Buse Varol İnstagram

Buse Varol İnstagram

Son dakika Buse Varol instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Buse Varol instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Buse Varol instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Buse Varol İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan buse varol instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 49 buse varol instagram haberi bulunmuştur. Tüm buse varol instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Buse Varol kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Alişan'ın hamile eşi Buse Varol yeni bir program sunmaya başlayacak. İşte güzel oyuncu ve sunucu Buse Varol hakkında merak edilen bilgiler...
24.07.2018 Gündem
Buse Varol'un kanalı belli oldu
Buse Varol'un kanalı belli oldu Alişan ile evlenen ve beş haftalık hamile olan Buse Varol, imzaları attı.
27.06.2018 Televizyon
Canlı yayında birbirlerine girdiler
Canlı yayında birbirlerine girdiler Buse Varol, Instagram hesabından paylaştığı videoyu yorumlarken yapılan yazım hatasını canlı yayında söyleyen gazeteci Ali Eyüboğlu'na ses kaydı atarak cevap verdi.
30.05.2018 Magazin
Müge mi, Buse mi? Böyle benzerlik olamaz...
Müge mi, Buse mi? Böyle benzerlik olamaz... Türkücü Alişan’ın sevgilisi Buse Varol, oyuncu Müge Boz’a benzerliği hakkında ilginç bir paylaşımda bulundu.
23.01.2018 Magazin
Buse Varol kimdir?
Buse Varol kimdir? Alişan'ın yeni sevgilisi Buse Varol güzelliğiyle göz dolduruyor. Çok sık gündeme gelen Buse Varol'un yaşı, eğitimi, kariyeri gibi konular merak ediliyor. İşte Buse Varol ile ilgili merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı...
Buse Varol kimdir? İşte Alişan'ın yeni sevgilisinin hayatı... Buse Varol kimdir? Sorusu internette en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Alişan'ın Eda Erol ile nişan attıktan sonra Buse Varol ile yeni bir aşka yelken açması büyük yankı uyandırdı. İşte Buse Varol'un merak edilen hayatı...
29.09.2021 Gündem
Eda'yı çabuk unuttu! İşte Alişan'ın küçük aşkı...
Eda'yı çabuk unuttu! İşte Alişan'ın küçük aşkı... Yeni başlayacak olan Dostlar Mahallesi dizisindeki rol arkadaşı Buse Varol ile aşk yaşadığı konuşulan Alişan, sosyal medyadaki hareketiyle aşkını itiraf etti.
14.12.2017 Magazin
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun
Buse Varol'dan duygulandıran paylaşım: Bazen sadece 'keşke' diyorsun Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcının eşi Buse Varol, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla görenleri duygulandırdı.
2.11.2023 Magazin
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı!
Alişan yeğeninin doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı! Alişan, 2021 yılının temmuz ayında kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüs nedeniyle kaybetmişti. Büyük bir acı yaşayan şarkıcı, kardeşinin eşine ve çocuklarına sahip çıkmıştı. Alişan, son olarak yeğeni Ceylan'ın doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı.
11.07.2023 Magazin
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber!
Buse Varol ile eltisi Merve Tektaş'tan güzel haber! Bir zamandır küs olan ve hiçbir şekilde yan yana görünmeyen Buse Varol ve eltisi Merve Tektaş, geçtiğimiz haftalarda barıştı. Küslüğü bitiren iki elti, Varol'un kardeşinin düğününde bir araya gelerek aylar sonra yan yana poz verdi.
23.06.2023 Magazin
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım!
Kardeşini kaybeden Alişan'dan duygusal paylaşım! Ünlü şarkıcı Alişan, kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz sene koronavirüsten kaybetmişti. Kardeş acısı dinmeyen ve zor zamanlar geçiren Alişan, sosyal medya hesabından Selçuk Tektaş ile fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcı, "Bir sene daha bitecek sensiz. Alışmadım, alışamıyorum" dedi.
18.12.2022 Magazin
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı!
