Mahmut Kırmızıgül

Mahmut Kırmızıgül

Son dakika mahmut kırmızıgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahmut kırmızıgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahmut kırmızıgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahmut Kırmızıgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahmut kırmızıgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 29 mahmut kırmızıgül haberi bulunmuştur. Tüm mahmut kırmızıgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi!
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi! Masun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi “Prestij Meselesi” 3 Şubat’ta vizyona girecek. 'Prestij Meselesi' filminin başrol oyuncularından Ali Erkin, Haluk Levent’i canlandırmak için 17 kilo verdiğini açıkladı. Gittiği ilk konserin de Haluk Levent konseri olduğunu belirten Erkin, ünlü sanatçıyı canlandırdıktan sonra kendisine olan hayranlığının arttığını söyledi.
24.01.2023 Magazin
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı
Bir dizi aşkı daha gerçek oldu! Sıla Türkoğlu bakın gönlünü kime kaptırdı Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa’sı Sıla Türkoğlu ile Fatih’i Doğukan Güngör’ün geride bıraktığımız yılın sonunda sette başlayan arkadaşlıkları ilişkiye dönüştü. Böylece, bir dizi aşkı daha gerçek oldu.
2.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül ölümden döndü İstanbul'un Emirgan Mahallesi'nde yılbaşı gecesi silahlı kavga çıktı. Yılbaşı gecesi ünlülerin de akın ettiği bir mekanda silahlar çekildi. Olay sırasında Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül'ün omzunu kurşunlar sıyırdı.
2.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı ‘Bergen’ filminde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın söylemesini eleştiren Mahsun Kırmızıgül’ün kendi filminde ne yapacağı merak konusu olmuştu. Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı.
26.09.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu değişimiyle şoke etti! 'Babasının kopyası oldu'
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu değişimiyle şoke etti! 'Babasının kopyası oldu' Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filminde babası Mahsun Kırmızıgül’ü canlandıracak.
23.09.2022 Magazin
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor? Mahmut Kırmızıgül, 'Prestij Meselesi' adlı filmde babası Mahsun Kırmızıgül'ü canlandıracak. Yayınlanan fotoğraflarda Mahmut Kırmızıgül'ün babasına olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların yayılmasının ardından “Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?” sorularına yanıt aramaya başladı.
23.09.2022 Magazin
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan 'ilişki durumu' açıklaması!
Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'dan 'ilişki durumu' açıklaması! 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Türkan' karakteriyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen Özgü Kaya, iki yıldır meslektaşı Burak Serdar Şanal ile yaşadığı ilişkiyi geçtiğimiz aylarda sonlandırmıştı. Ünlü oyuncu önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaya, Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’le baş başa yemek yemesi hakkında konuştu.
4.08.2022 Magazin
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi!
Mahmut Kırmızıgül ile Tara De Vries ilk kez görüntülendi! Sibel Can, önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verdi. Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut Kırmızıgül konsere Tara De Vries ile geldi.
31.08.2021 Magazin
O utandı sevgilisi poz verdi!
O utandı sevgilisi poz verdi! Mahsun Kırmızıgül’ün oğlu Mahmut, sevgilisi Mina Ceran’la Nişantaşı’nda objektiflere takıldı.
24.06.2019 Magazin
'Babam kızıyor çekmeyin'
'Babam kızıyor çekmeyin' Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu gazetecileri görünce...
29.03.2013 Magazin
Oğul Kırmızıgül ortaya çıktı
Oğul Kırmızıgül ortaya çıktı Mahsun Kırmızıgül’ün 1989 yılında Gölgem Hanım’la yaptığı ilk evliliğinden dünyaya gelen oğlu Mahmut Kırmızıgül, uzun bir aradan sonra ilk kez görüntülendi...
