Hizbullah

Hizbullah

Son dakika Hizbullah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Hizbullah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Hizbullah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hizbullah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hizbullah gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.256 hizbullah haberi bulunmuştur. Tüm hizbullah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştir
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ceza Merih'in şahsına değil, Türk milletine dönük verilmiştirCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA'nın EURO 2024'ün son 16 turunda oynanan Avusturya maçındaki bozkurt hareketi nedeniyle milli futbolcu Merih Demiral'e verdiği cezayla ilgili, "Bu ceza, Merih’in şahsına değildir. Aslında Türkiye'nin millet olarak yapısına dönük verilmiş olan bir cezadır" sözleriyle tepki gösterdi.
7.07.2024Gündem
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"
İsrail'den dünyaya akılalmaz tehdit! "Bize karşı birleşirlerse, bütün Orta Doğu'yu yok ederiz"Jerusalem Post gazetesine konuşan İsrail Havacılık ve Uzay Sanayii İşçileri Konseyi Başkanı Yair Katz 'kıyamet günü' silahlarının hazır olduğunu ifade etti ve dört ülkeyi vurmaya hazır olduklarını söyledi. Katz, ayrıca Orta Doğu ülkelerinin kendilerine karşı birleşmesi durumunda bütün bölgeyi yok etmekle tehdit etti.
30.06.2024Gündem
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edin
Lübnan her an patlayabilir! Birçok ülke uyardı: Uçak varken terk edinİsrailli yöneticilerin muhtemelen bir savaşta Lübnan’ı ‘taş devrine’ çevirecekleri açıklamalarının gölgesinde Batı dünyası Lübnan alarmı verdi. Kanada’nın ardından Almanya ve Hollanda da olası bir İsrail-Hizbullah savaşı ihtimaline dair vatandaşlarına ‘Lübnan’ı terk edin’ çağrıları yapmaya başladı.
28.06.2024Dünya
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuz
Bakan Fidan: YPG konusunda 2,5 ülkeyle sorunluyuzDışişleri Bakanı Hakan Fidan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Fidan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le görüşmesinin detaylarını açıkladı. Avrupa ve ABD'deki seçimlere dikkat çekti. İşte detaylar...
24.06.2024Gündem
İsrail askerinin kolunda skandal harita! Türkiye dahil birçok ülkeyi kapsıyor
İsrail askerinin kolunda skandal harita! Türkiye dahil birçok ülkeyi kapsıyorBir İsrail askerinin kolunda vadedilmiş toprakları simgelen bir harita dünya basınında ses getirdi, haritada Türkiye dahil 7 ülke bulunuyor.
17.06.2024Gündem
Ortalığı karıştıran iddia: Üst düzey Hizbullah komutanı öldürüldü
Ortalığı karıştıran iddia: Üst düzey Hizbullah komutanı öldürüldüİsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları 250 gündür devam ediyor. Hamas, ABD Başkanı Joe Biden tarafından açıklanan Gazze Şeridi'ndeki ateşkes önerisine ilişkin cevabını Mısır ve Katar'a iletti. ABD medyası ise Yahya Sinwar'ın yakın zamanda Hamas'a bir mesaj gönderdiğini ve ateşkese karşı olduğunu öne sürdü. Ateşkes için çalışmalar devam ederken İsrail Lübnan sınırındaki tansiyon da giderek yükseliyor. IDF'nin güney Lübnan'daki Jouya köyüne düzenlediği saldırıda üst düzey Hizbullah komutanının öldürüldüğü açıklandı.
12.06.2024Dünya
İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. Vurulan mülteci kampında 200 kişi hayatını kaybetti
İsrail Gazze'de katliama devam ediyor. Vurulan mülteci kampında 200 kişi hayatını kaybetti7 Ekim tarihinde Gazze'de başlayan İsrail katliamı devam ediyor. Filistin topraklarında savaşı sona erdirecek 3 aşamalı ateşkes teklifi masada beklerken Orta Doğu'da tansiyon yükselmeye devam ediyor. İsrail, Hizbullah’ın topraklarına yolladığı drone’a müdahale edemezken IDF Refah’daki saldırılarını artırmaya devam ediyor. İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin ortasındaki Nusayrat Mülteci Kampı ile çeşitli bölgelere düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 200'ü geçti.
