Gazete Vatan Logo

İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul’da açık hava sineması yerlerini ve film listelerini duyurdu! Yaz akşamlarında serin havada sinema izlemek isteyenler başta Metro İstanbul’un Esenler Yerleşkesi olmak üzere, Beltur organizasyonunda Büyükada ve Güneş Plajlarında da açık hava sineması etkinlikleri düzenleyecek. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!

İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) açık hava sineması etkinliklerine başlıyor! İstanbul’da 3 noktada yapılacak açık hava sineması etkinliklerinin yerleri ve film listeleri belli oldu. Peki, İstanbul’da açık hava sineması nerelerde var? İşte İBB açık hava sineması film listesi!

İSTANBUL’DA AÇIK HAVA SİNEMASI NERELERDE VAR?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki Beltur, İstanbullulara Ağustos ayı boyunca açık havada sinema keyfi yaşatacak. En sevilen filmler Beltur sunumuyla izleyici ile buluşacak. Temmuz ayında İstanbul'a kazandırılan yeni Beltur Büyükada Kafede 8 - 14 Ağustos tarihlerinde filmler izleyici ile buluşacak. İstanbul’un en keyifli plajlarından Beltur Florya Güneş Plajı’ysa 15 - 21 Ağustos tarihlerinde sevilen filmlerle açık hava sinemasına dönüşecek. 7’den 70’e herkese hitap eden Fantastik Canavarlar: Dumbledore, Avengers Infinity War, Encanto, Venom, Dune, Unutursam Fısılda, Cinayet Süsü, Bohemian Rhapsdoy, Bergen, Smurfs 2, Ölümlü Dünya, Coco, ve Çakallarla Dans 4 gibi filmler gösterime girecek. Filmlerin öncesinde ve sonrasında da birbirinden keyifli etkinlikler İstanbulluları bekleyecek.

Haberin Devamı

BELTUR FİLM LİSTESİ VE TARİHLERİ:

8-14 Ağustos Büyükada Takvimi: (21.00)

8 Ağustos - Encanto

9 Ağustos - Venom

10 Ağustos - Dune

11 Ağustos - Unutursam Fısılda

12 Ağustos - Cinayet Süsü

13 Ağustos - Bohemian Rhapsdoy

14 Ağustos – Bergen

15-21 Ağustos Florya Güneş Plajı Takvimi: (22.00)

15 Ağustos - Smurfs 2

16 Ağustos - Ölümlü Dünya

17 Ağustos - Coco

18 Ağustos - Çakallarla Dans 4

19 Ağustos - Bergen

20 Ağustos – Fantastik Canavarlar: Dumbledore

21 Ağustos - Avengers Infinity War

ESENLER, AÇIK HAVA SİNEMA GÜNLERİNDE BULUŞUYOR

İBB iştiraklerinden Metro İstanbul ise, ‘Açık Hava Sinema Günleri’nin bu yıl ikincisini düzenliyor. 19 Temmuzda başlayan etkinlikte her hafta Salı ve Perşembe günleri açık havada film gösterimi gerçekleşiyor. Şirketin Esenler yerleşkesinde düzenlenen etkinlik, 25 Ağustos’a kadar devam edecek.

Metro İstanbul Açık Hava Sinema Günleri, 25 Ağustos’a kadar Salı ve Perşembe günleri saat 21.00’de ücretsiz olarak gerçekleşecek.

Haberin Devamı

Metro İstanbul Esenler Yerleşkesi Film Takvimi

Tarih               Film Adı

9 Ağustos        Percy Jackson Olimposlular Şimşek Hırsızı

11 Ağustos      Aşk Seni Bulur

16 Ağustos      Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?

18 Ağustos      Kral Arthur: Kılıç Efsanesi

23 Ağustos      Percy Jackson: Canavarlar Denizi

25 Ağustos      Star Wars: The Rise of Skywalker