Bilgi Yarışması

Bilgi Yarışması

Son dakika bilgi yarışması haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan bilgi yarışması ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını bilgi yarışması haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Bilgi Yarışması

haberleri sayfasında son dakika yaşanan bilgi yarışması gelişmeleri de dahil olmak üzere 455 bilgi yarışması haberi bulunmuştur. Tüm bilgi yarışması haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu
Survivor'da Furkan sinir krizi geçiriyor! Son ödül oyunu galibi belli oldu TV8 ekranlarının zorlu yarışmasında eleme ardından eğlenceli ödül oyunu oynanıyor. Son olarak Poyraz'ın elendiği All Star sezonunda mücadele devam ederken haftada bir gün yarışmacıları ve izleyenleri eğlendiren bilgi yarışması düzenleniyor. Bu noktada Survivor Anlat Bakalım oyununu kim kazandı?
6.04.2024 Magazin
'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran alfabe sorusu!
'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran alfabe sorusu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster', 23 Nisan Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Üniversite öğrencisine ikinci soruda "Türk alfabesinin beşinci harfinin adı, okunuşu hangisinin tanımıdır?" sorusu soruldu. Ali Eren Şeker'in bu soruda joker kullanması çok konuşuldu.
24.04.2023 Magazin
Milyonları güldürmüştü! Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı depremde hayatını kaybetti!
Milyonları güldürmüştü! Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran yarışmacı depremde hayatını kaybetti! Bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e geçtiğimiz ay katılan ve sorulara verdiği cevaplarla gündem olan Simay Atlı'nın Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
21.02.2023 Televizyon
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp
Üniversitelilere 15 şehirde tematik kamp Üniversite öğrencilerine her yıl geleneksel olarak düzenlenen kış kampları, bu yıl on beş farklı temayla on beş farklı ilde gerçekleştirilecek. 30 Ocak–3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek kamplarda farklı şehirlerde öğrenim gören öğrenciler, ilgilerini çeken temalarla ilgili pek çok değerli isimle bir araya gelecek. Kamp süresince gençler, bulundukları şehrin tarihi ve kültürel mekanlarını görme fırsatı da bulacak.
31.01.2023 Eğitim
Dede Korkut Hikayeleri kahramanları kimler? İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki 1 milyonluk soru
Dede Korkut Hikayeleri kahramanları kimler? İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki 1 milyonluk soru Ekranların sevilen yarışmalarından Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Barış Alıcı adlı yarışmacı 1 milyonluk soruyu açtırdı. Yarışmacı Barış Alıcı’ya 1 Milyonluk soruda “Hangisi Dede Korkut Hikayelerindeki karakterlerden biri değildir?” sorusu yöneltildi. Pek çok kişi de 1 milyonluk sorunun cevabını merak ediyor. Peki, Dede Korkut Hikayeleri kahramanları kimler? İşte Kim Milyoner Olmak İster’deki 1 milyonluk sorunun cevabı!
12.12.2022 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu!
Kim Milyoner Olmak İster’e Şener Şen sorusu damga vurdu! 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışması yine çok konuşulacak bir bölüme imza attı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu fenomen yarışma, 30 Ekim Pazar akşamı yeni bölümüyle yayınlandı. Kim Milyoner Olmak İster'de "Başrolünde Şener Şen'in olduğu 'Selamsızlar Bandosu' adlı filmin hikâyesinin geçtiği kurgusal kasabanın adı nedir?" sorusunda seyirci jokerini kullanarak, sonuca güvenen yarışmacı ters köşe oldu.
31.10.2022 Magazin
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi?
Demet Akalın Miss Turkey yorumu ne, Neşe Erberk Akalın’a ne dedi? Demet Akalın, 19 numarayla yarışan Nursena Say'ın Miss Turkey 2022'de birinci seçilmesinin ardından yaptığı açıklamada torpil göndermesi yaptı. Neşe Erberk'in kızının dereceye girip kendi favori yarışmacının dereceye girmemesi üzerine Akalın, "Şu kızı harcadınız" dedi. Akalın'ın iddialarına Neşe Erberk’ten yanıt geldi.
22.09.2022 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi duygulandıran soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun nutku tutuldu
Kim Milyoner Olmak İster'de herkesi duygulandıran soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun nutku tutuldu ATV'nin sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de şehit edilmesinin üzerinden tam 5 yıl geçen Eren Bülbül hakkında çıkan soru sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve ekranları başındaki milyonlarca vatandaşı duygulandırdı. İşte Eren Bülbül hakkında sorulan o soru...
10.08.2022 Magazin
Kim Milyoner'e damga vurdu! Doktoru eleyen sağlık sorusu...
Kim Milyoner'e damga vurdu! Doktoru eleyen sağlık sorusu... ATV ekranlarının fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde yarışan Koç Üniversitesi Hastanesi'nde görevli Dr. Amra Adroviç Yıldız, sağlık sorusuna yanlış yanıt vererek sosyal medyada gündem oldu.
