Blogger

Blogger

Son dakika blogger haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan blogger ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını blogger haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Blogger

haberleri sayfasında son dakika yaşanan blogger gelişmeleri de dahil olmak üzere 182 blogger haberi bulunmuştur. Tüm blogger haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor? Mahmut Kırmızıgül, 'Prestij Meselesi' adlı filmde babası Mahsun Kırmızıgül'ü canlandıracak. Yayınlanan fotoğraflarda Mahmut Kırmızıgül'ün babasına olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların yayılmasının ardından “Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?” sorularına yanıt aramaya başladı.
23.09.2022 Magazin
IBAN şartı getirildi! TBB'den onay alınacak, yapmayana ceza...
IBAN şartı getirildi! TBB'den onay alınacak, yapmayana ceza... Gelir İdaresi Başkanlığı harekete geçti. IBAN şartı getirildi. Cezai yaptımı bulunuyor. YouTuber, Blogger, TikToker'lar için geçerli. Sosyal medyadan gelir sağlayan kişilerin yüzde 15'lik vergi istisnasından yararlanabilmeleri için Türkiye’de kurulu bankalarda hesap açması ve istisna belgesi alması gerekiyor. Eğer Türkiye’de kurulu bankalarda hesap açılmadığı, elde edilen gelirin tamamının açılan banka hesabına yatırılmadığı veya eksik yatırıldığı tespit edilirse, kişi vergi cezası ile karşı karşıya kalabilir.
8.08.2022 Ekonomi
Sosyal medya fenomeni bebeğini ikinci kez doğuracak! Akılalmaz olay tıp dünyasını şoke etti! 18 yaşına gelene kadar...
Sosyal medya fenomeni bebeğini ikinci kez doğuracak! Akılalmaz olay tıp dünyasını şoke etti! 18 yaşına gelene kadar... Tıp dünyası bu akılalmaz olayı konuşuyor! Sosyal medya fenomenlerinden Jaiden Ashlea, bebeğini ikinci kez doğurmaya hazırlanıyor. Oğlunun henüz karnındayken yaşadığı sağlık sorununu öğrenen ve hiç yılmadan çözüm arayan genç anne adayı, adeta kabusu yaşadı. ABD'li moda ve güzellik blogger'ı, yaşadıkları nedeniyle şimdi bebeğini tekrar dünyaya getirecek. İşte ilginç olayın detayları...
20.05.2022 Dünya
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı'
Dünyayı sallayan iddia! 'ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısıyla aldattı' Kısa bir süre sonra anne olmaya hazırlanan Rihanna, şimdi de bir aldatma iddiasıyla gündemin ilk sıralarında. Bir moda blogger'ının Twitter'da paylaştığı mesaja göre bebeğinin babası, sevgilisi ASAP Rocky, Rihanna'yı ayakkabı tasarımcısı Amina Muaddi ile aldattı.
16.04.2022 Magazin
Fedez kansere yakalandı! Sağlık durumu...
Fedez kansere yakalandı! Sağlık durumu... İtalyan blogger Chiara Ferragni ile mutlu bir evlilik sürdüren Fedez, pankreas kanserine yakalandığını duyurdu. Ünlü rapçi, hastane odasında verdiği pozları Instagram'dan paylaşarak, sağlık durumunu açıkladı
25.03.2022 Magazin
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu...
Rusya bombalanan hastaneden kurtulan kadını hedefe koydu! Mariana Vishegirskaya tek fotoğrafla savaşın sembolü olmuştu... Rusya ile Ukrayna arasında yaşanan savaş tüm şiddetiyle sürüyor. Cephede sıcak çatışmalar sürerken insani koridor ve sivillerin tahliye çalışmaları da devam ediyor. Mariupol’deki doğum hastanesine düşen bombalardan kurtulan ve fotoğrafları tüm dünyada paylaşılan Mariana Vishegirskaya’dan savaş şartlarında yüzleri gülümseten, umut dolu bir haber geldi.
12.03.2022 Dünya
Danla Bilic'ten ayrılan Poyraz Teoman çabuk unuttu!
Danla Bilic'ten ayrılan Poyraz Teoman çabuk unuttu! Ünlü YouTuber ve sosyal medya fenomeni Danla Bilic'ten sürpriz bir şekilde ayrılan Poyraz Teoman, ünlü fenomeni çabuk unuttu. Poyraz Teoman bakın kiminle yakalandı. İşte detaylar...
8.09.2021 Magazin
Ünlü Influencer yüz binlerce kişiyi böyle kandırdı! Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek?
Ünlü Influencer yüz binlerce kişiyi böyle kandırdı! Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek? Sosyal medyada özellikle de Instagram'da gördüklerinizin ne kadarı gerçek? Influencer'ların paylaşımlarına ve destekledikleri ürünlere ne kadar güveniyorsunuz? Aşağıda okuyacağınız hikaye, bu sorulara vereceğiniz yanıtı değiştirebilir.
5.07.2021 Dünya
Ünlü fenomen Ethan Peters hayatını kaybetti
Ünlü fenomen Ethan Peters hayatını kaybetti 17 yaşındaki Amerikalı blogger ve influencer Ethan Peters hayatını kaybetti. Ünlü fenomenin uyuşturucu sebebiyle hayatını kaybettiği düşünülüyor.
8.09.2020 Gündem
Milyarder Rus blogger, trafik kazasında hayatını kaybetti!
