Canan Ergüder

Canan Ergüder

Son dakika canan ergüder haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan canan ergüder ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını canan ergüder haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Canan Ergüder

haberleri sayfasında son dakika yaşanan canan ergüder gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 canan ergüder haberi bulunmuştur. Tüm canan ergüder haberleri aşağıda listelenmiştir.
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var
Filiz Akın, “Bir türlü iyileşemedim” demişti! Usta sanatçıdan haber var Usta sanatçı Filiz Akın, geçtiğimiz günlerde de “Bir türlü iyileşemedim” diyerek MR çektireceğini duyurmuştu. Akın’dan iyi haber geldi.
13.09.2023 Magazin
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor!
Hülya Soykan kurban olarak Aslan'ı seçti! Aile dizisinde Devin'in hamilelik haberi geliyor! Aile 12 bölüm fragmanı yayınlandı. Show tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Hülya Soykan, İlyas Koruzade'ye kurban olarak Aslan'ı veriyor. Öte yandan Devin'in hamilelik haberi sonrası Soykanlar Ailesi'nde dengeler değişiyor.
18.05.2023 Televizyon
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti!
Geceye damga vuran Canan Ergüder sahnesi! Aile dizisinde Leyla Soykan isyan etti! Aile dizisi 10 bölüm ekrana geldi. Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder'in yer aldığı dizinin son bölümünde Soykanlar malikanesinde isyan vardı. Leyla Soykan'ı canlandıran Canan Ergüder'in usta işi performansıyla göz doldurduğu sahne geceye damga vurdu.
9.05.2023 Televizyon
Aile dizisinde LGBT propagandası! Kıvanç Tatlıtuğ'un bar sahnesinde o detay gözden kaçmadı!
Aile dizisinde LGBT propagandası! Kıvanç Tatlıtuğ'un bar sahnesinde o detay gözden kaçmadı! Salı akşamları ekrana gelen Aile dizisinde LGBT propagandası yapıldı. Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Canan Ergüder gibi isimlerin yer aldığı dizinin son bölümünde Aslan'ın bar sahnesinde gözlerden kaçmayan bir detay yer aldı.
19.04.2023 Televizyon
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro
Broadway İstanbul’da! Bol yıldızlı kadro Ünlü isimlerin rol aldığı “Broadway in İstanbul”, 13 Mayıs’ta perde açacak. Müzikal, İstanbul’da Broadway rüzgârları estirecek.
9.04.2023 Televizyon
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir?
Aile dizisi Leyla'yı kim oynuyor? Aile Leyla kimdir? Aile dizisi Leyla kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisinde yer alan Leyla karakterini Canan Ergüder canlandırıyor. Peki Aile leyla kimdir? Canan Ergüder hangi dizilerde oynadı?
14.03.2023 Televizyon
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber!
Aile dizisi kaç bölüm sürecek? Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya hayranlarına kötü haber! Aile dizisi bu akşam başlıyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu Aile dizisi oyuncuları arasında Nejat İşler, Levent Ülgen, Canan Ergüder, Yüsra Geyik ve Ecem Simge Yurdatapan yer alıyor. Ancak Aile dizisiyle ilgili gelen son haber Kıvanç ve Serenay hayranlarını adeta depresyona sokacak cinsten.
7.03.2023 Televizyon
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Mehmet Günsür'ün acı günü!
Mehmet Günsür'ün acı günü! Ünlü oyuncu Mehmet Günsür, annesi Sibel Günsür’ü kaybetti.
3.02.2023 Magazin
Canan Ergüder'in oğlu Demir ile deniz keyfi!
Canan Ergüder'in oğlu Demir ile deniz keyfi! Geçtiğimiz yıl meme kanserine yakalandığını açıklayan Canan Ergüder, kemoterapinin ardından sağlığına kavuşmuştu. Son olarak 'Oğlum' adlı diziyle ekranlara dönen ünlü isim, tatil için Bodrum'a gitti. Önceki gün Akyarlar’da halk plajında oğlu Demir ile oynarken objektiflere yansıyan Ergüder, bol bol yüzdü. Anne oğulun gün boyu süren keyifli anları objektiflere böyle yansıdı.
18.08.2022 Magazin
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Saçımı kaybettiğim zaman...'
Meme kanserini yenen Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı! 'Saçımı kaybettiğim zaman...' 'Menajerimi Ara' dizisinde rol aldığı sırada meme kanserine yakalandığını öğrenen ve sonrasında tedaviye başlayan Canan Ergüder, hastalığı yenmeyi başarmıştı. Şimdilerde eski sağlığına kavuşan oyuncu, Armağan Çağlayan'ın YouTube'da yayınlanan 'Gör Beni' programına konuk oldu. Bir çocuk annesi Ergüder, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı.
29.07.2022 Magazin
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor?
Behzat Ç yeniden başlayacak mı? Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, Behzat Ç oyuncuları kimler olacak, Behzat Ç yeniden mi çekiliyor? Behzat Ç yeniden mi çekiliyor, Behzat Ç hangi kanalda yayınlanacak, oyuncu kadrosunda kimler var? Behzat Ç hayranları beklenen açıklamayı Erdal Beşikçioğlu'ndan duydu. İlk bölümü 2010 yılında ekrana e-gelen fenomen dizi Behzat Ç.  Emrah Serbes'in Her Temas İz Bırakır romanından uyarlandı. Behzat Ç. ilk olarak 2010-2013 yılları arasında Star TV'de yayınlanan dizinin 4. sezonu 6 sene sonra çekildi ve 2019 yılında BluTV'de seyirci ile buluştu.