26.02.2012 Magazin
Mahsun'un gizlediği oğlunun fotoğrafı
Mahsun'un gizlediği oğlunun fotoğrafı Mahsun Kırmızıgül'ün tam 17 yıldır gizlediği oğlunun fotoğrafı
8.02.2010 Magazin
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri
Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı ve filmleri Sürü, Mucize ve Güneşi Gördüm gibi filmlerde rol alan oyuncu usta oyuncu Erol Demiröz, 70 yaşında hayata veda etti. Demiröz'ün vefat haberini Oyuncular Sendikası duyurdu. Açı haberin ardından pek çok kişi 'Erol Demiröz kimdir?' sorusunu araştırıyor. Peki, Erol Demiröz kimdir? Erol Demiröz kaç yaşında ve nereli? İşte Erol Demiröz hayatı, filmleri
18.04.2021 Gündem
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak
İstanbul'un birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak İstanbul'un çoğu ilçesinde 20 Mart Cuma ve 21 Mart Cumartesi günleri 9 saate varan elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ, planlı elektik kesintilerinin listesini vatandaşlarla paylaştı.
19.03.2020 Gündem
27 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi (İstanbul’da güncel elektrik kesintisi listesi)
27 Kasım BEDAŞ elektrik kesintisi (İstanbul’da güncel elektrik kesintisi listesi) BEDAŞ planlı elektrik kesintisi listesi programını açıkladı. 27 Kasım 2019’da İstanbul’da birçok semt ve mahallede elektrik kesintisi olacak. İşte 27 Kasım 2019 Çarşamba günü İstanbul'da elektrik verilemeyecek yerler…
27.11.2019 Yaşam
Seyirci Ters Köşe olacak
Seyirci Ters Köşe olacak Cem Uslu’nun yönettiği Ters Köşe Kadıköy Halk Eğitim Sahnesi’nde prömiyerini gerçekleştirdi.
9.03.2017 Magazin
2017 Neler trend olacak?
2017 Neler trend olacak? Bu yıl neler trend olacak? Hangi filmi izleyip, nerelere gideceğiz, yıldız haritamız bize ne diyor? Kültürel faaliyetlerden, modaya 2017 bize neler getirecek?
31.12.2016 Arşiv
Bebeğinin cinsiyeti belli oldu
Bebeğinin cinsiyeti belli oldu Geçen şubatta Los Angeles’ta evlenen sanatçı Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay, ilk bebeklerini mayıs ayı ortasında kucaklarına alacak. Doğum Amerika’da gerçekleşsin diye nikah sonrası Türkiye’ye dönmeyen çiftin bebeğinin cinsiyeti de belli oldu.
26.04.2016 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün evliliğinde bomba iddia
Mahsun Kırmızıgül'ün evliliğinde bomba iddia Mahsun Kırmızıgül’ün bir yıldır birlikte olduğu Ece Binay’la, ikiz bebek bekledikleri için ani bir kararla nikah masasına oturdukları iddia edildi Müziğin yanı sıra yönetmenliğini yaptığı sinema filmleriyle de adından söz ettiren Mahsun Kırmızıgül, bir yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Ece Binay ile geçtiğimiz hafta Los Angeles’ta sürpriz bir nikahla dünyaevine girmişti...
19.02.2016 Magazin
Amerika'da evlendi
Amerika'da evlendi Mahsun Kırmızıgül (47) 1,5 yıldır birlikte olduğu avukat Ece Binay’la (28) Los Angeles’ta dünyaevine girdi
14.02.2016 Magazin
HSYK'dan bomba kararname!
HSYK'dan bomba kararname! Şike savcısı Mehmet Berk Balıkesir’e, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ifadeye çağıran Savcı Sarıkaya ise Erzurum’a gönderildi...
29.09.2021 Gündem
'Bazı gazetecileri kendilerine memur yaptılar'
'Bazı gazetecileri kendilerine memur yaptılar' BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi (İLEF) Sinema Topluluğu'nun düzenlediği söyleşide öğrencilerle bir araya geldi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Mahmut Kırmızıgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahmut kırmızıgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.