Çadırkent

Çadırkent

Son dakika çadırkent haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan çadırkent ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını çadırkent haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Çadırkent

haberleri sayfasında son dakika yaşanan çadırkent gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 çadırkent haberi bulunmuştur. Tüm çadırkent haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı
Kaybedilen canlar anıldı: Gündoğdu 6 Şubat depremini unutmadı 6 Şubat 2023’te Kahramanmaraş merkezli olan ve Adana'da etkileyen deprem felaketinin birinci yılında Gündoğdu Okulları kampüslerinde kayıplarımız için anma töreni yapıldı.
6.02.2024 Adana
Sağlık çalışanları için yurt bağışı
Sağlık çalışanları için yurt bağışı Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanlarının barınma ihtiyaçları için Arçelik tarafından yurt bağışı yapıldı. Malatya İnönü Üniversitesi’nin merkez yerleşkesinde yer alan Turgut Özal Tıp Merkezi sağlık çalışanları yurdu, 550 yatak kapasiteli ve iki binadan oluşuyor.
12.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım!
Tamer Karadağlı'dan duygusal paylaşım: Söz veriyorum, seni hiç unutmayacağım! Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerin ardından depremzedeler için yardım çağrısında bulunan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı, birçok kez afet bölgesinde ziyarette bulunmuştu. Karadağlı, son olarak Instagram hesabından Çadırkent'te tanıştığı depremzede çocuklardan biri olan Selda Pehlivan ile ilgili duygulandıran bir paylaşım yaptı.
24.03.2023 Magazin
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak? İçişleri Bakanlığı depremzedelerin oy kullanmasına yönelik yaptığı açıklamada “Afetzede vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin azaltılması ve kamu hizmetlerine erişiminin kolaylaştırılması için 6 Şubat öncesinde yerleşim yeri adresi depremden etkilenen illerde bulunan vatandaşlarımızın diğer illere yerleşim yeri adres değişikliği işlemlerini nüfus müdürlüklerimizin yanı sıra e-Devlet ve Nüfusmatiklerimiz üzerinden yapabilmelerine imkan sağlanmıştır.” İfadelerini kullandı. Peki, Depremzedeler nasıl oy kullanacak? Adres değişikliği nasıl yapılır, depremzedeler için ikametgah değişikliği son tarih 2023 ne, depremzedeler nerede oy kullanacak?
11.03.2023 Gündem
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak
Oy kullanacak depremzedeler dikkat! e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılacak Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada 14 Mayıs'ta yapılacak seçimde oy kullanacak afetzedelerin adres beyanının nasıl yapılacağı duyuruldu. Adres beyanının 17 Mart tarihine kasar e-Devlet ve nüfus müdürlüklerinden yapılabileceği açıklandı.
11.03.2023 Gündem
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı
Diyarbakır'da, çadırkentten çıkan 2 kişiye otomobil çarptı: 1 ölü, 1 ağır yaralı Diyarbakır'da, depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için oluşturulan çadırkentte yaşayan H.D. isimli kadın ve M.Ç.'ye otomobil çarptı. H.D. olay yerinde yaşamını yitirirken M.Ç. ise ağır yaralandı.
10.03.2023 Yaşam
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı!
Bakan Koca'dan Kahramanmaraş için içme suyu uyarısı! Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kahramanmaraş'ta açıklamalar da bulundu. Bakan Koca '"Valilik ve kaymakamlıklar açıklama yapana kadar şebeke suyunu içme suyu olarak kullanmayalım" dedi.
24.02.2023 Gündem
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu!
Haluk Levent, Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurdu! Ahbap Derneği başkanı Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Levent, kurucusu olduğu Ahbap Derneği'nin denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı'na başvurduğunu açıkladı.
23.02.2023 Magazin
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir
Haluk Levent: Bazen küçücük mutluluklar her şeydir AHBAP Derneği'nin kurucusu olan ve deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, Twitter hesabından yeni bir paylaşım yaptı. Deprem bölgesindeki iki kız çocuğunun gülerken çekilen bir karesini yayınlayan ünlü isme, takipçilerinden yorum gecikmedi.
20.02.2023 Magazin
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi
Haluk Levent enkazdan çıkarılan 10 günlük bebeğe isim verdi Kurucusu ve başkanı olduğu Ahbap Derneği aracılığıyla deprem bölgesine yapılan yardımlarla adından söz ettiren Haluk Levent, enkazdan çıkarılan henüz 10 günlük bebek ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü sanatçı, derneğe yapılan bağışlarla kurulan Ahbap Çadırkent'te kalan ve henüz adının verilmediğini öğrendiği bebeğin isim babası oldu. Levent ayrıca, 1999 yılında yaşanan Düzce depreminde ekibiyle birlikte kurtardığı Taha Bakıcı ile de tekrar bir araya geldi.
