Camii

Camii

Son dakika camii haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan camii ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını camii haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Camii

haberleri sayfasında son dakika yaşanan camii gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.887 camii haberi bulunmuştur. Tüm camii haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü
Ahmet Fikri Doğan Hoca kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? İsmailağa Cemaatinin yeni lideri Fikri Doğan’ın yaşam öyküsü Hasan Kılıç’ın vefat etmesinin üzerine İsmailağa Cemaati’nin yeni şeyhi Ahmet Fikri Doğan oldu. İsmailağa Camii imamı Salih Topçu, “Hasan Kılıç’ın halifesi” olarak Fikri Doğan’ın tayin edildiğini açıkladı. Topçu, “Cemaatimiz üzerinde bazı hesaplar yapıldı. Hocalarımız şehit edildi ama cemaatimiz sükunetini hiçbir zaman kaybetmedi. Hasan Hoca Efendi’nin tensibiyle camiamızın başında Ahmet Fikri Doğan Hocamız olacaktır” diye konuştu.
24.04.2024 Gündem
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir?
İmarathane Nedir, Ne İşe Yarar? İmaret Nereye Denir? İmarathane kelimesi tarihi metinlerde sıklıkla karşılaşılmakta olan kelimelerden birisi olarak ifade edilebilir. İmarathane, Osmanlı Devleti döneminde yoksullara yardım etme amacı ile oluşturulmuş olan hayır kurumları olma özelliğine sahiptir. İmarathane aynı zamanda imaret olarak da bilinmektedir. İmarathaneneler tarafından verilen hizmet kurulduğu günlerden sonraki zamanlarda değişiklik göstermiştir. 
22.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail- İran gerilimiyle ilgili "Şu anda İsrail farklı şeyler söylüyor, İran farklı görüşler ortaya atıyor. Sahiplenme yok ve konu ile ilgili akla ziyan olmayan açıklama da yok. İran'ın açıklamalarında da bu doğru diyor diyemiyorsunuz, İsrail'e zaten hiç diyemiyorsunuz" ifadelerini kullandı.
19.04.2024 Gündem
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı
Taksisine aldığı yolcu tarafından öldürüldü! Son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'un Sarıyer İlçesinde taksisine aldığı yolcu tarafından gasbedildikten sonra bıçaklanarak öldürülen taksi şoförü Yaşar Yanıkyürek Beyoğlu Yenişehir Çarşı Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı.
18.04.2024 Gündem
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım
CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Tüm siyasi partilerin liderlerini arayacağım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ramazan Bayramı namazını memleketi Manisa'nın Şehzadeler ilçesindeki Hatuniye Camii'nde kıldı.
10.04.2024 Gündem
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti
İzmirliler bayram namazında tarihi Hisar Camii'ne akın etti İzmirli vatandaşlar, on bir ayın sultanı Ramazan’ın bitmesinin ardından bayram namazı için tarihi Hisar Camii'ne akın etti.
10.04.2024 Gündem
Fossati’nin kaleminden Ayasofya
Fossati’nin kaleminden Ayasofya Demirören Yayınları tarafından yayımlanan Chevalier Caspard Fossati imzalı “Ayasofya” adlı kitap özel koleksiyon eseri olarak basıldı. Arşivlik kitap Ayasofya’nın görkemli tarihine ışık tutuyor.
9.04.2024 Yaşam
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde
Balıkçının ölümü dikkat çekti! Sosyal medya iddiası gündemde İstanbul'un Avcılar İlçesinde teknesinden iddiaya göre denize atık boşaltırken görüntülenen ve sosyal medyada paylaşılan balıkçı Ömer Karakaya, hakkında yazılan yorumları okurken fenalaştı. Kalp krizi geçiren Karakaya kaldırıldığı hastanede öldü. Cenazeye katılan arkadaşları Ömer Karakaya'nın denize iddia edildiği gibi atık dökmediğini öne sürerken sosyal medyada linç edildiği belirtildi.
7.04.2024 Gündem
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı?
Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı, ekmek satışı olacak mı? Bayramda fırınlar kaç gün kapalı? Bayramda fırınlar açık mı 2024, bayramın 1. günü fırınlar kapalı mı? Ramazan Bayramı’nda fırınların açık olup olmadığı sorgulanmaya başlandı.
6.04.2024 Yaşam
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı
İstanbul ve Konya'ya yeni raylı sistem! Bakan Uraloğlu detayları aktardı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’deki bütün şehirleri raylı sistemlerle donatmaya devam ettiklerini belirterek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile dün akşam yayınlanan resmi gazetede belirtildiği üzere Bosna Bulvarı-Bahçelievler-Kazım Karabekir Raylı Sistem Hattı ile Konya Şehir Hastanesi-Stadyum 2. Etap Tramvay Hattı’nın yapımının Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından üstlenildiğini söyledi.
6.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Topkapı Sarayı’nı ziyaret etti! Cuma namazı için Kısıklı’daki konutundan çıkarak Ayasofya Camii'ne giden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,ardından Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesini ziyaret etti.
5.04.2024 Vatan TV
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayasofya Camii'nde Gazze mesajı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayasofya Camii'nde cuma namazı sonrası dua etti. Ardından Erdoğan, Topkapı Sarayı Kutsal Emanetler Dairesi’ni ziyaret etti.
5.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı
Türker İnanoğlu'na veda... Bir devir kapandı 2 Nisan Salı günü vefat eden Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı. Duayen isim için ilk tören TİM Show Center’da düzenlendi. Sanat dünyasının ünlü isimleri Türker İnanoğlu'na veda için salondaki yerlerini aldılar. Törenin ardından İnanoğlu, Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Magazin
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Vatan TV
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'dan Ayasofya'da akşam namazı
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Murat Kurum'dan Ayasofya'da akşam namazı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki mitinglerinin ardından Fatih'e geçerek Ayasofya Camii'nde Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum ile akşam namazını kıldı.
30.03.2024 Gündem
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı
AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan, son yolculuğuna uğurlandı Ankara'da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkan Yardımcısı Osman Karaaslan (42), son yolculuğuna uğurlandı.
29.03.2024 Gündem
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor
Bakan Koca: Malpraktis Türkiye’de kökten çözülüyor Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Beyaz reformla birlikte düzenlenen Malpraktis Yasası var. Dünyada benzeri olmayan şekliyle Malpraktis, Türkiye’de kökten çözülüyor" dedi.
29.03.2024 Gündem
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar
AK Parti İBB Adayı Kurum: 'Yetimin hakkıdır’ demeden balya balya kendi ikballeri için dağıttılar AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bahçelievler'de düzenlenen sahur programında CHP'deki para sayma soruşturmasına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu. Kurum, İstanbul'la ilgili yapacakları adımlar paylaşarak, "Biz İstanbul’umuzu asla ve asla kendi kaderine terk etmeyeceğiz. Milletimizin her anında hep yanında olacağız. Bu söz, onların verip de tutmadıkları sözlere benzemez" ifadelerine yer verdi.
27.03.2024 Gündem
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı
Ayasoya'da tarihi restorasyon! Söküm işlemi başladı Ayasofya-i Kebir Cami restorasyonunda daha önce çatlak tespit edilen II.Bayezid Minaresi'nde söküm işlemleri başladı.
26.03.2024 Gündem
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde
Belçika'da Türklere ölüm listesi! Yerel medya: Serkan ve Selahattin'in fotoğrafları PKK'nın elinde Belçika'da geçtiğimiz Pazar günü patlak veren Türkler ve PKK destekçileri arasındaki kavga devam ediyor. Terör sempatizanları dün gece saatlerinde Ülkü Ocakları binasına molotofkokteyli fırlattı. Yerel medyaya konuşan Türkler ise kendilerinin PKK'nın ölüm listesine eklendiğini bildirdi.
26.03.2024 Gündem
Dışişleri Bakanı Fidan Fatih’te gençlerle bir araya geldi
Dışişleri Bakanı Fidan Fatih’te gençlerle bir araya geldi Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Fatih Belediyesi ve Fatih Merkez Kütüphaneyi ziyaret etti. Kütüphaneyi gezen Bakan Fidan’a, Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan eşlik etti.
23.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan muhalefete tepki: Karşımızda bir matruşka ittifakı var Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Başkent Millet Bahçesi'ndeki "Büyük Ankara Mitingi"nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki para sayma görüntüleriyle ilgili, "Ortaya birde deste deste dolarlar, avrolar çıktı. Şimdi mahkemelerde hesap veriyorlar. Para kulelerinin doğru düzgün izahını yapamadılar. Türk siyaseti çok yüzsüzlük gördü ama böylesiyle ilk defa karşılaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Öte yandan Erdoğan, Moskova'da gerçekleştirilen terör saldırıyla ilgili, "Terör kimden gelirse gelsin, faili kim olursa olsun kabul edilemez. Terörün kanlı yüzünü çok iyi bilen bir ülke olarak Rus halkının acısını milletçe devletçe paylaşıyoruz. İnsanlığın ortak düşmanı olan teröre karşı mücadelemizi sürdüreceğiz" dedi.
23.03.2024 Gündem
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak?
Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak? Uzun süredir kanserle mücadele eden Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan 61 yaşında hayatını kaybetti. Öztan’ın cenazesi Şakirin Cami’den kalkacak. Peki, Şakirin camii nerede? Bahar Öztan’ın cenazesi ne zaman kalkacak, Şakirin Cami’ye nasıl gidilir?
22.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Camii ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki camii haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.