Şöför Alımı

Şöför Alımı

Son dakika şöför alımı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan şöför alımı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını şöför alımı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şöför Alımı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şöför alımı gelişmeleri de dahil olmak üzere 202 şöför alımı haberi bulunmuştur. Tüm şöför alımı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır?
Ambulans şoförü alımı 2024! Sağlık Bakanlığı ambulans şoförü alımı şartları neler, ÖSYM ambulans şoförü alımı başvurusu nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı bünyesinde kamu hastaneleri için 600 ambulans şoförü alımı yapılacak. ÖSYM aracılığı ile yayımlanan başvuru kılavuzuna göre KPSS 2024/5 kapsamında 600 Şoför alımı gerçekleştirilecek.
27.02.2024 Çalışma Hayatı
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok
Turizm patladı, toplu taşıma şoförsüz kaldı! 20 bin lira maaşla çalışacak eleman yok Turizm kenti Antalya’nın gelen turist sayısında 2019 yılını geride bırakarak 8 milyonu aşkın turist sayısıyla rekor kırması, toplu taşıma araçlarını şoförsüz bıraktı. Şoförlerin turizme yönelmesiyle büyükşehir belediyesi tarafından şehrin birçok noktasında verilen ilanlar da arayışa çözüm olmadı. Üst geçitlere asılan dev afişlerin ardından 600 başvuru oldu, 100 kişi işe alındı. 20 bin TL maaşla şoför bulunamayan kentte 120 kişilik şoför açığı kapanmadı.
4.08.2023 Yaşam
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alacak! İşte başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak! Yayımlanan ilana göre, 14 sözleşmeli tekniker, 8 şoför, 26 hizmetli, 17 koruma ve güvenlik görevlisi ile 6 avukat alacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
5.12.2022 Personel Alımı
İzelman daimi personel alımı yapacak! İŞKUR İzelman 23 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır?
İzelman daimi personel alımı yapacak! İŞKUR İzelman 23 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? İŞKUR aracılığıyla yayımlanan alım ilanına göre İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketi olan İzelman bünyesine daimi kadrolu 23 şoför alımı yapacak.
21.10.2022 Personel Alımı
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alacak! İşte uzman erbaş alımı başvuru şartları! Sahil Güvenlik Komutanlığı duyurdu! Uzman erbaş alınacak. Yayımlanan ilana göre, Sahil Güvenlik Komutanlığı Karargâhı ile bağlısı birlik ve kurumlarda istihdam edilmek üzere topçu, motorcu ve şoför kadrolarında 150 uzman erbaş alınacak. Başvurular, 10-20 Ekim tarihleri arasında alınacak. Peki, Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusu nasıl yapılır? Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı şartları ve başvuru ekranı!
6.10.2022 Personel Alımı
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Boğaziçi Üniversitesi en az lise mezunu 140 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Boğaziçi Üniversitesi personel alımı ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. İlana göre 140 sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, koruma ve güvenlik görevlisi, şoför, temizlik personeli ve bahçıvan olarak açıklandı. Başvurular şahsen yapılacak. Peki, Boğaziçi Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımı şartları!
18.09.2022 Personel Alımı
Orman Genel Müdürlüğü personel alımı! OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir, son başvuru tarihi ne zaman? Avukat, güvenlik ve temizlik görevlisi, şoför alımı
Orman Genel Müdürlüğü personel alımı! OGM personel alımı başvuru şartları nelerdir, son başvuru tarihi ne zaman? Avukat, güvenlik ve temizlik görevlisi, şoför alımı Orman Genel Müdürlüğü başvuru şartları ve süreci için araştırmalar hızlandı. Orman Genel Müdürlüğü 338 sözleşmeli personel alımı yapacağının duyurmasının adından OGM personel alımı başvuruları yoğun ilgi gördü. Avukat, güvenlik ve temizlik görevlisi, şoför alımının yapılacağı OGM personel alımı hakkında merak edilenler…
27.08.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022! Adli Tıp Kurumu 221 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları!
Adalet Bakanlığı personel alımı 2022! Adli Tıp Kurumu 221 sözleşmeli personel alacak! İşte başvuru şartları! Adalet Bakanlığı personel alımı yapacak! Yayınlanan ilana göre, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı’na KPSS’den en az 70 puanla sözleşmeli personel alınacak. Alım yapılacak kadrolar, büro personeli, aşçı, şoför, kimyager, hemşire, sağlık teknikeri, infaz ve koruma memuru, koruma ve güvenlik görevlisi olarak belirlendi. Peki, Adalet Bakanlığı personel alımı ne zaman? Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Adli Tıp Kurumu sözleşmeli personel alımı başvuru şartları!
