Büyükanne

Büyükanne

Son dakika büyükanne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyükanne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyükanne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyükanne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyükanne gelişmeleri de dahil olmak üzere 264 büyükanne haberi bulunmuştur. Tüm büyükanne haberleri aşağıda listelenmiştir.
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı
3 yaşındaki Müslüme'nin öldürülmesinden beraat eden dedenin cezası arttı Mersin'in Gülnar ilçesinde kayıp olarak aranırken 10 gün sonra cesedi bulunan Müslüme Yağal'ı (3) öldürdüğü suçlamasıyla delil yetersizliğinden beraat eden dedesi Hasan Yağal’a (72), gelininden olan kızına sarkıntılık suçundan verilen 5 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası, istinaf mahkemesince 18 yıla çıkarıldı. Böylece, Yağal’ın daha önce gelinine yönelik 'nitelikli cinsel saldırı’ suçundan aldığı 28 yıl ile birlikte cezası 46 yıl oldu.
11.03.2024 Gündem
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı!
Victoria Beckham'ın son paylaşımı heyecan yarattı! Victoria Beckham, 50 yaşına girdi. Dört çocuk annesi olan Victoria'nın yakında büyükanne "unvanı" alması bile büyük ihtimal. Çünkü en büyük oğlu Brooklyn, Nicola Peltz ile hayatını birleştireli bir yılı geçti. Üstelik söylediklerine göre çocuk sahibi olmayı da dört gözle bekliyorlar. Victoria Beckham yıllara meydan okuyor. Son paylaşımı ile herkesi şoke etti.
10.05.2023 Magazin
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar
Rüya Gibi Evler yıldızı Christina'nın yeni kararı! Uzak tutacaklar Emlak yatırımcısı olan, Türkiye'de yayınlanan Rüya Gibi Evler programının yıldızı Christina Haack, eski eşi ile boşandıktan sonra bile TV programına devam etmişti. Şimdi Josh Hall ile evli olan Christina, yeni programı ve evliliği hakkında konuştu; yeni bir karar aldığını belirtti.
1.02.2023 Dünya
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü
6 yaşındaki çocuk öğretmenini vurdu! Olayın detayları dehşete düşürdü ABD'nin Virginia eyaletinde 6 yaşındaki bir çocuk okula getirdiği silahla 25 yaşındaki öğretmeni Aby Zwerner'i vurdu. Olayın kaza olmadığını belirten yetkililer, çocuğun silaha nasıl ulaştığını araştırıyor. Korkunç olayın detayları ise ortaya çıktı.
7.01.2023 Dünya
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı
Anneleri tecavüz edilip öldürüldü! 40 yıl sonra mide bulandıran gerçek ortaya çıktı ABD'de bir gece Tim ve Jeff kardeşler, annelerini cinayete kurban verdi. Tecavüz edildikten sonra öldürülmüştü. Birisi annesinin cesedini bile görmüştü. İki genç bu süreçte büyük bir travma yaşadı. 40 yıl sonra ise korkunç gerçek ortaya çıktı. Annesinin katilinin o olduğu akıllarından bile geçmemişti...
5.12.2022 Dünya
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi…
Anna May Wong kimdir? Amerikan parasında resmi yer alan ilk Asyalı oyuncu Anna May Wong’ın biyografisi… Hollywood tarihinin ilk Çin asıllı Amerikalı oyuncusu Anna May Wong'un yüzü Amerikan parasına basılacak. Peki, Anna May Wong kimdir?
20.10.2022 Dünya
İsrail'in BM Daimi Temsilcisi Erdan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konuşması sırasında salonu terk etti
İsrail'in BM Daimi Temsilcisi Erdan, İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin konuşması sırasında salonu terk etti İsrail'in Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Gilad Erdan, ABD'nin New York kentinde düzenlenen Birleşmiş Milletler 77. Genel Kurulu'nda İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin konuşma yaptığı esnada salonu terk etti.
21.09.2022 Dünya
Bayramda açık görüş var mı 2022, açık görüş ne zaman, saat kaçta başlıyor? Cezaevlerinde açık görüş genelgesi ile cezaevi bayram görüşü 2022!
