Gazete Vatan Logo
Magazin Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip

Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip

Yönetmen Murat Şeker, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleştirilen 'Çakallarla Dans' filminin galasında kendisiyle fotoğraf çekilen üniversite öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Şeker, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.

Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından tüm Türkiye tek yürek oldu. Ülkenin dört bir yanından herkes, afet bölgesindeki vatandaşlara yardım içim deprem bölgesine koştu. Ünlü isimler de depremzedeler için seferber oldu.

Ünlü yönetmen Murat Şeker, kendisiyle bir hafta önce Çakallarla Dans'ın İzmir galasında fotoğraf çektiren Mehmet Bora Eroğlu'nun depremde vefat ettiğini "Hayat ne garip" şeklinde duyurdu.

 

"DEPREMDE YAŞAMINI YİTİRMİŞ"

Şeker, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Hayat ne garip, bazen ne acı... Bu fotoğraf geçen hafta İzmir'de çekildi. Çakallarla Dans 6' için İzmir'de düzenlenen galada yanıma gelip bu fotoğrafı çektiren 9 Eylül Üniversitesi öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu maalesef depremde yaşamını yitirmiş. Mekânın cennet olsun kardeşim.