Çamlıca Tepesi

Çamlıca Tepesi

Son dakika Çamlıca Tepesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Çamlıca Tepesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Çamlıca Tepesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çamlıca Tepesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çamlıca tepesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 117 çamlıca tepesi haberi bulunmuştur. Tüm çamlıca tepesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmur etkili oldu
İstanbul Anadolu Yakası’nda yağmur etkili oldu İstanbul’da gece başlayan yağmur etkisini bütün gece sürdürdü.
5.04.2023 Gündem
Çamlıca Tepesi beyaza büründü
Çamlıca Tepesi beyaza büründü İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı birçok ilçeyi beyaza bürüdü. Çamlıca Tepesi'ne yağan kar sonrası havanın aydınlanmasıyla birlikte kartpostallık görüntüler oluştu.
1.02.2023 Yaşam
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı?
15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? 15 Temmuz 2016’da Türk Silahlı Kuvvetlerine sızmış FETÖ mensubu ve bu örgütsel faaliyeti destekleyen 8 binin üzerinde askeri personelin, savaş uçakları da dahil 35 uçak, 3 gemi, 37 helikopter, 74'ü tank 246 zırhlı aracın ve 4 bine yakın hafif silahın kullanıldığı darbe girişimi Türkiye Cumhuriyeti tarihine kara bir leke olarak düştü. Halkın 15 Temmuz direnişinin üzerinden 6 yıl geçti. Pek çok kişi bu özel günde neler yaşandığını ve 15 Temmuz darbe girişiminin nasıl olduğunu araştırıyor. Peki, 15 Temmuz’da ne oldu? 15 Temmuz darbe girişimi nasıl oldu? 15 Temmuz gecesi neler yaşandı? İşte 15 Temmuz gecesi yaşananlar!
15.07.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan operasyon açıklaması: Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye'nin kuzeyine yapılacak operasyonla ilgili olarak, "Güney sınırlarımızı korumada yeni bir safhaya geçiyoruz. Tel Rıfat ve Münbiç'i teröristlerden temizliyoruz. Ardından da aşama aşama diğer bölgelerde aynısını yapacağız. Türkiye'nin bu meşru güvenlik adımlarına bakalım kimler destek verecek. Türkiye'nin NATO üyeliği konusundaki yaklaşımı terörle mücadele konusunda  ilkeli bir duruştur.." dedi.
1.06.2022 Siyaset
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu!  Araçlar yolda kaldı...
Son dakika İstanbul'a kar nedeniyle otogarlardan çıkış durduruldu! Araçlar yolda kaldı... İstanbul'da etkisini sürdüren yoğun kar yağışı nedeniyle kente TIR ve kamyon girişleri kontrollü yapılacak. Esenler, Harem ve tüm cep otogarlardaki otobüslerin çıkışları durduruldu. Esenyurt'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle servis araçları yolda kaldı. Servis şoförü dışarı çıkacak sürücüleri de uyararak, "Kimse çıkmasın. Sadece kaza yaparlar, başka da bir şey olmaz" dedi.
11.03.2022 Yaşam
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı
Kazağın yaka düğmesine ve ensesine gizlemiş! Görevliler yakaladı Hatay'da, ehliyet sınavına girecek sürücü adayının yapılan üst aramasında, kazağının yaka ve düğmesine gizlenen kamera ile ses cihazı ele geçirildi.
10.03.2022 Yaşam
Bolu Dağı geçişinde kar yağışı
Bolu Dağı geçişinde kar yağışı BOLU Dağı'nın TEM yolu geçişinde hafif kar yağışı etkili olurken, ulaşımda aksama yaşanmadı. 
10.03.2022 Gündem
Çamlıca Tepesi beyaza büründü
Çamlıca Tepesi beyaza büründü - İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren kar yağışı etkili oluyor. Üsküdar’ın yüksek kesimlerinde etkili olan yağışın binaların çatıları ile Çamlıca Tepesi'ni beyaza bürüdü. Çocuklarıyla gelen bir aile kartopu oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu'nda ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait kar küreme araçları zaman zaman tuzlama yaptı. 
10.03.2022 Yaşam
Çamlıca Tepesi beyaza büründü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı
Çamlıca Tepesi beyaza büründü, ortaya kartpostallık görüntüler çıktı İstanbul’da gece saatlerinde etkili olan kar yağışı sonrası birçok ilçe beyaza büründü. Çamlıca tepesine yağan kar sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.
