Mahsun Kırmızıgül

Mahsun Kırmızıgül

Son dakika mahsun kırmızıgül haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mahsun kırmızıgül ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mahsun kırmızıgül haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mahsun Kırmızıgül

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mahsun kırmızıgül gelişmeleri de dahil olmak üzere 731 mahsun kırmızıgül haberi bulunmuştur. Tüm mahsun kırmızıgül haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti
Usta sanatçı Şakir Öner Günhan hayatını kaybetti Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında hayatını kaybetti.
13.04.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz
Mahsun Kırmızıgül'den 'İnci Taneleri'ne övgü: Bunu Hollywood bile yapamaz Demet Özdemir 32. yaşını arkadaşlarıyla kutladı. Anna Vissi’nin sahne aldığı partiye Mahsun Kırmızıgül de katıldı.
23.02.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor!
Mahsun Kırmızıgül en büyük gönül sızısını anlattı: Annem beni tanımıyor! Mahsun Kırmızıgül, önceki gün KKTC konserinde, yeni yıl için güzel dileklerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde annesinin Alzheimer olduğunu açıklayan Kırmızıgül, "En büyük gönül sızım. Sizi doğuran anne, bir gün geliyor çocuklaşıyor" diyerek duygusal bir konuşma yaptı.
1.01.2024 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül sahneleri neden bıraktığını ilk kez açıkladı!
Mahsun Kırmızıgül sahneleri neden bıraktığını ilk kez açıkladı! Geçtiğimiz gün Şişli'de görüntülenen ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, gazeteciler ile sohbet etti. Geçmiş yıllardaki sahnelerinden bahseden Mahsun Kırmızıgül, "Eski seyirci kaliteli değildi" diyerek hayranlarını kızdırdı.
14.10.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi
Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'den açıklama geldi Bodrum konserinde sahneye şortla çıktığı için sosyal medyada olumsuz yorumlar alan Mahsun Kırmızıgül, bir ay sonra sessizliğini bozdu. "Dinleyicilerim bir daha sahneye çıkmam için ortalığı adeta yıktı" diyen sanatçı, sevenlerime bir kez olsun saygısızlık yapmadığını vurguladı.
13.09.2023 Magazin
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir'
Ünlü sunucunun büyük acısı: Anne ve babası aynı anda hayatını kaybetti! 'Suyun altında el ele tutuşup kayıp gitmişlerdir' Gösteri dünyasının ünlülerini hep mutlu yüzleriyle görüyoruz. Sanki onların başına hiç kötü bir şey gelmezmiş, hiç sevdiklerini kaybetmezlermiş gibi geliyor. Oysa durum hiç öyle değil. Ünlü sunucu da acıların en büyüğünü yaşadı.
21.08.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı
Mahsun Kırmızıgül, Bergen ile olan anısını anlattı Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, Bodrum'dan bir mekanda sahne aldı. Kırmızıgül, geçmişte Bergen ile yaşadığı bir anısını anlattı.
21.08.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül bir kez daha gündemde: Merhameti yoksa sanatçı olamaz!
Mahsun Kırmızıgül bir kez daha gündemde: Merhameti yoksa sanatçı olamaz! Geçtiğimiz günlerde araç bulamayınca çareyi toplu taşıma aracına binmekten yana kullanan Mahsun Kırmızıgül, minibüste verdiği mini konserle gündeme gelmişti.
28.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış!
Mahsun Kırmızıgül'e şaşırtan teklif: Gel bizim dolmuş hattında çalış! Ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse binmişti. Ünlü sanatçının, minibüste yolculara 20 dakika boyunca halka mini konser vermesi çok konuşulmuştu. Kırmızıgül, sosyal medyada gündem olan görüntülerin ardından dikkat çeken bir açıklamaya imza attı.
17.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı!
Mahsun Kırmızıgül'ün minibüsteki mini konseri sosyal medyayı salladı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı!
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
'Yaşar İpek’le her projeye varım'
'Yaşar İpek’le her projeye varım' Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül ve şarkıcı Yaşar İpek, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
28.06.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün film davasında flaş karar!
Mahsun Kırmızıgül'ün film davasında flaş karar! Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topal’ın, ‘Prestij Meselesi’ filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla Mahsun Kırmızıgül’e açtığı davada mahkeme, Volkan Topal'ın filmin durdurulmasına ilişkin tedbir talebinin reddine hükmetti.
13.06.2023 Magazin
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli!
"50 Fifty" bu hafta da çok renkli! Dream Türk ekranlarının dinamik müzik, magazin programı “50 fifty”de bu hafta özel röportajlar var…
7.06.2023 Televizyon
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi
Mahsun Kırmızıgül ve Gülşah Saraçoğlu birlikte mi? Açıklama geldi Avukat Ece Binay ile altı yıllık evliliği biten şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül (54), birçok ünlü ismin sahne kıyafetlerini tasarlayan ve moda yarışmalarında jüri üyeliği yapan Gülşah Saraçoğlu (41) ile aşk yaşadığı yönünde magazin gündemine gelen iddialara menajeri aracılığıyla yanıt verdi.
17.05.2023 Magazin
Seda Tosun anne oluyor
Seda Tosun anne oluyor Mahsun Kırmızıgül’ün “Mucize” filmiyle adını duyuran oyuncu Seda Tosun, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.
28.04.2023 Magazin
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu!
Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında? Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti'den aday oldu! Türkiye 14 Mayıs seçimlerine hazırlanırken, listeler de belli oldu. Partilerden milletvekili aday listeleri içerisinde sürpriz isimler de yer aldı. Ayasofya şarkısıyla gündem olan Yücel Arzen AK Parti’den aday listesine girdi. Peki, Yücel Arzen kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?
10.04.2023 Gündem
Aslı Tandoğan'dan dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül cevabı!
Aslı Tandoğan'dan dikkat çeken Mahsun Kırmızıgül cevabı! Tüm Türkiye'yi yasa boğan depremlerin ardından afet bölgesine destek olmak için kolları sıvayan ünlü isimlerden biri olan Aslı Tandoğan, geçtiğimiz gün Etiler'de kameralara yansıdı. Depremzedeler için yardım yapan bir diğer isim Mahsun Kırmızıgül'ün, "Sanatçıların bölgeye gelerek fotoğraf paylaşmalarını doğru bulmuyorum" sözleri hatırlatılan Tandoğan; dikkat çeken bir yanıt verdi.
25.03.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül 18 yıl sonra Londra'da konser verecek
Mahsun Kırmızıgül 18 yıl sonra Londra'da konser verecek Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, 18 yıl aradan sonra Londra'da, dünyaca ünlü sanatçıların sahne aldığı Royal Albert Hall konser salonunda hayranları ile buluşacak.
24.03.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül fırsatçılara ateş püskürdü: Ortak feryatlarını iletiyorum...
Mahsun Kırmızıgül fırsatçılara ateş püskürdü: Ortak feryatlarını iletiyorum... Adıyaman’da yardım çalışmalarına katılan Mahsun Kırmızıgül, deprem fırsatçılarına isyan etti.
25.02.2023 Magazin
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar!
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar! Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği ve 3 Şubat’ta vizyona giren Prestij Meselesi filmi için Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan oğlu Volkan Topal'ın filmin yayınlanmasının durdurulması için açtığı davada, görevsizlik kararı verildi. Dosya, taleplerin değerlendirilmesi için asliye hukuk mahkemesine gönderildi.
21.02.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Mahsun Kırmızıgül ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mahsun kırmızıgül haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.