Gazete Vatan Logo

Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Bugün Kardeşlerim dizisi var mı, 1 Ocak bu akşam Kardeşlerim yok mu? ATV ekranlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Kardeşlerim her hafta cumartesi akşamları yeni bölümleri ile ekranlara geliyor. Yılbaşı nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmamıştı. Kardeşlerim dizisinin de bu akşam olup olmadığı araştırılıyor. Peki, Kardeşlerim bu akşam yok mu, bugün Kardeşlerim dizisi neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

Bu akşam Kardeşlerim dizisi var mı? Bugün Kardeşlerim neden yok, yeni bölüm ne zaman?

Kardeşlerim dizisi bu akşam var mı, bugün neden yok? NGM Medya yapımı imzalı Kardeşlerim dizisinin bu akşam ATV ekranlarında olup olmayacağı araştırıyor. ATV yayın akışını kontrol edenler izleyicileri akışta Kardeşlerim dizisinin olmadığını görünce arama motorlarına yöneldi. Geçen hafta Nebahat'in durumu, Eren ve Atakul ailelerini yeniden karşı karşıya getirirken, Tolga ile Cemile cephesinde önemli gelişmeler yaşandı. Peki, Kardeşlerim bu akşam neden yok? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman?

KARDEŞLERİM BU AKŞAM VAR MI, YOK MU?

Kardeşlerim dizisi bu hafta yılbaşı haftası olması nedeniyle ekranlara gelmeyecek. 1 Ocak ATV yayın akışı içerisinde 20:00'de Örümcek Adam: Evden Uzakta filmi televizyonda ilk defa yayınlanacak.

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü 8 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek.

1 OCAK ATV YAYIN AKIŞI

06:00 Su ve Ateş

07:30 ATV'de Hafta Sonu

10:00 İkinci Şans

12:00 Destan

15:00 Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı Özel Tekrar

19:00 ATV Ana Haber

20:00 Örümcek Adam: Evden Uzakta TV'de ilk

Haberin Devamı

22:20 Çakallarla Dans

00:20 Çakallarla Dans

02:05 Ejderin Öpücüğü

04:15 Maria ile Mustafa