Büro Personeli Alımı

Büro Personeli Alımı

Son dakika büro personeli alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büro personeli alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büro personeli alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büro Personeli Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büro personeli alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 232 büro personeli alımı haberi bulunmuştur. Tüm büro personeli alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
MEB 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak! Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır? Cumhurbaşkanlığınca Millî Eğitim Bakanlığına (MEB) 5 bin sözleşmeli personel pozisyonu ihdas edildi. Peki, Avukat, mühendis, diyetisyen, hemşire ve büro personeli alımı şartları neler, başvuruları nasıl yapılır?
16.03.2023 Personel Alımı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel  alımı başvuru şartları!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 21 ilde personel alımı yapacak! İşte en az lise mezunu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları! Meteoroloji Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, müdürlüğün, merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerine büro personeli, temizlik Görevlisi ve sözleşmeli koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacak. Peki, Meteoroloji Genel Müdürlüğü personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Meteoroloji personel alımı şartları ne? İşte Büro personeli, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlisi alımı ile ilgili detaylar…
5.10.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
GSB personel alımı başvuru ekranı! 4 bin 147 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? e devlet işe alım kariyer kapısı!
GSB personel alımı başvuru ekranı! 4 bin 147 sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, başvuru nasıl yapılır? e devlet işe alım kariyer kapısı! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere 4 bin 147 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu. Bakan Kasapoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "GSB Ailemiz Büyüyor! 300 büro personeli, 866 koruma ve güvenlik görevlisi ile 2 bin 981 destek personeli alımımıza ilişkin başvuruların e-devlet kapısından gerçekleştirilecek. Hayırlı olsun!" ifadelerini kullandı. Peki, GSB personel alımı sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir, GSB personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte GSB personel alımı başvuru ekranı ve diğer merak edilenler…
9.09.2022 Personel Alımı
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları!
Sayıştay Başkanlığı KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu personel alacak! İşte Sayıştay personel alımı başvuru şartları! Sayıştay Başkanlığı personel alımı ilanı yayınlandı! Yayımlanan ilana göre, Sayıştay, KPSS’den en az 70 puanla önlisans mezunu büro personeli alacak. Başvurular, 19 Ağustos’ta sona erecek. Peki, Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Sayıştay büro personeli alımı şartları!
1.08.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022! Adli Tıp Kurumu 221 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022! Adli Tıp Kurumu 221 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak! Yayınlanan ilana göre, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, aşçı, şoför, kimyager, hemşire, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru, koruma ve güvenlik görevlisi olarak belirlendi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Karabük Üniversitesi en az lise mezunu 50 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Karabük Üniversitesi duyurdu! 50 personel alınacak! İlan Resmî Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, 30 büro personeli, 1 mühendis, 12 teknisyen, 7 destek personeli alınacak. Başvurular 14 Temmuz’da sona erecek. Peki, Karabük Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Karabük Üniversitesi personel alımı şartları!
27.06.2022 Personel Alımı
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Gaziantep Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan ilan göre, üniversiteye hemşire, destek personeli ve büro personeli alımı yapılacak. Başvurular 20 Haziran’da sona erecek. Peki, Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Gaziantep Üniversitesi personel alımı başvuru şartları ne? İşte detaylar…
6.06.2022 Personel Alımı
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Yalova Üniversitesi KPSS’den en az 60 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Yalova Üniversitesi duyurdu! Sözleşmeli personel alınacak. Yayımlanan ilana göre, Yalova Üniversitesi’ne büro personeli, teknisyen, destek personeli ile koruma ve güvenlik görevlisi kadrolarında sözleşmeli personel alınacak. Başvuru yapacak adayların KPSS’den en az 60 puan almış olmaları gerekiyor. Başvurular 11 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Yalova Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Yalova Üniversitesi personel alımı başvuru şartları!
27.04.2022 Personel Alımı
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak!
Pamukkale Üniversitesi 81 sözleşmeli personel alacak! Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı! Yayımlanan ilana göre, Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğüne bağlı PAÜ Hastanelerinde istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli personel alınacak. Peki, Pamukkale Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Pamukkale Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
21.04.2022 Personel Alımı
Ticaret Bakanlığı personel alımı 2022! Muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli alımı başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Ticaret Bakanlığı personel alımı 2022! Muayene memuru, gümrük muhafaza memuru ve büro personeli alımı başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı açıktan atama yoluyla 524 personel alacak. Başvurular, dijital ortamda 15-22 Mart döneminde alınacak. Sınavlara katılmak isteyen adaylar, Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Peki, Ticaret Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2022 detayları…
12.03.2022 Personel Alımı
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak!
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak! Sakarya Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla sözleşmeli personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sakarya Üniversitesi'ne, büro personeli, temizlik görevlisi, peyzaj personeli, şoför, tıbbi sekreter, koruma ve güvenlik görevlisi, inşaat mühendisi, mimar, inşaat teknikeri ve teknisyen kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Başvurular başladı. Peki, Sakarya Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları...
26.01.2022 Personel Alımı
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alacak!
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alacak! İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Rektörlüğü 2020 KPSS (B) grubu puanıyla 28 hemşire, 2 ebe ve 2 büro personeli alacak. Başvurular 27 Ocak’ta sona erecek. Peki, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İstanbun Cerrahpaşa personel alımı şartları ne? İşte 4B personel alımı başvurusu!
13.01.2022 Personel Alımı
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak!
Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü 407 sözleşmeli personel alacak! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü merkez ve taşra hizmet birimlerinde çalıştırılmak 5 adet sözleşmeli büro personeli, 302 tekniker ve 100 koruma ve güvenlik görevlisi alacak. Başvurular 7 Ocak’ta sona erecek. Peki, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte personel alımı başvuru şartları!
15.12.2021 Personel Alımı
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak!
Karadeniz Teknik Üniversitesi en az lise mezunu 39 sözleşmeli personel alacak! Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre, Karadeniz Teknik Üniversitesi birimlerinde istihdam edilmek üzere, 2020 KPSS puanına göre, hemşire, büro personeli, destek personeli, koruma ve güvenlik görevlisi ile teknisyen alımı yapacak. Peki, Karadeniz Teknik Üniversitesi personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Karadeniz Teknik Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
2.12.2021 Personel Alımı
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi ve şartları…
Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alımı yapacak! Son başvuru tarihi ve şartları… Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli 54 personel alacak. Gaziantep Üniversitesi sözleşmeli Büro personeli alımı, koruma ve güvenlik görevlisi alımı, teknisyen, destek personeli alımı yapacak. İşte son başvuru tarihi ve şartları…
15.10.2021 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı 5 sözleşmeli personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi...
Sağlık Bakanlığı 5 sözleşmeli personel alımı yapacak! İşte başvuru tarihi... Sağlık Bakanlığı, mesleki uygulamalı sınav ile sözlü sınav sonuçlarına göre 5 sözleşmeli personel istihdam edecek. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, Sağlık Bakanlığının merkez teşkilatında çalıştırılmak üzere 1 kameraman, 1 grafiker, 1 programcı ve 1 büro personeli alımı gerçekleştirilecek.
11.10.2021 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alıyor! İşte İŞKUR ilanı!
Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alıyor! İşte İŞKUR ilanı! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tekniker ve büro personeli alıyor. Kıyı Emniyeti personel alımı başvurusu Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yapılacak. Peki, Kıyı Emniyeti personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte İŞKUR iş ilanları...
8.02.2021 Personel Alımı
Sayıştay Başkanlığı sözleşmeli personel alıyor! İşte Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuru şartları!
Sayıştay Başkanlığı sözleşmeli personel alıyor! İşte Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuru şartları! Sayıştay Başkanlığı personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Sayıştay Başkanlığı büro personeli, öğretmen, çocuk gelişimcisi ve teknisyen kadrolarına toplam 18 sözleşmeli personel alacak. Peki, Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte Sayıştay Başkanlığı personel alımı başvuru şartları...
19.01.2021 Personel Alımı
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla 67 personel alacak!
Kıyı Emniyeti İŞKUR aracılığıyla 67 personel alacak! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden 67 personel alıyor. Kıyı Emniyeti personel alımı ilanı Resmi Gazete'te yayımlandı. Peki, Kıyı Emniyeti personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kıyı Emniyeti personel alımı başvuru şartları!
30.11.2020 Personel Alımı
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak!
Kamu personel alımı 2020! Devlete bağlı kurumlara binlerce memur, sözleşmeli personel ve işçi alınacak! KPSS'nin açıklanmasının ardından pek çok kişi devlete kademelerinde memur olmak için Devlet Personel Başkanlığı ilanlarını takip ediyor. Devlete bağlı kurum ve kuruluşlara binlerce teknisyenden, sağlık personeline, sekreter ve büro personelinden maliye uzman yardımcısına kadar pek çok kadroda memur, işçi, sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, Başvurular nasıl yapılır? İşte Devlet Personel Başkanlığı ilanları ve kamu personeli alımı başvuru şartları!
28.10.2020 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü  (OGM) 102 sözleşmeli personel alacak! İşte OGM personel alımı başvuru şartları!
Orman Genel Müdürlüğü (OGM) 102 sözleşmeli personel alacak! İşte OGM personel alımı başvuru şartları! Orman Genel Müdürlüğü (OGM) taşra birimlerinde görev yapmak üzere 102 sözleşmeli personel istihdam edecek. Peki, Orman Genel Müdürlüğü personel alımı başvuruları nasıl yapılır? İşte OGM personel alımı başvuru şartları...
8.10.2020 Personel Alımı
Kıyı Emniyet Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 32 personel alacak! Kıyı Emniyet Müdürlüğü iş başvurusu…
Kıyı Emniyet Müdürlüğü İŞKUR üzerinden 32 personel alacak! Kıyı Emniyet Müdürlüğü iş başvurusu… Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünün Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, üniversitelerin çeşitli bölümlerinden lisans ve ön lisans mezunu adayların, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (P1 ve P93) puanlarına göre 32 personel alımı yapılacak. Alınacak personelden 10'u deniz trafik operatörü, 20'si büro personeli, 2'si mühendis kadrolarında görevlendirilecek.
17.08.2020 Personel Alımı
Bakanlıklara personel alınacak!
Bakanlıklara personel alınacak! İstihdam seferberliği kapsamında bakanlıklara 61 bin 500 personel alınacak. İşte verilen ilanların tamamı...
16.05.2017 Ekonomi
Kamuya binlerce personel alınacak
Kamuya binlerce personel alınacak Kamuya bu yıl aralarında 20 bin öğretmen, 24 bin askeri personel, 15 bin büro personeli ve 2 bin 500 polisin olduğu yaklaşık 60 bin personel alınacak.
15.05.2017 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Büro Personeli Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büro personeli alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.