Beyrut

Beyrut

Son dakika beyrut haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan beyrut ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını beyrut haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Beyrut

haberleri sayfasında son dakika yaşanan beyrut gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.000 beyrut haberi bulunmuştur. Tüm beyrut haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kayseri ve Suriye'de yaşanan provokasyonlara sert tepki: Bayrağa uzanan eli kızarızCumhurbaşkanlığı Kabinesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Sona eren Kabine toplantısının ardından Erdoğan, açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada Kayseri ve Suriye'deki provokasyonlara sert tepki göstererek, "Bayrağımıza uzanan mülevves elleri kırmasını bildiğimiz gibi, ülkemize sığınan mazlumlara uzanan elleri de kırmasını biliriz" ifadelerini kullandı.
2.07.2024Gündem
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinÄ°srailli yöneticilerin muhtemelen bir savaÅŸta Lübnan’ı ‘taÅŸ devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir Ä°srail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaÅŸlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çaÄŸrıları yapmaya baÅŸladı.
28.06.2024Dünya
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırız
MSB kaynaklarından 'üçüncü dünya savaşı' sorusuna yanıt: Her türlü senaryoya hazırızMilli Savunma Bakanlığı kaynakları, DışiÅŸleri Bakanı Hakan Fidan’ın üçüncü dünya savaşı ihtimalinin göz ardı edilmemesine dair açıklamalarına yönelik gelen soruya yanıt verdi.
27.06.2024Gündem
Pegasus'tan yeni bilet kampanyası!
Pegasus'tan yeni bilet kampanyası!Pegasus Hava Yolları 1 Eylül - 24 Ekim tarihlerinde belirli yerlere yapılacak uçuşlar için 19 Euro'dan (+ KDV) başlayan fiyatlarla sınırlı sayıda bilet satacağı kampanyayı duyurdu.
14.06.2024Ekonomi
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündeminde
Reisi'yi kurtaran Akıncı dünya gündemindeHelikopter kazasında hayatını kaybeden Ä°ran liderinin konumunu tespit eden Akıncı TÄ°HA bütün dünyada manÅŸet oldu.
21.05.2024Gündem
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Yüzde 40 indirimli Pegasus, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldı.
3.05.2024Ekonomi
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Ä°ÅŸte kampanyanın geçerli olduÄŸu hatlar
Pegasus'tan ucuz bilet kampanyası! Ä°ÅŸte kampanyanın geçerli olduÄŸu hatlarPegasus, yurt dışına özel olarak 27-28 Mart 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 27 Ekim 2024-29 Mart 2025 tarihleri arasında seyahat imkanı saÄŸlıyor.
27.03.2024Gündem
Ä°brahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!
Ä°brahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'a Lübnan'da büyük ilgi!Ãœnlü türkücü Ä°brahim Tatlıses'in ÅŸarkıcı kızı Dilan Çıtak, önceki gün Lübnan'ın baÅŸkenti Beyrut'ta gerçekleÅŸen Mr Lebanon 2024 Ödül Töreni'ne damga vurdu.
11.01.2024Künye
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktıMilli Ä°stihbarat TeÅŸkilatı (MÄ°T) ile Ä°stanbul Ä°stihbarat Åžube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024Dünya
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: Ä°srail hava üssüne 62 roket ateÅŸlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: Ä°srail hava üssüne 62 roket ateÅŸlendiLübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro BaÅŸkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak Ä°srail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024Dünya
Orhan Gencebay’ın eÅŸi Sevim Emre’den estetik açıklaması
Orhan Gencebay’ın eÅŸi Sevim Emre’den estetik açıklamasıTürk müziÄŸinin usta ismi Orhan Gencebay ile 1974 yılından bu yana birlikte olan Sevim Emre, hakkında konuÅŸulan estetik iddialarına sosyal medya sayfasından yanıt verdi.
30.12.2023Magazin
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan Ä°srail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağır
CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan Ä°srail tepkisi: Batı katliamlara kör ve sağırÄ°slam Ä°ÅŸbirliÄŸi TeÅŸkilatı (Ä°Ä°T) Ekonomik ve Ticari Ä°ÅŸbirliÄŸi Daimi Komitesinin (Ä°SEDAK) 39. Bakanlar Toplantısı’nda konuÅŸan CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, "Åžu anda Gazze kasabı olan Netanyahu, bir savaÅŸ suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynı Miloseviç nasıl yargılandıysa, bu yargılanacaktır. Gazze’nin yeniden imarıyla ilgili hazırlıklara da ÅŸimdiden baÅŸlamalıyız. Ä°srail’in Gazze’yi insansızlaÅŸtırma politikalarına karşı da çok net bir duruÅŸ sergilemeliyiz. Farklı hevesler peÅŸinde koÅŸan Ä°srailli yöneticilere ÅŸu gerçeÄŸi bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Gazze, bir Filistin toprağıdır. Gazze Filistinlilerindir, ebediyen de öyle kalacaktır" dedi.Â
4.12.2023Gündem
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandı
Havalimanında operasyon: Balya balya sahte parayla yakalandıİstanbul'daki uluslararası havalimanlarından birinde düzenlenen operasyonda, Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan kalkan uçaktaki 2 yolcu gözaltına alındı. Sahte oldukları değerlendirilen 580 bin Amerikan dolarına el konulurken, Arap kökenli şüpheliler tutuklandı.
