izniyle 2035 yılına kadar ülkemizde afetlere dirençsiz tek bir sağlıksız yapı, tek bir çöküntü alanı bırakmayacağız” dedi.
12.11.2022 Ekonomi
Cihan Kolivar kimdir, ne dedi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar neden tutuklandı?
Cihan Kolivar kimdir, ne dedi? Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar neden tutuklandı? Cihan Kolivar kimdir, kaç yaşında ve nereli? sorularına Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar’ın televizyon programında söylediği sözler sonrası yanı aranmaya başlandı. Peki, Ekmek Üreticileri Sendikası Başkanı Cihan Kolivar ne dedi, neden tutuklandı?
9.11.2022 Gündem
Muharrem İnce: CHP işgal altında
Muharrem İnce: CHP işgal altında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, "Önümüzdeki kurultayda Atatürk, Anıtkabir'den çıksa genel başkanlığa aday olsa İsmet İnönü de genel sekreter olsa 2'si birden girseler, kurultayı kaybederler. Kazanamazlar çünkü CHP, işgal altında" dedi.
16.09.2022 Siyaset
Eşi ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği kuzenini tabancayla öldürdü
Eşi ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği kuzenini tabancayla öldürdü Rize'nin Çayeli ilçesinde Fatih Mehmet Bülbül (44), eşi Yeliz Bülbül (46) ve ilişkisi olduğunu iddia ettiği kuzeni Şaban Ali Bülbül’ü (54) tabancayla vurarak öldürdü.
13.09.2022 Yaşam
Dolar yağacak! Türkiye madeni buldu! 1.2 trilyon dolar
Dolar yağacak! Türkiye madeni buldu! 1.2 trilyon dolar Türkiye'ye dolar yağacak. Türkiye madeni buldu. 'ENERJİ ve Hidrojen' konulu toplantıda konuşan Hidrojen Teknolojileri Derneği Başkanı Prof. Dr. İbrahim Dinçer, "Türkiye yaklaşık 615 milyon ton hidrojen üretebiliyor. Bunu en düşük ücretten 2 dolardan hesaplarsak 1.2 trilyon dolar yapıyor. Türkiye'nin cari açığına baktığımız zaman en büyük cari açık enerjiden geliyor. 70 milyar dolar civarında. Dolayısıyla o bakımdan Türkiye için yeni fırsatlar, yeni imkanlar söz konusu" dedi.
11.06.2022 Ekonomi
Tartıştığı çay işçilerine ateş etti: 1 ölü, 2 yaralı
Tartıştığı çay işçilerine ateş etti: 1 ölü, 2 yaralı Rize'nin Pazar ilçesinde Gökmen T. (47), tartıştığı çay işçileri Afganistan uyruklu Uzay Ulvi'yi (22) tabanca ile ateş ederek öldürdü, Davut Mirzai (18) ve Murat Kurt'u (40) yaraladı. Olaydan sonra kaçan Gökmen T., yakalanarak gözaltına alındı.
30.05.2022 Yaşam
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi!
Ayder balı 'Coğrafi İşaret Tescili' aldı! 13'e yükseldi! Rize’ye özgü ürünlerden Ayder balı, Ayder Tarımsal Bal ve Turizm Kooperatifi’nin çalışmaları sonucu tescillenerek coğrafi işaretli ürünler arasında yerini aldı.
18.05.2022 Ekonomi
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı
Okullar tatil edildi! Çok sayıda ilde yoğun kar yağışı sonrası son dakika kararı Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası birçok ilde okullar tatil edildi. Kar yağışı Karadeniz'de ve Doğu Anadolu'da etkisini sürdürüyor. Artvin, Kastamonu, Hakkari, Rize ve Bolu Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 17 Ocak Pazartesi günü ara verildi. İşte 17 Ocak 2022 Pazartesi günü eğitme ara verilen 14 il ve birçok ilçenin tam listesi...
16.01.2022 Gündem
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor!
TOKİ 1620 dükkanı hak sahiplerine teslim ediyor! Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) şehir içinde kalmış eski sanayi sitelerini şehir dışına çıkarmak amacıyla Aksaray'da inşa ettiği 1620 dükkan hak sahiplerine teslim ediliyor.
21.11.2021 Ekonomi
Elazığ, Erzurum ve Rize'de bazı taşınmazlar afetzedelerin barınma ihtiyacı için kamulaştırılacak
Elazığ, Erzurum ve Rize'de bazı taşınmazlar afetzedelerin barınma ihtiyacı için kamulaştırılacak Elazığ, Erzurum ve Rize'de bazı taşınmazlar, hak sahibi afetzedelerin kalıcı barınma ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla acele kamulaştırılacak.  
11.11.2021 Gündem
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül...
SGK, SSK'lı, Bağkur'lu işçi işveren milyonları ilgilendiriyor! Son tarih 30 Eylül... Milyonların beklediği haber geldi ve ertelendi. İşçi, işveren borcu olan herkesi çok yakından ilgilendiriyor. Alacakların yapılandırılması için yürürlükte bulunan 7326 sayılı kanunun son müracaat tarihi 31 Ağustos 2021 tarihinde bitiyordu. Kanun'dan yararlanmak için başvuru ve ilk taksit ödeme süresi Cumhurbaşkanı Kararı ile bir ay uzatıldı. Buna karara göre, vergi dairelerine başvuran ve borçları yapılandırılan mükelleflerin ilk taksitlerini, peşin ödemeyi tercih etmişlerse en geç 1 Kasım 2021 Pazartesi yapmaları gerekiyor. SGK'ya ilk taksit ödemeleri ise en geç 30 Kasım 2021 Salı günü yapılacak. Bağkur ve Genel Sağlık Sigortası borçluları için müracaat şartı bulunmuyor.
12.09.2021 Uzmana Sor

Benzer Haber Etiketleri

Çayeli ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çayeli haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.