Buse Varol ve Alişan ilk buluşmalarının yıl dönümünü kutladı! Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isimlerden şarkıcı Alişan ve oyuncu eşi Buse Varol, ilk buluşmalarının yıl dönümlerini kutladı. Bir dönem evliliklerinde yaşadıkları sorunlarla gündeme gelen ikili, birlikte çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sunarak; romantik mesajlarıyla kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.
19.11.2022 Magazin
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri
Kocaeli’de unutulmaz Ceza konseri  Kocaeli’nin Gebze ilçesinde ünlü rap sanatçısı Ceza, unutulmaz bir konsere imza attı.
25.07.2022 Magazin
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...'
Alişan ve Buse Varol'dan evlilik yıl dönümü paylaşımı! 'Acısıyla, tatlısıyla 5. yıl...' Bir dönem ilişkilerinde kriz yaşayan ve boşanacakları konuşulan Alişan-Buse Varol çifti, kötü günleri geride bıraktı. Çift, evliliklerinin 5. yıl dönümünü kutladı.
7.05.2022 Magazin
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu!
Buse Varol'dan Alişan'la mutluluk pozu! Boşanmanın eşiğinden dönen Buse Varol ve Alişan çifti sosyal medya hesabından paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Güzel oyuncu son olarak oğullarının kendisini çektiği fotoğrafı takipçilerinin beğenisine sundu.
27.04.2022 Magazin
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı!
Alişan'dan Buse Varol'a doğum günü mesajı! Alişan, aralarındaki sorunları çözerek boşanmanın eşiğinden döndüğü eşi Buse Varol'un doğum gününü kutladı. Ünlü şarkıcı, Varol ile beş yıl önce çekilen ilk fotoğrafını takipçilerinin beğenisine sundu. Alişan'ın yazdığı romantik satırlar herkesi duygulandırırken; eşi de bu sözlere kayıtsız kalmadı.
25.03.2022 Magazin
Buse Varol ile Alişan'dan yeni paylaşım! Buzlar tamamen eridi...
Buse Varol ile Alişan'dan yeni paylaşım! Buzlar tamamen eridi... Evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşan Buse Varol ve Alişan çiftinden güzel haber geldi. Varol, eşi Alişan ile fotoğrafını kalp emojisi ile birlikte Instagram'dan paylaşarak, 'Her şey yolunda' mesajı verdi.
28.02.2022 Magazin
Buse Varol paylaştı,Alişan kayıtsız kalamadı!
Buse Varol paylaştı,Alişan kayıtsız kalamadı! Alişan ile Buse Varol'un evliliğinin üstünde bir süredir kara bulutlar dolaşıyordu. Alyansını çıkaran ve "Yüzük bir gösterge değil" diyen Varol, geri adım attı. İmajını değiştiren oyuncu, yeni görüntüsünü Instagram'dan paylaştı. Oyuncunun paylaşımına Alişan kayıtsız kalmadı.
24.02.2022 Magazin
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti...
Esra Erol'a Alişan-Buse Varol sorusu! Ayrılık haberini beğenmişti... Geçtiğimiz günlerde "Alişan ve Buse Varol'un evliliklerindeki krizin sebebi oldu" başlıklı Instagram gönderisini beğenen Esra Erol'un bu hamlesi dikkat çekti. Yanlışlıkla mı yoksa bilinçli bir beğeni mi olduğu tartışma konusu olmuştu. Tiyatro oyunu galasına katılan ünlü televizyoncuya sosyal medyada gündem olan beğenisi soruldu.
19.02.2022 Magazin
Buse Varol'a 'Kocadan zengin olmak nasıl?' diyen takipçisine olay yanıt!
Buse Varol'a 'Kocadan zengin olmak nasıl?' diyen takipçisine olay yanıt! Instagram'da soru-cevap etkinliği yapan Buse Varol 'Kocadan zengin olmak nasıl?' diyen takipçisine kayıtsız kalamadı. Varol,verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.
8.01.2022 Magazin
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak?
Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini kim canlandıracak? Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde “setlere dönüyorum” diye açıklama yapan Buse Varol’un, Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşinin canlandıracağı ileri sürüldü.
10.11.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Buse Varol İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki buse varol instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.