Gazete Vatan Logo
Magazin 'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran alfabe sorusu!

'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran alfabe sorusu!

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster', 23 Nisan Pazar akşamı yeni bölümüyle ekranlara geldi. Üniversite öğrencisine ikinci soruda "Türk alfabesinin beşinci harfinin adı, okunuşu hangisinin tanımıdır?" sorusu soruldu. Ali Eren Şeker'in bu soruda joker kullanması çok konuşuldu.

'Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına damga vuran alfabe sorusu!

Türk televizyonlarının uzun soluklu bilgi yarışması 'Kim Milyoner Olmak İster?'in yeni bölümünde dikkat çeken anlar yaşandı. ATV'nin fenomen programında bu hafta yine izleyiciyi ekran başına kilitledi.

Kim Milyoner Olmak İster'de Ali Eren Şeker isimli yarışmacı ilk baraja kadar başarılı bir performans sergiledi. Boğaziçi Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri üçüncü sınıf öğrencisi yarışmacı, ikinci ve baraj sorusunda neredeyse eleniyordu.

ALFABE SORUSUNDA TAKILDI

Yarışmacının ikinci soruda karşısına, "Türk alfabesinin beşinci harfinin adı, okunuşu hangisinin tanımıdır?" sorusu çıktı.

SEYİRCİYE SORDU

Ali Eren Şeker, doğru cevabı hatırlayamadı ve seyirci joker hakkını kullandı. Yarışmacı, 4 saniye kala seyircilerin yardımıyla 'D-DE' cevabı verdi. Ünlü sunucu İmirzalıoğlu'nun da yarışmacıyla samimi diyaloğu izleyicileri keyifli anlar yaşattı.

SEKİZİNCİ SORUDA ELENDİ

Bu soruyu geçen yarışmacı sekizinci soruya kadar geldi. Yarışmacıya "Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü hangi ayın üçüncü günüdür?" sorusu soruldu.

Haberin Devamı