Bolu Belediyesi

Bolu Belediyesi

Son dakika Bolu Belediyesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Bolu Belediyesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Bolu Belediyesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bolu Belediyesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bolu belediyesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 436 bolu belediyesi haberi bulunmuştur. Tüm bolu belediyesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu
Koli bantlarıyla bağlanmış poşette ölü köpek bulundu Bolu'da Gölköy mesire yerinde koli bantlarıyla bağlanmış halde bulunan poşetten köpek ölüsü çıktı. Köpeği poşete koyup koli bantlarıyla bağlayarak ölümüne sebep olan kişinin tespiti için çalışma başlatıldı.
7.10.2023 Yaşam
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı
Fotoğraf çekmek için araçtan indi, hayatının şokunu yaşadı Türkiye’nin doğa harikası mekanlarından biri olan Bolu Abant Gölü Milli Parkı'nda sürücüsünün el frenini çekmeyi unuttuğu otomobil göle uçtu.
13.07.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı'ndan Tanju Özcan’a ‘heykel’ cevabı
Cumhurbaşkanlığı'ndan Tanju Özcan’a ‘heykel’ cevabı Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimi öncesi Recep Tayyip Erdoğan’ın tekrar seçilmesi halinde heykelini diktireceğini açıklayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, yaşayan bir kişinin heykelinin dikilmesi için kendi rızası olması gerektiğini belirtip, Cumhurbaşkanlığına mektup yazdı. Erdoğan’a hitaben yazılan mektuba Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığın'dan yanıt geldi.
16.06.2023 Gündem
Köpeğini, aracının arkasına bağlayıp sürükleyerek götüren emekli öğretmene para cezası
Köpeğini, aracının arkasına bağlayıp sürükleyerek götüren emekli öğretmene para cezası Bolu'da, köpeğini aracına bağlayıp sürükleyerek götürerek yaralanmasına neden olan emekli öğretmen R.B.'ye 2 bin 43 lira ceza uygulandı ve hakkında adli işlem başlatıldı.
30.08.2022 Yaşam
Bolu Belediye Başkanı'nın makam şoförü, genel müdürlüğe atandı
Bolu Belediye Başkanı'nın makam şoförü, genel müdürlüğe atandı Bolu Belediyesi'nde makam şoförü kadrosunda çalışan Özgür Yıldız, belediyenin şirketi olan Bol Tur Turizm Organizasyon Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne genel müdür olarak getirildi.
21.08.2022 Gündem
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Tanju Özcan' kararı
CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Tanju Özcan' kararı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "kesin ihraç talebiyle" Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile görüşmeme kararı aldı.
11.07.2022 Siyaset
Bolu Belediyesi'ne 'ayrımcılık' cezası! Sığınmacılara yönelik ilanlar da kaldırıldı
Bolu Belediyesi'ne 'ayrımcılık' cezası! Sığınmacılara yönelik ilanlar da kaldırıldı Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK), Bolu Belediye Başkanlığı’nın kentte yaşayan yabancılara yönelik su ve nikah ücretlerinde farklı tarife uygulanmasına ilişkin kararında ayrımcılık yasağı ihlali yapıldığına hükmetti. Bolu Belediyesi hakkında 40 bin TL idari para cezası uygulanması kararlaştırıldı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, geçici sığınmacılara yönelik Arapça ve Türkçe, "Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize' ilanı da, Cumhuriyet Savcılığı kararıyla 'nefret ve ayrımcılık' suçlamasıyla dün gece saatlerinde kaldırıldı. Özcan, kararla ilgili, "Türk milletini çok sevmek nefret suçu oluşturuyorsa, ben bu nefret suçunu, ayrımcılık suçunu işlemeye devam edeceğim" dedi.
19.05.2022 Gündem
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular...
CHP'li belediye başkanı ile HDP'li vekiller birbirine girdi! Mahkemelik oldular... Bolu Belediye Başkanı CHP'li Tanju Özcan, kendisini kadın personeli Selahattin Demirtaş'ın fotoğrafını paylaştığı için işten çıkarmakla suçlayan HDP'li 2 vekil ve yönetici ile bazı gazeteciler hakkında suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı. Personelin defalarca uyarılmasına rağmen siyasi paylaşımlar yaptığını ve kendisinin istifa ettiğini belirten Özcan, "Bazı şehirlerde HDP desteğiyle seçim kazananlar olabilir ama ben HDP desteğiyle seçime girmedim" dedi.
14.03.2022 Siyaset
Kadın voleybol liginde şiddet! Su şişesi atıp sahaya girdiler!
