Çakallarla Dans

Çakallarla Dans

Son dakika çakallarla dans haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çakallarla dans ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çakallarla dans haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çakallarla Dans

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çakallarla dans gelişmeleri de dahil olmak üzere 94 çakallarla dans haberi bulunmuştur. Tüm çakallarla dans haberleri aşağıda listelenmiştir.
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip Yönetmen Murat Şeker, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleştirilen 'Çakallarla Dans' filminin galasında kendisiyle fotoğraf çekilen üniversite öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Şeker, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
9.02.2023 Magazin
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!
6.08.2022 Kültür Sanat
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak
Didem Balçın: 'Çakallarla Dans 6' geliyor, sürpriz isimler katılacak Didem Balçın, önceki gece alışveriş merkezinde görüntülendi. Başarılı oyuncu, 'Fatma' karakaterine hayat verdiği, ilk olarak 2010 yılında sinemaseverlerle buluşan 'Çakallarla Dans' serisi hakkında konuştu.
23.04.2022 Magazin
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı
Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman? Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı, yok mu? 13 Ocak ATV yayın akışı Bir Zamanlar Çukurova bu akşam var mı? 4. sezonuyla her hafta Perşembe günleri ekranlara gelen dizinin yeni bölümünü ATV yayın akışında göremeyenler arama motorlarına yöneldi. Peki, Bir Zamanlar Çukurova neden yok, Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm ne zaman?
13.01.2022 Televizyon
Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman 2022, bugün neden yok?
Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman 2022, bugün neden yok? Kuruluş Osman bugün var mı, bu akşam Kuruluş Osman neden yok? Kuruluş Osman’nın bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı yılbaşı tatili nedeniyle dizilere verilen ara sonrası merak ediliyor. Kuruluş Osman en son 77. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Peki, Kuruluş Osman bu akşam var mı?
12.01.2022 Magazin
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman?
Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman? Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, 1 Ocak bu akşam Kardeşlerim yok mu? ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kardeşlerim her hafta cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Yılbaşı nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Kardeşlerim dizisinin de bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim bu akşam yok mu, bugün Kardeşlerim dizisi neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?
1.01.2022 Televizyon
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor?
Eşkıya yeni sezon ne zaman? Bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü var mı? EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm ne zaman? EDHO’nun yeni sezon tarihi merak ediliyor. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 200. bölüm ile yeni sezonda izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bu akşam var mı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon ne zaman?
12.10.2021 Gündem
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim"
"Tiyatro zamanlamasını Ferhan Şensoy'dan öğrendim" Hülya Koçyiğit'in sunduğu, TRT 2 ekranlarında yayınlanan 'Film Gibi Hayatlar' programının bu haftaki konuğu Hakan Bilgin oldu. Ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren usta tiyatrocu Ferhan Şensoy hakkında konuştu.
5.09.2021 Magazin
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında?
Neslican Tay’ı canlandıran Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Çok yakında vizyona girecek Demir Kadın filminde Neslican Tay’a hayat veren oyuncu Naz Çağla Irmak, Sarp Levendoğlu ile birlikte fotoğraflarını paylaştı. Sosyal medya paylaşımlarının ardından ikilinin aşk yaşadığı iddia edildi. Peki, Naz Çağla Irmak kimdir, kaç yaşında? Naz Çağla Irmak Sarp Levendoğlu ile sevgili mi? İşte detaylar...
31.08.2021 Gündem
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında?
Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? soruları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok film ve dizi projelerinde yer alan ve şu anda Sefirin Kızı adlı dizide rol alan başarılı oyuncu Uraz Kaygılaroğlu kimdir? Nerelidir? Uraz Kaygılaroğlu kaç yaşında? İşte detaylar…
