Çarpıcı

Çarpıcı

Son dakika Çarpıcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çarpıcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çarpıcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çarpıcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çarpıcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 14.016 çarpıcı haberi bulunmuştur. Tüm çarpıcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi? Kimler Geldi Kimler Geçti 1. Sezon çekim yerleri neresi? Avukat Leyla’nın eski ilişkilerine odaklanan Kimler Geldi Kimler Geçti Netflix’te yayınlanmaya başladı. Dizinin 1. sezonu 7 bölümden oluşuyor. Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin çekim yerleri ise merak konusu oldu. Peki, Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi nerede çekildi.
10.05.2024 Magazin
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret
Genç erkeklerle evlenen ünlüleri hedef aldı! Semiha Yankı: Beklentileri hep maddiyat, şan şöhret 'Aramızda Kalmasın' programına konuk olan Semiha Yankı, genç erkeklerle aşk yaşayan kadınlar hakkında konuşarak çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalarda Yankı, Seda Sayan ile 25 yaş küçük eşi Çağlar Ökten'in evliliğine değindi.
10.05.2024 Magazin
İşte Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları
İşte Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişinin, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle gerçekleşen Seçil Erzan soruşturmasında, yeni gelişmeler ortaya çıktı. Mağdur avukatları bankanın görüntüleri sildiğini iddia etmişti. Mahkeme heyetinin isteğiyle yeni bilirkişi raporu hazırlandı. CNN TÜRK 400 sayfalık bilirkişi raporuna ulaştı. Yeni görüntülerde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan, Emre Belezoğlu ve dosyada ismi geçenlerin bankaya para dolusu çantalarla gelerek çıkış yaptığı görülüyor.. İşte Seçil Erzan soruşturmasında çarpıcı gelişmeler...
10.05.2024 Vatan TV
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı
Seçil Erzan dosyasında banka kamera kayıtları ortaya çıktı Aralarında iş insanları ve futbolcuların da bulunduğu onlarca kişiyi, milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklu yargılanan Seçil Erzan soruşturmasında yeni bilirkişi raporu hazırlandı. Mağdur avukatları bankanın görüntü sildiğini iddia etmişti. Yeni görüntülerde Fatih Terim'in yeğeni Terim Arıcan, Selçuk İnan, Emre Belezoğlu'nun bankaya giriş çıkışları olduğu görülüyor. İşte Seçil Erzan soruşturmasında çarpıcı gelişmeler...
10.05.2024 Gündem
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı
Dünyanın en zengin şehirleri belirlendi! Listede 50 şehir yer aldı Dünyanın En Zengin Şehirleri Raporu'nda New York City 1’inci sıradaki yerini korumayı sürdürüyor. Listede yer alan ilk 50 şehir arasında Amerika 11 şehriyle ülke olarak başı çekiyor.
8.05.2024 Ekonomi
İsmail Kartal'dan Tadic ve Fred'e: Sizin fikrinize ihtiyacım yok! Dzeko'nun yakın arkadaşı soyunma odasını ifşa etti!
İsmail Kartal'dan Tadic ve Fred'e: Sizin fikrinize ihtiyacım yok! Dzeko'nun yakın arkadaşı soyunma odasını ifşa etti! Fenerbahçe, Konyaspor deplasmanında puan bırakınca şampiyonluk da mucizelere kaldı. Basın toplantısında yalnız kalan İsmail Kartal, sorumluluğu üstlendi ancak gerçekleri saklamaya devam etti. 62 yaşındaki teknik direktör, soyunma odasında Tadic, Fred ve Dzeko ile tersleşti. Öte yandan Dzeko'ya yakınlığıyla bilinen eski futbolcu devre arasında yaşananları anlattı. İşte çarpıcı gelişmelerin detayları...
7.05.2024 Fenerbahçe
Galatasaray - Sivasspor maçına penaltı beklenen an, iptal edilen gol damga vurdu! Çarpıcı değerlendirme
Galatasaray - Sivasspor maçına penaltı beklenen an, iptal edilen gol damga vurdu! Çarpıcı değerlendirme Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, sahasında ağırladığı Sivasspor'u 6-1 mağlup etti. Yayıncı kuruluşun Trio kadrosu, Arda Kardeşler ve ekibinin görev yaptığı Galatasaray - Sivasspor maçının tartışmalı pozisyonlarına ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Özellikle penaltı beklenen an ve ağlara gitmesine rağmen gol geçerliliği kazanmayan pozisyona ilişkin görüşler dikkat çekti.
