Gazete Vatan Logo

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?

SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.

Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?

Oğlum dizisi yayın hayatına başlıyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Gökçe Usta’nın oturduğu, senaryosunu Hürer Ebeoğlu ve Sevgi Yılmaz’ın yazdığı “Oğlum” dizisinin yayın tarihi açıklanmadı fakat dizi SHOW TV izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Oğlum dizisi nerede çekiliyor?

OĞLUM DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Oğlum dizisinin çekim yeri henüz net olsa da çoğu sahnenin İstanbul’da çekildiği tahmin ediliyor. Oğlum dizisi İstanbul’un değişik ilçelerinde tarihi mekanlarda çekilmektedir.

OĞLUM DİZİSİ KONUSU

Birçok başarılı projeye imza atan Ay Yapım'dan hikayesiyle iddialı yeni bir dizi geliyor. Show TV ekranlarında seyirciyle buluşacak ve bir umut hikayesi anlatacak olan 'Oğlum' dizisinden ilk teaser yayınlandı.

Merakla beklenen projenin teaser'ı bir çocuğun rüyasından açılırken teaser'daki "Umut, her zaman bir yolunu bulur, kayadan fışkıran bir çiçek gibi…" sözleri dizinin seyirciye etkileyici bir umut hikayesi aktaracağının sinyallerini verdi.

OĞLUM DİZİSİ OYUNCU KADROSU KİMLER VAR?

Haberin Devamı

Canan Ergüder (Pedagog Demet)

Timur Acar (İlyas)

Songül Öden (Zeynep)

Nihal Yalçın

Kubilay Aka

Tuğçe Karagöz

Feyyaz Duman (Tuğrul)

Serhat Teoman