24.11.2023Gündem
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurdu
Orta Doğu'da gerilim daha da tırmanıyor! ABD jetleri Suriye-Irak sınırını vurduMısır'ın Kızıldeniz kıyısındaki tatil şehri Taba'ya düşen roket çok sayıda insanın yaralanmasına yol açtı, ABD'ye ait savaş uçakları ise gece yarısı 04.30'da bombardımana girişti.
27.10.2023Gündem
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'
Gazze yoğun ateş altında! Katliam sonrası İsrail durmuyor, ABD'den skandal 'veto'Havalimanında Netanyahu tarafından kucaklanarak karşılanan ABD lideri Biden, hastanedeki saldırıya 'patlama' deyip Filistinli grupları sorumlu tuttu. Temasları sonrası basın açıklaması düzenleyen Biden, İsrail için ABD Kongresi'nden destek isteyeceğini bildirdi. Öte yandan Washington yönetimi BM'nin insani yardım için talep ettiği ateşkesi reddetti.
19.10.2023Gündem
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
Pegasus yurtdışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurtdışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?Pegasus yurt dışı biletleri için kampanya baÅŸlattı. Pegasus yurt dışı 9 Euro kampanyası sonrası vatandaÅŸlar kampanyanın hangi ülkelerde geçerli olduÄŸunu, hangi tarihlerde ve nasıl alınabileceÄŸini, sorulamaya baÅŸladı. Peki, Pegasus yurt dışına 9 Euro kampanyası hangi ülkelerde geçerli? Pegasus yurt dışı kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? Pegasus kampanyasından nasıl bilet alınır?
18.10.2023Ekonomi
Ä°srail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boÅŸaltın"
Ä°srail Gazze'ye 24 saat süre verdi, tansiyon yükseliyor! "Evlerinizi boÅŸaltın"Hamas'ın Cumartesi sabahı Ä°srail'e baÅŸlattığı ÅŸok saldırı ve ardından Ä°srail'in savaÅŸ ilan etmesi ile dünyada tüm gözler Gazze'ye çevrildi. Çatışmalar 7. gününde devam ederken Ä°srail ordusu Gazze Åžehrindeki sivillere evlerini terk edip Güney'e gitmeleri için 24 saat süre verdi, BM söz konusu eylemin yıkıcı insani sonuçları olacağı konusunda uyardı ve talebin iptal edilmesini istedi. Ä°srail'in tahliye emri bölgede tansiyonu yükseltirken, Ä°srail polisi Cuma namazı kılmak isteyen Filistinlilere gaz bombası ile müdahale etti.
13.10.2023Gündem
Ä°srail-Hamas savaşında son dakika! Ä°srail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktı
Ä°srail-Hamas savaşında son dakika! Ä°srail'e 'Gazze' ültimatomu, korkunç gerçek ortaya çıktıDünya günlerdir Ä°srail ve Gazze'den gelen haberleri konuÅŸuyor. Cumartesi günü gerçekleÅŸtirilen Aksa Tufanı Operasyonu'nun ardından Ä°srail BaÅŸbakanı Netanyahu kameraların karşısına geçmiÅŸ ve 'savaÅŸtayız' demiÅŸti. Netanyahu'nun bu açıklamasından saatler sonra Ä°srail resmen Hamas'a savaÅŸ ilan etti. Gazze'yi ablukaya alan Ä°srail güçlerinin saldırıları sürüyor. Hamas yetkilisinden Ä°srail'e ültimatom gibi bir uyarı geldi. Gazze'deki acı bilançoyu ise Filistin SaÄŸlık Bakanı dünyaya duyurdu. Öte yandan Hamas tarafından büyük bir saldırı baÅŸladı. Ä°ÅŸte bölgeden dakika dakika son geliÅŸmeler...
10.10.2023Dünya
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğiz
İsrail-Hamas savaşında son dakika! İsrail Başbakanı Netanyahu: Daha yeni başladık, Ortadoğu'yu değiştireceğizİsrail tarihinin en kanlı günlerini yaşıyor. Dünya günlerdir İsrail ve Gazze'den gelen haberleri konuşuyor. Hamas'ın operasyonunun ardından İsrail savaş ilan etti. Bölgedeki ölü sayısı her geçen dakika artarken İsrail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manşet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manşetini attı. İsrail Gazze şeridinin ablukaya alınacağını duyurdu. Hamas'ın askeri kolu Kassam Tugayları yeni silahını görücüye çıkarırken İsrail'in Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 560'a yükseldi. Çatışmalar 3. gününde de devam ederken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yaptığı açıklamada 'Ortadoğu'yu değiştireceğiz. Hamas'ın başına gelecekler korkutucu olacak' ifadelerini kullandı.
