Murat Şeker

Murat Şeker

Son dakika murat şeker haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan murat şeker ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını murat şeker haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Murat Şeker

haberleri sayfasında son dakika yaşanan murat şeker gelişmeleri de dahil olmak üzere 493 murat şeker haberi bulunmuştur. Tüm murat şeker haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu
Türkiye’nin “En Etkin 50 CFO’su” belli oldu DataExpert iş birliğinde BMI Business School tarafından CFO’ların şirketlerdeki önemine dikkat çekmek üzere hazırlanan “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı.
10.03.2023 Ekonomi
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi
Umut Akyürek: 1999 depreminden 10 kat daha şiddetliydi Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 şehri etkileyen 7.7'lik depremde hayatını kaybedenlerin sayısı çoğalıyor. Umut Akyürek, depremi eşi ve kızıyla birlikte gittiği Adana'da yaşadı.
9.02.2023 Magazin
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip
Murat Şeker'den en acı paylaşım: Hayat ne garip Yönetmen Murat Şeker, geçtiğimiz hafta İzmir'de gerçekleştirilen 'Çakallarla Dans' filminin galasında kendisiyle fotoğraf çekilen üniversite öğrencisi Mehmet Bora Eroğlu'nun Kahramanmaraş'taki depremde hayatını kaybettiğini sosyal medyadan duyurdu. Şeker, yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı.
9.02.2023 Magazin
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi!
Hakan Özoğuz'un sağlık durumu hakkında açıklama geldi! Athena grubunun gitaristi Hakan Özoğuz'un, lenf kanseri (lenfoma) nedeniyle tedavi gördüğü ortaya çıkmıştı. Ünlü müzisyen, son olarak 1.5 ay önce "Gerekenler yapılmakta, tedavi iyi geçiyor" ifadelerini kullanmıştı. Athena Hakan'ın ikizi Gökhan Özoğuz, katıldığı film galasında, merak konusu olan kardeşinin sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.
8.11.2022 Magazin
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu
Türkiye’nin 'En Etkin 50 CFO’su' belli oldu DataExpert katkılarıyla BMI Business School tarafından 2016 yılından bu yana yürütülen, Türkiye’nin finans alanında en önemli karar alıcılarının belirlendiği “En Etkin 50 CFO” araştırmasının sonuçları açıklandı. Binden fazla şirketin finansal performansları ve bireylerin etkinlikleri değerlendirilerek hazırlanan listede, yöneticilerin yüzde 28’ini kadınlar oluşturuyor. Bu yıl iş dünyasına yeni bir soluk getiren Milliyet Executive iş birliğiyle hazırlanan En Etkin 50 CFO’nun yüzde 42’si yüksek lisans mezunu ve yüzde 80’den fazlası yerli şirketlerde görev alıyor.
3.02.2022 Ekonomi
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada...
TSK'ya 200'e yakın paletli Kaplan ve tekerlekli Pars 4x4 STA teslim edildi! 2 ülke sırada... Son dakika haberi... Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) kullanımına sunulan silah taşıyıcı araçlara yenileri eklenecek. Silah taşıyıcı araçlardan Pars 4x4'e 2 ülkeden talep geldi.
21.08.2021 Bilim ve Teknoloji
İnsansız araçlardan oluşan Türkiye'nin 'dijital birliği' vitrine çıkıyor
İnsansız araçlardan oluşan Türkiye'nin 'dijital birliği' vitrine çıkıyor HAVELSAN tarafından geliştirilen, İHA ve İKA'lardan oluşan Türk savunma sanayisindeki dijital birlik konsepti, ilk kez IDEF 2021'de sergilenecek.
14.08.2021 Bilim ve Teknoloji
ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Haluk Görgün seçildi
ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığına yeniden Haluk Görgün seçildi ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Haluk Görgün'ün yeniden seçildiği bildirildi.
30.06.2021 Gündem
Doç. Dr. Murat Şeker, THY Yönetim Kurulu Üyesi oldu
Doç. Dr. Murat Şeker, THY Yönetim Kurulu Üyesi oldu Türk Hava Yollarının (THY) Olağan Genel Kurulu'nda şirkette beş yıldır Genel Müdür (Mali İşler) Yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Murat Şeker, yönetim kurulu üyesi oldu.
27.03.2021 Ekonomi
THY'nin yeni yönetim kurulu üyesi Murat Şeker oldu
THY'nin yeni yönetim kurulu üyesi Murat Şeker oldu Türk Hava Yollarının (THY) Olağan Genel Kurulu'nda Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Doç. Dr. Murat Şeker, yönetim kurulu üyesi oldu.
26.03.2021 Ekonomi
Bakan Varank, HAVELSAN'ın keskin nişancı simülatörünü denedi
Bakan Varank, HAVELSAN'ın keskin nişancı simülatörünü denedi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, HAVELSAN'a gerçekleştirdiği ziyarette, şirketin tamamlanan ve devam eden projelerine ilişkin bilgi alırken, keskin nişancı simülatörüyle de atış gerçekleştirdi.
21.03.2021 Bilim ve Teknoloji
Rasim Öztekin hayatını kaybetti!
Rasim Öztekin hayatını kaybetti! Kalp rahatsızlığı nedeniyle kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Rasim Öztekin hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başsağlığı mesajı. Erdoğan, "Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum" dedi.
