Gazete Vatan Logo
Magazin Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?

Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?

Mahmut Kırmızıgül, 'Prestij Meselesi' adlı filmde babası Mahsun Kırmızıgül'ü canlandıracak. Yayınlanan fotoğraflarda Mahmut Kırmızıgül'ün babasına olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların yayılmasının ardından “Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?” sorularına yanıt aramaya başladı.

Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?

Prestij Meselesi’nde babası Mahsun Kırmızıgül’e hayat verecek olan Mahmut Kırmızıgül’ün filmden ilk görüntüleri yayınlandı. 6 aydır oyunculuk dersi alan ve rolü için 8 kilo veren Kırmızıgül’ün babasına ikizi kadar benzemesi sosyal medyada gündem oldu.

Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında?

Mahsun Kırmızıgül 1989 yılında Gölgem Bazencir ile evlenmiş, Mahmut Kırmızıgül ise 1993 yılında dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarda Galatasaray minikler takımında top koşturan Mahmut Kırmızıgül, Fevziye Mektepleri Vakfı Işık Lisesi'nde mezundur. Mahmut Kırmızıgül'ün, koyu bir Galatasaray taraftarı olduğu biliniyor.

Gölgem Bazencir, Mahsun Kırmızıgül evliliğinin sona ermesi ile çocukları Mahmut Kırmızıgül babasının yanında büyüdü. Mahmut Kırmızıgül geçmişte Mahsun Kırmızıgül’ün kaybettiği abisinin adını taşımaktadır.

Mahmut Kırmızıgül’ün annesi kim?

Mahmut Kırmızıgül, Mahsun Kırmızıgül'ün 1989 yılında Gölgem Hanım’la yaptığı ilk evliliğinden oldu.

Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı?

Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, yaklaşık 2.5 yıldır aşk yaşadığı moda blogger'ı Mina Ceran'dan geçtiğimiz yaz ayında ayrılmıştı. Nisan 2022’de adı bilinmeyen bir kişiyle görüntülendi.

Haberin Devamı