Büyük Başarı

Büyük Başarı

Son dakika büyük başarı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büyük başarı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büyük başarı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büyük Başarı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büyük başarı gelişmeleri de dahil olmak üzere 10.763 büyük başarı haberi bulunmuştur. Tüm büyük başarı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor? Adana'da, bu yıl 12. kez "Nisan'da Adana'da" temasıyla düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kortej yürüyüşü ve açılış töreniyle başladı. Peki, Adana Portakal Çiçeği Festivali nerede olacak? Portakal Çiçeği Festivali kaç gün sürüyor?
14.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu
ÇEV Sanat'ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, Curtis Institute of Music’i birincilikle kazandı: Türkiye'den bu okula giren ilk kemancı oldu ÇEV Sanat’ın genç keman sanatçısı Bade Daştan, dünyanın en önemli müzik okullarından Amerika’daki Curtis Institute of Music’in, yüzlerce başvuru arasından yapılan elemeleri başarıyla geçen 3 sanatçı arasından birinci olarak okula tam burslu kabul edildi.
25.03.2024 Gündem
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı
Faaliyet raporu ile 3 ödül aldı Bizim Toptan 2022 yılı Faaliyet Raporu ile Amerikan İletişim Profesyonelleri Birliği (LACP) tarafından düzenlenen uluslararası “Vizyon Ödülleri”nde 3 ödül birden alarak büyük başarı kazandı.
12.03.2024 Ekonomi
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı
Demirören Medya Lisesi öğrencilerinden büyük başarı! Robotik yarışma heyecanı FIRST Robotcs Competton liselerarası robot yarışmasında öğrenciler büyük emek verip tasarladıkları robotlarını kullanarak verilen görevleri tamamlamak için zamanla yarıştı.
8.03.2024 Gündem
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz!
Dursun Özbek'ten Mauro Icardi açıklaması: Yedi düvele karşı savaşıyoruz! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sponsorluk anlaşmasında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye sert yanıt veren Dursun Özbek, 1 maç ceza alan Mauro Icardi hakkında da önemli ifadeler kullandı.
27.02.2024 Galatasaray
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı
TOGG'dan büyük başarı! Yollardaki T10X sayısı 21 bin 208 adede ulaştı TOGG'dan yapılan açıklamada bugün itibarıyla yollardaki T10X sayısının 21 bin 208 adede ulaştığı duyuruldu.
1.02.2024 Ekonomi
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Poğaça Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Poğaça Yemek Nasıl Yorumlanır? Rüyada poğaça görmek genelde olumlu ve hayırlı bir rüya olarak görülmektedir. Rüyasında poğaça gören kişilerin iş yaşamlarında büyük başarı elde edecekleri ve makam sahibi olacakları rivayet edilir.
14.01.2024 Eğitim
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı
Bakan Kacır açıkladı: TOGG sayısı 10 bini aştı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Bugün itibariyle banttan inen Togg araçların sayısı 10 bini aşmıştır. Bu 60 yıllık bir hayalin gerçekleşme hikayesidir. Ancak şunu da biliyoruz ki bu büyük başarı hikayesini geleceğe taşımak adına daha yapacak çok işimiz var” dedi.
7.11.2023 Ekonomi
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan Maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 
27.10.2023 İddaa
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde
Dilek Taşı nefesleri kesecek 3'üncü bölümü ile geliyor! Mustafa Yılmaz artık Rona köşkünde Dilek Taşı Kanal D'de perşembe günleri milyonları ekranlara kilitliyor. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu Can Sinan kaleme aldığı, büyük başarı yakalayan Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', 21 Eylül Perşembe akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek. Diziden yayınlanan iki tanıtım seyircinin merakını iyice attırdı.
19.09.2023 Magazin
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi
Yatırımcılardan Türkiye'ye büyük ilgi! Orta Vadeli Program değiştirdi Yabancı yatırımcıda Türkiye rekabeti başladı. Yabancı yatırımcı kur riski az olan alanlara yoğunlaşabilir. Orta Vadeli Program’ın açıklanmasının ardından doğrudan yatırımlarda ve portföy yatırımlarında beklenen yabancı ilgisine ilişkin açıklamalarda bulunan uzmanlar “Altı ay önce Türkiye’ye bakmadıklarını söyleyen yatırımcılar şimdi geri dönüyor. ‘Yeni rakipler gelmeden işimi bitireyim’ diye düşünüyorlar” açıklamasında bulundu.
