Kenan İmirzalıoğlu Kimdir

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir

Kenan İmirzalıoğlu (d. 18 Haziran 1974, Balâ, Ankara), Türk oyuncu, sunucu ve eski mankendir. Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974 tarihinde Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde dünyaya geldi. Baba adı Mustafa, Anne adı ise Yıldız'dır. Kenan İmirzalıoğlu 12 yaşına kadar Üçem köyünde yaşadı. Aslen Türkmen'dir. Soyu Bozulus Türkmenleri'nin Tabanlı Aşiretine dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Ankara Çankaya Bahçelievler Deneme Lisesinden mezun oldu. Yüksek öğrenimini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı. Annesi Yıldız İmirzalıoğlu, Balâ ilçesine yakın bir ilçe olan Kırıkkale ilinin Keskin ilçesinin İğdebeli köyünden olup, Derviş İmirzalıoğlu adında bir ağabeyi, Zübeyde Yasemin İmirzalıoğlu adında bir ablası vardır. Kenan İmirzalıoğlu'nun ataları boy beyliğinden gelmektedir. 1690-1691 yıllarında celali isyanları sebebiyle asıl yurtları Erzurum Horasan'dan göç ederek Balâ havalisine yerleşmişlerdir. Ataları Balâ ilçesini ve Üçem köyünü kuran ailedir. Aile büyüklerinin Osmanlı devleti ile teması ve kayıtları bulunmaktadır. Kenan İmirzalıoğlu'nun Dedeleri 26 Aralık 1919'da Mustafa Kemal Atatürk'ü Ankara'ya gelişinde Balâ'da karşılamış, bir gece evlerinde ağırlamış ve bu ailenin fikirlerini almıştır. Ve Eski Ankara Milletvekili İbrahim İmirzalıoğlu Kenan İmirzalıoğlu'nun amcasıdır. 1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World (Dünyanın En İyi Erkek Mankeni) olmuştur. Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. Ezel tüm Türkiye çapında ünlü olmuştur. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile başrollerini paylaştığı Uzun Hikâye adlı Sinema Filminde oynamıştır. 2012'de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamıştır. Bu dizide "Mahir Kara" karakterini canlandırmıştır. 20 Mart 2018 tarihinde Mehmed: Bir Cihan Fatihi adlı tarih dizisinde Fatih Sultan Mehmed'i canlandırmıştır. 2012'de yeni dizisi için 4.000.000$ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı.