14.07.2022 Magazin
Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisi açıldı
Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisi açıldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Türkiye’nin ilk dijital ve engelsiz platformu Çevre ve Çocuk Akademisini bugün itibariyle yavrularımızın hizmetine sunuyoruz. İşaret dili betimlemesiyle 18 milyon çocuğumuzun hepsine engelsiz bir platform armağan ediyoruz.” dedi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca ilk ve ortaokul öğrencilerine yönelik hayata geçirilen Çevre ve Çocuk Akademisi’ne www.cevrevecocukakademisi.gov.tr adresinden erişilebilecek.
6.06.2022 Eğitim
Çorlulu öğrenciler dünya birincisi oldu
Çorlulu öğrenciler dünya birincisi oldu Uluslararası Caribou Matematik Yarışmasında dünya birincisi Çorlulu öğrenciler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdoğan'ı makamında ziyaret ederek başarılarını paylaştı.
24.01.2022 Bilim ve Teknoloji
'Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan soru!
'Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan soru! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV'de ekranlara gelen bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, "Tıp tarihindeki en ağır insan kaç kiloydu?" sorusu gündem oldu. İşte sorunun doğru cevabı ve yarışmacının verdiği yanıt...
4.12.2021 Magazin
ogm.meb.gov.tr yarışma sonuçları 2021! 29 Ekim bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseler arası bilgi yarışması sonuçları saati…
ogm.meb.gov.tr yarışma sonuçları 2021! 29 Ekim bilgi yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? Liseler arası bilgi yarışması sonuçları saati… ogm.meb.gov.tr yarışma sonuçları için aramalar arttı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı liseler arası bilgi yarışması bugün saat 14.00'te başladı. Yarışma 29 Ekim saat 14.00'te http://ogm.eba.gov.tr/yarisma adresinden online gerçekleştirilecek. 20 sorudan oluşacak ve her bir soru için yanıtlama süresi 15 saniye olacak yarışma sonuçlarının açıklanacağı tarih sorgulanıyor.
29.10.2021 Eğitim
MEB bilgi yarışması saat kaçta? MEB liseler arası bilgi yarışması ödülleri nelerdir, 29 Ekim bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır?
MEB bilgi yarışması saat kaçta? MEB liseler arası bilgi yarışması ödülleri nelerdir, 29 Ekim bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır? MEB Bilgi Yarışması saat kaçta, MEB Liseler Arası Bilgi Yarışması ödülleri nelerdir? Milli Eğitim Bakanlığı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için liseler arası çevrim içi bilgi yarışması düzenleniyor. Yarışma sonrası başarılı olan öğrencilere ödül de verilecek. Peki, MEB Bilgi Yarışması ne zaman, MEB Bilgi Yarışması başvuru nasıl yapılır?
28.10.2021 Eğitim
29 Ekim bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır? MEB bilgi yarışması ne zaman, saat kaçta? ogm materyal liseler arası bilgi yarışması 29 Ekim!
29 Ekim bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır? MEB bilgi yarışması ne zaman, saat kaçta? ogm materyal liseler arası bilgi yarışması 29 Ekim! 29 Ekim liseler arası bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır, MEB 29 Ekim bilgi yarışması ne zaman? Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Liseler Arası çevrimiçi bilgi yarışması düzenlenecek. Millî Mücadele, istiklal ve istikbal bilincini öğrencilerimizde sağlıklı bir şekilde oluşturmak amacıyla düzenlenen yarışmayla ilgili araştırmalar arttı. 29 Ekim liseler arası bilgi yarışması başvurusu nasıl yapılır, MEB bilgi yarışması ne zaman ve saat kaçta? sorularına yanıt aranıyor. İşte MEB bilgi yarışması detayları…
27.10.2021 Eğitim
Diyanet yarışma başvurusu! Gençlik Bilgi Yarışması başvurusu nasıl yapılır?
Diyanet yarışma başvurusu! Gençlik Bilgi Yarışması başvurusu nasıl yapılır? Diyanet İşleri Başkanlığı ortaokul öğrencilerine yönelik Gençlik Bilgi Yarışması düzenliyor. Çevrimiçi olarak yapılacak yarışma için başvurular başladı. Öğrenciler Hz. Muhammed'in Hayatı eserden sorumlu olacak. Yarışma sonucunda Türkiye geneli sıralamada ilk 10 içerisine giren öğrencilerden birinci olana 10 bin TL ödül verilecek. Peki, Diyanet yarışma başvurusu nasıl yapılır? Gençlik Bilgi Yarışması başvurusu şartları neler? 10 bin TL ödüllü Gençlik Bilgi Yarışması başvuru ekranı!