16.09.2023 Ekonomi
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin
Dilek Taşı’nın Rüçhan’ı Özge Özberk: Allah kimsenin başına vermesin Kanal D’nin, yeni sezona iddialı bir giriş yapan ve büyük başarı yakalayan dizisi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek.
14.09.2023 Televizyon
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı!
George Clooney, 'Ocean's' serisinden resmen servet kazandı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör George Clooney (62), Steven Soderbergh'in yönetmen koltuğunda oturduğu 'Ocean's' serisinin üç filminde de rol aldı. Soygunu planlayan eski mahkum 'Danny Ocean' rolüyle hafızalara kazınan Clooney'nin, üçlemede diğer Hollywood yıldızlarından daha fazla maaş alıp, servet kazandığı ortaya çıktı.
12.09.2023 Magazin
Dilek Taşı’na isyan sahneleri damga vuracak! Mustafa Yılmaz ve arkadaşları “at yaşamaz” koğuşunda
Dilek Taşı’na isyan sahneleri damga vuracak! Mustafa Yılmaz ve arkadaşları “at yaşamaz” koğuşunda Kanal D’nin yeni sezon dizisi Dilek Taşı reyting rekorları kırdı. Büyük başarı yakalayan dizi Dilek Taşı, 14 Eylül Perşembe akşamı ikinci bölümü ile ekrana gelecek. İzleyiciyi yeni bölümde yine duygu seli yaşayacak.
12.09.2023 Televizyon
Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı rekor kırdı! 1 milyon izlenmeye ulaştı!
Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı rekor kırdı! 1 milyon izlenmeye ulaştı! Kanal D’nin, yeni sezon dizisi Dilek Taşı iddialı bir giriş yaparak büyük başarı yakaladı. Dizinin ikinci bölümü 14 Eylül Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yayınlanan iki yeni tanıtım bölümünde 2. Bölüme duygu yüklü sahneler damgasını vuracak. Cezaevi görüntüleri ile de oldukça dikkat çeken dizinin ilk bölümü 1 milyonun üzerinde izlendi.
12.09.2023 Televizyon
Ortalık karıştı! İsmail Kartal'ın başına bela oldu: Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder...
Ortalık karıştı! İsmail Kartal'ın başına bela oldu: Szymanski, Tadic, Cengiz Ünder... Fenerbahçe'de son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde büyük başarı sergileyen sarı lacivertlilerde Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ı sıkıntı sardı. Tecrübeli hoca en kısa sürede problemi çözüme kavuşturmayı planlıyor. İşte son dakika haberin detayları...
5.09.2023 Fenerbahçe
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin yerli otomobil Togg'un üretim tesisini ziyaret etti. Bakan Kacır, "Bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek. Önümüzdeki yıl bu sayı yaklaşık 2,5 katına çıkacak" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Burada yerlilik oranının çok yüksek olması Türkiye için büyük bir başarı hikayesi" ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Ekonomi
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm
İmamoğlu'ndan 'adaylık' açıklaması: İstanbul'a mühürlüyüm Haliç Kongre Merkezi'nde gazetecilerle bir araya gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "Şehrimizin yağmalanmasına, adaletsizlik ve çevre katliamına karşı İstanbul'u bir kez daha savunmak için yola çıkıyorum. Dört sene boyunca olduğu gibi, 16 milyona eşit hizmet götürmek için yola çıkıyorum" dedi.
15.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan enflasyon açıklaması: Tek haneye indireceğiz Kabine, Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplandı. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonrası Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Akbelen ile ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Geçici veya dönemsel sıkıntıların yol açtığı parçalı bulutlu havalara güvenerek fitne yelkenlerini şişirmek isteyenler yine hüsrana uğrayacaklardır" diye konuştu.
7.08.2023 Gündem
KPSS başarı sözleri ve mesajları | KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri… KPSS’de başarılar
KPSS başarı sözleri ve mesajları | KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri… KPSS’de başarılar KPSS A Grubu ve Öğretmenlik, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) sınavı  6 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek. Sınava girecek adaylara başları dilemek ve onları motive etmek isteyenler ise KPSS başarı sözleri ve mesajları araştırmasına başladı. Biz de KPSS’ye gireceklere motive edici, başarı dileyen KPSS başarı mesajları ve sözleri bir araya getirdik.
5.08.2023 Eğitim
Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' vurgusu
Emine Erdoğan'dan 'Sıfır Atık' vurgusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Sıfır Atık Projesi’nin önemine vurgu yaparak sosyal medya hesabından bir mesaj paylaştı.
29.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büyük Başarı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büyük başarı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.