Bayramda açık görüş var mı 2022, açık görüş ne zaman, saat kaçta başlıyor? Cezaevlerinde açık görüş genelgesi ile cezaevi bayram görüşü 2022! Bayramda cezaevlerinde açık görüş var mı, açık görüş ne zaman başlayacak? Adalet Bakanlığı 'cezaevlerinde açık görüş' genelgesini yayınladı. Peki, Cezaevlerinde bayram görüşü olacak mı 2022? Açık görüş ne zaman başlıyor?
7.07.2022 Gündem
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı!
41 yıl sonra çözülen 'Holly bebek' olayının arkasından tarikat çıktı! ABD'den gelen haber bir anda dünya gündemine oturdu. 41 yıl önce kaybolan bebek bulunmuştu. 1980'lerin başında ABD'de akılalmaz bir olay yaşandı. Kayıp olan ve 41 yıl sonra ortaya çıkan Holly bebek ile ailesinin esrarengiz ölümü herkesi hayrete düşürdü. Tüm bu yaşananların arkasında ise bir tarikatın olduğu ortaya çıktı.
15.06.2022 Dünya
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü!
Evlilikten sıkılan babaanne torunları dahil 12 kişiyi öldürdü! ABD'de Nannie Doss isimli babaanne neredeyse tüm ailesini katletti. 4 eşini, 2 çocuğunu, 2 kız kardeşini, annesini, kayınvalidesini ve torunlarını öldüren kadın, sebebi sorulduğunda ise "Evlilikten sıkılmıştım" dedi.
13.06.2022 Dünya
Borçlar siliniyor! 1.668 TL detayı dikkat çekiyor, başvururan ödemiyor
Borçlar siliniyor! 1.668 TL detayı dikkat çekiyor, başvururan ödemiyor Eğitimini tamamlayan gençlerin ana babaları üzerinden sağlık hizmeti alma hakkı sona eriyor. Genel sağlık sigortası (GSS) primi ödeme yükümlülükleri ortaya çıkıyor. Ödeme gücü olmayanların GSS primini devlet karşılıyor. GSS primi ödeme yükümlülüğünün başlama yaşı, eğitim durumuna göre değişiyor. Peki, GSS primi ödeme yükümlülüğü, kimler için ne zaman başlar? GSS primi ödemekten kurtulmak mümkün mü? GSS prim borçlusu durumuna düşmemek için ne yapmak gerekiyor? GSS borcu ödemelerinde hane geliri dikkate alınıyor. Hane içinde kişi başına gelirin asgari ücretin 3’te 1’inden az olması halinde GSS primi alınmıyor. 2022 yılı için hane içindeki kişi başına geliri 1.668 TL’nin altında olanlar GSS primi ödemekten kurtuluyorlar.
6.06.2022 Ekonomi
Korkunç cinayet sonrası kahreden sözler! ‘Bunu nasıl söylerim: Anneni baban öldürdü yavrum'
Korkunç cinayet sonrası kahreden sözler! ‘Bunu nasıl söylerim: Anneni baban öldürdü yavrum' Geçen yıl yaşanan cinayet dünya gündemine damga vurmuştu! Babis Anagnostopulos 20 yaşındaki eşi Caroline Crouch'u bebeğinin yanında uyurken boğarak öldürdü. Korkunç cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıkarken, Crouch'un babası ilk kez konuştu. Kızı ve torunu için söyledikleri ise kahretti...
21.05.2022 Dünya
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde?
Fransa'da kritik cumhurbaşkanlığı seçimleri! Aşırı sağcı Marine Le Pen'in iktidar arayışı... Anketlerde kim önde? Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Emmanuel Macron ile Marine Le Pen karşı karşıya. Le Pen, siyasi yolculuğunda Fransız aşırı sağını cumhurbaşkanlığına dokunma mesafesine kadar getirdi. Peki sandıktan kim galip çıkacak? İşte anketlerde son durum ve iki siyasetçinin yıllara uzanan amansız mücadelesi...
23.04.2022 Dünya
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL...
