Prestij Meselesi

Prestij Meselesi

Son dakika Prestij Meselesi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Prestij Meselesi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Prestij Meselesi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Prestij Meselesi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan prestij meselesi gelişmeleri de dahil olmak üzere 51 prestij meselesi haberi bulunmuştur. Tüm prestij meselesi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı!
Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı! Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2023 Magazin
'Yaşar İpek’le her projeye varım'
'Yaşar İpek’le her projeye varım' Deprem felaketi nedeniyle vizyondan çekip daha sonra yeniden sinemaseverlerle buluşturduğu 'Prestij Meselesi' filminde beklediği ilgili yakalayamayan Mahsun Kırmızıgül ve şarkıcı Yaşar İpek, önceki gün İstinyePark’ta objektiflere yansıdı.
28.06.2023 Magazin
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti
Barış Murat Yağcı'dan sağlık durumu ile ilgili açıklama! Koltuk değnekleri dikkat çekti 'Survivor 2020'de ikinci olduktan sonra 'Survivor 2022 All Star'da dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle başarılı bir performans sergileyemeyen Barış Murat Yağcı, önceki gün Avm'de görüntülendi.
17.06.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün film davasında flaş karar!
Mahsun Kırmızıgül'ün film davasında flaş karar! Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topal’ın, ‘Prestij Meselesi’ filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla Mahsun Kırmızıgül’e açtığı davada mahkeme, Volkan Topal'ın filmin durdurulmasına ilişkin tedbir talebinin reddine hükmetti.
13.06.2023 Magazin
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı!
Aslıhan Güner yeni projesiyle çok şaşırttı! Oyuncu Aslıhan Güner yeni projesiyle ekranlara döndü. Güner, Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın hayatını anlatacak olan "Zübeyde Analar Oğullar" filminde Zübeyde Hanım'ın gençliğini canlandıracak.
15.03.2023 Magazin
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar!
Prestij Meselesi filmi davasında flaş karar! Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğini üstlendiği ve 3 Şubat’ta vizyona giren Prestij Meselesi filmi için Hilmi Topaloğlu’nun eski eşinden olan oğlu Volkan Topal'ın filmin yayınlanmasının durdurulması için açtığı davada, görevsizlik kararı verildi. Dosya, taleplerin değerlendirilmesi için asliye hukuk mahkemesine gönderildi.
21.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül deprem nedeniyle 'Prestij Meselesi'ni vizyondan çekti
Mahsun Kırmızıgül deprem nedeniyle 'Prestij Meselesi'ni vizyondan çekti Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu, bir döneme damga vuran Prestij Müzik’in kuruluş hikâyesini konu alan 'Prestij Meselesi', 3 Şubat Cuma günü vizyona girmişti. Yapım şirketi, 6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası filmin gösterimine ara verildiğini duyurdu.
8.02.2023 Magazin
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi!
Melisa Döngel'den şarkı sürprizi! Son olarak Kusuruz Kiracı dizisiyle izleyici karşısında olan Melisa Döngel, cuma günü vizyona girecek olan “Prestij Meselesi” filminde Harika Avcı’nın unutulmaz şarkısı “Sürünüyorum”u seslendirdi. Ünlü oyuncunun sesine övgüler yağdı.
1.02.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül’ün film davasında ortalık karıştı!
Mahsun Kırmızıgül’ün film davasında ortalık karıştı! Müzik yapımcısı Hilmi Topaloğlu’nun oğlu Volkan Topal’ın, ‘Prestij Meselesi’ filminde babasının itibarını zedelediği iddiasıyla Mahsun Kırmızıgül’e açtığı davada tartışma yaşandı. Mahkeme duruşmayı ertelerken davacı Volkan Topal’a kardeşi Okan Topaloğlu, “20 sene sonra film çıkmış piyasaya çıkıyorsun. Babamın kemiklerini sızlatan adam, utanmaz insan’’ dedi.
27.01.2023 Magazin
'Prestij Meselesi' filmi davalık oldu! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama
'Prestij Meselesi' filmi davalık oldu! Mahsun Kırmızıgül'den açıklama 1 Eylül 2003 tarihinde yaşamını yitiren Hilmi Toplaoğlu'nun büyük oğlu Volkan Topal, babasının kişilik haklarına saldırı teşkil eden sahneler olduğu iddiası ile 'Prestij Meselesi' filminin gösteriminin durdurulması için İstanbul Fikri Haklar Hukuk Mahkemesi'nden tedbir talep etti. Filme büyük emek verdiğini belirten yönetmen Mahsun Kırmızıgül'den cevap geldi.
25.01.2023 Magazin
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi!
Haluk Levent'i canlandırmak için 17 kilo verdi! Masun Kırmızıgül’ün merakla beklenen yeni filmi “Prestij Meselesi” 3 Şubat’ta vizyona girecek. 'Prestij Meselesi' filminin başrol oyuncularından Ali Erkin, Haluk Levent’i canlandırmak için 17 kilo verdiğini açıkladı. Gittiği ilk konserin de Haluk Levent konseri olduğunu belirten Erkin, ünlü sanatçıyı canlandırdıktan sonra kendisine olan hayranlığının arttığını söyledi.
24.01.2023 Magazin
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü!
Defne Samyeli 90'lı yıllara döndü! Oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, Mahsun Kırmızıgül’ün 3 Şubat’ta vizyona girecek olan yeni filmi 'Prestij Meselesi' ile nostaljik bir yolculuğa çıktı. Ünlü isim, filmde kendisini canlandırdı.