15.06.2022 Televizyon
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı...
Kanseri yenerek hayata yeniden merhaba diyen ünlüler! O halde görünce Levent Kırca ile tanıyamadı... Günümüzün en fazla rastlanan ve hala kesin tedavisi bulunamayan hastalıklarından olan kanser, her yıl binlerce can alıyor. Bu kişiler arasında ise ünlü isimler de bulunuyor. Ölümcül hastalığı yenen son isim ise Behzat Ç.’deki Savcı Esra rolü ile yıldızı parlayan ve birçok başarılı yapımda yer alan Canan Ergüder oldu. Birçok ünlü de Ergüder gibi kanseri atlattı ve hayata yeniden tutundu. İşte Filiz Akın'dan Arzum Onan'a Yılmaz Morgül'den Defne Samyeli'ne kanseri yenen ünlüler...
6.05.2022 Magazin
Canan Ergüder'in annesini görenler inanamadı! 'Bu nasıl güzel anne'
Canan Ergüder'in annesini görenler inanamadı! 'Bu nasıl güzel anne' Sağlık sorunları nedeniyle zor günleri geride bırakan oyuncu Canan Ergüder, sosyal medya hesabından annesi ile fotoğraflarını paylaştı. Ünlü oyuncunun annesini gören hayranları yorum ve beğeni yağdırdı.
4.05.2022 Magazin
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı
Canan Ergüder başından geçen kazayı anlattı: Kenan ile ölümden döndük, arabanın içi su dolmaya başladı Kısa bir süre önce kanseri atlatan Canan Ergüder, YouTube'da yayınlanan 'İbrahim Selim İle Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu. Eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlatan oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi" dedi.
21.04.2022 Magazin
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum
Canan Ergüder: İlk duyduğumda hayatımın tepetaklak olacağını biliyordum Kanser hastalığını yenen ve ekranlara Oğlum dizisiyle dönüş yapan oyuncu Canan Ergüder,geride bıraktığı hastalığını,yeni işini,hayata bakışını samimi bir şekilde anlattı.
6.03.2022 Magazin
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler?
Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? Ekranların yeni dizisi Oğlum hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. "Suçlu çocuk yoktur!" mesajının verildiği Oğlum dizisi yayınlanan ilk bölümüyle izleyenleri ekranlara bağlamayı başardı. Peki, Oğlum dizisi konusu ne? Oğlum dizisi oyuncuları kimler? İşte oğlum dizisi oyuncu kadrosu ve konusu ile ilgili merak edilenler…
20.02.2022 Magazin
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı? Oğlum dizisi konusu ve diğer detaylar merak ediliyor. Show TV'nin yeni dizisi Oğlum bu akşam izleyiciyle buluşacak. Ay Yapım imzasıyla 9 Şubat Çarşamba günü seyirciyle buluşacak olan Oğlum dizisi oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çıktı. Peki, Oğlum dizisi ne anlatıyor, konusu ne? Oğlum dizisi uyarlama mı?
9.02.2022 Televizyon
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu
Canan Ergüder: Önüme perde çekildi, saçlarım sıfıra vuruldu 'Menajerimi Ara' dizisinden meme kanseri olduğu için ayrılan ve tedavi sürecini başlatan ünlü oyuncu Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi. Kemoterapi yüzünden saçlarını kaybeden oyuncu, o anlarda yaşadığı travmatik deneyim hakkında da konuştu.
30.12.2021 Magazin
Meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni fotoğraf!
Meme kanseriyle mücadele eden Canan Ergüder'den yeni fotoğraf! Meme kanseriyle mücadele eden ve "Geri dönmeye çaba gösteriyorum" diyen Canan Ergüder'den yeni fotoğraf geldi. Ünlü oyuncu, bir dergi çekimi için objektif karşısına geçti
21.12.2021 Magazin
Canan Ergüder'den haber var!
Canan Ergüder'den haber var! Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını söylemişti. Ergüder'den güzel haber geldi. Ünlü oyuncu setlere geri dönüyor.
24.11.2021 Magazin
Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi! Yeni poz geldi
Canan Ergüder'in kanser tedavisi sona erdi! Yeni poz geldi Meme kanseriyle mücadele eden oyuncu Canan Ergüder, geçtiğimiz günlerde tedavisinin tamamlandığını açıklamıştı. Ünlü oyuncu Ergüder sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına bir de not düştü.
8.11.2021 Magazin
Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı: Oğluma notlar yazıyorum
Canan Ergüder yaşadıklarını anlattı: Oğluma notlar yazıyorum Kanser olduğunu öğrendiğinde kalbinin sıkıştığını söyleyen oyuncu Canan Ergüder, "Oğlum Demir'e ileride elinde bana dair bir şeyler olmasını istediğim için notlar yazıyorum" dedi.
30.10.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Canan Ergüder ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki canan ergüder haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.