Gazete Vatan Logo
Magazin Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor

Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor

Engin Hepileri ve Beyza Şekerci, 'İntikam' dizisinin setinde başlayan aşklarını, Mayıs 2015'te Sait Halim Paşa Yalısı’nda düzenlenen törenle nikâh masasına taşımıştı. Ekim 2018'de Can'ı kucaklarına alan oyuncu çift, ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşamıştı. Ünlü yapımcı Hilmi Topaloğlu’nun genç müzisyenleri keşfetme hikayesini konu alan ‘Prestij Meselesi’ filminde rol alan Hepileri, önceki gün oğlu ile alışveriş turundaydı.

Engin Hepileri: Çocuğa her gün yeni bir şey yükleniyor

Engin Hepileri, dört yaşındaki oğlu Can ile Akmerkez'de görüntülendi. Baba-oğul, bir oyuncakçıya girdi. Oğlunun istediklerini alan oyuncu, çıkışta basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti. Can'ın televizyonlarda pek fazla görünmesini istemediğini belirten Hepileri, "Malum arkadaşlar, bu duruma çok sıcak bakmıyoruz. Pek vaktimiz de yok, bizi fazla tutmadan gönderirseniz mutlu olurum" dedi.

"HERKES MERAK EDİYOR"

Milliyet'ten Umut Ünver'in haberine göre Mahsun Kırmızıgül'ün yönetmen koltuğunda oturduğu ve çekimleri biten 'Prestij Meselesi' filminde rol alan Hepileri, "Merakla vizyon tarihini bekliyoruz, herkes soruyor. Mahsun Kırmızıgül, Özcan Deniz, Haluk Levent ve şaşıracaksınız Hilmi Topaloğlu fanları sürekli bana yazıyor, ne olduğunu merak ediyorlar" şeklinde konuştu.

"ÇOK ŞAŞIRIYORUZ"

Engin Hepileri, oğlu hakkında ise "İnanılmaz şekilde hızlı büyüyorlar, çok şaşırıyoruz. Her gün yeni bir şeyle geliyor. Aramızda, 'Çocuğa yeni bir şey yüklendi' diye espri yapıyoruz. İnanın biz çocukların hızına yetişemiyoruz, maşallah çok zeki. Şimdi küplere sardı" diyerek, oğlunun rubik küpünü çözmeye çalıştığını söyledi.

Haberin Devamı

"ANNENLE AŞKIMIZI PEKİŞTİRDİN"

5 Ekim'de oğlunun yeni yaşımı Instagram paylaşımıyla kutlayan oyuncu, "Cancanım, aslan oğlum. İyi ki doğdun, iyi ki bizim oğlumuz oldun. Annenle aşkımızı pekiştirdin. Cömertliğinle, güler yüzünle, narin yüreğinle insanın en güzel yüzünü her gün bize hatırlattığın için sana teşekkür ediyorum. Seni seviyoruz. Her zaman arkandayım oğlum. İyi ki doğdun" mesajını yazmıştı.

"HİLMİ ABİYE ÇOK BENZİYORMUŞUM"

90’lı yıllarda ünlü sanatçıları bünyesinde toplayarak, döneme damgasını vuran Prestij Müzik’in ortaklarından Hilmi Topaloğlu'nu canlandıran Engin Hepileri, "Çok heyecanlıyım. Gerçek bir hayat hikayesi. Müthiş anılar ve gerçek hikayeler var. Çok benziyormuşum Hilmi Abi'ye, yeni farkettim. Çok mutluyum bu projede yer aldığım için" diyerek, heyecanını dile getirmişti.