Büfe

Büfe

Son dakika büfe haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan büfe ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını büfe haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Büfe

haberleri sayfasında son dakika yaşanan büfe gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.067 büfe haberi bulunmuştur. Tüm büfe haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor
Yemek yardımında gözden kaçan detay! Maaşa ve prime doğrudan etki ediyor Çalışan herkesi ilgilendiriyor. Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli olmuştu. 2024 yılı günlük yemek bedeline yüzde 54.54 zam yapılmıştı. Konuyla ilgili merak edilen soruların başında 'yemek yardımı için sınır var mı?' geliyor. İşte yemek yardımıyla ilgili kritik detay...
9.02.2024 Çalışma Hayatı
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti
Öfkeli müşteri iş makinesiyle alkollü restoranı ve büfeyi yerle bir etti Konya’nın Beyşehir ilçesinde, alkollü bir restoran, mekanda tartışma yaşayan müşteri tarafından iş makinesiyle yıkıldı. Şahıs, jandarma tarafından gözaltına alındı.
18.01.2024 Gündem
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti
Usta oyuncu Ayla Algan hayatını kaybetti Türk sinemasının duayen oyuncusu Ayla Algan geçirdiği beyin kanaması sonucu 86 yaşında aramızdan ayrıldı. Algan, Cumartesi günü son yolculuğuna uğurlanacak. Algan için, Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde cenaze töreni düzenlenecek.
4.01.2024 Magazin
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama Hac kuraları için geri sayım başladı. Ön kayıt süreci, 15 Ekim tarihinde sona erdi ve şimdi birçok hacı adayı kura tarihi için beklemeye başladı. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş hac kuralarına yönelik detayları paylaştı. Peki, Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2024 hac kuraları ne zaman açıklanacak? Diyanet Hac kura tarihi ve Hac kura sonuçları sorgulama
19.10.2023 Gündem
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı”
Bakan Yumaklı duyurdu! “Denetim gerçekleştirilen 62 bin 372 işletmeden 406’sına cezai işlem uygulandı” Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap, şarküteri, bakkal, market ve büfe gibi 62 bin 372 işletmenin denetildiğini ve 406’sına cezai işlem uygulandığını açıkladı.
3.10.2023 Gündem
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak
Bakanlık harekete geçti! 3 hafta boyunca 81 ilde eş zamanlı yapılacak Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kasap ve şarküteriler ile bakkal, market ve büfe gibi gıda satışı yapılan iş yerlerine yönelik Türkiye genelinde üç hafta sürecek eş zamanlı denetimlerin başladığını duyurdu.
13.09.2023 Ekonomi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi
Kırklareli'de can kaybı 6'ya yükseldi Kırklareli’nde selde kayıp olarak aranan Ahmet Baki Şimşek'in cansız bedenine ulaşılırken can kaybı sayısı 6'ya yükseldi.
7.09.2023 Gündem
Silivri'deki dehşet anları kamera! Market çalışanlarına kurşun yağdırdı
Silivri'deki dehşet anları kamera! Market çalışanlarına kurşun yağdırdı Silivri'de bir büfede yaşanan silahlı saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı. Silivri'de iddiaya göre, içki almak için büfeye gelen 2 kişi saatin geç olması nedeniyle kendilerine satış yapılmayınca sinirlendi. Market çalışanıyla 2 şüpheli arasında tartışma yaşandı. Bir süre sonra kalabalık bir grupla büfeye geri gelen şüphelilerden biri elindeki silahla hem market çalışanına hem de çevrede bulunanlara ateş açtı. Silahlı saldırıda 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Yaşanan gerginlik ve silahla ateş açılan anlar kameraya yansıdı.
27.08.2023 Gündem
Bağdat Caddesi'nde otomobilin büfeye çarptığı anlar kamerada!
Bağdat Caddesi'nde otomobilin büfeye çarptığı anlar kamerada! Kadıköy Bağdat Caddesi'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, büfeye çarptı. Güvenlik kamerasına yansıyan kazada büfe sahibi Ramazan Morkoç bacağından yaralandı.
6.08.2023 Vatan TV
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı
İzmir’de feci kaza! 1 ölü, 1'i bebek 2 yaralı İzmir’in Gaziemir ilçesinde başka bir otomobil ile yarış halinde olan araç park halindeki kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet önündeki araca çarparak yan yattı. Meydana gelen kazada biri bebek 2 kişi yaralanırken, kamyonet içerisinde bulunan 31 yaşındaki kadın hayatını kaybetti.
15.06.2023 Yaşam
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon
Ankara merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün Jandarma Genel Komutanlığını hedef alarak içerisinde yuvalanan ve ‘mahrem hizmetler’ olarak adlandırılan yapılanmasına ilişkin iltisakı ve irtibatı olduğu anlaşılan, 22 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
13.06.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul'da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevde olan doktor ve hemşirelerin de bulunduğu toplam 15 kişi gözaltına alındı.
9.06.2023 Gündem
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı
6 ilde FETÖ operasyonu 12 şüpheli yakalandı FETÖ'nün ankesör soruşturması kapsamında aralarında görevde bulunan bir astsubayın da bulunduğu şüphelilere yönelik İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 12 şüpheli yakalandı.
31.05.2023 Gündem
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı
AK Parti 28. Dönem İstanbul Milletvekilleri mazbatalarını aldı 14 Mayıs'ta yapılan 28. dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde İstanbul'dan seçilen AK Parti milletvekillerinden 33'ü mazbatalarını aldı.
30.05.2023 Gündem
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı
İstanbul'da FETÖ operasyonu: 30 şüpheli yakalandı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik yürütülen soruşturmalar çerçevesinde, tamamı Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'yla ilişkili olan 30 şüpheli yakalandı.
24.05.2023 Gündem
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı
İstanbul’da FETÖ operasyonu: 15 gözaltı İstanbul’da FETÖ/PYD terör örgütün gizli haberleşme ağlarını kullanan ve mülakatlarda kodlama yöntemiyle örgüt mensuplarını kamu kurumlarına yerleştirdikleri tespit edilen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda aralarında aktif görevlerde bulunanların da olduğu 19 şüpheli gözaltına alındı.
17.05.2023 Gündem
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon
FETÖ'nün ankesör soruşturmasında 9 maliye personeline operasyon Fettullahçı Terör Örgütünün örgütsel iletişim modeli ankesörlü hatlara ilişkin mahrem imamlarla irtibatları tespit edilen Hazine ve Maliye Bakanlığı'na bağlı olarak görev yapan 9 maliye personeli hakkında gözaltı kararı verildi. Üç ilde düzenlenen operasyonda 7 şüpheli yakalandı.
26.04.2023 Gündem
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı
Türkiye Yemek Hizmeti Pazar Raporu’nun sonuçları açıklandı Bağımsız araştırma şirketi Deloitte tarafından hazırlanan ve yeme içme sektörünün en büyük bölümünü oluşturan full servis restoranların incelendiği Türkiye Yemek Hizmeti Pazarı Raporu’nun sonuçları açıklandı. Raporda, Türkiye yemek hizmeti pazarının büyüklüğü ve gelecek beklentileri ile birlikte referans ülke harcamaları, müşteri segmentleri ve hizmet türleri faktörleri incelenerek değerlendirmeye alındı.
31.03.2023 Ekonomi
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları
Kızılay'ın il il yemek dağıtım noktaları Kızılay, depremden etkilenen 10 ilde farklı noktalara yerleştirdiği aşevleri, mobil mutfakları ve ikram araçlarıyla afetzedelere beslenme desteğini sürdürüyor. 
11.02.2023 Gündem
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı
Kızılay, deprem bölgesindeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını açıkladı Kızılay, 10 ili etkileyen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından bölgedeki gıda ve yardım dağıtım noktalarını paylaştı.
9.02.2023 Gündem
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu
Şirketler ve kurumlar deprem bölgesi için seferber oldu 6 Şubat 2023 tarihinde, Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,7 ve Elbistan merkezli 7,6 büyüklüğünde iki büyük deprem sonrasında çok sayıda şirket ve kurum bölgeye yardım için çalışma başlattı.
24.02.2023 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge
İçişleri Bakanlığı'ndan 81 kente okullar için genelge İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine, '2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının İkinci Yarısında Alınacak Asayiş ve Trafik Tedbirleri' genelgesi gönderdi.
4.02.2023 Gündem
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak?
Söke TOKİ sonuçları! 2023 Aydın Söke TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, Söke TOKİ kura sonuçları 2+1 3+1 2022 isim listesi ne zaman açıklanacak? Aydın Söke TOKİ kura sonuçları 2023 merakla takip ediliyor. TOKİ Aydın Söke çekiliş sonuçları ve çıkan isim listesi sorgulaması devam ediyor. 2+1 ve 3+1 TOKİ Aydın Söke kura çekiliş sonucu e-Devlet şifreniz ve T.C. Kimlik numarası ile kolayca sorgulanabiliyor. TOKİ kurasında ismi çıkan vatandaşlar konutlar için yüzde 10 peşinat ödeyecek ve evleri 240 ay vade ile satın almış olacak.
31.01.2023 Ekonomi
Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı
Para üstü olarak aldığı 'Kazı Kazan'dan, 4 milyon lira çıktı Edirne'de bir vatandaş, sigara aldığı büfeden para üstü olarak verilen Kazı Kazan kuponundan 4 milyon lira kazandı. Büfe sahibi Ayhan Demir, "Kendisine parayı sağlıklı günlerde harcamasını diledik. Umarım bize de şans getirir" diye konuştu.
25.01.2023 Yaşam
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı
3 ilde FETÖ’nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasına operasyon: 17 gözaltı İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Polis Akademisi öğrenci yapılanmasında oldukları iddiasıyla hakkında gözaltı kararı verilen 20 kişiden 17’si yakalandı. Aralarında ‘mahrem sorumlu’ denilen hücre sorumlularının da bulunduğu şüphelilerin, yerleştirildikleri farklı üniversitelerde örgütle irtibatlarını koparmadıkları tespit edildi.
24.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Büfe ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki büfe haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.