9.10.2023Dünya
Hamas Ä°srail'e dehÅŸeti yaÅŸattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısı
Hamas Ä°srail'e dehÅŸeti yaÅŸattı! Çöldeki müzik festivaline militan saldırısıİsrail ile Hamas'ın arasındaki çatışmalarda dünyayı ÅŸok eden haberler gelmeye devam ediyor. Hamas’ın, Ä°srail’e yönelik saldırılarında hedeflerden biri de Filistin sınırında düzenlenen müzik festivali oldu. Militanlarının saldırısına uÄŸrayan müzik festivali alanından 250'den fazla cesedin çıkarıldığı bildirildi. Ä°srail’deki basın kuruluÅŸları bu sayıyı, arama kurtarma örgütü Zaka’dan gelen bilgiye dayandırdı. Festival alanına paramotorlarla inen Hamas’ın kaçırdığı bir kadının, Ä°srail-Alman vatandaşı Shani Louk olduÄŸu ortaya çıktı. Ailesi, kamyonetin arkasında görüntüleri yayılan Shani’yi dövmesinden tanıdı. Ä°srail basını saldırının boyutunu gözler önüne seren bir manÅŸet ile okurlarının karşısına çıktı. Haaretz 'Holokost'tan bu yana en ölümcül saldırı' manÅŸetini attı. Filistin SaÄŸlık Bakanlığı, Ä°srail’in Gazze Åžeridi’ne yönelik düzenlediÄŸi saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 493’e, yaralı sayısının ise 2 bin 751’e yükseldiÄŸini duyurdu.
9.10.2023Dünya
Bakanlık rakamları paylaÅŸtı! En pahalı uçuÅŸ belli oldu
Bakanlık rakamları paylaÅŸtı! En pahalı uçuÅŸ belli olduTürkiye Cumhuriyeti UlaÅŸtırma ve Altyapı Bakanlığı verilerine göre hava ulaşımında hizmet verilen yolcu sayısının 2023'ün 7 aylık döneminde bir önceki yıla kıyasla yüzde 22,65 artarak 118 milyon 679 bine ulaÅŸtığı görülüyor. Çevrim içi seyahat platformu Turna.com ise uçak bileti satışlarından yola çıkarak 2023’ün ilk 7 ayının seyahat karnesini açıkladı. Buna göre yılın en pahalı uçuÅŸu tek yönde 66 bin 600 TL ile Ä°stanbul’dan Çin’e yapıldı.
25.08.2023Ekonomi
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin Özellikleri
Orhan Kemal Eserleri Nelerdir? Orhan Kemal Eserleri'nin ÖzellikleriOrhan Kemal 1914 yılında Adana'da doÄŸdu. Babası Milletvekili ve Bakandı ancak bir komploya karıştığından şüphelenilmesi üzerine Türkiye'den kaçmak zorunda kaldı. Aile bir süre Suriye'de, ardından Beyrut'ta yaÅŸadı. Kemal, askere gitmeden önce, siyasi görüşleri nedeniyle beÅŸ yıl hapis cezasına çarptırılmasıyla sonuçlanınca, çeÅŸitli garip iÅŸler yaptı.
Lübnan’daki Ä°sveç BüyükelçiliÄŸi’ne saldırı
Lübnan’daki Ä°sveç BüyükelçiliÄŸi’ne saldırıİsveç DışiÅŸleri Bakanı Tobias Billstrom, Ä°sveç’in Beyrut BüyükelçiliÄŸi’ne saldırı olduÄŸunu açıkladı. Basına açıklama yapan yerel yetkililer, olayın dün gece meydana geldiÄŸini ve atılan patlayıcı maddenin patlamadığını belirtti.
10.08.2023Gündem
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?Pegasus kampanya yurtdışı 5 euro kampanyası detayları sorgulanıyor. Pegasus, 10-11 AÄŸustos 2023 tarihinde alınan yurt dışı biletlerini 5 euro + vergiler dahil satışa çıkardı. Ãœcret duyurusu Yurt Dışı uçuÅŸlarında Süper Eko paket ücreti için geçerli olacak. Yurt dışında Süper Eko dışındaki paketler için o paketin ücreti kapsam dahilinde olacak. Peki, Pegasus 5 euro bilet nasıl alınır? Pegasus 5 euro kampanyası nerelerde geçerli, hangi ülkelerde, Pegasus 5 euro uçak bileti hangi tarihleri kapsıyor?
10.08.2023Gündem
Hatay'da 6.4 büyüklüÄŸünde deprem! 5 ülkede hissedildi
Hatay'da 6.4 büyüklüÄŸünde deprem! 5 ülkede hissedildiHatay'da 3 dakika arayla Riçhter ölçeÄŸine göre 6.4 ve 5.8 büyüklüğündeki depremler meydana geldi. KahramanmaraÅŸ merkezli depremlerin ardından 15 gündür beÅŸik gibi sallanan bölgede son depremler 5 ülkede daha hissedildi.
20.02.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Beyrut ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki beyrut haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.