Yarışmacı

Yarışmacı

Son dakika yarışmacı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yarışmacı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yarışmacı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yarışmacı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yarışmacı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.820 yarışmacı haberi bulunmuştur. Tüm yarışmacı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu?
Survivor’da mavi takıma kim geçti? Mavi takımdan kırmızı takıma kim gelecek, Survivor All Star’da takımlar değişiyor mu? Survivor All Star'da Mavi takımdan Berna adaya veda etti. Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görülürken, Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurdu. Peki, Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma kim geçti geçecek?
25.04.2024 Magazin
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor!
Survivor'a kavgayla veda etti: Eleme sonrası acil durum konseyi toplanıyor! Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu, dördüncü ve son eleme adayı Merve Aydın olmuştu. Heyecanla ekrana kilitlenen izleyenler ise "Survivor kim elendi? Survivor All Star 2024'te bu hafta hangi yarışmacı adaya veda etti? Survivor'un yeni bölüm tanıtımında ise Acil Durum Konseyi'nin toplandığı görüldü. Acun Ilıcalı, Kırmızı takımdan Mavi takıma bir yarışmacının geçeceğini duyurmasının üzerine "Survivor'da takımlar değişiyor mu, mavi takıma hangi yarışmacı geçecek?" sorusu gündeme geldi.
25.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti
Survivor'da birleşme öncesi şok veda: Final düellosunda kaybetti, adaya veda etti Survivor All Star 2024 yarışmasında eleme heyecanı yaşandı. Birleşme partisinden önceki son eleme gecesi 17 Nisan Çarşamba akşamı gerçekleşti. Survivor All Star'da ilk eleme adayı Özgür Tetik, ikinci eleme adayı Yaman Keleş, üçüncü eleme adayı Yunus Emre Özden, dördüncü ve son eleme adayı da Batuhan Karacakaya olmuştu. "Survivor kim elendi? Survivor birleşme partisi öncesi son elenen hangi yarışmacı oldu, adaya kim veda etti?"
18.04.2024 Magazin
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu
Survivor'da birleşme partisi: Acun Ilıcalı detayları verdi, haftanın eleme adayları belli oldu Survivor All Star 2024 yarışmasında birleşme partisinin tarihi belli oldu. Sevilen yarışma programı Survivor'da finale doğru yaklaşılırken yarışmacı sayısı da giderek azalmaya başladı. Sınırsız yemekler ve eğlence dolu şarkı yarışmalarının düzenleneceği partide, yarışmacılar aylar sonra temiz kıyafetler giyerek özel bakımlarını yaptırabilecek. Acun Ilıcalı, Survivor All Star birleşme partisinin tarihini duyurdu. Peki, Survivor 4. ve son eleme adayı kim oldu? Survivor All Star 2024 dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?
17.04.2024 Magazin
2024’te rekor başvuru
2024’te rekor başvuru TEKNOFEST 2024'e 1 milyon 630 bin yarışmacının başvurduğu açıklandı.
26.03.2024 Yaşam
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı
Adana'da düzenlenecek TEKNOFEST 2024, 1 milyon 630 bin yarışmacı ile rekor kırdı Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen TEKNOFEST, bu yıl Adana'da düzenlenecek. Geçen yıla göre katılımcı sayısında önemli bir artış gözlenen TEKNOFEST 2024, 788 bin 161 takımı ağırlayacak.
26.03.2024 Adana
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar...
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu bilen ilk isim Berk Göktaş oldu! Tarihi anlar... Kim Milyoner Olmak İster programında dün akşam tarihi anlar yaşandı. Berk Göktaş isimli yarışmacı 5 milyon TL'lik final sorusunu doğru yanıtlayarak ikramiyenin sahibi oldu.
