Çankaya Köşkü

Çankaya Köşkü

Son dakika çankaya köşkü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çankaya köşkü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çankaya köşkü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çankaya Köşkü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çankaya köşkü gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.374 çankaya köşkü haberi bulunmuştur. Tüm çankaya köşkü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu
Atatürk’ün 'vicdanında sakladığı milli sır! Çankaya sofrası’nda duyuruldu Atatürk, zihninde gençlik yıllarında filizlenmeye başlayan cumhuriyet idealini Milli Mücadele yıllarında açıktan dile getirmemiş, Cumhuriyet’in ilanı ilk olarak 28 Ekim 1923 akşamı, ‘Çankaya sofrası’nda duyurulmuştu.
29.10.2023 Gündem
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi? 28 Ekim 1923 günü Atatürk, arkadaşlarını ağırladığı bir akşam yemeğinde, o tarihi sözü söylüyor. Türkiye'nin bağımsızlık savaşı artık yeni bir rejim ve hükûmet ile tüm dünya karşısında bu sözle tescillendi. Peki, Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
28.10.2023 Gündem
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı
Genç subay Mustafa Kemal’in 17 yıldır aklında cumhuriyet vardı Asırlık Cumhuriyet çınarı, bir fidan olarak Anadolu toprağına dikilmeden önce, en az 17 yıl boyunca genç devrimci Mustafa Kemal’in düşüncelerinde şekillendi.
28.10.2023 Gündem
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın...
Cumhuriyetimiz 100 yaşında! Bayrakları asın... Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk tam 100 yıl önce bugün Çankaya Köşkü’nde en yakın kurmaylarıyla birlikteyken tarihi kararını açıkladı: Yarın Cumhuriyeti ilan edeceğiz...
28.10.2023 Gündem
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek…
Pelin Akil'in gözyaşlarını tutamadı! Tarihi yemek… Cumhuriyet ilan edilmeden bir gün önce Çankaya Köşkü’nün mutfağında yaşananları konu alan 'Son Akşam Yemeği' filminin basın toplantısı, önceki gün Sefaköy'de yapıldı. Başrol oyuncularından Pelin Akil, rolünü anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı.
22.09.2023 Magazin
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak
Emine Erdoğan: Türkiye her daim sahada olacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, mazlum coğrafyalara umut olmaya elbirliğiyle devam edeceklerini vurgulayarak, "Türkiye her daim sahada olacak, dünyanın vicdanı olmaya devam edecek" dedi.
9.08.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın
TBMM Başkanı Kurtulmuş önemli açıklama: Allah bu millete bir daha 15 Temmuz yaşatmasın Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisi ile anma töreninde konuştu.
15.07.2023 Gündem
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip
İsrail'den çarpıcı Hakan Fidan analizi: Başkanın güvenine, büyük deneyime ve bilgiye sahip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. İsrail merkezli Jerusalem Post yeni dışişleri bakanı Hakan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı. İsrailli gazete Fidan'ın oynadığı kilit rolü yazdı.
12.06.2023 Dünya
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri'
Alman RND'den çarpıcı Hakan Fidan analizi! 'Türkiye'nin en güçlü adamlarından biri' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıklamasının yankıları sürüyor. Alman medya kurumu Redaktions Netzwerk Deutschland (RND) yeni dışişleri bakanı Halan Fidan için çarpıcı bir analiz kaleme aldı.
8.06.2023 Dünya
Mit müsteşarı nedir, müsteşar ne demek? Mit müsteşarı nasıl olunur, MİT müsteşarının sorumlu olduğu tek merci hangisidir?
Mit müsteşarı nedir, müsteşar ne demek? Mit müsteşarı nasıl olunur, MİT müsteşarının sorumlu olduğu tek merci hangisidir? Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanı olmasının ardından yeni MİT müsteşarı tartışmaları gündeme geldi. Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı atamasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak. Peki, Mit müsteşarı nedir, müsteşar ne demek? Mit müsteşarı nasıl olunur, MİT müsteşarının sorumlu olduğu tek merci hangisidir?
5.06.2023 Gündem
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı
Adalet Bakanlığında devir teslim! Yılmaz Tunç görevi Bekir Bozdağ'dan devraldı Adalet Bakanlığında devir teslim töreni düzenlendi. Bekir Bozdağ, görevi Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a devretti.
4.06.2023 Gündem
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri
Dünya dakika dakika takip etti! İşte yeni dönemim kilit isimleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde bir basın toplantısı düzenleyerek, Türkiye Yüzyılı'nın Cumhurbaşkanı Yardımcısını ve Yeni Kabinesi'ni açıkladı. Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabine dünyada geniş yer bulurken dış basın yeni dönemin kilit isimlerini açıkladı.