8.03.2021 Gündem
THY'den koronavirüs açıklaması: Bilimsel yöntemlerle dezenfekte ediyoruz!
THY'den koronavirüs açıklaması: Bilimsel yöntemlerle dezenfekte ediyoruz! Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, koronavirüs nedeniyle tedbirler alındığını belirterek, "Çin, İran, İtalya, Güney Kore, Irak ve Nahçivan'a düzenlediğimiz seferlerimizi iptal ettik. Risk grubunda olan ve risk grubu ülkeleri olarak ilan edilen ülkeler konusundaki buralara seyahat yapan uçaklarımızı da etkisi kanıtlanmış bilimsel yöntemlerle dezenfekte ediyoruz, temizliğini tam olarak yapıyoruz ve ondan sonra sefere alıyoruz" dedi.
6.03.2020 Ekonomi
30 ATAK helikopterinin satışına ABD freni!
30 ATAK helikopterinin satışına ABD freni! Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Mustafa Murat Şeker, Türkiye'nin Pakistan'a satmak üzere anlaştığı 30 ATAK helikopterinin motoru için ABD Savunma Bakanlığı'ndan ihracat lisansı almak gerektiğine dikkati çekerek, "ABD'den ihracat lisansıyla ilgili olumsuz bir yanıt gelirse alternatif planlarımız var. Çok önceden helikopter motoru üretme çalışmamız başladık. İhracat lisansı çıkmazsa kendi yolumuza devam ederiz. Çözümümüz hazır." dedi.
25.10.2019 Bilim ve Teknoloji
İstanbul Havalimanı'nda rekor! THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı açıkladı
İstanbul Havalimanı'nda rekor! THY Yönetim Kurulu Başkanı Aycı açıkladı Türk Hava Yolları(THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, 9 günlük bayram tatili boyunca 14 bin 311 sefer ile 2 milyona yakın yolcu taşıyacaklarını söyledi. Tatilin ikinci günü İstanbul Havalimanı'nda büyük bir gururu yaşadıklarını belirten Aycı, "Özellikle 2 Nisan Pazar günü itibariyle bu havalimanından 7'nci haftamızda bir gurur daha yaşadık ve 501 kalkış gerçekleştirdik. Bu 501 kalkışla buranın rekorunu kırmış olduk. Bu anlamıyla yüzde 85 doluluk oranıyla seferlerimizi icra ettik" dedi.
4.06.2019 Ekonomi
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı!
İlker Aycı'dan önemli açıklamalar: Yüzde 25'i tamamlandı! THY Teknik Hangar'da düzenlenen basın toplantısında THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Aycı açıklamalarda bulundu. Aycı, Atatürk Havalimanı'nın İstanbul Havalimanı'na taşınma süreciyle ilgili, "taşınmanın yüzde 25'i tamamlandı" dedi.
4.04.2019 Gündem
'İstanbul'a onlar hakim olacak'
'İstanbul'a onlar hakim olacak' İÜ Şehir Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Murat Şeker "Toplumun en genç ve dinamik kuşağı olan Z kuşağı, 5 yıl önce İstanbul nüfusunun yüzde 23’ünü oluştururken, bugün bu oran yüzde 30’a yaklaşmış durumda. Geleneksel kuşak ve X kuşağının oranı giderek azalıyor, Y kuşağı ise varlığını koruyor. Bu durum hızlıca gelen Z kuşağının giderek şehrin hakimi olmaya başlayacağını gösteriyor" şeklinde konuştu.
10.03.2019 Gündem
Türk Hava Yolları'na uçak finansmanı alanında iki farklı ödül
Türk Hava Yolları'na uçak finansmanı alanında iki farklı ödül THY, uçak finansmanı alanında iki farklı ödüle lâyık görüldü.
7.02.2019 Ekonomi
50 milyonluk hasılat!
50 milyonluk hasılat! Arka Sokaklar dizisiyle 497 bölümdür ekranda olan Şevket Çoruh’un oynadığı ‘Çakallarla Dans’ serisi 50 milyon TL’lik hasılatın kapısına dayandı.
5.12.2018 Magazin
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası
FBİAD'da 'Çakallarla Dans 5' galası Yapımcılığını Sugarworkz&TAFF Pictures’ın yaptığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği 'Çakallarla Dans 5' filminin galası, FBİAD (Fenerbahçeli İş Adamları) ev sahipliğinde Watergarden İstanbul’da gerçekleşti. Gala öncesi düzenlenen kokteyle filmin yönetmeni Murat Şeker, oyuncular Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hande Katipoğlu ve Naz Çağla Irmak katıldı.
10.11.2018 Kültür Sanat
50 kilo et yediler!
50 kilo et yediler! Çakallarla Dans filminin ekibi, galadan sonra gittikleri yemekte 50 kilo et yedi
8.11.2018 Magazin
Nusret’e rakip çıktı
Nusret’e rakip çıktı ‘Çakallarla Dans 5’ filminde İlker Ayrık’ın canlandırdığı ‘Servet’ karakteri kasaplığa soyununca ortaya ünlü şef Nusret’in şovlarını aratmayacak görüntüler çıktı.
23.10.2018 Magazin
Kayınço ile  Marjinal Müjgan
Kayınço ile Marjinal Müjgan Yönetmen Murat Şeker imzalı ‘Çakallarla Dans 5’, 8 Kasım Perşembe günü vizyona girecek.
12.10.2018 Magazin
Türkiye'nin ihracat şampiyonu THY oldu
Türkiye'nin ihracat şampiyonu THY oldu Türk Hava Yolları (THY), 2008'den beri zirvede olduğu Fortune 500 Türkiye'nin ihracat sıralamasında bu yıl da yerini korudu.
27.09.2018 Ekonomi
Galatasaray Adası’nın sahibi belli oldu
Galatasaray Adası’nın sahibi belli oldu Galatasaray Adası'nın sahibiyle ilgili son sözü mahkeme söyledi. Mahkeme, adanın sahibinin Maliye Hazinesi olduğuna karar verdi.
20.09.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Murat Şeker ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki murat şeker haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.