Çamaşır

Çamaşır

Son dakika çamaşır haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çamaşır ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çamaşır haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çamaşır

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çamaşır gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.192 çamaşır haberi bulunmuştur. Tüm çamaşır haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bu yöntemle çarşaf ve çamaşırlar dümdüz oluyor - Ütü yapmak yok, sadece çamaşır makinesine kaşık kaşık ekleyin
Bu yöntemle çarşaf ve çamaşırlar dümdüz oluyor - Ütü yapmak yok, sadece çamaşır makinesine kaşık kaşık ekleyin Nevresim düzlemek sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Çoğu kişi için yorucu ve vakit alır. Ancak birkaç basit adımda çarşafları ütüsüz dümdüz hale getirmek mümkündür. Yapmanız gereken çamaşır makinesine kaşık kaşık eklemektir.
24.04.2024 Yaşam
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı
Çamaşır makinesinin ömrünü uzatan tüyo - İşin sırrı her yıkamada bunu yapmakta saklı Ev temizliğinde en çok kullanılan makinelerden çamaşır makinesinin uzun ömürlü olması beklenir. Ancak çamaşır yükünün yoğunluğu onu hızlıca bozulmaya başlar. Dolayısıyla da kıyafetler de eskisi gibi temizlenmez.
23.04.2024 Yaşam
Deterjan gözüne koyunca faturayı aşağı çekiyor -  1 kaşık ekleyince çıkan sonuç inanılır gibi değil
Deterjan gözüne koyunca faturayı aşağı çekiyor - 1 kaşık ekleyince çıkan sonuç inanılır gibi değil Elektrik faturalarının büyük bölümünü çamaşır makinesi oluşturur. Yüksek devirde uzun saatler çalıştırıp hem çamaşırlar istenildiği gibi temiz çıkmaz hem de kabarıık faturalar can sıkar. Ancak deterjan gözüne 1 kaşık eklediğinizde hem faturalar düşüyor hem çamaşırlar tertemiz oluyor.
16.04.2024 Yaşam
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var
İstanbul'da balkon çöktü! Yaralılar var İstanbul'un Kartal İlçesinde bulunan 5 katlı binanın birinci kat dairesinin balkonu çöktü. Bu sırada balkonda bulunan 63 yaşındaki Ayşe Bulduk düşerek yaralandı. Yaralı kadın hastaneye kaldırılırken bina önlem alınarak boşaltıldığı belirtildi.
9.04.2024 Gündem
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi
Çamaşır makinesine giren 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti! Toprağa verildi Adana’da en büyüğü 12 yaşında evde kalan 3 çocuktan biri çamaşır makinesine girince havasız kaldığı için kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
21.03.2024 Adana
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı
27 yatak konularak kiralanan eve polis geldi kiracı apar topar kaçtı Avcılar'da ev sahibinin kaçak çalıştığı iddia edilen emlakçı aracılığıyla kiraya verdiği 4 katlı binanın 2 katındaki daire tahliye edildi. Dairenin bulunduğu adrese giden polis ekipleri kapıyı çalmasına rağmen cevap alamadı. Dairede kalanların valizleriyle evden ayrıldığı öğrenildi.
5.03.2024 Gündem
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir!
Göz sulanması tehlikeli hastalığı habercisi olabilir! Göz sulanmasının tehlikeli olabileceğine değinen Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tezer Nur Gücükoğlu, “Tehlikelidir çünkü pek çok görmeyi tehdit eden göz hastalıklarının habercisidir. Tedavide geç kalınmamalıdır. Göz sulanması konjonktivit, blefarit, şalazyon, arpacık, glokom, katararkt, üveit, doğuştan ve sonradan olma gözyaşı kanalı tıkanıklığı ve bahar nezlesi habercisidir” dedi.
28.02.2024 Sağlık
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor
Çamaşır makinesini pırıl pırıl yapan tüyo- Deterjan gözünde çekip bastırınca ilk günkü haline dönüyor Giysileri en etkili yıkamaya yaran çamaşır makinesi büyük kolaylık sağlıyor. Sosyal medyada bir kadın çamaşır makinesini en kolay nasıl temizlediğini gösteren bir video yayınladı.