10.07.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı temizlik personeli, şoför ve bahçıvan alacak. Başvurular başlıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz günlerde KPSS’den en az 55 puan ile sözleşmeli personel alacağını duyurmuştu. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu 25 Nisan’da başlıyor. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
24.04.2022 Personel Alımı
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS’den en az 55 puanla personel alacak! İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Temizlik personeli, şoför ve bahçıvan kadrolarında 149 sözleşmeli personel alınacak. İlan Resmi Gazete’de yayımlandı. Başvuru yapacak adayları KPSS’den en az 55 puan almaları gerekiyor. Başvurular 25 Nisan’da başlayıp, 9 Mayıs’ta sona erecek. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ne? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı ilanı ve ilana dair detaylar…
15.04.2022 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) 145 personel alacak! İşte GİB personel alımı başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı duyurdu! 145 personel alınacak. Gelir İdaresi Başkanlığı’nın Resmi Gazete’de yayınlanan ilanına göre, avukat, koruma ve güvenlik görevlisi ile şoför, hizmetli, tekniker kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Peki, Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) personel alımı başvurusu nasıl yapılır? GİB personel alımı şartları ne? İşte GİB personel alımı ilanının detayları…
11.04.2022 Personel Alımı
Adalet Bakanlığı personel alımı! Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı…
Adalet Bakanlığı personel alımı! Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı… Adalet Bakanlığı personel alımı 2022 başvuru süreci başladı. İlan duyurusuna göre Adalet Bakanlığı adliyelerine 6 bin 459, ceza infaz kurumlarına 5 bin 563, icra dairelerine 500, Bakanlık merkeze 188, personel eğitim merkezlerine 113 olmak üzere toplam 12 bin 823 personel alınacak. Branş dağılımına göre Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5563 sözleşmeli personel alımı başvuruları 01.03.2022 günü saat 09:00 itibarıyla başlayıp, 17.03.2022 günü saat 23.59'da sona erecek. İşte Adalet Bakanlığı CTE Ceza infaz kurumu personel alımı 2022 başvuru şartları, başvuru formu, kılavuzu ve illere göre dağılımı…
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir?
Adalet Bakanlığı CTE personel alımı 2022! CTE 5.455 İKM, katip, hemşire, şoför, aşçı ve kaloriferci alımı başvuruları nasıl ve nasıl yapılır, alım şartları nelerdir? CTE personel alımı başvuruları başladı. Adalet Bakanlığı CTE bünyesine 5.016 infaz ve koruma memuru, 141 büro personeli (ceza infaz kurumu kâtibi), 66 hemşire, 113 teknisyen, 90 destek personeli (şoför), 27 destek personeli (aşçı), 2 destek personeli (kaloriferci) olmak üzere toplam 5.455, sözlü sınav ile 51 psikolog, 27 Öğretmen, 22 Sosyal Çalışmacı, 2 veteriner, 1 mühendis (inşaat), 1 mühendis (gıda) ve 4 fizyoterapist olmak üzere toplam 108 personel alımı olacak şekilde 5.563 kişiyi katacak. Peki, CTE personel alımı 2022 başvuru şartları nelerdir, CTE personel alımı başvuruları nasıl ve nereden yapılır?
1.03.2022 Çalışma Hayatı
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları!
Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alacak! 5563 sözleşmeli personel alımı başvurusu ve şartları! Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü 5563 sözleşmeli personel alacak. Ceza ve Tevkifevleri, Genel Müdürlüğü, 5563 sözleşmeli personel alacak. Başvurular 01.03.2022 günü saat 09:00 itibarıyla başlayıp, 17.03.2022 günü saat 23.59'da sona erecek. İşte Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel müdürlüğü personel alımı başvuruları ve şartları…
1.03.2022 Personel Alımı
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak!
Sakarya Üniversitesi KPSS’den en az 55 puanla 80 sözleşmeli personel alacak! Sakarya Üniversitesi duyurdu! KPSS’den en az 55 puanla sözleşmeli personel alınacak! Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre, Sakarya Üniversitesi'ne, büro personeli, temizlik görevlisi, peyzaj personeli, şoför, tıbbi sekreter, koruma ve güvenlik görevlisi, inşaat mühendisi, mimar, inşaat teknikeri ve teknisyen kadrolarına sözleşmeli personel alınacak. Başvurular başladı. Peki, Sakarya Üniversitesi personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru şartları ne? İşte personel alımı ilanı ve detayları...
26.01.2022 Personel Alımı
İŞKUR TÜBİTAK iş başvurusu… TÜBİTAK en az lise mezunu personel alacak! İşte TÜBİTAK başvuru şartları
İŞKUR TÜBİTAK iş başvurusu… TÜBİTAK en az lise mezunu personel alacak! İşte TÜBİTAK başvuru şartları TÜBİTAK personel alımı ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. TÜBİTAK başkanlık ve BİLGEM'e alınacak personel Kocaeli ve Ankara'da istihdam edilecek. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları ve TÜBİTAK kariyer başvuru ekranı!