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Zorunlu, mart ayı sonuna kadar süresi var, en az 7 bin TL... Milyonlarca ev sahibi için geçerli. Ödenmesi zorunlu. Mart ayı sonuna kadar süresi bulunuyor. Kira geliri 7 bin lirayı geçen mülk sahipleri vergi ödeyecek. Geçen yıl (2021’de) elde ettiği konut kira geliri 7 bin lirayı aşmayanlar beyanname vermeyecek. Beyanname vermeyen ev sahipleri kira gelirleri için vergi de ödemeyecek. 7 bin liranın üzerinde konut kira geliri olanlar, mart ayı içinde beyanname verecek. Hissedarlar için de aynı tutar geçerli. Kişi başı elde edilen konut kira geliri 7 bin lirayı geçmiyorsa beyanname verilmeyecek. Konut kira geliri; hissedar başına 7 bin lirayı geçtiği andan itibaren, her bir hissedar ayrı ayrı 7 bin liralık istisnayı vergi hesabında gelirinden düşebiliyor. Bir kişi, birden fazla konuttan kira geliri elde etmesi halinde, kira gelirleri toplamına bir defa (7 bin lira) istisna uygulanabilecek. Peki kira beyannamesi verirken daha az ödeme yapmak mümkün mü? İşte merak edilen tüm ayrıntılar...
4.03.2022 Ekonomi
Gina Stewart, gençlik sırrını paylaştı! "Tamamen çıplak uyuyorum"
Gina Stewart, gençlik sırrını paylaştı! "Tamamen çıplak uyuyorum" 52 yaşındaki dört çocuk annesi Gina Stewart, sosyal medyada kendisini "Dünyanın en seksi büyükannesi" olarak tanımlıyor. Avustralyalı fenomen özellikle genç kızlara taş çıkartan fiziği sayesinde dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur pozların yanı sıra cinsellik ve yaşam tüyolarını paylaşan Stewart, gençlik sırrını açıkladı.
17.02.2022 Magazin
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi?
Vefat eden işçinin mirasçılarına kıdem tazminatı ödenir mi? Kıdem tazminatı, iş hukukunda işçilere tanınmış en önemli haklardan birisidir. Belirli bir süre aynı işyerinde veya aynı işverene bağlı olarak hizmet edimini yerine getirmiş işçilere ödenen kıdem tazminatı için almak bazı şartların tamamlanmış olması gerekiyor. İşçinin ölümü halinde de mirasçılarına kıdem tazminatı ödenip ödenmeyeceği de merak edilen konular arasında geliyor. Peki, Vefat eden işçinin ailesine kıdem tazminatı ödenir mi? Ölen işçinin kıdem tazminatı nasıl alınır? İşte kıdem tazminatı ile ilgili bilmeniz gerekenler…
'Doğruluk mu, cesaret mi' oyunu oynadı sonrası dehşet verici: Ben bir canavarım ve cehenneme gideceğim...
'Doğruluk mu, cesaret mi' oyunu oynadı sonrası dehşet verici: Ben bir canavarım ve cehenneme gideceğim... İngiltere'de yaşanan olayın detayları kan dondurdu. 21 yaşındaki genç internette çevrimiçi oynadığı bir oyun sonrası babaannesini öldürdü ve yine aynı oyunda bunu arkadaşlarına itiraf etti.
12.11.2021 Dünya
7 Ekim koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı...
7 Ekim koronavirüs tablosu! İşte yeni vaka ve vefat sayısı... Sağlık Bakanlığı tarafından 7 Ekim koronavirüs tablosu, vaka, hasta, test, vefat sayısı ve son durum açıklandı. Türkiye'de son 24 saatte 362 bin 152 Kovid-19 testi yapıldı, 30 bin 19 kişinin testi pozitif çıktı, 217 kişi yaşamını yitirdi.
7.10.2021 Gündem
Mantardan zehirlenen büyükanne öldü! 6 torun hastanede
Mantardan zehirlenen büyükanne öldü! 6 torun hastanede Artvin'in Şavşat ilçesinde toplayıp yedikleri mantardan zehirlenen Selfinaz Güner (89) hayatını kaybetti, 6 torunu ise hastaneye kaldırıldı.
