Sinem Kobal takipçileriyle hasret giderdi!
Sinem Kobal takipçileriyle hasret giderdi! Hamileliğinin yedinci ayında olan oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya hesabından paylaştığı selfie üzerinden takipçileriyle hasret giderdi. Kobal'ın bu doğal hali çok sayıda beğeni aldı.
17.08.2020 Magazin
Sinem Kobal'dan örnek davranış!
Sinem Kobal'dan örnek davranış! Anne olmak için gün sayan Sinem Kobal, doğum günü için kala takipçilerinden yardım istedi. Örnek bir davranışa imza atan Kobal, hediye yerine yerine Kansersiz Yaşam Vakfı'na bağış yapılmasını istedi.
10.08.2020 Magazin
Sinem Kobal öpüştü!
Sinem Kobal öpüştü! Uzun bir aradan sonra Gönül İşleri dizisiyle ekrana dönen Sinem Kobal, bu kez Türkan Şoray kanunlarını yıktı.
1.12.2014 Sinema-Dizi
Sinem Kobal tecavüz sahnesi
Sinem Kobal tecavüz sahnesi İlk bölümüyle beğeni toplayan Gönül İşleri 2.bölümüyle ekranlara geldi.Gecenin en çok konuşulan olayı ise Sinem Kobal’ın tecavüz sahnesi oldu.
20.10.2014 Sinema-Dizi
"Gönül İşleri" dizisinin fragmanı yayınlandı!
"Gönül İşleri" dizisinin fragmanı yayınlandı! Başrollerinde Timuçin Esen, Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Fırat Çelik ve Ali Ersan Duru‘nun olduğu diziye sonra olarak Muhteşem Yüzyıl ve Sevdaluk dizilerinde rol alan Nihan Büyükağaç‘da katıldı. "Gönül İşleri" yakında Star ekranlarında olacak.
16.09.2014 Sinema-Dizi
Sinem Kobal'dan Murat Can açıklaması..
Sinem Kobal'dan Murat Can açıklaması.. 2.Sayfa programına telefonla katılan Sinem Kobal, Muratcan Akdoğan ile hakkında çıkan aşk iddialarını yalanladı. İşte o anlar…
21.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri