Sinem Kobal Kimdir

Sinem Kobal Kimdir

Sinem Kobal (d. 14 Ağustos 1987, İstanbul) Türk oyuncu. 14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır. Star TV'de 2003 yılında yayınlanan başrollerini Ali Sürmeli ve Gülben Ergen'in paylaştığı Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır. Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır. Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur. atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi "En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi" seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende "En Sevilen Türk Kadın Oyuncu" seçilmiştir. 2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra Star TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı. 5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'te ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı. Aynı zamanda kardeşi Kerem Kobal'dır, ve abla kardeş Selena dizisinde yer almıştır.

Sinem Kobal Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sinem kobal kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.002 sinem kobal kimdir haberi bulunmuştur. Tüm sinem kobal kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede
Sinem Kobal'ın set pozu heyecanlandırdı! Gökçe Bahadır’la aynı karede Uzun bir süredir ekranlarından uzak olan Sinem Kobal'ın Ömer setinden yaptığı paylaşım heyecanlandırdı. Kızıyla birlikte Ömer dizisi setinden fotoğraf paylaşan güzel oyuncunun sete gitme sebebi kısa sürede anlaşıldı.
27.03.2024 Magazin
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı!
Sinem Kobal'ın ev hali: Lalin ile birlikte fotoğrafını paylaştı! Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile evlendi. Bu evlilikten Lalin ve Leyla adında iki kızı oldu. Sosyal medyayı sık kullanan Sinem Kobal, dün ilk göz ağrısı kızı Lalin'le ev hallerini paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaşımı sosyal medyaya damga vurdu.
21.01.2024 Televizyon
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı
Kenan İmirzalıoğlu 'yılın erkeği' seçildi! Sinem Kobal gecede parladı Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, katıldıkları ödül töreninde el ele göz göze poz verdi. İhanet iddialarıyla gündeme gelen çift hem birbirlerine bakışlarıyla hem de şık görünümleriyle gündem oldu. Kobal'ın iddialı seçimi çok konuşuldu.
10.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal ihanet iddialarının ardından böyle görüntülendi Geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddiasıyla magazin gündemine gelen oyuncu çift Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, Kuruçeşme'de bir mekan çıkışında objektiflere yansıdı.
8.12.2023 Magazin
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama!
Aldatma iddialarına Kenan İmirzalıoğlu'ndan yeni açıklama! Yedi yıldır evli olan Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde 'ihanet' iddialarıyla gündeme geldi. İmirzalıoğlu'nun, Kobal’ı aldattığı yönündeki iddialar bir anda sosyal medyada yayıldı. Geçtiğimiz gün eşi ile bir otelden çıkarken el ele görüntülenen Keann İmirzalıoğlu, aldatma iddialarına karşı açıklama yaptı.
2.12.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası
Kenan İmirzalıoğlu - Sinem Kobal evliliğinin üzerinde kara bulutlar mı geziyor? Bomba ihanet iddiası Her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren çifte nazar mı değdi? Kenan İmirzalıoğlu'nun Sinem Kobal'ı aldattığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu iddianın ardından hem yeni bir poz hem de bir açıklama geldi. İşte detaylar...
27.11.2023 Magazin
Edis'in doğum gününe ünlü akını!
Edis'in doğum gününe ünlü akını! Edis, 32'nci yaşını erken bir doğum günü partisi ile kutladı. Ünlü şarkıcının partisine magazin dünyasının tanınmış simaları akın etti.
26.11.2023 Magazin
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı!
Sinem Kobal yıllar sonra onu keşfeden kişiyi açıkladı! 2016’da Kenan İmirzalıoğlu ile evlenen, Lalin (3) ve Leyla (1) adında 2 kız çocuğu annesi olan Sinem Kobal setlere dönmeye hazırlanıyor. Kobal kariyerinin başlangıç dönemini ve anneliği L’Officiel dergisine anlattı...
20.11.2023 Magazin
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim
Sinem Kobal: Eleanor Roosevelt’i oynamak isterdim 2016’da meslektaşı Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen, 2020’de Lalin ve 2022’de de Leyla adını verdiği çocuklarını kucağına alan Sinem Kobal, L’Officiel Türkiye dergisinin yeni sayısına konuştu.
14.11.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu
Kenan İmirzalıoğlu'ndan romantik açıklama: Rabbim aklımı aldı, yerine Sinem'i koydu Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülendi. 2016'da dünyaevine girdiği meslektaşı Sinem Kobal hakkında dikkat çeken ifadeler kullanan İmirzalıoğlu, Sinem Kobal'a ilk değil; dördüncü görüşte vurulduğunu açıkladı. Ünlü isim, üçüncü çocuğa da yeşil ışık yaktı.
5.11.2023 Magazin
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım'
Dilan Polat'ın arkadaşı sosyal medya fenomeni Nez Demir’in tüm mal varlığına el konuldu! 'Arkadaş kurbanıyım' Dilan Polat’ın eski ortağı sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Nez Demir’in de tüm mallarına el konulduğu ortaya çıktı. Demir, “Arkadaş kurbanıyım” dedi.
