Hayat

Hayat

Son dakika hayat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hayat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hayat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hayat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hayat gelişmeleri de dahil olmak üzere 27.690 hayat haberi bulunmuştur. Tüm hayat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: SİHA teknolojisinde farklı bir ligdeyiz Yerel seçimlerin ardından yapılan ilk Kabine toplantısı sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "KIZILELMA ve ANKA 3 ile artık farklı lige yükseliyoruz. Türkiye'nin gurur kaynağı olan savunma şirketlerinin ahlaksızca hedef alınmasının gerisinde işte bu eşsiz başarı hikayesi vardır. 5.kol elemanları yerli ve milli firmalarımıza saldırarak iplerini ellerinde tutanlara karşı diyet borçlarını ödemeye çalışıyor." dedi.
16.04.2024 Gündem
Bağırsakları jet motoru gibi çalıştıran besin tüyosu - 100 yaşını görmek isteyene peygamber darısı şifa oluyor
Bağırsakları jet motoru gibi çalıştıran besin tüyosu - 100 yaşını görmek isteyene peygamber darısı şifa oluyor Peygamber darısı olarak bilinen bu besini tüketmek sağlığımız için oldukça önemli hale geldi. Kendine has lezzeti var ve tüketildiğinde uzun bir hayat da kendiliğinden geliyor.
16.04.2024 Yaşam
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor
Taş Kağıt Makas'ın Rüya'sı ilk kez konuştu: Oyun yeni başlıyor Kanal D’nin iddialı dizisi “Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” ile ekrana dönen ünlü oyuncu Yüsra Geyik, hayat verdiği “Rüya Emirkıran” karakteri ve dizideki rol arkadaşı “Umut” ile ilgili ilk kez konuştu. Geyik, “İkisi arasındaki ilişkiyi çok yüzeyde görüyorum. Çünkü Rüya, bir hukukçu olarak Umut’u beğeniyor ve iletişim halindeler. Ama henüz çok iç gıdıklayacak bir yerde değiller.” dedi.
16.04.2024 Magazin
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’
Mert Demir müzikten önce yaptığı işi açıkladı! ‘O hayatta kalma yeteneğimi geliştirdi benim’ Son dönemlerin en sevilen Türk pop müziklerini yapan Mert Demir, yakaladığı başarı ve şöhretin tadını çıkardığını söyledi. İbrahim Selim’in sunduğu YouTube programına katılan ünlü şarkıcı ‘Hayat nasıl gidiyor’ sorusuna ‘Fantastik gidiyor. Ben öyle hissediyorum ve tadını çıkarıyorum’ diye yanıt verdi.
16.04.2024 Magazin
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor
Ece Sükan “Taş Kağıt Makas” dizisine konuk oluyor Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nun kadrosuna sürpriz bir isim katılıyor. Hikayesi kadar kadrosuyla da dikkatleri üzerine çeken dizinin yeni bölümüne ünlü isim Ece Sükan konuk oluyor.
15.04.2024 Magazin
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici'
Fransız hayranı Hande Ataizi'nin bayramını kutladı! 'Çok gurur verici' Kanal D'nin sevile dizisi ‘Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu’nda Savcı Süreyya karakterine hayat veren Hande Ataizi, Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Kendisini fark edip bayramını kutlayan Fransız bir hayranının ilgisiyle mutlu olan Ataizi, diziler sayesinde Türk oyuncuların popülaritesinin arttığını anlattı.
13.04.2024 Magazin
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam
Bergüzar Korel takıntılarını açıkladı! Uçağa binmeden önce hikaye atmam Bergüzar Korel, İbrahim Selim’in YouTube programı “İbrahim Selim ile Bu Gece”ye katılarak özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Takıntıları olduğunu söyleyen Korel, Halit Ergenç’le nasıl tanıştıklarını da anlattı.
11.04.2024 Magazin
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var?
Ramazan Bayramı 1. gün TV'de ne var? 10 Nisan 2024 bayramın ilk günü hangi programlar var? Ramazan Bayramı'nın ilk günü olan 10 Nisan 2024 Çarşamba günü TV'de ne var sorusu merak ediliyor. Televizyonda hangi programların yayınlanacağını merak eden vatandaşlar, "Bugün TV'de hangi diziler var?" sorusuna yanıt aramaya başladı. Haftalık dizi ve programların bu hafta ekrana gelip gelmeyeceği merak konusu oluyor. İşte Ramazan Bayramı 1. günü TV yayın akışı ile 10 Nisan 2024 Çarşamba günü ekrana gelecek yapımlar.
10.04.2024 Magazin
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi
Türkiye'de 1,5 Milyon hastası var! Maraton koşacak seviyeye geldi Ankara'da nefes darlığı ve göğüs ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran emekli Osman Çetin Düzgün, kalp pili takılarak sağlığına kavuştu. Kardiyoloji Uzmanı Dr. Çağatay Tunca, Türkiye'de 1,5 Milyon kalp yetmezliği hastası olduğunu söyledi.
9.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ramazan Bayramı mesajı: Enflasyon ve hayat pahalılığı sorununu çözeceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında, Gazze, deprem bölgesi, ekonomi, terörle mücadele ve 31 Mart seçimlerine ilişkin dikkat çeken ifadelere yer verdi.
