Cakarta

Cakarta

Son dakika cakarta haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan cakarta ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını cakarta haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Cakarta

haberleri sayfasında son dakika yaşanan cakarta gelişmeleri de dahil olmak üzere 239 cakarta haberi bulunmuştur. Tüm cakarta haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Fidan'dan 15 Temmuz mesajı: Dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz
Bakan Fidan'dan 15 Temmuz mesajı: Dünyayı FETÖ'ye dar etmeye devam edeceğiz Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Töreni kapsamında Cakarta Büyükelçiliği'nde konuştu.
15.07.2023 Gündem
Bakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü
Bakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Stoltenberg ile görüştü Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmede, NATO Vilnius Zirvesi kararları takibi ele alındı.
14.07.2023 Gündem
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi)
Büyükelçiler kararnamesi 2022 atamaları! Dışişleri Bakanlığı büyükelçi atamaları yapıldı (Dışişleri Bakanlığı Büyükelçiler kararnamesi) 2022 yılı büyükelçiler atamaları belli oldu. Tel Aviv'e 4 yıl sonra büyükelçi atanırken, Faruk Kaymakçı AB Daimi Temsilcisi, Sedat Önal BM Daimi Temsilcisi, Levent Gümrükçü NATO Daimi Temsilcisi, Selçuk Ünal Lahey Büyükelçisi, Murat Karagöz Lizbon Büyükelçisi oluyor.
6.10.2022 Gündem
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu
Erdoğan imzaladı! Türkiye'nin İsrail büyükelçisi belli oldu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onayladığı kararnameyle, yeni büyükelçiler belli oldu. Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal BM Daimi Temsilciliği'ne, Dışişleri Bakan Yardımcısı Faruk Kaymakçı ise AB Daimi Temsilciliği'ne getirildi. Buna göre Eski Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Lefkoşa Büyükelçiliği'ne atandı. Ayrıca, Tel Aviv Büyükelçiliği'ne Şakir Özkan Torunlar ve Londra Büyükelçiliği'ne Bakan Çavuşoğlu'nun Özel Müşaviri Büyükelçi Koray Ertaş görevlendirildi.
6.10.2022 Gündem
TBMM Başkanı Şentop: Başörtüsü serbestliğini kanuna bağlarsanız, ileride özgürlüğü ortadan kaldırabilirsiniz
TBMM Başkanı Şentop: Başörtüsü serbestliğini kanuna bağlarsanız, ileride özgürlüğü ortadan kaldırabilirsiniz TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop, "Eğer siz başörtüsü serbestliğini bir kanuna bağlarsanız, bu özgürlüğün kaynağını bir kanun hükmüne dönüştürürseniz, o zaman bu kanunu ileride değiştirdiğinizde pekala bu özgürlüğü ortadan da kaldırabilirsiniz. Kanunla yapılacak bir düzenleme çok tehlikeli, bizi tuzağa düşürebilir" dedi.
5.10.2022 Siyaset
Bakan Nebati harekete geçti! Yeni ekonomik modeli dünyaya anlatacak
Bakan Nebati harekete geçti! Yeni ekonomik modeli dünyaya anlatacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, ekonomide Türkiye modelini dünyaya anlatmak için kolları sıvadı. Bakan Nebati, yeni ekonomi modeli ve Türkiye'deki yatırım fırsatlarını anlatma amacıyla bugün Londra'ya gidiyor.
7.02.2022 Ekonomi
Endonezya'da 4,8 büyüklüğünde deprem! Bali Adası sallandı: 3 kişi hayatını kaybetti...
Endonezya'da 4,8 büyüklüğünde deprem! Bali Adası sallandı: 3 kişi hayatını kaybetti... Endonezya'nın Bali Adası'nda meydana gelen 4,8 büyüklüğünde depremde 3 kişi yaşamını yitirdi.
16.10.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu'ndan aşı sertifikası açıklaması! 'Karşılıklı geçerli olacak'
Bakan Çavuşoğlu'ndan aşı sertifikası açıklaması! 'Karşılıklı geçerli olacak' Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi ile yaptığı basın toplantısında, "Aşı sertifikalarının karşılıklı tanınmasını bugünkü bildirinin içine koyduk. Vatandaşlarımızın karşılıklı ziyareti daha da kolaylaşmış olacak. Aşı sertifikalarımız her iki ülkede geçerli olacak" dedi.
12.10.2021 Siyaset
Endonezya’da hapishanede yangın: 41 ölü
Endonezya’da hapishanede yangın: 41 ölü Güneydoğu Asya ülkesi Endonezya’da, başkent Cakarta’nın dışındaki Tangerang Hapishanesinde çıkan yangında 41 mahkumun yaşamını yitirdiği bildirildi.
8.09.2021 Dünya
Endonezya'da petrol rafinesinde şiddetli patlama
Endonezya'da petrol rafinesinde şiddetli patlama Endonezya'nın başkenti Cakarta'daki Balongan Petrol Rafinerisinde şiddetli patlama meydana geldi.
28.03.2021 Dünya
Endonezya'da yangın! 10 kişi hayatını kaybetti
Endonezya'da yangın! 10 kişi hayatını kaybetti Endonezya’nın başkenti Cakarta’da bir binada çıkan yangında 10 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.
25.03.2021 Dünya
Endonezya’da korkunç kaza!  27 ölü, 39 yaralı...
Endonezya’da korkunç kaza! 27 ölü, 39 yaralı... Endonezya’da öğrencileri taşıyan otobüsün kaza yapması sonucu en az 27 kişi hayatını kaybetti. 39 kişi ise yaralandı.