26.10.2021 Eğitim
ogm.meb.gov.tr yarışma başvuru nasıl yapılır, OGM MEB bilgi yarışması ödülleri nedir? ogm.eba.gov.tr yarışma başvuru süreci…
ogm.meb.gov.tr yarışma başvuru nasıl yapılır, OGM MEB bilgi yarışması ödülleri nedir? ogm.eba.gov.tr yarışma başvuru süreci… MEB, '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması' düzenleyecek. Cumhuriyetin 98. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen yarışmaya başvuruların başladı. Peki, ogm.meb.gov.tr yarışma başvuru nasıl yapılır? OGM MEB bilgi yarışması hakkında merak edilenler…
26.10.2021 Eğitim
MEB resmen duyurdu! 29 Ekim'de başlıyor, tüm liselerde yapılacak
MEB resmen duyurdu! 29 Ekim'de başlıyor, tüm liselerde yapılacak MEB resmen duyurdu. Detaylar belli oldu. Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Liseliler Arası Çevrim İçi Bilgi Yarışması" düzenleyecek.
22.10.2021 Eğitim
Kenan İmirzalıoğlu 'eğitimin yaşı yok' dedi harekete geçti!
Kenan İmirzalıoğlu 'eğitimin yaşı yok' dedi harekete geçti! Sinem Kobal ile Mayıs 2016'dan beri mutlu bir evlilik sürdüren Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz aylarda baba olmuştu. 46 yaşındaki taze baba Kenan İmirzalıoğlu, "eğitimin yaşı yok" dedi ve kolları sıvadı.İmirzalıoğlu, tarih dersleri almaya karar verdi.
17.03.2021 Magazin
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) duyurdu! 22 Mart'ta sona erecek!
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) duyurdu! 22 Mart'ta sona erecek! Türkiye Bankalar Birliği (TBB) duyurdu. TBB finansal okuryazarlık bilincini yükseltmek ve konuya dair farkındalık yaratmak amacıyla 3-15 yaş grubundaki çocuklar için bilgi yarışması düzenliyor. Peki, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) çocuklar için Finansal Okuryazarlık yarışması başvurusu nasıl yapılır? TBB bilgi yarışması şartları...
10.03.2021 Eğitim
Diyanet yarışma 2021! İşte Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması soru ve cevapları!
Diyanet yarışma 2021! İşte Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması soru ve cevapları! Diyanet İşleri Başkanlığı Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması düzenliyor. Diyanet Personeli Çevrimiçi Test Sınavı için başvurular 15 Ocak'ta tamamlanmıştı. Diyanet deneme sınavı bugün gerçekleştiriliyor. Peki, Mevlid-i Nebi bilgi yarışması sonuçları açıklandı mı? İşte Mevlid-i Nebi Gençlik Bilgi Yarışması giriş ekranı!
19.01.2021 Gündem
Siber Zeka Bilgi Yarışması'nın kazananları belli oldu
Siber Zeka Bilgi Yarışması'nın kazananları belli oldu Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisinin ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik olarak düzenlediği Siber Zeka Bilgi Yarışması'nın kazananları belli oldu.
13.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları açıklandı mı? Siber Zeka Bilgi Yarışması ödülleri nedir? Yarışmaya katılım linki…
Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları açıklandı mı? Siber Zeka Bilgi Yarışması ödülleri nedir? Yarışmaya katılım linki… Ekim ayı boyunca devam eden Siber Zeka Bilgi Yarışması sınavına ilkokul ve ortaokul grupları katılmıştı. 28-31 Ekim tarihleri arasında da lise grubu için Siber Zeka Bilgi Yarışması yapılacak. Sibet Zeka Bilgi yarışmasına katılan ilkokul ve ortaokul grupları sonuçların ne zaman açıklanacağını mertak ederken, lise grubu öğrencilerin katılım koşulları ile ilgili detayları merak ediliyor. Peki, Siber Zeka Bilgi Yarışması sonuçları ne zaman açıklanacak? Siber Zeka Bilgi Yarışması’na nasıl katılım sağlanır? Siber Zeka Bilgi Yarışması katılım linki ile sonuçlar hakkında merak edilenler…
29.10.2020 Gündem
Siber Zeka Bilgi Yarışması Lise grubu ne zaman? İşte Siber Zeka Bilgi Yarışması katılım linkleri ve soru örnekleri!
Siber Zeka Bilgi Yarışması Lise grubu ne zaman? İşte Siber Zeka Bilgi Yarışması katılım linkleri ve soru örnekleri! Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından Siber Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında Siber Zekâ Bilgi Yarışması düzenleniyor. İlkokul, ortaokul ve lise düzeylerinde düzenlenen Siber Zeka Bilgi Yarışması öğrencilerin siber güvenlik konusundaki bilgilerini ölçen 10 soruluk tetten oluşuyor. Peki, Siber Zeka Bilgi Yarışması Lise grubu ne zaman? İşte Siber Zeka Bilgi Yarışması tarihleri...
27.10.2020 Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Bilgi Yarışması ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki bilgi yarışması haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.