Cam

Cam

Son dakika cam haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cam ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cam haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cam

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cam gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.926 cam haberi bulunmuştur. Tüm cam haberleri aşağıda listelenmiştir.
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde
MHP lideri Bahçeli: İktidar olduk diyenler hayal aleminde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapıyor.
16.04.2024 Gündem
Bursa Uludağ'da orman yangını
Bursa Uludağ'da orman yangını Bursa'da Uludağ'ın eteklerindeki ormanda yangın çıktı. Sarp arazide çıkan yangının söndürülmesi için çalışmalara başlandı.
14.04.2024 Gündem
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı
Bakan Uraloğlu açıkladı! Bu yılın ilk çeyreğinde 4 metro açıldı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bakanlık olarak İstanbul’u baştan başa metro ağları ile ördüklerini belirterek, en önemli metro hatlarından olan ve 8 Nisan 2023 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından hizmete açılan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattını açıldığı günden bu yana 1 yıllık süre içerisinde toplam 5 milyon 200 bin yolcu taşındığını söyledi.
8.04.2024 Gündem
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı
Seyhan Belediye'sinin ilk kadın başkanı mazbatayı alıp göreve başladı Seyhan’ın seçilmiş ilk kadın belediye başkanı Oya Tekin’in mazbatasını alıp göreve başladı.
8.04.2024 Adana
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı
Denizdeki görüntü müsilaj sanıldı, gerçek çok farklı çıktı Antalya Körfezi'nde su yüzeyinde oluşan polen örtüsünün akıntıyla sahile yaklaşmasından sonra, denizde yüzen ve sarı tabakayı görenler, müsilaj ve kirlilik tedirginliği yaşadı. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, Güneyden esen rüzgarla polenler kıyıya sürükleniyor. Akıntının karşılaştığı yerlerde yol şeklinde hat çiziyor. Rahatlıkla denize girilebilir dedi.
3.04.2024 Gündem
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı?
1 Nisan şakaları nelerdir? Aileye, kolay, 1 Nisan şaka günü önerileri: 1 Nisan şakası nasıl ortaya çıktı? 1 Nisan Şaka Günü geldiğinde, insanlar birbirinden komik espriler araştırıyorlar. Bugün, unutulmaz şakalar yaparak ve 1 Nisan'ı hafızalara kazıyarak eğlenmek için yaratıcı fikirler aranıyor. Her yıl 1 Nisan'da yapılan şakaların ardından "Nisan 1" ifadesini duymamak neredeyse imkansız.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul 5 yıl daha kaybedemez Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Arnavutköy 15 Temmuz Şehitler Meydanı'nda düzenlenen mitinginde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sizlerden buradan eve gittiğinizde elinize telefonu alıp eşi, dostu, arkadaşı tek tek aramanızı istiyorum. İstanbul'un CHP'nin algı belediyeciliği ile bir 5 yıl daha kaybetmeye artık takatinin kalmadığını örnekleriyle anlatacağız" dedi. Erdoğan, "Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum. Kimi insan iş yapar, kimi de laf üstüne laf koyar. Kimileri de kayak yapmaya İsviçre'ye gider. Kimi insan eser üretir kimisi de polemik peşinde koşar" ifadelerini kullandı. Erdoğan, Arnavutköy'ün ardından Güngören'de halka seslendi. Erdoğan "Şehrin kaynaklarını sizler için harcamak yerine bavul bavul yağmalayıp başka ihtirasların finansmanında kullanıyorlar. Tüm bunlarla beraber seçime hazırlanıyorlar. Haftalardır vatandaş ortaya saçılan görüntüleri konuşuyor, CHP tarafından bir Allah'ın kulu çıkıp açıklama yapmıyor, yapamıyor. Cep telefonuyla banka uygulamasına girip 30 saniyede yapabilecekleri basit işlem için neden 6-7 kişinin saatlerce uğraştığını açıklayamıyorlar. İstanbul'u bu hale düşürenler utansın" dedi.
