Gazete Vatan Logo
Magazin El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!

El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!

1 Ocak bugün El Kızı var mı, yeni bölüm neden yok? El Kızı dizisinin 11. Bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyor. Cumartesi akşamları ekrana gelen El Kızı dizisinin yeni bölüm tarihi sorgulanıyor. El Kızı dizisinin 11. bölümü yerine “Maske kimsin sen?” isimli TV programı ekranlarda olacak. Peki, El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok?

El Kızı bugün var mı, bu akşam yayınlanacak mı? 1 Ocak 2022 FOX TV yayın akışı!

El Kızı dizisi yeni bölüm neden yok, bu akşam El Kızı TV’de var mı? Yılbaşı geride kalırken dizilerin ekranlarda olup olmayacağı merak ediliyor. El Kızı en son 10. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Kadrosunda Sevda Erginci; Perihan Savaş; İsmail Ege Şaşmaz; Sedef Avcı; Münircan Cindoruk; Gökçe Akyıldız’ın yer aldığı El Kızı bugün var mı, yeni bölüm ne zaman?

EL KIZI BU AKŞAM (1 OCAK) VAR MI?

El Kızı bu akşam ekranlarda yer almayacak, dizisinin 11. bölümü 15 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek.

EL KIZI 10. BÖLÜM ÖZETİ 

Harun'un tehdidi karşısında annesinden ayrılmamak için, sevdiği adamı, Ali'yi nikah masasında bırakan Ezo'yu çok daha zorlu seçimler beklemektedir. Hayatından çıkıp gitmesi için bütün servetini teklif etmesine rağmen Harun Ezo'dan karısı olmasını ister.

Harun yaşadıklarının faturasını Ezo başta olmak üzere, hayatındaki bütün kadınlara kesmiştir. Annesi dahil... Artık geminin kaptanı odur ve Nermin bile oğlu üzerindeki bütün hakimiyetini kaybetmiştir.

Ezo, Harun'dan kurtulmak için çırpınırken, Ali Ezo'dan gerçeği öğrenmeye çalışmaktadır. Sevdiği kadının çıkmazlarından habersiz neler olduğunu anlamaya çalışırken, Harun uğruna terk edildiğine inandırıldığı noktada çok tehlikeli bir sınırda bulur kendisini...

Seher ise Mert sayesinde yaralarını sarmış, yeni bir başlangıç yapmaya çalışırken; gösterdiği bir zaaf yüzünden çok daha büyük bir tuzağa çekilir.

Haberin Devamı