4.06.2023 Gündem
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk mesaj
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olan Mehmet Özhaseki'den ilk mesaj Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni kabinede Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görevlendirilen Mehmet Özhaseki, "Başta afetzede kardeşlerimize söz verdiğimiz gibi konutlarını en kısa sürede teslim edecek; İstanbul’u ve Türkiye’yi kentsel dönüşümle güvenli hale getireceğiz" dedi.
3.06.2023 Gündem
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz
Yeni kabineyi CNN TÜRK'te yorumladılar: Olumlu sinyallerini pazartesi piyasalarda göreceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde kabineyi açıkladı. Gece Görüşü programında gazeteciler yeni kabineyi değerlendirdi.
3.06.2023 Gündem
Hakan Fidan yeni dışişleri bakanı oldu
Hakan Fidan yeni dışişleri bakanı oldu Çankaya Köşkü'nde yeni kabineyi açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dışişleri Bakanı görevini Hakan Fidan'ın üstleneceğini duyurdu.
3.06.2023 Gündem
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi!
Ekonomide ikinci Mehmet Şimşek dönemi! Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıkladı. Kabine'nin en dikkat çeken ismi Mehmet Şimşek oldu. 2007’de Hazine’den Sorumlu Devlet Bakanlığı göreviyle kabine macerasına başlayan, 2009-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı, 2015-2018 yılları arasında Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcılığı görevlerini üstlenen Mehmet Şimşek, Hazine ve Maliye Bakanı olarak kabineye döndü.
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İşte Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları
Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı! İşte Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü’nde yeni dönemin Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. İşte 18 bakanlığı yönetecek isimler...
3.06.2023 Gündem
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı
Türkiye Yüzyılı'nın ilk bakanları! Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni kabineyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi’ni açıkladı. Yeni kabine ilk toplantısını Salı günü gerçekleştirecek.
3.06.2023 Gündem
Ali Yerlikaya kimdir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya nereli, kaç yaşında?
Ali Yerlikaya kimdir? İstanbul Valisi Ali Yerlikaya nereli, kaç yaşında? Ali Yerlikaya İçişleri Bakanı mı oldu sorusunun yanıtı merak ediliyor. 2023 Bakanlık atamaları belli oldu. 3 Haziran 2023 Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çankaya Köşkü'nde açıkladığı yeni kabine üyelerinden yeni İçişleri Bakanı da açıklandı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya İçişleri Bakanlığı için adaylar arasında yer aldı. Peki Ali Yerlikaya kimdir, kaç yaşında? İşte Ali Yerlikaya biyografisi.
3.06.2023 Gündem
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri…
Yeni kabine açıklandı mı, saat kaçta açıklanacak? Kimler bakan oldu? Cumhurbaşkanlığı kabinesi yeni bakanlar ve isimleri… Kimler bakan oldu, yeni kabine üyeleri belli oldu mu? Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni bakanları açıkladı mı? sorularına yanı aranıyor. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Vatandaşlar yeni bakanlar listesini merakla bekliyor. Peki, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi açıklandı mı, 17 yeni bakan kim oldu?
3.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan önce yemin edecek, sonra yeni kabineyi açıklayacak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin ikinci kabinesi, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çankaya Köşkü’nde açıklanacak. Erdoğan’ın yemin ve göreve başlama törenlerine, aralarında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in de aralarında bulunduğu 20 dünya lideri, çok sayıda bakan ve temsilci katılacak.
3.06.2023 Gündem
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu
Yeni kabine belli oluyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklayacak, tarih belli oldu Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan bu hafta yaptığı toplantılarla yeni kabineye son şeklini veriyor. Yarın Meclis’te yemin töreni yapılacak, ardından Erdoğan bakanları açıklayacak. Yeni dönemin ilk kabine toplantısı ise pazartesi günü yapılacak.
2.06.2023 Gündem
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı
Yeni kabinede kimler olacak? Son kulis bilgileri paylaşıldı CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet Gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, cumartesi günü açıklanacak yeni kabineye dair son kulis bilgilerini paylaştı. Ahmet Hakan da yeni kabinenin açıklanacağı gün ve saati duyurdu.
1.06.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa
Cumhurbaşkanı Erdoğan 2. tur için mesajı verdi: Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında açıklamalarda bulundu. Muhalefetin seçim gecesi 'kazandık' açıklamasına tepki gösteren Erdoğan, "Bal gibi önde olduğumuzu biliyorlardı. Kendi seçmenlerini aldatmaktan utanmıyorlar" dedi. Erdoğan, "Tüm seçmenleri sandıklara birinci turda olduğu gibi gitmesi en büyük tavsiyemdir. Atılacak başlık da onların bu sandıkları önemsemesiyle 'Büyük Türkiye Zaferi için herkes sandığa.'" diye konuştu.
16.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çankaya Köşkü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çankaya köşkü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.