25.02.2024 Yaşam
Atletleri tekrar beyazlatmanın kolay yöntemi: Karışımı sürün ilk günkü gibi kar beyazı olacak!
Atletleri tekrar beyazlatmanın kolay yöntemi: Karışımı sürün ilk günkü gibi kar beyazı olacak! Çamaşır yıkamak kolay olsa da makineden istediğimiz verimi almak zor olabilir. Özellikle beyazların tekrar eskisi gibi parlaması için bazı yöntemler var. Terli ve sararmış atletleri kar gibi beyaz yapacak karışım haberimizde.
10.02.2024 Yaşam
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor!
BİM 6-9 Şubat aktüel katalog 2024 yayınlandı! Uygun fiyatlı saç kurutma makinesi geliyor! BİM, 6-9 Şubat tarihleri arasında birbirinden uygun indirim fırsatlarıyla vatandaşları sevindirmeye devam ediyor. Aktüel ürünlerde bu hafta kozmetik ürünleri, gıda ürünleri, buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, mutfak ürünleri gibi birbirinden farklı ürünler yer aldı. İşte, BİM 6-9 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
7.02.2024 Ekonomi
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor
İkinci el beyaz eşyada büyük vurgun! Mağdurların sayısı her geçen gün artıyor Tüm önlem ve uyarılara rağmen ikinci el alışveriş sitelerinde dolandırıcılık vakaları durmak bilmiyor. Sahtekarlar her gün yeni bir yöntemle binlerce masum insanı kandırıyor. En büyük vurgun sıfır fiyatları katlanan buzdolabı, kombi, çamaşır makinesi ve TV ürünlerinde yaşanıyor.
6.02.2024 Ekonomi
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma
Hatay'da geri dönüş başladı! Büyük acıların izlerini silmek için yoğun çalışma 6 Şubat depreminin hemen ardından Hatay’da yüzyılın afetiyle yüzleşmiştik. Bir yıl sonra bu kez “büyük acıların” izlerini silmek için yoğun bir çalışmaya tanık oluyoruz. Şehrin birçok yerinde enkaz kaldırma ve kalıcı konut çalışmaları sürüyor. Kent, büyük bir şantiye görünümünde... Hataylılar her geri dönüşü ve açılan her yeni işyerini sevinçle karşılıyor.
5.02.2024 Gündem
Klozetleri 10 kat daha iyi temizliyor! Bu yöntem çamaşır suyuna gerek bırakmıyor!
Klozetleri 10 kat daha iyi temizliyor! Bu yöntem çamaşır suyuna gerek bırakmıyor! Tuvaletlerde meydana gelen kireç oluşumu, kullanılan sert suyun buharlaştığında içindeki kalsiyum ve magnezyumun birleşmesi sonucu ortaya çıkar. Ancak, bu kireç lekelerini çamaşır suyundan çok daha etkili bir şekilde ortadan kaldıran başka bir yöntem de bulunmaktadır.
4.02.2024 Yaşam
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu
Adana Kozan'da yetişiyor! Meyvesi yüz güldürmedi kabuğu altın oldu Adana’nın Kozan ilçesinde bu yıl dalında kalan ve para etmeyen narenciyenin kabukları kurutulunca kilosu 20 liradan satılıyor.
3.02.2024 Adana
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları...
Karnelyan Taşı Özellikleri Nelerdir? Karnelyan Taşının En Bilinen Faydaları... Karnelyan taşı akik taşlarından biridir ve ateş kırmızısı rengindir. Kalsedeon kuvarsının türlerinden biri olan karnelyan taşı yardım saydamdır ve minerdir.
2.02.2024 Yaşam
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri...
Noktalı Virgül Nedir, Ne İşe Yarar? Noktalı Virgül Kullanımı Ve Özellikleri... Noktalama işaretleri, bir yazının anlam bütünlüğü içermesine olanak sağlayan ve kullanımı açısından önem teşkil eden en önemli dilbilgisi kurallarından biridir. Noktanın, virgülün, soru işaretinin, bir cümlenin neresinde kullanılması gerektiğinin bilinmesi şarttır. Gazete ve dergi yazıları, edebiyat ürünleri, haber programları ve hatta günlük yazışmalarda bile imla kurallarına dikkat edilmesi gerekmektedir.