9.04.2024 Gündem
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan Hatay, Ardahan ve Iğdır kararı Yüksek Seçim Kurulu(YSK) 31 Mart seçimlerinin ardından Hatay, Ardahan ve Iğdır'da seçim yenileme taleplerini karara bağladı.
8.04.2024 Gündem
Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor!
Güneş Tutulmasında 3 burç için yara ve şifa bir arada: Astrolog Aygül Aydın: Tutulmayla 4 burcun hayat yolu değişiyor! Güneş Tutulması Türkiye saatine göre saat 18:42'de başlasa da tutulmaya büyük ABD tutulması deniyor. ABD'nin büyük bölümünden görülebildiğinden dolayı. Astrolog Aygül Aydın, Güneş Tutulmasının burçlara etkisini yorumladı. "Ya kabuğunu kaşır kanatırsın ya da yaranı fark eder iyileşirsin" diyen Aydın'dan 8 Nisan Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…
8.04.2024 Astroloji
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor
Motosiklet kazasında öldü! Ailesi eylem yapıyor Antalya'nın Kepez ilçesi'nde geçtiğimiz yıl 14 Aralık'ta meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden motosiklet sürücüsü Osman Alp Kavak'ın ailesi, olayın yaşandığı yerde açıklama yaptı. Anne Zehra Tok, tutuklanan sürücü Yusuf Şahin Yüksel'in yanı sıra, kendisiyle yarıştığını iddia ettiği diğer otomobil sürücü Ramazan A.'nın da tutuklanmasını istedi. Anne Tok, "Ben her gün ölüyorum ama o her gün rahat gezebiliyor. Dışarıda olan kişinin de tutuklanmasını istiyorum" dedi.
7.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor
Kanser tedavisinde 'psikoonkoloji' desteği yaygınlaşıyor Psikiyatrist Dr. Süreyya Işık Coşkun, kanser teşhisinin tıpkı yas sürecine benzer psikolojik tepkilere yol açtığını ve hastaların yas sürecine benzer evrelerden geçtiğini vurgulayarak, tedavi boyunca uyum bozuklukları, anksiyete, depresyon, azalan yaşam memnuniyeti ya da öz güven kayıplarının yaygın görülebileceğini söyledi. Coşkun, bu süreçte psikonkoloji alanının hastaya destek olduğunu ifade etti.
5.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri
İlk kitabında kadınların hayatlarına dokunmayı seçti! Yazar Ezgi Günaydın'dan yaşanmış başarı hikayeleri Yazar Ezgi Günaydın'dan İlham Veren Kadın Hikayeleri… Günaydın Kadran Yayınları'ndan çıkan ilk kitabında yaşanmış başarı hikayeleri ile kadınların hayatlarına dokunmayı ve ilham vermeyi amaçlıyor.
4.04.2024 Yaşam
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme!
Cesedi derin dondurucudan bulunan çocuğun davasında gelişme! Gaziantep'de Lina Nazlı Erbay, darp edilerek öldürüldükten sonra cesedinin derin dondurucuda saklandığı olaya ilişkin davada mahkeme heyeti karar verdi. Tutuklu sanıklardan Muhabbet Toz'u ağırlaştırılmış müebbet ve 7 yıl, sevgilisi Mehmet Aksu'yu 27 yıl hapis cezasına çarptırdı.
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz?
İbrahim Tatlıses evlilik iddialarına yanıt verdi: Hiç mi şakadan anlamıyorsunuz? Adalet Durak, Perihan Savaş ve Ayşegül Yıldız'la evlenip boşanan, Derya Tuna ile 18 yıl hayat arkadaşlığı yapan; 7 çocuk ve 11 torun sahibi İbrahim Tatlıses, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla evleneceğini duyurmuştu. Magazin gündemine bomba gibi düşen paylaşımın ardından, 'İmparator' lakaplı türkücüden konuyla ilgili açıklama geldi.
3.04.2024 Magazin
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’
Sihirli Annem'in Tuğçe'si Damla Ersubaşı yeni aşkını paylaştı: ’Şarkıyı enişteniz seçti’’ Sihirli Annem dizisinde Tuğçe karakterine hayat veren Damla Ersubaşı olaylı boşanmanın ardından yeni bir aşkla yelken açtı. 2 çocuğunun babası Mustafa Can Keser’den ayrıldıktan sonra yeni sevgilisini sosyal medyadan ilan etti.
3.04.2024 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 31 Mart mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısına başkanlık etti. Kurmaylarıyla bir araya gelen Erdoğan’ın gündeminde geçtiğimiz pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri vardı. Edinilen bilgilere göre, MYK’da bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim sonucu oluşan tabloya değinerek, AK Parti olarak oy oranlarının yüzde 44,3’ten yüzde 35,5’e, Cumhur İttifakı olarak ise yüzde 51,6’dan yüzde 40,5’e gerilediğine dikkati çekti. Partinin ciddi bir oy kaybı yaşadığını vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun temel sebebinin ise 10 ay önce AK Parti’ye oy veren seçmenlerin bu sefer sandığa gitmemesi olduğuna işaret etti.
2.04.2024 Gündem
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hayat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hayat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.