Gazete Vatan Logo
Magazin Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı!

Mahsun Kırmızıgül minibüste mini konser verdi, sosyal medya sallandı!

Şarkıcı Mahsun Kırmızıgül, tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlülerdendi. Ünlü şarkıcı Alaçatı'da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca hayranlarına mini bir konser veren ünlü ismin videosu, sosyal medyada gündem oldu.

Ülkeyi derinden etkileyen deprem felaketlerinin ardından yaptığı yardımlarla adından söz ettiren ve "Prestij Meselesi" filmini vizyondan çeken Mahsun Kırmızıgül, istediği ilgiyi göremedi.

Yoğun temposunun arasında tatile çıkan şarkıcı Çeşme'ye gitti.  Tatil için Alaçatı'yı tercih eden ünlü isim, ilginç bir an yaşadı.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kırmızıgül, Alaçatı’da taksi bulamayınca minibüse bindi. Yol boyunca minibüsteki yolculara mini bir konser veren şarkıcının videosu, sosyal medyada gündem oldu.

"MİNİBÜSTEKİ KONSERİM MUHTEŞEMDİ"

Kırmızıgül o anları, Instagram hesabından yayınladı. "Çok mutu olduğum anlar" diyen ünlü şarkıcı şunları yazdı: "Çeşme'de minibüs bulunan dostlarla konser verdiğim doğrudur. Muhteşemdi."

"HALK KONSERİ ÇOK İYİYDİ"

Ünlü isim, ardından bir hayranının "Dolmuşta halk konseri çok iyiydi. İnsanlara büyük sürpriz oldu" mesajıyla paylaştığı bir başka videoya da sayfasında yer verdi.