30.03.2024 Gündem
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım"
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.
28.03.2024 Adana
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler?
Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Kudret helvası faydaları neler? Bakara suresinde kendilerine bıldırcın eti ve kudret helvası verilmesine rağmen İsrailoğulları "Biz bir çeşit yemeğe asla katlanamayız" diyerek Hz Musa'dan "Rabb'ine dua et de versin" diyerek istedikleri arsında hangisi yoktur? Sorusunun Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru olduğunun ortaya çıkmasının ardından Bakara suresinde geçen kudret helvası nedir? Sorusuna yoğun bir şekilde yanıt aranmaya başlandı.
26.03.2024 Gündem
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi
Sağlık Bakanı Koca: Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sancaktepe'de yapımı devam eden şehir hastanesinde incelemelerde bulundu. Hastaneyle ilgili bilgi veren Bakan Koca; "Bu hastanenin toplam yatak kapasitesi 4 bin 100 olacak. Bildiğiniz gibi Feriha Öz Acil Durum Hastanesi de burayla entegre kılınıyor ve Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bin 8 yataklıydı toplam 5 bin 108 yataklı sağlık kampüsüne kavuşmuş olacağız. Bu kapasite Türkiye'de yapılan en büyük Şehir hastanesi kapasitesi" dedi.
23.03.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum
Adanalı yazardan bir şehir fantezisi... Bereketli toprakların yeni edebiyatçısı Ünal: 'Kemal'lerin izinden gitmek istiyorum Muzafferin Ölüm Uykusu kitabının yazarı Zekeriya Ünal Çukurova'nın bereketli topraklarının yeni nesil yazarları arasında dikkat çekiyor. Yazım serüvenine öyküyle başlayan Ünal, " Yeni öyküler yazmak, yeni kitaplar yayınlamak ve daha çok okura ulaşmak istiyorum. Yaşar Kemal’lerin, Orhan Kemal’lerin doğduğu bu bereketli topraklarda yeni bir edebiyatçı olarak onların izinden gitmek niyetindeyim." diyor.
21.03.2024 Adana
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu
Avcılar’da 5 işçi zehirlendi! Sebebi belli oldu Avcılar’da, tahtakurusuna karşı ilaçlama yapılan evdeki 5 inşaat işçisi, zehirlenme belirtileri ile hastaneye kaldırıldı. Vakalar üzerine dün akşam kısmi izolasyon önlemleri alınan Murat Kölük Devlet Hastanesi acil servisi, gece yarısından sonra normale döndü.
17.03.2024 Gündem
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı
Damar yolu ile verilen serumda mikroplastik çıktı Adana Çukurova Üniversitesi ile Danimarka Roskilde Üniversitesi'nde görevli akademisyenler, ortak çalışma ile tıbbi tedavilerde kullanılan serumları inceleyip, 1 litrelik serumlarda 65 adet mikroplastik olduğunu tespit etti. Prof. Dr. Sedat Gündoğdu, "Bu çalışmayla damar yolu ile verilen sıvıların doğrudan mikroplastik maruziyetine neden olduğunu ortaya koyduk" dedi.
17.03.2024 Adana
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'kent uzlaşısı' tepkisi: Kimin eli kimin cebinde belli değil Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Mardin mitinginde açıklamalarda bulundu. CHP'ye 'kent uzlaşısı' üzerinden tepki gösteren Erdoğan, "Karşı tarafa bakıyorsunuz ortada ne şeffaflık var ne milli iradeye saygı var. Kent uzlaşısı uydurdular. Kimin eli kimin cebinde belli değil." dedi. Filistin konusunda muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Her kim bu milletin Gazze ve Filistin davasındaki desteğini sorguluyorsa kendi milletine hakaret ediyor demektir. Bu asılsız ithamların AK Parti ve Cumhur İttifakı'ndan oy koparmak için dillendirilmesi utanç vericidir. Filistin konusunda kimse bize ders vermez." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "En küçük bir vizyonları yok. Milletimizi karamsarlığa sürüklemek isteyenlerin amacı; ülkeyi tekrar eski istikrarsızlık, kavga ve terör günlerine döndürmektir. Heybelerindeki tek malzeme budur. Bizim bu millet için çok büyük hayallerimiz var. 2023 hedefleriyle ülkemizi bugünlere hazırladık." ifadelerini kullandı.