25.03.2024 Vatan TV
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu
Kim Milyoner'de 5 milyon TL'lik soruyu cevapladı, Kenan İmirzalıoğlu şaştı kaldı! İşte 5 milyonluk final sorusu Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu tüm Türkiye'ye heyecanlandırdı. Berk Göktaş isimli yarışmacı, 5 milyonluk soruyu açtırmayı başardı. Performansıyla herkesin takdirini kazanan yarışmacı, Kim Milyoner'in geçtiğimiz haftaki bölümünde tebrikleri almış ve 1 milyon TL'lik 12. soruya doğru cevap vermişti. Göktaş, dün akşam Milyoner’de 5 milyon TL değerindeki 13. soruyu yanıtladı. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 5 milyonluk soru açıldı mı?
25.03.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı
Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk! Yarışmacı 5 milyon TL'lik ödülü kazandı Berk Göktaş Kim Milyoner Olmak İster'de 5 milyon TL'lik final sorusu ile karşı karşıya. 5 milyonluk soruyu açtıran Berk Göktaş büyük ödülü kazandı.
24.03.2024 Magazin
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu
Survivor'da şoke eden ayrılık! Adaya veda eden isim belli oldu Survivor All Star'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
22.03.2024 Magazin
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem!
Survivor Yiğit Poyraz yemek çalmıştı! Mehmet Ali Erbil'den yeni açıklama: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024 yarışmacısı Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmenin Poyraz hakkında yaptığı yeni açıklamalar ise çok konuşulacak.
20.03.2024 Magazin
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu
Survivor'da Nagihan'ın günü: All Star'da haftanın son eleme adayı belli oldu Survivor All Star'da Aleyna takım arkadaşlarının arasında geçen konuşmaları anlatırsa tüm adanın sarsılacağını iddia etti. Nagihan Karadere gözyaşlarını tutamadı. Dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kazanana tavuklu makarna ve kola ödülünün de verileceği Survivor dokunulmazlık oyununda, mavi takım galibiyet elde ederken; kırmızı takımda ise bir erkek yarışmacı Survivor eleme potasına girdi. Survivor 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, Survivor All Star 4. ve son eleme adayı
20.03.2024 Magazin
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu
Milyoner'de 5 milyonluk soruyu açtıracak! Berk Göktaş, Kim Milyoner Olmak İster'e damga vurdu ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışmasında Berk Göktaş isimli yarışmacı 1 milyonluk soruyu doğru cevapladı. Böylelikle 5 milyonluk TL'lik büyük ödüllü soruyu da açtırmaya hak kazandı. Kenan İmirzalıoğlu başarı yarışmacıyı tebrik etti.
18.03.2024 Magazin
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu?
Survivor kim elendi?| Bu hafta (dün akşam) Survivor All Star eleme düellosunu kim kazandı, Pınar mı, Aysu mu? Survivor All Star 2024 yarışmasında haftanın eleme adayları belli oldu. Kadın elemesinin gerçekleşeceği bu haftada 4 kadın yarışmacı eleme adayı olarak düelloya çıktı. Peki, Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Survivor All Star 2024 kim elendi?
16.03.2024 Magazin
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu!
Survivor All Star 2024'te adaya veda eden yarışmacı belli oldu! Survivor All Star'da tavuk sote ve makarna ödülünde fark geldi. Eleme adayları; Mustafa Kemal, Yaman, Batuhan ve Hakan düelloya çıktı. Adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte detaylar...
8.03.2024 Magazin
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te
Turizm Teknolojileri Yarışması TEKNOFEST’te T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı yürütücülüğünde düzenlenen Turizm Teknolojileri Yarışmasında katılımcılardan zengin kültür, turizm imkânlarını ve faaliyetlerini akıllı, yenilikçi bilgi teknolojilerinden faydalanarak tanıtacakları çalışmalar bekleniyor.
19.02.2024 Yaşam
Survivor yarışmacılarının haftalık ücretleri belli oldu! "Aç kalmaya değer"
Survivor yarışmacılarının haftalık ücretleri belli oldu! "Aç kalmaya değer" Survivor All Star 2024 yarışmacılarının haftalık aldığı ücret sosyal medyayı salladı! Acun Ilıcalı yarışmanın sezonluk maliyetinin 13-14 milyon dolar olarak açıklamıştı ve bu yüzden sürenin biraz uzun olduğunu dile getirmişti. İşte ünlü yarışmacıların aldığı haftalık ücretler...
