Sinem

Sinem

Son dakika sinem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan sinem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını sinem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sinem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.642 sinem haberi bulunmuştur. Tüm sinem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı
Gökhan Türkmen kızı Nil Rona'nın doğum gününü kutladı Sinem Aksoy ile 10 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren şarkıcı Gökhan Türkmen, kızı Nil Rona'nın yeni yaşı için sürpriz bir doğum gününü kutlaması organize etti.
8.04.2024 Magazin
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024?
Sinem Dedetaş kimdir, Üsküdar Belediye başkanı kim oldu 2024? Üsküdar’dan aday olan eski Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş oldu. İşte, CHP Üsküdar Belediye Başkan Adayı Sinem Dedetaş'ın biyografisi...
31.03.2024 Gündem
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları
Sinem Dedetaş CHP seçim sonuçları: 2024 Üsküdar seçim sonuçlarına göre kim önde? Sinem Dedetaş yerel seçim sonuçları 31 Mart 2024 Sinem Dedetaş seçim sonuçları gazetevatan seçim sayfasında. Türkiye yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gitti. İl il, ilçe ilçe seçim sonuçları ve hangi partinin önde olduğu bilgisi ve tüm gelişmeler canlı olarak buradan takip edilecek. İstanbul'un Üsküdar ilçesinde CHP adayı Sinem Dedetaş'nun aldığı oy oranı da merak edilen detaylardan birisi oldu. Peki Üsküdar'ta kim önde? İşte anlık yerel seçim sonuçları 2024
31.03.2024 Gündem
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması
Kadınları tacizciden kurtaran köpeğe kurşun tartışması Çekmeköy'de evinde beslediği 2 köpeğini kız kardeşiyle sokakta gezdiren Seda Nur Koca, iddiaya göre alkollü bir kişi tarafından sözlü tacize uğradı. Şüphelinin elindeki kalasla genç kızların üzerine yürümesi sonrası Bobi isimli sokak köpeği, şüphelinin montunu çekiştirdi. Genç kızlar şüpheliden şikayetçi olurken, olay yerine gelen bekçilerden biri üzerine doğru geldiği gerekçesiyle sokak köpeğine silahla ateş etti. Bekçi hakkında işlem başlatılırken Seda Nur Koca hakkında ise görevli memura hakaretten işlem yapıldı.
21.03.2024 Gündem
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı
Öz kızına cinsel istismarda bulunan sanığın cezası açıklandı Ümraniye’de babası tarafından cinsel istismara maruz kalan ve intihar eden Sinem Nur Ercan Taştan davasında karar açıklandı. Öz kızına cinsel istismarda bulunan baba Turan Ercan 28 yıl hapis cezasıyla cezalandırıldı.
7.03.2024 Gündem
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler…
Sıcak sahneye soğuk duş! Saunada ortaya çıkan çıplak gerçekler… Başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın paylaştığı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin senaryosu tartışma konusu oldu.
19.02.2024 Magazin
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu
Senden Önce ilk bölümüyle seyirci ile buluştu! Sosyal medya Merve, Hakan ve Sahra'yı konuştu Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ilk bölümüyle izleyenleri şoka uğrattı. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi konu alan dizi daha ilk bölümünde izleyicileri şaşkına çevirmeyi başardı. Hakan ile aşk kaçamağı yaşayan Sahra meğer Merve ile anlaşmalıymış. İşte merak edilen detaylar...
14.02.2024 Magazin
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ‘ters köşe’ yapmaya hazırlanan Senden Önce için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Magazin
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi?
Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce konusu ve oyuncuları | Senden Önce dizisi nerede çekildi, uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Senden Önce konusu ve oyuncu kadrosu merak ediliyor. Alp Navruz (Hakan), Sinem Ünsal (Merve), Nilperi Şahinkaya (Sahra) gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı dizi tanıtım fragmanları ile merak konusu olmuştu. Peki, Senden Önce dizisi gerçek hikaye mi uyarlama mı, nerede çekildi?
13.02.2024 Magazin
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi
Senden Önce’de Altan Erkekli sürprizi Şile ve Balat başta olmak üzere İstanbul’un çeşitli semtlerinde çekimlerine devam edilen Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce’nin oyuncu kadrosunda usta isim Altan Erkekli’nin de olduğu ortaya çıktı.