13.03.2024 Gündem
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması!
Türkiye Futbol Federasyonu'ndan 'şifresiz maç' açıklaması! TFF, 2. Lig ve TFF 3. Lig'den her hafta 10 maçın TFF YouTube kanalından canlı olarak yayınlanacağını açıkladı.
13.03.2024 Futbol
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor
Çukurova’nın narenciye gen kaynakları yenileniyor Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı. Çukurova Bölgesi’nin narenciye gen kaynaklarını koruyan merkez bünyesinde bulunup ekonomik ömrünü tamamlamış, yaşlanmış, gelişimleri durmuş olan ağaçlar sökülerek yerine yeni fidanlar dikiliyor.
14.03.2024 Adana
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı
Gen kaynakları yenilendi: ÇÜ'de ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı Çukurova Üniversitesi Suptropik Meyveler Araştırma ve Uygulama Merkezi bünyesinde bulunan ağaçların mevsimlik bakımları yapıldı.
12.03.2024 Adana
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak
Tüketicilerin yeni uğrak yeri Depozito İade Noktaları olacak Türkiye’de başarıyla uygulanan ‘Sıfır Atık Projesi’ kapsamında zorunlu olacak Depozito Yönetim Sistemi’nde(DYS) altyapı tamamlandı. Yüksek güvenlikli logoyu basacak matbaalar, üreticiler ve kapsamdaki ürünler sisteme hazır hale geldi. Şimdi sıra iade noktalarının oluşturulmasında. Türkiye, dünyaya örnek olacak Depozito Yönetim Sistemi’yle yılda 20 milyar adedin üzerinde ürünün geri dönüşümünü planlıyor.
12.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen Bakırköy-Kirazlı Metro hattı bugün açıldı. Törene katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan vatandaşlara hitap etti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na tepki gösteren Erdoğan, "5 yıl bitti 5 yıl. İBB acaba kaç metro yaptı? Yalandan başka bir şey yok. Rahmetli Kadir Bey'in yaptıklarına sahip çıkıyor, bizim yaptıklarımıza sahip çıkıyor." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek
Bakırköy-Kirazlı metro hattı açılıyor! Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek İstanbul'un raylı sistem ağı genişlemeye devam ediyor. Günde 1 milyon yolcuya hizmet verecek olan Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek. CNN TÜRK'te konuşan Bakan Uraloğlu, "Çam ve Sakura Hastanesi ile İncirli arası 31 dakikaya düşecek." dedi.
10.03.2024 Gündem
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor
Bakırköy-Kirazlı metro hattı yarın açılıyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 8,4 km uzunluğundaki Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışa hazır hale getirildiğini belirterek, “Sadece bu hattın hizmete açılması ile ülkemizin ekonomik kazancı 6,1 milyar dolar olacak. Projemizi hizmete açarak Bakanlığımızın İstanbul’a kazandırdığı raylı sistem hatlarının uzunluğunu 147,7 km’ye çıkarmış olacağız. Bakanlığımızın yapımı devam eden projeleri bittiğinde ise İstanbul’un raylı sistem uzunluğunun 394,2 kilometreye çıkacak” dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu
Kadın Emeği Pazarı el yapımı ürünleri Adanalılarla buluşturdu 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri çerçevesinde Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Emeği Pazarı’nın beşincisi açıldı.
8.03.2024 Adana
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren
Bakan Uraloğlu, CNN Türk'te açıkladı! İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu CNN Türk'te Türkiye'nin dev projeleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. Bakan Uraloğlu Ankara-İstanbul arasına yapılacak süper hızlı tren projesinin de detaylarını anlattı.
6.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cam ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cam haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.