8.03.2021 Personel Alımı
Gelir İdaresi Başkanlığı 67 ilde 280 şoför alacak! İşte GİB şoför alımı başvuru şartları!
Gelir İdaresi Başkanlığı 67 ilde 280 şoför alacak! İşte GİB şoför alımı başvuru şartları! Gelir İdaresi Başkanlığı'na merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere 280 sözleşmeli destek personeli (şoför) alınacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, başvurular 24 Şubat'ta sona erecek. Peki, GİB personel alımı! GİB şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Gelir İdaresi Başkanlığı şoför alımı başvuru şartları!
15.02.2021 Personel Alımı
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak?
Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020? 13 ilçede şoför alımı yapılacak! Şartları nelerdir, nasıl başvuru yapılacak? İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında Şanlıurfa'da İl Sağlık Müdürlüğü'nde istihdam edilecek şoför alımı başvurusunu açtı. Şoför alımı başvuruları İŞKUR esube.iskur.gov.tr internet adresinden alınacak. Şanlıurfa İŞKUR TYP alımları ne zaman 2020?
14.12.2020 Personel Alımı
Van İl Sağlık Müdürlüğü 50 şoför alımı yapacak! Kura ile alınacak 50 soför alımı şartları, başvuru süreci ve alınacak illerin kontenjanları…
Van İl Sağlık Müdürlüğü 50 şoför alımı yapacak! Kura ile alınacak 50 soför alımı şartları, başvuru süreci ve alınacak illerin kontenjanları… Van İl Sağlık Müdürlüğü Van ve ilçelerinde istihdam etmek üzere 50 personel alımı yapacak. İŞKUR üzerinden alınacak başvurular başladı, 12 Aralık'ta sona erecek. Van İl Sağlık Müdürlüğü soför alımı başvuru şartları nedir? İşte detaylar…
10.12.2020 Personel Alımı
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları!
İŞKUR kamu iş ilanları 2020! Kamuya memur ve personel alınacak! İşte kamu ilanları! Türkiye genelinde pek çok şehirde devlete bağlı kamu kurum ve kuruluşlarında istihdam edilmek üzere, avukat, mühendis, teknikerden, uzman yardımcısına, pek çok kadroda sözleşmeli personel ve memur alımı gerçekleştiriliyor. Peki, kamu memur alımı ilanlarına nasıl başvuru yapılır? Hangi kamu kurumları memur alıyor? İşte kamu iş ilanları...
23.11.2020 Personel Alımı
Kızılay şoför alımı 2020! Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları
Kızılay şoför alımı 2020! Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları Türk Kızılay şube yapılanması kapsamında çeşitli il ve ilçelerde çalıştırmak üzere en az ilköğretim mezunu şoför alıyor. Kızılay şoför ilanı yayınlandı. Peki, Kızılay şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Kızılay şoför alımı başvuru şartları ne? İşte Kızılay ulaştırma hizmetlerine alınacak destek personeli şoför ilanı detayları...
9.11.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
TÜBİTAK en az lise mezunu 55 personel alıyor! TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları! Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK) Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsü, Marmara Araştırma Merkezi ile Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleti Teknolojiler Araştırma Merkesi bünyesinde görev yapmak üzere en az lise mezunu personel alıyor. Peki, TÜBİTAK personel alımı başvuruları nasıl yapılır? TÜBİTAK personel alımı başvuru şartları!
5.10.2020 Personel Alımı
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır?
Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alıyor! Başvurular nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü'ne 13 sözleşmeli personel alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuruları nasıl yapılır? Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü ilanının detayları...
23.06.2020 Personel Alımı
TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi)
TÜBİTAK personel alımı yapacak! (Başvuru şartları ve tarihi) TÜBİTAK personel alımı yapacağını duyurdu. TÜBİTAK Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi bünyesinde görev yapmak üzere şoför, memur, teknisyen ve memur (koruma) alımı yapılacak. TÜBİTAK personel alımı ilanı, Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr tarafından yayınlandı. İşte TÜBİTAK başvuru detayları hakkında merak edilenler…
20.01.2020 Personel Alımı
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak!
Kamu kurumları 1464 personel alımı yapacak! Kamu kurumları KPSS’li, KPSS şartsız 1464 personel alımı yapılacağını duyurdu. DPB ve İŞKUR 17 kamu kurumuna KPSS 50, 60, 70 ve 80 puan ve KPSS şartsız personel alımı ilanı yayınladı. Başvurular İŞKUR ve kurumlar üzerinden yapılacak. İşte kamu kurumları personel alımı ilanın detayları…
8.11.2019 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Şöför Alımı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şöför alımı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.