Milyarder Rus blogger, trafik kazasında hayatını kaybetti! Milyarder Rus blogger Anastasia Tropitsel (18) Endonezya’ya bağlı Bali adasında gezintiye çıktığı motosikletiyle kaza geçirerek, hayatını kaybetti.
22.06.2020 Dünya
'Youtuber'ların kanal ve takipçi yitirme korkusu
'Youtuber'ların kanal ve takipçi yitirme korkusu Çektiği yemek videoları ile milyonlarca kez izlenen 17 yaşındaki bir gencin sosyal medya hesabının kapatılmasının ardından yaşadığı hayal kırıklığı, gözleri kısa sürede şöhrete ulaşan çocuk ve genç "Youtuberlar"ın yaşadığı ruhsal zorluklara çevirdi.
16.06.2020 Bilim ve Teknoloji
Dağıstan’da Kovid-19 vakaları kritik seviyede
Dağıstan’da Kovid-19 vakaları kritik seviyede Rusya’ya bağlı Dağıstan Cumhuriyeti’nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) kaynaklı vakalardaki artış endişeye yol açtı.
18.05.2020 Corona Virüsü
Doğum günü partisinde facia!
Doğum günü partisinde facia! 29'uncu yaşını kutlamak için yakın arkadaşları ve kocasıyla doğum günü partisi veren ünlü blogger hayatının şokunu yaşadı. Üç kişinin ölümüyle sonuçlanan parti faciaya dönüştü.
2.03.2020 Dünya
Ünlü blogger'a şok sözler! 'Sen git canlı...'
Ünlü blogger'a şok sözler! 'Sen git canlı...' Kovid-19 salgını nedeniyle Çin'de son 24 saatte 105 kişi hayatını kaybederken, 2 bin 48 yeni vaka da tespit edildi. Ölü sayısı gittikçe yükselirken, insanların Asya kökenlilere söylediği ırkçı sözler ve dışlayıcı tavırlar ürkütücü derecede artıyor. Güzellik blogger'ı ve sosyal medya fenomeni Michelle Phan da kendini bu gibi saldırıların hedefinde bulanlar arasında.
17.02.2020 Dünya
8-13 yaş grubu için sosyal medya alarmı!
8-13 yaş grubu için sosyal medya alarmı! Sosyal medyadaki paylaşımların çocukların psikolojisini tehdit ettiğini vurgulayan Klinik Psikolog İpek Özaktaç, yapılan araştırmalara göre en çok ‘Z nesli’ olarak adlandırılan 8-13 yaş grubundaki çocukların ‘sosyal medya bağımlılığı’ tehdidi altında olduğunu söyledi.
10.12.2019 Sağlık
Eşinden boşanmasını bandoyla kutladı
Eşinden boşanmasını bandoyla kutladı İzmir'de yaşayan ve 3,5 yıldır eşinden boşanmaya çalışan İnci Akbay, boşanmasını adliye önünde Erik Dalı parçasını çalan bando ile kutladı. Akbay'a sosyal medyadan da "Erik Dalı" parçasıyla destek yağdı
15.11.2019 Yaşam
Zengin koca bulma dersi veriyor
Zengin koca bulma dersi veriyor 32 yaşındaki blogger Anna Bey, kurduğu 'Zenginlik Okulu' ile sıradışı bir işe imza attı.
29.06.2019 Magazin
Cassidy Valentine tanınmaz halde!
Cassidy Valentine tanınmaz halde! YouTube yıldızı ve blogger Cassidy Valentine, yaptırdığı estetik operasyon sonrası tanınmayacak hale geldi.
1.05.2019 Magazin
284 lüks araba kayıp!
284 lüks araba kayıp! Dünyanın en fakir ülkelerinden Papua Yeni Gine'ye uluslararası zirve için getirilen 284 lüks araba kayıp.
13.02.2019 Dünya
Martha Graeff'ten ‘yedinci ay’ pozu
Martha Graeff'ten ‘yedinci ay’ pozu Yaklaşık 4 yıl önce DJ Rony Seikaly ile sessiz sedasız Miami’de evlenen Brezilyalı model ve blogger Martha Graeff, hamileliğin tadını çıkartıyor.
3.02.2019 Magazin
İrem Derici: Bizi bırakın yorgunum
İrem Derici: Bizi bırakın yorgunum İrem Derici (31) kendisinden 10 yaş küçük sevgilisi Ataberk Özdene (21) ile Arnavutköy’deki Maestro adlı mekandan çıkarken görüntülendi.
21.01.2019 Magazin
Dişçi davetine katılmak için 50 bin lira istedi
Dişçi davetine katılmak için 50 bin lira istedi 'Makyaj blogger'ı Danla Biliç bir diş hekiminin muayenehane açılışında vereceği tanıtım davetinden teklif aldı.
20.11.2018 Magazin
Kuveytli fenomenden dünyayı ayağa kaldıran video
Kuveytli fenomenden dünyayı ayağa kaldıran video Kuveyt hükümetinin Filipinli çalışanlarla ilgili reformlarını eleştiren makyaj blogger'ı Sondos Alqattan'ın çektiği videoya dünyanın dört yanından tepki yağıyor.
24.07.2018 Magazin
Rüşvetçi vekil intihar etti
Rüşvetçi vekil intihar etti Güney Kore’de dürüst ve reformcu imajıyla tanınan milletvekili Ro Ho-çan, hakkındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle intihar etti.
23.07.2018 Dünya
Bizim nesil kocasıyla sevgili kalmayı başarıyor
Bizim nesil kocasıyla sevgili kalmayı başarıyor Manyak Anne kitabıyla okuyucuya annelik serüvenini anlatan gazeteci, blogger Şebnem Seçkiner yeni kitabı “Kocam Hala Sevgilim Mi?”de evlilikleri mercek altına alıyor.
20.07.2018 Arşiv

Benzer Haber Etiketleri

Blogger ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki blogger haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.