13.02.2024 Magazin
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı
Kim Milyoner Olmak İster yarışmacısı ilk soruda elenince ağzı açık kaldı Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde Emir Karakayış isimli yarışmacı ilk soruda heyecanına yenik düşerek yanlış cevap verdi ve elendi.
12.02.2024 Magazin
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu!
Survivor'da gerginlik bitmiyor: Acun Ilıcalı tek sorunu açıkladı! Survivor All Star'da ikinci eleme adayı belli oldu! Survivor All Star'da dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Yasin ile Yaman gerginlik, Yunus Emre ile Ogeday arasında tartışma çok konuşuldu. Survivor 2. dokunulmazlık oyununu mavi takım kazandı. Kırmızı takımda ise gecenin sonunda kadınlar potasında bir yarışmacı eleme adayı seçildi. Ada konseyinde ikinci eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
12.02.2024 Magazin
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı
Emine Erdoğan: Alev Alatlı bir ülke uğruna savaştı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, "Tüm çabamız, çocuklarımızın elinden tutarak, hayallerine giden yoldaki engelleri kaldırmak içindir. Tıpkı ülkemizin en önemli değerlerinden birisi olan Alev Alatlılar yetiştirebilmek içindir" dedi.
10.02.2024 Gündem
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum'
Survivor All Star 2024'te eleme heyecanı! ‘Düellodan çıkacağımı zannediyordum' Survivor All Star 2024'te elenen isim belli oldu. Hafta boyunca yaşanan yüksek gerilimin ardından kıyasıya mücadelenin ardından bir yarışmacı hayallerine veda etti.
9.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?
Nihat Altınkaya Survivor All Star'a devam edecek mi? Survivor Nihat diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'a sonradan katılan Nihat Altınkaya ilk oyunda sakatlandı. Acun Ilıcalı akşam konseyde yarışmacı Nihat ile ilgili üzücü açıklamalarda bulundu. Seyirci "Survivor Nihat diskalifiye mi oldu?" sorusuna yanıt aramaya başladı.
4.02.2024 Magazin
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu?
Survivor'da kadro değişti: Haftanın ilk eleme adayı belli oldu! 3 Şubat Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da kadro değişti. Takım değiştiren oyuncular sonrası rekabet daha da arttı. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takımdan bir erkek yarışmacı eleme adayı oldu. Peki Survivor'da yeni takımlar nasıl oldu? 3 Şubat Survivor'da eleme adayı kim oldu, dokunulmazlığı kim kazandı?
4.02.2024 Magazin
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu?
Survivor'da acil durum konseyi: Acun Ilıcalı anketi açıkladı! 4. eleme adayı kim oldu? Survivor All Star heyecan dolu anlar nefes kesmeye devam ediyor. Haftanın dördüncü dokunulmazlık oyunu için mücadele yaşandı. Hafta başında yedeklerden iki yarışmacı katıldı. Salı akşamı ise haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık yarışı için iki takım karşı karşıya geldi. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Acun Ilıcalı Konsey'de sosyal medyasından yaptığı anketin sonucunu duyurdu ve bir de sürpriz açıkladı. Cumartesi günü acil durum konseyi' toplanacak. Peki 4. eleme adayı kim oldu?
31.01.2024 Magazin
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı!
Survivor All Star'da 3.eleme adayı belli oldu: Nagihan kendi takımına patladı! Survivor All Star'da üçüncü dokunulmazlık oyunu nefes kesti. Kıran kırana mücadelenin heyecan dolu anları ekranlara taşıdığı Survivor'da haftalar sonra kırmızı takım Survivor dokunulmazlık oyununu kazanırken, mavi takımda da bir kadın yarışmacı eleme adayı olarak potaya girdi. Ada konseyinde Nagihan'ın Poyraz ve Ogeday'la tartışma yaşaması tansiyonu yükseltti. 3.eleme adayı belli oldu. İşte detaylar...
30.01.2024 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Yarışmacı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yarışmacı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.