24.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığı anı anlattı! “Tuttu kolumdan çekti”
Sinem Kobal, Kenan İmirzalıoğlu'yla tanıştığı anı anlattı! “Tuttu kolumdan çekti” Oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu’yla tanıştığı anı anlattı. Kobal o anları “Görür görmez çarpıldım. Enerjisiyle çarptı. Tuttu kolumdan çekti.” İfadeleriyle aktardı.
24.10.2023 Magazin
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet
Burçin Terzioğlu ve Sinem Kobal konserde! Çocuklar babaya emanet Ünlü oyuncular Sinem Kobal ve Burçin Terzioğlu, yakın arkadaşları Edis'in Harbiye Açıkhava konserine gitti. Kızları Lalin ve Leyla'yı evde eşi Kenan İmirzalıoğlu'na bırakan Kobal, "Kız kıza konsere geldik" dedi.
14.10.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan ilk aile pozu! 'Mutlu aile tablosu'
Sinem Kobal'dan ilk aile pozu! 'Mutlu aile tablosu' Sinem Kobal 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü çiftin bu evlilikten Lalin ile Leyla adlarında iki kızı olmuştu. Kobal, ilk kez ailece verdikleri pozu sosyal medya hesabından paylaştı.
31.08.2023 Magazin
Tatile tam gaz devam eden Sinem Kobal'dan yeni paylaşım: Biraz pembe
Tatile tam gaz devam eden Sinem Kobal'dan yeni paylaşım: Biraz pembe Tatiline devam eden ünlü oyuncu Sinem Kobal, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Sinem Kobal paylaşımına "Biraz pembe" notunu düştü.
29.08.2023 Magazin
Sinem Kobal'a nazar değdi: Eşinin desteğiyle yürüdü
Sinem Kobal'a nazar değdi: Eşinin desteğiyle yürüdü İki çocuk annesi Sinem Kobal evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Kobal, evde merdivenlerden indiği sırada ayağını burktu. Eşi Kenan İmirzalıoğlu'nun desteği, görenlerin içini ısıttı.
14.08.2023 Magazin
Sinem Kobal'ın talihsiz kazası
Sinem Kobal'ın talihsiz kazası İki çocuk annesi Sinem Kobal evinde talihsiz bir kaza geçirdi. Kobal, evde merdivenlerden indiği sırada ayağını burktu.
13.08.2023 Magazin
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor!
Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu! Setlere bomba gibi dönüyor! Oyuncu ve sunucu Kenan İmiralıoğlu uzun süredir bir rolde oynamıyordu. Setlere ara veren ve Sinem Kobal'la olan evliliğinden çocuğu olan İmirzalıoğlu yıllar sonra ekrana dönüyor. 49 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi belli oldu. 2023 kış sezonunda yeniden dizi setlerine dönecek ünlü oyuncu Kim Milyoner Olmak İster programına da devam ediyor.
11.08.2023 Televizyon
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor
Sinem Kobal: Ayaklarım yeni yeni yere basıyor Uzun süredir ekranlardan uzak olan Sinem Kobal, InStyle dergisinin ağustos sayısı için objektif karşısına geçti. Dergiye röportaj veren oyuncu, eşi ve çocuklarıyla olan hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
4.08.2023 Magazin
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular
Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun denizde aşk dolu keyfi! Bir anda kayboldular 2016 yılında hayatını birleştiren oyuncu çift Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, Kurban Bayramı'nı kızları Lalin ve Leyla ile birlikte Çeşme'de geçirdi. Arkadaşlarıyla da vakit geçirmeyi ihmal etmeyen ikili, denize girdikleri sırada romantik anlar yaşadılar. Görüntülendiklerini fark eden ünlü çift, gözlerden kayboldular.
2.07.2023 Magazin
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada
İzmir'de 4 kişinin öldüğü 21 kişinin yaralandığı korkunç kaza kamerada İzmir'in Menderes ilçesinde, hafif ticari aracın çarpmasıyla refüjü aşan otomobilin karşı yönden gelen yolcu minibüsüyle çarpıştığı 4 kişinin öldüğü, 21 kişinin yaralandığı kaza anının görüntüsü ortaya çıktı.
1.07.2023 Yaşam
Sinem Kobal'dan dekolte şov! Pozlarını arka arkaya paylaştı
Sinem Kobal'dan dekolte şov! Pozlarını arka arkaya paylaştı Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal gözlerden uzak yaşasa da sosyal medyada oldukça aktif. 2 çocuk annesi Kobal, mor elbisesiyle verdiği pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Güzel oyuncunun derin yırtmaçlı pozlarına da beğeni yağdı.
25.06.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan  yeni paylaşım! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı'
Sinem Kobal'dan yeni paylaşım! 'Paylaşa paylaşa Kenan'ın sırtını paylaştı' Sunucu ve oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği ve iki kızı olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yeni pozlarını yayınladı. Paylaşımında eşiyle çekilen bir karesine de yer veren ünlü ismin gönderisine, beğeni ve yorum yağdı.
16.06.2023 Magazin
Sinem Kobal'dan makyajsız paylaşım!
Sinem Kobal'dan makyajsız paylaşım! Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evliliği olan Sinem Kobal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Makyajsız bir fotoğrafını paylaşan Kobal, doğal hali ile büyük beğeni topladı.
8.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Sinem Kobal Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sinem kobal kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.