28.08.2021 Yaşam
Pankart açtı Fransa Bisiklet Turu’nu dağıttı! Fransa bu kadını arıyor!
Pankart açtı Fransa Bisiklet Turu’nu dağıttı! Fransa bu kadını arıyor! Fransa Bisiklet Turu’nun (Tour de France) cumartesi günü yapılan açılış etabında, açtığı pankart ile 50 bisikletçinin kaza geçirmesine yol açan seyirci aranıyor.
29.06.2021 Dünya
Kuşak çatışmasına karşı bunlara dikkat edin
Kuşak çatışmasına karşı bunlara dikkat edin Çalışan ebeveynlerin çocukların bakımında yaşadığı zorluklar, yaşadığı ikilemler ve kuşak farkına bağlı olarak aile büyükleriyle yaşanan çatışmalar konusunda bilgi veren Klinik Psikoloji Bilim Uzmanı İlkgün Demir, “Kişiliğiniz, duyarlılıklarınız, sınırlarınız ile onlarınki arasında fark olunca güven sorunu, mahcubiyet, aklın sürekli bebekte kalması gibi iç içe geçmiş karmaşık duygular yığını içine giriliyor. Büyüklerimizde genel anlamda ilk dikkati çeken kendi çocuklarını yetiştirirken müsaade etmedikleri şeylere, torunlarına müsaade edebiliyorlar. Bu da ilk bakım veren anne ve dolaylı bakım veren büyüklerimiz arasında bir çatışmaya yol açıyor” dedi.
9.06.2021 Sağlık
"Bebeği sırtüstü yatırmak riski azaltıyor"
"Bebeği sırtüstü yatırmak riski azaltıyor" Bebeklerin sırtüstü yatmasının ani ölüm riskini azalttığına dikkat çeken Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Gökmen Alpaslan Taşkın, “Bebekler gece olsun, gündüz olsun, yatağına her zaman sırtüstü yatırılmalı. Saygın Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları derneklerinin ortak görüşüne göre sırtüstü yatmak ani bebek ölümü sendromu (ABÖS) riskini azaltan en güvenli pozisyondur” dedi.
31.03.2021 Sağlık
Evi ve iş yeri olan milyonları ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor, altın oran 1800 lira...
Evi ve iş yeri olan milyonları ilgilendiriyor! 1 Mart'ta başlıyor, altın oran 1800 lira... Türkiye'de evi ve iş yeri olan yaklaşık 2 milyon kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Süreç 1 Mart'ta başlıyor. Kira geliri için 1-31 Mart tarihleri arasında beyanname verilecek. Gelir için uygulanacak istisna tutarı 6.600 lira. Yani bu tutarın üzerinde geliri olanlar beyanda bulunacak. 1.000 lira aylık kira elde eden bir vatandaşın 1.800 lira ve üzeri düşürebilecek Gerçek Gideri bulunmuyorsa, Götürü Gideri seçmesi lehine olacak ve bu şekilde daha az vergi ödeyecektir.
26.02.2021 Ekonomi
Anneleri ölen çocuklarla ilgili Yargıtay'dan emsal karar
Anneleri ölen çocuklarla ilgili Yargıtay'dan emsal karar Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, anneleri ölen çocukların anneanne ve dedeleriyle yatılı ve daha uzun süreli vakit geçirmesi yönünde karar verdi. Daire kararında “Annesini kaybetmiş çocukların bu eksikliği gidermesinde, büyükanne ve büyükbaba ile vakit geçirmesi, yas sürecindeki ruhsal durumlarını da destekleyerek yararlarına olacaktır” dedi.
15.01.2021 Gündem
Ülkeyi sarsan dram! Koronaya yakalanan annesinin ölümünü böyle izledi...
Ülkeyi sarsan dram! Koronaya yakalanan annesinin ölümünü böyle izledi... Koronavirüs salgınını en ağır geçiren ülkelerden olan İngiltere'de yaşanan bir aile dramı ülkede manşetlerde üst sıralarda yer aldı. Kendisi de koronavirüse yakalanan kadın annesiyle paylaştığı son anları virüse karşı bilinçlendirme yaratmak için herkesle paylaştı.
6.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Büyükanne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyükanne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.