6.05.2024 Şampiy10
Emekli maaşı zammıyla ilgili çarpıcı tahmin! Oran verildi, işte en düşük emekli maaşı
Emekli maaşı zammıyla ilgili çarpıcı tahmin! Oran verildi, işte en düşük emekli maaşı Emekli maaşıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), nisan ayında tüketici enflasyonunun aylık yüzde 3,18, yıllık yüzde 69,80 olduğunu açıkladı. Bu durumda en düşük emekli maaşı ne kadar olacak? Ekonomistler ne diyor? İşte detaylar...
6.05.2024 Çalışma Hayatı
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler
TFF 2. Lig'de iki maçta birden U19 vakası! Sahadan böyle çekildiler TFF 2. Lig Beyaz Grup son haftasında çarpıcı olaylar yaşandı. Son haftaya lider giren Esenler Erokspor'un rakibi Serik Belediyespor maça U19 takımıyla çıkma kararı aldı, bu durumu protesto eden Vanspor FK da Bursaspor maçına U19 takımıyla çıkıp maçın 22. dakikasında sahadan çekildi.
4.05.2024 Futbol
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor
Alex de Souza bombası! Anlaşma sağlandı, Türkiye'ye dönüyor Brezilya'da Avai'deki görevinden ayrıldıktan sonra 1 yıldır boşta olan Alex de Souza'nın Süper Lig ekibiyle el sıkıştığı öğrenildi. 46 yaşındaki Brezilyalı futbol adamının, gelecek sezon Süper Lig ekibini çalıştıracağı belirtildi.
4.05.2024 Süper Lig
Derya Alabora'dan çarpıcı Uğur Yücel yorumu! 'Hâlâ evliyiz, boşanamadık'
Derya Alabora'dan çarpıcı Uğur Yücel yorumu! 'Hâlâ evliyiz, boşanamadık' Sibel Arna’nın YouTube programına konuk olan oyuncu Derya Alabora, 1983’te nikâh masasına oturduğu Uğur Yücel’le yıllar önce ayrılmalarına rağmen kâğıt üstünde halen evli olduklarını açıkladı: “Boşanamadık bir türlü!” dedi.
2.05.2024 Magazin
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu
Bakan Bayraktar açıkladı: Doğal gaz üretimimiz 4,6 milyon metreküp günü buldu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Karadeniz'de üretilen gazla ilgili, “Bugün itibarıyla üretimimiz yaklaşık 4,6 milyon metreküp günü buldu. 1,8 milyon hanenin doğal gazını biz kendi gazımızdan karşılar hale geldik. Bunu da artırmayı hedefliyoruz. İlk etapta önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde inşallah 10 milyon metreküpe ulaşmış olacağız” dedi.
1.05.2024 Ekonomi
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı
Beşiktaş'ta Sergen Yalçın gelişmesi! Samet Aybaba açıklamıştı Beşiktaş Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, Sergen Yalçın'ın doğal adaylardan biri olduğunu ifade etmişti. Siyah-beyazlı yönetim, Antalyaspor'dan sezon sonu ayrılması beklenen tecrübeli teknik adam için kararını verdi.
29.04.2024 Şampiy10
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor!
İnsanların neden farklı müzik zevkleri var? Şarkılar kişiliğinizi ele veriyor! Radyonuzu açtınız ve en sevdiğiniz şarkı çalıyor. Bazen de bu kadar şanslı olmayıp hiç umursamadığınız bir sanatçının sesini de duyabilirsiniz. Ancak sevmediğiniz şarkıcının bile hayranları olduğunu unutmamak gerek. İnsanların müzik tercihleri üzerine araştırmalar yapan Aubum Üniversitesi'nden Doç. Dr. Jane Kuehne, "İnsanların neden farklı müzik zevkleri var?" sorusunun yanıtını açıkladı.
28.04.2024 Yaşam
Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçeli Serdar Aziz'den olay paylaşım!
Galatasaray maçı sonrası Fenerbahçeli Serdar Aziz'den olay paylaşım! Fenerbahçeli futbolcu Serdar Aziz, Galatasaray maçı sonrası çarpıcı bir paylaşımda bulundu.
27.04.2024 Fenerbahçe
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı
Korhan Berzeg olayında çarpıcı detaylar: Paçası parçalanmış pantolonun cebinden çıktı Balıkesir'in Gönen ilçesinde tatil için geldiği yazlık evinden, 'Tina' isimli köpeğiyle ayrıldıktan sonra haber alınamayan ve evinin 3,5 kilometre uzağındaki dere kenarında 312 gün sonra kimlik, ehliyet, banka, kredi kartları ve kıyafet parçaları ile kendisine ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulunan Korhan Berzeg’i (84) arama çalışmaları sürüyor. Bölgede 3 gündür yapılan arama çalışmalarında başka bir ize rastlanmazken, kadavra köpeği sayısı 4’e çıkarıldı. Arazinin engebeli ve sık bitki örtüsü ile kaplı olması çalışmaları güçleştiriyor.
26.04.2024 Gündem
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Futbol
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer
Veda filmi nerede çekildi? Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filminin çekildiği yer Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi 23 Nisan nedeniyle televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyecek olan vatandaşlar, Veda filminin konusu ve kadrosu dışında filmin nerede çekildiğine dair de araştırma yapıyor. Peki, Atatürk'ün hayatını anlatan Veda filmi nerede çekildi? İşte konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Magazin
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller
İkinci el arabada aylar sonra bir ilk! İşte en çok tercih edilen modeller İkinci el araç fiyatlarıyla ilgili yapılan son araştırmalarda çarpıcı veriler göze çarpmaya devam ediyor. İlk 4 aylık süreçte ikinci elde fiyatlar yukarı yönlü hareketlendi. Peki fiyat artışının sebepleri neler? Piyasada en çok talep gören marka ve modeller hangileri? Uzman isim ‘İkinci el avantajlı konuma geçti’ dedi. İşte detaylar...
23.04.2024 Ekonomi
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin
Emeklilikte yeni dönem sinyali! Emeklilere hangi destekler verilecek? Emekli maaşı zammı için çarpıcı tahmin Emeklilikte yeni dönemin sinyal verildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, geçtiğimiz günlerde emeklilerle ilgili bir çalışma yapıldığını ve tamamlandığında bunun toplum ile paylaşılacağını söyledi. Peki emeklilere hangi destekler verilecek? Temmuzda emeklilere ne kadar zam olacak? En düşük emekli aylığı için beklentiler neler? İşte detaylar...
23.04.2024 Çalışma Hayatı
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek
İstanbul'da büyük elektrik kesintisi! 18 ilçeyi etkileyecek Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş (BEDAŞ), İstanbul'un 18 ilçesinde hafta başı itibarıyla elektrik kesintisi yapılacağını açıkladı. BEDAŞ tarafından yayımlanan planlı kesinti programına göre, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Başakşehir, Beşiktaş, Çatalca ve daha birçok ilçede pazartesi günü planlı çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşanacak.
21.04.2024 Gündem
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor
Borsa ile ilgili çarpıcı uyarı geldi! Kâr satışları ve tepki alımları sürüyor Doğrudan yatırımlarda olmasa da sıcak para yönünden yabancı ilgisi devam ediyor. TCMB verilerine göre, 12 Nisan ile biten haftada yabancı yatırımcılar; hisse senetlerinde 160 milyon dolar, tahvil bonoda 38.2 milyon dolar alım yaptı. Hisse senetlerinde dört haftadır devam eden alımların toplamı 1.2 milyar doları buldu. Yerli yatırımcıların ise yüksek faiz nedeniyle borsaya ilgisinin fazla olduğunu söylemek bu aşamada zor.
21.04.2024 Ekonomi
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
Borsa ile ilgili çarpıcı gelişme! En çok kazandıran sektörler belli oldu
Borsa ile ilgili çarpıcı gelişme! En çok kazandıran sektörler belli oldu Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,36 yükselişle 9.564,85 puandan başladı.
18.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Çarpıcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çarpıcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.