Kadın voleybol liginde şiddet! Su şişesi atıp sahaya girdiler! Bolu'da Mert Grup Sigorta ve Bolu Belediyesi Kadın Voleybol takımlarının karşı karşıya geldiği müsabakada hiç görmek istemediğimiz olaylar yaşandı. İddiaya göre taraftarlar karşı takımın kadın sporcularına maç boyunca hakaret ve küfür etti. Karşılaşma bitince de önce su şişesi fırlattılar ardından sahaya girdiler. İddiaya göre Bolu Belediyesi kadın voleybol takımı yöneticileri rakip takımın yönetim kadrosuna da şiddet uyguladı.
25.01.2022 Voleybol
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı
Yoğun kar nedeniyle Tarsus- Adana- Gaziantep (TAG) Otoyolu ulaşıma kapandı! Mahsur kalan 2 bin kişi kurtarıldı Gaziantep'te yoğun kar yağışı Tarsus- Adana- Gaziantep Otoyolu'nu ulaşıma kapattı. Gaziantep Valisi Davut Gül, Tarsus-Adana-Gaziantep karayolunda ulaşım sağlanamadığını ancak mahsur kalanlardan 2 bin 900'e yakınının kurtarıldığını açıkladı. Vali Gül, "Bir bu kadar kişinin de yolda kaldığını düşünüyoruz, tahmini bir rakam. 3-4 saat içinde yol açıldığında ulaşım normale dönmüş olacak" dedi.
19.01.2022 Gündem
Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden, nereli, kaç yaşında, kaç yıldır belediye başkanı?
Tanju Özcan kimdir? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden, nereli, kaç yaşında, kaç yıldır belediye başkanı? Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın tepki çeken önerileri kabul edildi. Yabancıların nikah ücreti 100 bin lira, suyun metreküpü ise yabancılar için 2,5 dolar olacak. Söz konusu gelişmenin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hangi partiden? Tanju Özcan kimdir, nereli, kaç yaşında?
23.11.2021 Gündem
Kanlar içinde yerde kaldı! Yol verme kavgasında bıçaklanarak öldürüldü
Kanlar içinde yerde kaldı! Yol verme kavgasında bıçaklanarak öldürüldü Bolu'da temizlik işçisi Turgay Kayaalp (43), trafikte yol verme nedeniyle tartıştığı Mustafa Kemal Ç. tarafından bıçaklanarak öldürüldü. Otomobille kaçan Mustafa Kemal Ç., polis ekiplerince D-100 yolunda yakalandı.
15.10.2021 Gündem
Bolu'da 'erotik shop' açıldı! Binlerce vatandaş görür görmez...
Bolu'da 'erotik shop' açıldı! Binlerce vatandaş görür görmez... Bolu'da kentin en işlek caddesinde bulunan bir iş merkezinde açılan ve öğle saatlerinde tabelası asılan erotik shop, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle belediye ekipleri tarafından akşam saatlerinde mühürlendi. Vatandaşların tepki gösterdiği erotik shopun tabelası da itfaiye tarafından söküldü. Polis ekipleri herhangi bir provokasyona karşı bölgede güvenlik önlemi aldı.
24.09.2021 Yaşam
'Türk fındığı'nın genleri Bolu'da koruma altında
'Türk fındığı'nın genleri Bolu'da koruma altında Batı Karadeniz Araştırma Enstitüsü Müdürlüğünce 9 bölgeden toplanarak Bolu'da dikilen ve meyve vermeye başlayan Türk fındığı ağaçları, türün geninin korunmasının yanı sıra tıp ve eczacılık alanında araştırmalar yapılmasına imkan sağlıyor.
2.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim...
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu hamlesi! Erken seçim... CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin konuşulması hakkındaki soruya "Büyükşehir belediye başkanları bir dönem daha devam etmeli. Başarılarının sürekli olmasını isteriz" yanıtını verdi. Kılıçdaroğlu, 2022 yılı sonbaharda erken seçim beklediğini söyledi.
9.08.2021 Siyaset
Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özen tutuklandı
Bolu Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Özen tutuklandı Bolu Belediyesi'nde 6 yıldır imar ve şehircilik müdürü olarak görev yapan Mehmet Özen, bilgisayarında tespit edilen yasaklı cinsel içerikler nedeniyle çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.
2.10.2020 Gündem
Ayağına yosun dolanan çocuk, suya düşerek boğuldu
Ayağına yosun dolanan çocuk, suya düşerek boğuldu Bolu'da, arkadaşıyla birlikte gezmek için gittiği Büyüksu Deresi'nde ayağına yosun dolanan ve dengesini kaybederek suya düşen İlker Özkan (14), boğuldu.