6.01.2023 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım'
Mahsun Kırmızıgül'ün Hilmi Topaloğlu anısı! 'Ben Diyarbakırlıyım' Yıllarca sahnelere ara verip, yönetmen koltuğunda oturduğu ve oyuncu kadrosunda yer aldığı filmler ile sinema sektöründe boy gösteren Mahsun Kırmızıgül, geçtiğimiz günlerde İzmir’de hayranlarıyla buluştu. Balçova'da bir eğlence mekanında sahne alan sanatçı, şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendirdi. 1 Eylül 2003 tarihinde hayatını kaybeden Hilmi Toplaoğlu'dan 'yıldız avcısı' diye bahseden Kırmızıgül, ünlü müzik yapımcısı ile bilinmeyen bir anısını da anlattı.
17.12.2022 Magazin
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok
Biran Damla Yılmaz: Lüks marka takıntım yok Yasak Elma dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Biran Damla Yılmaz, son olarak çekimleri tamamlanan Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Prestij Meselesi'nde kamera karşısına geçti. 36 yaşındaki güzel, başrol oyuncularının dış görünüşlerine göre seçildiği iddiasıyla ilgili usta tiyatrocu Oya Başar'ın çok konuşulan sözlerini değerlendirdi.
11.12.2022 Magazin
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor
Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, 'İntikam' dizisinin setinde başlayan aşklarını, Mayıs 2015'te Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle nikâh masasına taşımıştı. Ekim 2018'de Can'ı kucaklarına alan oyuncu çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nun genç müzisyenleri keşfetme hikayesini konu alan ‘Prestij Meselesi’ filminde rol alan Hepileri, önceki gün oğlu ile alışveriş turundaydı.
26.11.2022 Magazin
Eser Yenenler'in son imajı şaşırttı! Tanınmaz halde...
Eser Yenenler'in son imajı şaşırttı! Tanınmaz halde... Çekimleri geçtiğimiz günlerde başlayan Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmen koltuğunda oturduğu 'Prestij Meselesi' filminde başrolde yer alacak Eser Yenenler, saç ve makyaj provasının ardından bambaşka biri oldu.
4.10.2022 Magazin
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu!
Barış Murat Yağcı da kadroya dahil oldu! Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Barış Murat Yağcı Mahsun Kırmızıgül'ün çekeceği Prestij Meselesi filminin oyuncu kadrosuna dahil oldu.
27.09.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı
Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı ‘Bergen’ filminde şarkıları Farah Zeynep Abdullah’ın söylemesini eleştiren Mahsun Kırmızıgül’ün kendi filminde ne yapacağı merak konusu olmuştu. Mahsun Kırmızıgül'ün filminin detayları ortaya çıktı.
26.09.2022 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu değişimiyle şoke etti! 'Babasının kopyası oldu'
Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu değişimiyle şoke etti! 'Babasının kopyası oldu' Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül, “Prestij Meselesi” filminde babası Mahsun Kırmızıgül’ü canlandıracak.
23.09.2022 Magazin
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?
Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor? Mahmut Kırmızıgül, 'Prestij Meselesi' adlı filmde babası Mahsun Kırmızıgül'ü canlandıracak. Yayınlanan fotoğraflarda Mahmut Kırmızıgül'ün babasına olan benzerliği sosyal medyada gündem oldu. Söz konusu fotoğrafların yayılmasının ardından “Mahmut Kırmızıgül kimdir, kaç yaşında, annesi kim? Mahsun Kırmızıgül'ün oğlu Mahmut Kırmızıgül’ün sevgilisi var mı, ne iş yapıyor?” sorularına yanıt aramaya başladı.
23.09.2022 Magazin
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı!
Bakan Çavuşoğlu'ndan Finlandiya ve İsveç'e NATO çağrısı! Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, NATO üyelik başvurularını görüşmek üzere Ankara’ya gelen İsveç ve Finlandiya heyetlerine, Türkiye’nin endişe ve beklentileri net şekilde kapsayan belgeyi verdiklerini belirterek, “Bir an önce üye olmak isteyen onlar. Bunu istiyorlarsa beklenen adımları atmalılar” dedi.
26.05.2022 Siyaset
MHP’nin tepkisi: Bize ince bir mesaj mı var?
MHP’nin tepkisi: Bize ince bir mesaj mı var? MHP’li Yalçın, “Türkiye’nin bunca derdi varken, Alaattin Çakıcı konusunun hayat memat ve prestij meselesi, kavga vasıtası haline getirilmesi ne anlama gelmektedir?” diye sordu
16.09.2018 Siyaset
ABD'deki medya ambargosuna tepkiler artıyor
ABD'deki medya ambargosuna tepkiler artıyor Trump'ın yaptığı konuşmada medyaya yüklenmesi sonucu Beyaz Saray'ın bazı medya kuruluşlarına uyguladığı ambargo, ABD ve dünyadan büyük tepki topladı
26.02.2017 Dünya
'Gel hovardalık yapalım' dedim
'Gel hovardalık yapalım' dedim BURSA’nın Yenişehir İlçesi’nde Bursa’dan, Trabzon ve Erzurum’a karşılıklı uçak seferlerinin başlatıldı. Düzenlenen törende konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "İnanın Afrika’dan Moskova’ya gitmek isteyen birisi, önce THY ile İstanbul’a geliyor, ondan sonra Moskova’ya gidiyor. Neden? Belki güleceksiniz ama ikramları bile o kadar lezzetli ki, THY’nin ikramlarından almak için uçağa binen var kardeşim" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Prestij Meselesi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki prestij meselesi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.