23.12.2021 Yaşam
İstanbul'a Çamlıca Kulesi'nden bakmak!
İstanbul'a Çamlıca Kulesi'nden bakmak! Çamlıca Kulesi 4 yılda tamamlandı, megakentin en yüksek yapısı olarak yerini aldı. Kule, Çamlıca'daki anten kirliliğini ortadan kaldırdı. Çamlıca Kulesi, açıldığı günden bu yana İstanbul'a tepeden bakmak isteyenlerin adresi oldu. CNN Türk ekibinden Fulya Öztürk ve Halil Kahraman, Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çamlıca Kulesi’nde buluştu.
13.06.2021 Gündem
Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi seyir terasına giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri!
Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi seyir terasına giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri! İstanbul'un ve Avrupa'nın en yüksek yapısı ünvanını taşıyan Çamlıca Kulesi, çağ açan fethin 568'inci yıldönümünde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açıldı. İstanbullulara, mega kenti, panoramik olarak izleme olanağı sunacak olan,Çamlıca Kulesi'nin, deniz seviyesinden 587 metre yüksekliği bulunuyor. Peki, Çamlıca Kulesi ne işe yarar? Çamlıca Kulesi giriş ücretli mi? Çamlıca Kulesi özellikleri ne? Çamlıca Kulesi kaç metre? Çamlıca Kulesi yüksekliği ve teknik özellikleri!
29.05.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Haziran sonunda başlıyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Kulesi açılış töreninde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, iletişim ve yayıncılık faaliyetlerinde tek verici tesisi modeline geçilen Çamlıca Kulesi sayesinde, Çamlıca'nın görüntü kirliliğine son verildiğini belirterek, "Aynı modeli şartların müsait olduğu yerlerden başlayarak ülke genelinde yaygınlaştırmayı planlıyoruz." diyen Erdoğan Kanal İstanbul için ise şu açıklamayı yaptı "İnşallah haziran ayının sonunda Kanal İstanbul'u şehrimize kazandırmak üzere temelini atıyoruz."
29.05.2021 Siyaset
Çamlıca Kulesi'nin resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek
Çamlıca Kulesi'nin resmi açılışı yarın gerçekleştirilecek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Bu abide projeyi, bir süre önce yayıncılık hizmetleri vermek üzere faaliyetlerine başlatmıştık. Yarın da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle halkımızın yararlanabileceği seyir terası, restoran, kafe, dinlenme salonları gibi alanlarıyla bir bütün olarak hizmete açacağız." dedi.
28.05.2021 Ekonomi
Çamlıca Kulesi cumartesi günü açılacak
Çamlıca Kulesi cumartesi günü açılacak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, İstanbul’un güzel siluetini anten çöplüğünden kurtararak aynı anda 100’den fazla yayın kuruluşuna hizmet vermeye başlayan 369 metrelik kule yüksekliği ve deniz seviyesinden 587 metrelik yüksekliğiyle İstanbul’un en yüksek yapısı olan Çamlıca Kulesi’nin, 29 Mayıs Cumartesi günü saat 14.00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun katılacağı tören ile hizmete açılacağını bildirdi. Bakanlık, Eylül 2020 itibarı ile asli faaliyeti olan yayıncılık hizmetinin verilmeye başlandığı kulede dünyada ilk ve tek olarak 100 radyo yayınının birbirlerinin güçlerini kesmeden, frekanslarının karışmadan yayın yapabildiklerini dile getirdi.
25.05.2021 Gündem
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti
Çamlıca Tepesi'ne dev Türk bayrağı! Cumhurbaşkanı Erdoğan göndere çekti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Çamlıca Tepesi'nde bayrak çekme töreninde konuştu. Erdoğan, "Bugün burada ülkemizin en uzun direğinde dalgalanacak olan bayrağımızı bu vizyonun sembolü olarak çocuklarımıza armağan ediyorum.." dedi.
23.04.2021 Siyaset
Küçük Çamlıca Kulesi'ndeki ışık gösterisi büyüledi!
Küçük Çamlıca Kulesi'ndeki ışık gösterisi büyüledi! Küçük Çamlıca TV ve Radyo Kulesi'nde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında, saat 19.23'te, 'Cumhuriyet' temalı ışık gösterisi yapıldı. Gösteri, havadan da görüntülendi.