11.02.2024 Magazin
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme
Tanınmış şirketten 2023’te Türkiye’de yüzde 33 büyüme Türkiye’de ev tipi dikiş makineleri, sanayi tipi dikiş makineleri, ütü sistemleri, dikişle ilgili her türlü aksesuar ve yedek parçadan oluşan ürün portföyü ile faaliyet gösteren Singer, 2023 yılında yüzde 33 büyüme gerçekleştirdiğini açıkladı.
9.02.2024 Ekonomi
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı
Tarihi Darcan Köşkü restore edildi! Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban'a ev sahipliği yapmıştı Yeşilçam filmlerine ev sahipliği yapan Arnavut Hayreddin Bey Köşkü olarak bilinen Yeşilköy’deki tarihi Darcan Köşkü restore edildi. Süt Kardeşler’den Tosun Paşa’ya, Kanlı Nigar ve Orta Direk Şaban’dan Aşk Filmlerinin Unutulmaz Yönetmeni’ne kadar pek çok filme ev sahipliği yapan köşk, 2 yıl süren çalışmaların sonucunda restore edildi.
8.02.2024 Gündem
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu
'Senden Önce'nin tarihi belli oldu Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı yeni dizi Senden Önce’nin yayın tarihi belli oldu. Ekrana gelen tanıtımları ve yayınlanan afişleri ile büyük merak uyandıran dizi 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlıyor.
8.02.2024 Magazin
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları
Senden Önce için geri sayım başladı! Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'dan sauna pozları Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, D Media imzalı Senden Önce için geri sayım başladı. Yayın tarihi çok yakında belirlenecek olan dizinin oyuncuları Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya’nın otel sahnelerinin çekildiği setten paylaştıkları ‘sauna’ fotoğrafı gündem oldu.
5.02.2024 Magazin
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti
Arka Sokaklar oyuncularından deprem bölgesi Antakya'ya moral ziyareti Kanal D ekranında 18 yıldır yayınlanan polisiye dizi Arka Sokaklar, Kahramanmaraş merkezli art arda yaşanan depremlerin birinci yılına özel olarak bir bölüm çekti. Dizi ekibi, Hatay’da enkazların arasında yapılan çekimler esnasında duygusal anlar yaşadı.
4.02.2024 Magazin
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor?
Senden Önce dizisi konusu ve oyuncuları: Kanal D'nin yeni dizisi Senden Önce ne zaman başlıyor? Senden Önce dizisi Kanal D ekranlarında yayınlanmak için gün sayıyor. Alp Navruz, Nilperi Şahinkaya ve Sinem Ünsal'ın başrollerini paylaştığı Senden Önce'nin yönetmenliğini Feride Kaytan üstleniyor. Uzun süredir tanıtımları dönen Senden Önce dizisinin konusu nedir? Senden Önce oyuncuları kimler? İşte Senden Önce dizisine ait bilgiler....
1.02.2024 Magazin
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türkiye Uzay Ajansı paylaşımı: Gurur duy Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Uzay Ajansı'nın ilk Türk astronot Alper Gezeravcı için hazırladığı videoyu paylaştı.
10.01.2024 Gündem
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi
Sinem Yıldırım'ın panik anları! Gizemli arkadaşıyla görüntülendi ‘Kurtlar Vadisi’nin ardından birçok projede rol alan Sinem Yıldırım, önceki gün bir erkek arkadaşıyla Bebek'te görüntülendi. Flaşların patlamasıyla görüntü vermemek için kendini gizlemeye çalışan Yıldırım, kısa süreli panik yaşadı.
8.01.2024 Magazin
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür?
Kanal D’den yılbaşı sürprizi! Senden Önce'ye ilk tanıtım: Gerçekler ne kadar görünür? Hazırlıkları uzun süredir devam eden ve yapımcılığını D Media’nın üstlendiği, “Senden Önce” nin ilk tanıtımı yılbaşı gecesi ekrana geldi. Gerilim, heyecan ve tutkunun hissedildiği tanıtım filmi merak uyandırdı.
31.12.2023 Magazin
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu
Smarties Awards Türkiye’23 Ödülleri sahiplerini buldu MMA Türkiye tarafından düzenlenen Smarties Awards Türkiye'23’de kazananlar belli oldu.
12.12.2023 Vitrin
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Kobal'ın iddialı seçimi çok konuşuldu.
10.12.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.