1.02.2024 Gündem
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor!
Beyaz spor ayakkabıyı makine atmayın - İşin püf noktası okul silgisi... Anında tertemiz oluyor! Çok hızlı kirlense de beyaz spor ayakkabı çoğu kişi için vazgeçilmezliğini koruyor. Temizlemek için havluya sarıp çamaşır makinesine atılan beyaz ayakkabılarınızda leke bırakmayan bir tüyo var.
30.01.2024 Yaşam
A101'e bütçe dostu buzdolabu ve çamaşır makinesi geldi! A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
A101'e bütçe dostu buzdolabu ve çamaşır makinesi geldi! A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu... A101 Ocak ayının sonunda uygun fiyatlı çamaşır makinesi ve buzdolabı getiriyor. İşte A101 30 Ocak-2 Şubat aktüel ürünler kataloğu...
30.01.2024 Ekonomi
Balkona asamadığınız çamaşırları kolayca kurutun: Kışın bu yöntemle sadece 2 saatte kuruyor!
Balkona asamadığınız çamaşırları kolayca kurutun: Kışın bu yöntemle sadece 2 saatte kuruyor! Kışın çamaşırları balkona asmak hem zahmetli hem de yağacak yağmura karşı oldukça tehlikelidir. Kurutma makinesi de yoksa eğer belki de 2 gün kıyafetlerin kuruması beklenebilir. Bu kez de koku problemi ortaya çıkar. Ancak bu yöntemle çamaşırlar sadece 2 saatte kuruyor.
29.01.2024 Yaşam
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor!
2 kesim alüminyum folyo çamaşırları kurtarıyor: Deterjan yerine bunu kullanın! Çünkü çamaşır makinesindeki elektron alışverişini ortadan kaldırıyor! Çamaşır makinesindeki kıyafetler birbirine sürtündükçe statik elektrik üretir. Her ne kadar kullanışlı olsa da bu makinelerin dezavantajları vardır. İşte alüminyum folyonun tahmin bile edemeyeceğiniz yararları...
28.01.2024 Yaşam
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler...
Alüminyum Kullanım Alanları Nelerdir? Alüminyumun Günlük Hayatta Kullanıldığı Yerler... Alüminyum dünya üzerinde en çok bulunan elementlerden biridir. Alüminyum inşaat, nakliye ve paketleme gibi pek çok alanda kullanılmaktadır.
27.01.2024 Yaşam
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu?
Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu, Kadir’in dedesi neden öldü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'in dedesine ne oldu? Kadir Ezildi'nin dedesi İsmet Kaplan öldü mü, neden öldü? Fox Tv ekranlarının sevilen yarışmacısı En Hamarat Benim programının sunucusu Kadir Ezildi sosyal medya hesabından dedesinin vefat etttiğini duyurdu. Özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışan Ezildi çıktığı programla talihini döndürdü. Peki, Kadir Ezildi'nin dedesi öldü mü? İsmet Kaplan kimdir, Kadir'i dedesi neden öldü?
24.01.2024 Televizyon
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor
Bu yöntemle elektrik faturası düşük geliyor! Sadece bir kez yapın: Çamaşır ile bulaşık makinesinde enerji tüketimi azalıyor Çamaşır ya da bulaşık makinesi çalışırken kullandığı enerjiden tasarruf yapmak için doğal bir yöntem var. Bu yollar elektrik faturanız daha az geliyor. İşte bilmeniz gerekenler...
22.01.2024 Yaşam
Çamaşırlar hiç yıkanmamış gibi kötü kokuyorsa: Deterjan gözüne bir bardak eklemek yeterli olacak!
Çamaşırlar hiç yıkanmamış gibi kötü kokuyorsa: Deterjan gözüne bir bardak eklemek yeterli olacak! Yıkadığınız çamaşırlar makineden çıkardığınızda kötü kokuyorsa sebebi makinenizin kireçlenmesidir. İşte yapmanız gerekenler...
18.01.2024 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Çamaşır ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çamaşır haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.