16.02.2023 Magazin
Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu? Türkiye depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Ünlüler dünyası da 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından tek yürek halinde hareket ediyor. Afet bölgesinde maddi ve manevi desteğiyle dikkat çeken ünlülerden olan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlik beraberlik mesajı verdi.
16.02.2023 Magazin
Fuat Oktay açıkladı: Bugün Kabine toplanacak
Fuat Oktay açıkladı: Bugün Kabine toplanacak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, AFAD Koordinasyon Merkezi’nde deprem bölgelerindeki son duruma ilişkin açıklamalarda bulundu. Oktay, "10 ilimizde 257 noktada çadırkent kurulumu tamamlanmıştır." dedi. Oktay ayrıca, "Bugün de kısmet olursa kabinemizi topluyor olacağız." ifadelerini kullandı.
13.02.2023 Gündem
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
İddianamedeki dijital delillere savcılık yorumu: Misyonerlik altında illegal faaliyet
İddianamedeki dijital delillere savcılık yorumu: Misyonerlik altında illegal faaliyet Rahip Andrew Brunson hakkında hazırlanan iddianamade, Brunson’a ait USB bellek ve cep telefonundaki bazı dijitaller “misyonerlik adı altında illegal faaliyet” olarak nitelendirildi...
30.08.2018 Gündem
JÖH'ler ve PÖH'ler değil, Afrin'e onlar girecek
JÖH'ler ve PÖH'ler değil, Afrin'e onlar girecek Afrin’de meskûn mahal harekâtına hazırlanan TSK’nın, operasyon için Güneydoğu’da, özellikle Diyarbakır Sur’da deneyim kazanmış özel birlikler, MAK’lar ve METİ timlerini kullanacağı belirtiliyor. Afrin’i terk edecek siviller içinse 50 bin kişilik çadırkent kurma çalışması sürüyor.
3.02.2018 Gündem
Çanakkale yine sallandı
Çanakkale yine sallandı Çanakkale'nin Ayvacık İlçesinde saat 05.37'de Richter ölçeğine göre 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD, saat 08.15 ve 08.17' de iki dakika arayla 4.3 ve 4.2 büyüklüğünde iki artçı sarsıntı kaydedildiğini bildirdi
29.09.2021 Gündem
Önce 5.5 sonra 5.3
Önce 5.5 sonra 5.3 Çanakkale’nin Ayvacık ilçesinde sabah ve öğlen peş peşe yaşanan 5.5 ve 5.3 büyüklüğündeki depremler paniğe neden oldu, 5 kişi yaralandı
6.02.2017 Yaşam
Çadırkentte özel güvenlikçiye taciz dayağı
Çadırkentte özel güvenlikçiye taciz dayağı ŞANLIURFA’nın Ceylanpınar İlçesi’nde Suriyeli sığınmacıların konakladığı Telhamut Çadırkenti’nde görevli özel güvenlikçi, Suriyeli bir kadını taciz ettiği iddiasıyla dövülerek hastanelik edildi.
29.09.2021 Gündem
Kahramanmaraş'ta konteyner gerginliği!
Kahramanmaraş'ta konteyner gerginliği! Sivricehöyük Mahallesi'ne yeni çadır kent kurulması çalışmalarına karşı çıkan, HDP'lilerin de aralarında bulunduğu grubun basın açıklamasının ardından şantiyeye yürümek isteyen ve güvenlik güçlerine taş atan kişilere jandarma ekipleri müdahale etti. Başına taş isabet eden üsteğmenin yaralandığı olaylarla ilgili 6 kişi gözaltına alındı
4.04.2016 Yaşam
Çadırkentte yangın faciası!
Çadırkentte yangın faciası! Mardin’ in Derik ilçesi’nde bulunan Suriyelilerin kaldığı çadırkentte sabaha karşı çıkan yangında 3 çocuk öldü, 6 kişi yaralandı..
29.03.2016 Yaşam
Kızılay çadırlarına nano teknoji geldi
Kızılay çadırlarına nano teknoji geldi Kızılay’ın nano teknolojili yeni çadırları yanmaz, su itici, ısı ve ses yalıtımına sahip olacak. Çadırların içine serilecek taban halısına düşük güçte elektrik verilip ısınması sağlanacak
29.09.2021 Gündem
70 bin kişi yolda 7 çadırkent hazır
70 bin kişi yolda 7 çadırkent hazır Bombaların yağdığı Halep’teki on binlerce sivil Türkiye sınırına aktı. İkinci göç dalgasıyla karşı karşıya kalan Türkiye’de 7 çadırkent hazırlandı, öte yandan AFAD ve Kızılay alarma geçti.
29.09.2021 Gündem
Büyük operasyon başladı!
Büyük operasyon başladı! Türk Silahlı Kuvvetleri, Cizre'nin 3 stratejik bölgesinde terör örgüt PKK'ya operasyonlara başladı. TSK, Şırnak'ta 8 PKK'lının öldürüldüğünü açıkladı
29.09.2021 Gündem
Vali Topaca: 15 bin Türkmen gelir
Vali Topaca: 15 bin Türkmen gelir Hatay Valisi Ercan Topaca, ‘’Basında zaman zaman Suriye’den 80-100 binleri ifade eden kişinin geldiğini söyleyen yanlış bilgiler dolaşıyor...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çadırkent ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki çadırkent haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.