25.09.2020 Yaşam
Ürettiği mantarlardan 1.5 ayda 20 bin TL kazanıyor
Ürettiği mantarlardan 1.5 ayda 20 bin TL kazanıyor Bolu'da, Oğan Demiral (40), 100 metrekarelik alanda 70 bin TL yatırım yaparak mantar üretim tesisi kurdu. 45-50 günde 20 bin lira ciro elde eden Demiral, Bolu Belediyesi'nce alım garantisi verilen kültür mantarlarının ilk hasadını aldı.
31.08.2020 Ekonomi
Görüntüler tepki çekmişti! Belediye başkanı özür diledi
Görüntüler tepki çekmişti! Belediye başkanı özür diledi Bolu Belediyesi'ne bağlı barınakta ölen köpeklerin, çöp kamyonuyla taşındığı görüntülerin sosyal medyada yayılması tepkilere neden oldu. Tepkilerin ardından Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan özür dilerken, Veteriner İşleri Müdürü'nü görevden aldığını duyurdu.
22.06.2020 Gündem
Otomobil suya gömüldü, 2 kişi yüzerek kurtuldu
Otomobil suya gömüldü, 2 kişi yüzerek kurtuldu BOLU'da, Abant Tabiat Parkı'nda kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan otomobil, göle uçtu. Otomobildeki 2 kişi, kendi imkanlarıyla içeriden çıkıp, yüzerek göl kenarına geldi. Otomobil de soğuk havada güçlükle gölden çıkarıldı.
4.12.2019 Gündem
Kedi ölümlerini cinayet büro çözdü
Kedi ölümlerini cinayet büro çözdü Bolu'da, son günlerde gündeme oturan bacakları kopuk haldeki kedi ölümlerinin köpek kaynaklı olduğu ortaya çıktı. Bolu'yu ayağa kaldıran olayda, Cinayet Büro Amirliği 4 ekip halinde toplam 75 saat güvenlik kamerası görüntüsü izleyerek olayın köpekler tarafından gerçekleştirildiğini tespit etti.
9.11.2019 Yaşam
Bir şehir bunu konuşuyor! Kan donduran vahşet...
Bir şehir bunu konuşuyor! Kan donduran vahşet... Bolu'da, 28 Ekim'den itibaren 6 kedinin ayaklarının kopmuş halde bulunması kentte büyük tepkiye yol açtı. Konuyla ilgili adli soruşturma sürerken, 6 kedi Bolu Belediyesi tarafından ölüm nedenlerinin belirlenmesi için Ankara'ya gönderildi. Kentte yaşayanların çoğunluğu ise kedilerin ayaklarının kesildiğini düşünüyor.
6.11.2019 Yaşam
Balık tutmak için gittiği gölete giren kişi boğuldu
Balık tutmak için gittiği gölete giren kişi boğuldu Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde, balık tutmaya gittikleri gölete giren Rafet Turgut (38), boğuldu. Turgut'un cesedi ekiplerin 3 saatlik arama çalışması sonucu bulundu. Turgut'un babası Memiş Turgut ise arama çalışmalarını göl kenarındaki bir taşa oturarak izledi.
7.08.2019 Yaşam
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek
Gölcük'te, 7 milyon liraya yapılan bungalovlar sökülecek Bolu'daki Gölcük Tabiat Parkı'nda tamamlanmak üzereyken, mahkemece iptal edilen bungalov ve dağ köşkü projesinde bitirilen evler, atıl kaldı. Yapımında 7 milyon lira harcanan ve mahkeme kararı sonrası kenarlarında inşaat malzemeleri ve çöpler bırakılarak, işçilerin terk ettiği bungalovlar sökülecek.
24.06.2019 Ekonomi
Mahkemeden Gölcük için flaş karar!
Mahkemeden Gölcük için flaş karar! Milyonlarca insanın çektiği fotoğraflarla anılarında yer alan, filmlere sahne olan Türkiye’nin cennet köşesi Bolu Gölcük’te belediyenin 25 bungalov, 19 odalı konukevi yapılarak etrafının çitle çevrilmesine ilişkin planı mahkeme tarafından iptal edildi. Aralık ayında yürütmeyi durdurma kararı veren Bolu İdare Mahkemesi, esastan aldığı kararda kartpostallara konu bu güzelliğin, gündüzleri insanlara huzur veren eşsiz bir yerken, geceleri de kurt, tilki, çakal, porsuk, kızıl geyik, karaca, yabani kedi, sansar, gelincik gibi memelilerin yaşam alanı olduğuna dikkat çekti.
5.06.2019 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Bolu Belediyesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bolu belediyesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.