14.01.2020 Gündem
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5' filminin galası, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Gala öncesi düzenlenen kokteyle filmin yönetmeni Murat Şeker, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı.
10.11.2018 Kültür Sanat
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Nusret’e rakip çıktı
Nusret’e rakip çıktı ‘Çakallarla Dans 5’ filminde İlker Ayrık’ın canlandırdığı ‘Servet’ karakteri kasaplığa soyununca ortaya ünlü şef Nusret’in şovlarını aratmayacak görüntüler çıktı.
23.10.2018 Magazin
Kayınço ile  Marjinal Müjgan
Kayınço ile Marjinal Müjgan Yönetmen Murat Şeker imzalı ‘Çakallarla Dans 5’, 8 Kasım Perşembe günü vizyona girecek.
12.10.2018 Magazin
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda
Çakallarla Dans 5 filminin ardından 6’ncısı da yolda Bodrum Türk Filmleri Haftası kapsamından düzenlenen CineBodrum etkinliğine katılan “Çakallarla Dans 5” filminin yönetmeni ve oyuncuları, sinema salonu sahipleriyle buluştu.
15.09.2018 Magazin
Kelepçe sürprizi
Kelepçe sürprizi Şebnem Dönmez, Çakallarla Dans serinin 5’incisinde izleyicinin karşısına çıkacak.
31.07.2018 Magazin
Kadınlar sessiz kalmamalı
Kadınlar sessiz kalmamalı Bayram tatilini Bodrum’da geçirmek isteyen Didem Balçın, Atatürk Havaalanı’ndaydı.
15.06.2018 Magazin
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe
Show TV yayın akışında bugün neler var? - 15 Mart Perşembe 15 Mart Perşembe gününe ait Show TV yayın akışı, sabah 07:30’da Evrim Akın’ın sunduğu “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli ve keyif dolu programın tekrar bölümü ile başlıyor. Sevilen programı, hafta içi sabah saatlerinde çocuklarınızla birlikte keyif içinde seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çakallarla Dans” adlı sevilen sinema filminin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Sevilen filmi tüm ailece izleyerek eğlence dolu bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.
15.03.2018 Gündem
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Şubat Cumartesi
Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 24 Şubat Cumartesi 24 Şubat Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:00’da “Kanal D Çocuk Kulübü” renkli çocuk yayını ile güne başlıyor. Çocukların eğlence dolu programını sabahın ilk saatlerinde seyrederek güzel bir güne merhaba diyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Gülizar” adlı dizinin yepyeni bölümü ile karşılaşacaksınız. Heyecan dolu kesitleri ile yayına başlayan diziyi izlerken hem heyecan dolu anlar yaşayabilir hem de sürükleyici bir akşam geçirebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.
24.02.2018 Gündem
Ben de botoks yaptırdım
Ben de botoks yaptırdım Didem Balçın, önceki gün köpeği Çati’yle Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
2.02.2018 Magazin
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi
FOX TV yayın akışında bugün neler var? - 11 Aralık Pazartesi 11 Aralık Pazartesi günü FOX TV yayın akışı, ilk olarak 07:15’da “İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat” adlı haber bülteni karşınıza çıkıyor. Gündeme ait tüm sıcak ve son dakika haberleri ayrıntılı konu başlıkları ile seyircilere sunuluyor. Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, spordan hava durumuna kadar geniş bir içerik çerçevesi ile gündemin en merak edilen konularının sabahın ilk saatlerinde FOX ekranlarınızdan öğrenebileceksiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Milyonluk Resim” adlı macera ve heyecan dolu programın yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Yeni bölümü ile ekranlara gelen programı seyrederken adeta ekranlara kilitli kalacağınız kesin. Sakın seyretmeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.
29.09.2021 Gündem
Sinemadan televizyon dünyasına transfer
Sinemadan televizyon dünyasına transfer Türk sinemasının fenomenlerinden 'Çakallarla Dans' serisinin yaratıcısı Murat Şeker, ilk dizisiyle güldürmeye geliyor.
23.07.2017 Televizyon
Timur Acar-Eda Özerkan çiftinden bebek müjdesi
Timur Acar-Eda Özerkan çiftinden bebek müjdesi Ünlü oyuncular Timur Acar ile Eda Özerkan'dan sevenlerine müjdeli haber geldi. Özerkan'ın 4 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.
23.03.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Çakallarla Dans ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çakallarla dans haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.