Gazete Vatan Logo
Magazin Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?

Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?

Türkiye depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. Ünlüler dünyası da 10 ilimizde büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından tek yürek halinde hareket ediyor. Afet bölgesinde maddi ve manevi desteğiyle dikkat çeken ünlülerden olan Kıvanç Tatlıtuğ, uzun süre sonra Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile birlik beraberlik mesajı verdi.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan birlik beraberlik mesajı: Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu?

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremler sonrası arama kurtarma çalışmaları devam ederken, 10 ili kapsayan afet bölgesinde oluşan acil ihtiyaçların karşılanması da hayati önem taşıyor. Yardım TIR'larının yanı sıra konteyner ve çadırkent kurmak için yoğun çaba sarf eden Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent'e, ünlü isimlerden de maddi ve manevi destek yağıyor.

1 MİLYON 150 BİN TL BAĞIŞ

Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta 200 bin TL bağış yapmış ve depremden etkilenen bölgeler için lojistik destek sağlamıştı. "Hayatımda kalbim hiç bu kadar ağrımadı" diyen oyuncu, kısa süre sonra depremzedeler için AHBAP’a bir bağışta daha bulunmuştu.

HALUK LEVENT'TEN TEŞEKKÜR

Tatlıtuğ, Ahbap'a 950 bin TL'lik ikinci bir daha bağış yapmıştı. Twitter'dan açıklama yapan dernek kurucusu ve başkanı Haluk Levent, ünlü oyuncuya teşekkür etmişti.

10 AY SONRA İLK TWEET

Afet bölgesine yardımlar için günlerdir Ahbap Derneği koordinesinde çalışmalar yürüten Kıvanç Tatlıtuğ, Twitter hesabından 10 ay aradan sonra yeni bir paylaşımda bulundu. Ünlü isim, "Birbirimize sımsıkı sarılalım olur mu" mesajını yazdı.

Haberin Devamı

KIVANÇ'IN SON TWEET'İ

2016'da Başak Dizer ile nikah masasına oturan Tatlıtuğ, geçtiğimiz yıl oğlunun dünyaya gelmesinin ardından 15 Nisan 2022 tarihinde "Kurt Efe’mizi sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür. Mutluluğumuz tarifsiz. İsteyen herkese nasip olsun. Başak ve ben tüm güzel dileklerinize çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız" şeklinde tweet atmıştı.