11.03.2021 Dünya
Endonezya’da düşen uçak ile ilgili yeni gelişme!
Endonezya’da düşen uçak ile ilgili yeni gelişme! Endonezya’da düşen yolcu uçağının kara kutusu denizden çıkarıldı.
12.01.2021 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan, Endonezya'daki uçak kazası için taziye telefonu
TBMM Başkanı Şentop'tan, Endonezya'daki uçak kazası için taziye telefonu TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Endonezya Halkın Danışma Meclisi Başkanı Bambang Soesatyo ile telefonla görüşerek, Endonezya'da düşen yolcu uçağı nedeniyle hayatını kaybedenler için taziyelerini iletti.
11.01.2021 Siyaset
Endonezya'da düşen yolcu uçağı ile ilgili yeni gelişme!
Endonezya'da düşen yolcu uçağı ile ilgili yeni gelişme! Endonezya'da kalkıştan kısa süre sonra denize düşen Sriwijaya Havayolları'na ait yolcu uçağından sinyal alındığı bildirildi. Ayrıca yolcu uçağına ait kara kutunun yerinin tespit edildiği, uçağın enkazına ulaşma çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
10.01.2021 Dünya
Bakan Çavuşoğlu, Endonezyalı mevkidaşı Marsudi'ye taziye
Bakan Çavuşoğlu, Endonezyalı mevkidaşı Marsudi'ye taziye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya Dışişleri Bakanı Retno Marsudi'yle telefonda görüştü.
9.01.2021 Gündem
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Endonezya'ya başsağlığı mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan, Endonezya'ya başsağlığı mesajı Dışişleri Bakanlığı, Endonezya'da uçak kazasında yaşamını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımladı.
9.01.2021 Dünya
Endonezya'da yolcu uçağı radardan kayboldu!
Endonezya'da yolcu uçağı radardan kayboldu! Endonezya’da irtibatın kesildiği Sriwijaya Havayolları'na ait yolcu uçağının denize düştüğü bildirildi. Öte yandan uçağın enkazının 4 ayrı noktaya dağıldığı bildirildi.
9.01.2021 Gündem
Boeing'e "737 Max"  cezası! 2,5 milyar dolar ödeyecek
Boeing'e "737 Max" cezası! 2,5 milyar dolar ödeyecek Boeing'in "737 Max" tipi yolcu uçaklarının 2018'de Endonezya ve 2019'da Etiyopya'da yaptığı ve 346 kişinin hayatını kaybettiği kazalar nedeniyle 2,5 milyar dolar tazminat ve para cezası ödeyeceği açıklandı. Her 2 kazaya da uçaklardaki yükseliş açısını ayarlayan sensörler arasındaki veri uyuşmazlığının yol açtığı tespit edilmişti.
8.01.2021 Ekonomi
Bakan Çavuşoğlu: 10 milyar dolar olan ortak hedefimize ulaşma konusunda anlaştık
Bakan Çavuşoğlu: 10 milyar dolar olan ortak hedefimize ulaşma konusunda anlaştık Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Endonezya’nın başkenti Cakarta’da mevkidaşı Retno Marsudi ile düzenlediği ortak basın toplantısında, “Başlangıçta 10 milyar dolar olan ortak hedefimize ulaşma konusunda anlaştık. Ayrıca, Türkiye ve Endonezya’daki yatırımı artırma konusunda anlaştık” dedi.
22.12.2020 Dünya
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri  onayladı
Kanada Boeing 737 MAX tipi uçaklardaki değişiklikleri onayladı Kanada, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarında yapılan değişiklikleri onayladığını açıkladı.
17.12.2020 Dünya
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza!
Sosyal medya şirketlerine 30'ar milyon lira daha ceza! Ülkeden günlük erişimi 1 milyondan fazla olan yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcıları, yine gereğini yerine getirmezlerse Türkiye'den reklam alamayacak ve bu kapsamda söz konusu şirketlere para transferi de yapılamayacak. Sosyal medya şirketleri, Türkiye'de temsilcilik açmayı kabul ederlerse kendilerine o güne kadar kesilen idari para cezalarının dörtte biri tahsil edilecek, reklam yasağı kaldırılacak ve internet trafiği bant genişliğine yapılan müdahale de sonlandırılacak.
11.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Endonezya bu skandalla sarsıldı!
Endonezya bu skandalla sarsıldı! Endonezya Sosyal İşler Bakanı Juliari Peter Batubara'nın rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındığı bildirildi.
6.12.2020 Dünya
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi
ABD, Boeing 737 Max yolcu uçaklarına yeniden uçuş izni verdi ABD, Endonezya ve Etiyopya'da meydana gelen kazaların ardından uçuş yasağı getirilen "Boeing 737 Max" tipi yolcu uçaklarına yeniden izin verdi.
18.11.2020 Ekonomi
Bakan Pekcan: Farklı pazarlar için mücadelemizi sürdüreceğiz
Bakan Pekcan: Farklı pazarlar için mücadelemizi sürdüreceğiz Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Ürünlerimizle her zaman ve her koşulda dünyanın her pazarında olmayı hak ediyoruz. Üretimimize, ihracat potansiyellerimize ve rekabet gücümüze güveniyoruz" dedi.
16.11.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Cakarta ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki cakarta haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.