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kenan imirzalıoğlu kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.203 kenan imirzalıoğlu kimdir haberi bulunmuştur. Tüm kenan imirzalıoğlu kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu!
Kenan İmirzalıoğlu ile Kıvanç Tatlıtuğ'dan doğum günü pozu! Kıvanç Tatlıtuğ oğlunun doğum gününü kutladı, partiye yıllar önce “Ezel” dizisinde birlikte rol aldığı arkadaşı Kenan İmirzalıoğlu da katıldı.
17.04.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı?
Kim Milyoner Olmak İster bu akşam var mı? 7 Nisan Milyoner yeni bölüm yayınlanacak mı? Kenan İmirzalıoğlu'nun sunuculuğunu yaptığı bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster Pazar akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Ancak 7 Nisan ATV yayın akışında yer almayan yarışmanın yeni bölümü için izleyici de araştırmaları sürdürüyor. Peki bu akşam Milyoner yeni bölüm var mı?
7.04.2024 Gündem
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu tüm Türkiye'ye heyecanlandırdı. Berk Göktaş isimli yarışmacı, 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Performansıyla herkesin takdirini kazanan yarışmacı, Kim Milyoner'in geçtiğimiz haftaki bölümünde tebrikleri almış ve 1 milyon TL'lik 12. soruya doğru cevap vermişti. Göktaş, dün akşam Milyoner’de 5 milyon TL değerindeki 13. soruyu yanıtladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı?
25.03.2024 Magazin
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında Berk Göktaş isimli yarışmacı 1 milyonluk soruyu doğru cevapladı. Böylelikle 5 milyonluk TL'lik büyük ödüllü soruyu da açtırmaya hak kazandı. Kenan İmirzalıoğlu başarı yarışmacıyı tebrik etti.
18.03.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Emir Karakayış isimli yarışmacı ilk soruda heyecanına yenik düşerek yanlış cevap verdi ve elendi.
12.02.2024 Magazin
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek?
Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı saat kaçta başlıyor? Kim Milyoner yılbaşı konukları kimler? Milyoner'de ödüller kime verilecek? Kim Milyoner Olmak İster yılbaşı programı saat kaçta başlıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu programın 31 Aralık yılbaşı konukları da belli oldu. Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı ödülleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı kurumlarda kalan çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için harcanacak. İşte Kim Milyoner Olmak İster Yılbaşı konukları...
31.12.2023 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Kobal'ın iddialı seçimi çok konuşuldu.
10.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
8.12.2023 Magazin
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama!
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama! Yedi yıldır evli olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme geldi. İmirzalıoğlu'nun, Kobal’ı aldattığı yönündeki iddialar bir anda sosyal medyada yayıldı. Geçtiğimiz gün eşi ile bir otelden çıkarken el ele görüntülenen Keann İmirzalıoğlu, aldatma iddialarına karşı açıklama yaptı.
2.12.2023 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru! Hem yarışmacı hem de seyirci şaşırdı kaldı
Kim Milyoner Olmak İster'e damga vuran soru! Hem yarışmacı hem de seyirci şaşırdı kaldı 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasında hem yarışmacı Tahir Akay'ı, hem de seyircileri şaşırtan bir sinema sorusu soruldu. Şıklar arasında sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun adının da bulunduğu soruda yarışmacı, seyirci jokerinin kurbanı oldu.
27.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çifte nazar mı değdi? Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddianın ardından hem yeni bir poz hem de bir açıklama geldi. İşte detaylar...
27.11.2023 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı!
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı! 2016’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen, Lalin (3) ve Leyla (1) adında 2 kız çocuğu annesi olan Sinem Kobal setlere dönmeye hazırlanıyor. Kobal kariyerinin başlangıç dönemini ve anneliği L’Officiel dergisine anlattı...
20.11.2023 Magazin
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim 2016’da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen, 2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği çocuklarını kucağına alan Sinem Kobal, L’Officiel Türkiye dergisinin yeni sayısına konuştu.
14.11.2023 Magazin
İşte 5 milyon TL'lik soru ve cevabı! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru gündem oldu
İşte 5 milyon TL'lik soru ve cevabı! Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyonluk soru gündem oldu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik soru gündem oldu. ATV'de yayınlanan ve Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Milyoner'de ilk kez 5 milyon TL'lik soru çıktı. Peki 5 milyon TL'lik sorunun doğru cevabı hangi şık? İşte detaylar...
12.11.2023 Gündem
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi
Kenan İmirzalıoğlu'dan Gazze mesajı! Fazıl Say'a destek verdi Kim Milyoner Olmak İster programının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, programın bu akşamki bölümünde konuştu. İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama değinen İmirzalıoğu, Avrupa konserleri iptal edilen Fazıl Say'a da destek verdi.
5.11.2023 Televizyon
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt
Zeynep Beşerler - Emir İçgören boşanıyor mu? Ünlü oyuncudan ihanet iddialarına imalı yanıt Emir İçgören ile 2013 yılında nikâh masasına oturan Zeynep Beşerler, 'boşanma' haberleriyle gündemde. Yedi yaşında bir oğlu olan oyuncunun, ihanete uğradığı ve bir süredir eşiyle ayrı yaşadığı konuşuluyor. Asmalımescit'te görüntülenen Zeynep Beşerler, ihanet iddiasına yanıt verdi.
5.11.2023 Magazin
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım
Pınar Deniz: Ruhumun derinlerindeki duygularla tanıştım ‘Yargı’ dizisiyle ekranda olan Pınar Deniz, “Mesleğime tutkuyla bağlıyım. Hayattaki en büyük zevkim oyunculuk” dedi.
5.11.2023 Magazin
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret
Engin Günaydın'dan müstakbel kayınvalidesine ziyaret 'Avrupa Yakası'ndaki Burhan Altıntop ile hafızalara kazınan, son dönemde dijital platformda yayınlanan projelerde rol alan Engin Günaydın, önceki gün uzun süredir aşk yaşadığı Buğu Selen Somer ile Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı.
5.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı Sinem Kobal hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Magazin
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı
Zehra Güneş'ten sürpriz telefon jokeri! Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmaya damga vuran anlar yaşandı Kim Milyoner Olmak İster 29 Ekim özel bölümüyle ekrana geldi. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada 2023 yılına damga vuran milli sporcular yarıştı. A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldızı Zehra Güneş'in sürpriz telefon jokerinde Volkan Demirel'in yer alması yarışmya damga vurdu.
29.10.2023 Televizyon
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kenan İmirzalıoğlu Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kenan imirzalıoğlu kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.