29.10.2020 Gündem
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Bitmek üzere
Bakan Karaismailoğlu duyurdu! Bitmek üzere Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Çamlıca Tepesi’nde görüntü kirliliği oluşturan eski kule ve antenlerin söküm çalışmalarını inceledi.
11.10.2020 Gündem
Çamlıca Kulesi'nden radyo yayınları verilmeye başlandı
Çamlıca Kulesi'nden radyo yayınları verilmeye başlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Küçük Çamlıca Kulesi'nde yapılan ikinci yayın testlerinin tam başarıyla tamamlandığını belirterek, "99 radyonun aynı anda gerçek yayın testleri yapıldı ve tüm radyoların testleri başarı ile gerçekleştirildi" dedi. Karaismailoğlu, radyoların yayınlarını artık Çamlıca Kulesi'nden yapmaya başladığını ve sürecin radyocular ile birlikte yürütüldüğüne değinerek, "Bu haftadan itibaren Çamlıca'daki antenleri kaldırmaya başlıyoruz. 2021 yılından itibaren artık Çamlıca'da anten göremeyeceğiz. Yılın sonuna kadar yedek kulemizi de yaparak hizmete alacağız" diye konuştu.
12.09.2020 Bilim ve Teknoloji
Üsküdar'da değnekçilik yapan 1 kişi gözaltına alındı
Üsküdar'da değnekçilik yapan 1 kişi gözaltına alındı İstanbul Üsküdar'da restoran önünde değnekçilik yapan 1 kişi gözaltına alındı.
9.08.2020 Gündem
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar....
15 Temmuz darbesi saat kaçta başladı? Ne zaman, hangi yılda oldu? 15 Temmuz'da neler oldu? 15 temmuz gecesi olanlar.... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 4 yıl geçti. Demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedefleyen ve bu sinsi emellerini 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminde 251 kişiyi şehit ederek gerçekleştirmek isteyen FETÖ'nün hain planında olayların merkez üssü Ankara oldu. Peki, 15 Temmuz darbe girişimi ne zaman, saat kaçta oldu?
15.07.2020 Gündem
İstanbul’a yılın ilk karı düştü! İşte son İstanbul hava durumu
İstanbul’a yılın ilk karı düştü! İşte son İstanbul hava durumu İstanbul'da Anadolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde kısa süreli karla karışık yağmur etkili oldu. Peki bugün (28 Aralık Cumartesi) İstanbul'da hava nasıl olacak? İşte İstanbul hava durumuna ilişkin güncel Meteoroloji verileri...
28.12.2019 Gündem
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda?
Şahsiyet dizisi konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir, hangi kanalda? 47. Emmy Ödülleri’nde Şahsiyet dizisi ile ‘’En İyi Erkek Oyuncu’’ seçilen Haluk Bilginer’in ardından dizi hakkında merak edilenler de arttı. 2018 yapımı olan dizi, hangi kanalda? Şahsiyet dizisinin konusu nedir? Şahsiyet oyuncuları kimlerdir? İşte Şahsiyet dizisi hakkında merak edilenler…
26.11.2019 Yaşam
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı...
15 Temmuz'un 3. yıldönümü! Saat saat milli birlik destanı... FETÖ'nün sinsice devletin tüm kılcal damarlarına sızarak devletin silahlarını millete doğrulttuğu, demokratik yönetimi rafa kaldırmayı hedeflediği darbe girişiminin üzerinden 3 yıl geçti. 15 Temmuz'da 251 kişi şehit oldu 2 bin 196 gazimiz var. İşte saat saat o gün yaşananlar...
15.07.2019 Gündem
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar
Türkiye'nin en karanlık ve kanlı gecesinde yaşananlar Devletin tüm kılcal damarlarına sinsice sızan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz akşamı devletin silahlarını millete doğrultmasının üzerinden 3 yıl geçti.
13.07.2019 Gündem
Son dakika: İstanbul'da kar başladı!Ne zamana kadar sürecek?
Son dakika: İstanbul'da kar başladı!Ne zamana kadar sürecek? İstanbul'da beklenen kar yağışı gece saatlerinde etkili olmaya başladı. Özellikle yüksek kesimlerde etkisini sürdüren kar yağışı trafiği de olumsuz etkiledi. Kar yağışının salı günü akşama kadar devam edeceği belirtiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı kar küreme ve tuzlama araçları, yoğun karın ulaşımı olumsuz etkilememesi için çalışmalarını sürdürüyor.
7.01.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çamlıca Tepesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çamlıca tepesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.