8.06.2024Dünya
İSRAİL’DE YANGIN DEVAM EDİYOR MU, SÖNDÜ MÜ? İsrail yangınında son durum 2024
İSRAİL’DE YANGIN DEVAM EDİYOR MU, SÖNDÜ MÜ? İsrail yangınında son durum 2024Roket ve kamikaze drone yağmuru İsrail'in kuzeyinde yangınlara neden oldu. Öğle saatlerinde çalan sirenleri uydudan alınan fotoğrafların ortaya çıkardığı sonuçlar izledi.
4.06.2024Gündem
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdı
Akdeniz kıyısında skandal fotoğraflar! Top mermisine 'Bitirin onları' yazdıİsrail'in Refah'a saldırıları sürerken ABD'nin en şahin isimlerinden biri kuzey sınırına gidip skandal pozlar verdi. Husiler ise bir Yunan gemisini üç füzeyle vurdu. İşte detaylar
29.05.2024Dünya
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”
G7: “İran’a yaptırım uygulamaya ve önlem almaya hazırız”G7 Dışişleri Bakanları Toplantısı'nın ardından yayınlanan ortak bildiride, İran hükümetinin kötü niyetli ve istikrarsızlaştırıcı eylemlerinden sorumlu tutulacağı belirtilerek, “Artan istikrarsızlaştırıcı girişimlere karşılık daha fazla yaptırım uygulamaya veya başka önlemler almaya hazırız” ifadeleri kullanıldı. İtalya Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, İsrail'in İran'a yönelik saldırısında ABD'nin "son dakikada bilgilendirildiğini" söyledi.
19.04.2024Dünya
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyeti
Demir Kubbe nedir? İsrail Demir Kubbe Sistemi nasıl çalışıyor, kaç tane var? Özellikleri ve maliyetiİsrail ordusu, Lübnan'ın güneyindeki Hizbullah Hareketi'ne ait hedeflere yönelik hava saldırısı düzenlendiğini duyurdu. Hizbullah da İsrail'in sınırdaki hava savunma sistemi demir kubbeye ve Golan Tepelerinde yer alan Keyla askeri üssündeki hava ve füze savunma karargahının vurulduğunu açıkladı. Peki, Demir Kubbe nedir, Demir Kubbe’nin özellikleri neler?
14.04.2024Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştırDünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024Dünya
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuz
İsrail'e füzeyle saldırdılar! İran da dahil oldu, ABD meydan okudu: Vururuzİsrail ablukasındaki Gazze'den son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Dünya ise nefesini tutmuş Ortadoğu'dan gelen haberleri takip ediyor. ABD Başkanı Biden'ın İran'ın 'intikam saldırısı'nın er ya da geç gerçekleşeceğini açıklamasının üzerine İsrail ordusu yüksek alarma geçti. Bölgedeki ABD unsurlarının olası İran saldırısında İsrail'i savunacağının ortaya çıkmasının ardından İran'dan Washington'a net bir mesaj geldi: Uzak durmazsanız vururuz
13.04.2024Dünya
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldi
İsrail'e Lübnan'dan füze yağdı! Hizbullah 40 roket fırlattı ilk açıklama geldiİsrail'in Filistin topraklarındaki katliamları devam ederken kritik gelişmeler yaşanıyor. Hizbullah'ın, Lübnan'dan İsrail'e 40 roket fırlatıldığı belirtildi. İsrail'den yapılan ilk açıklamada, "Lübnan topraklarından geçen 40 füze saldırısı yapıldı. 2 Hizbullah İHA'sını imha ettik. Saldırıların çoğunu durdurduk" denildi.
12.04.2024Dünya
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldü
İsrail Suriye'yi füzelerle vurdu! Onlarca asker öldüDünya ise Suriye'den gelen haberin şokunu yaşıyor. Sabah saatlerinde İsrail, Halep'in güney banliyösü Cibreen'de, Halep Uluslararası Havaalanı yakınında bir hedefi vurdu. Saldırı nedeniyle onlarca Suriye askeri öldü. Saldırının yapıldığı bölgeden ilk görüntüler geldi...
29.03.2024Gündem
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktı
Hamas liderinin en yakın koruması Mossad ajanı çıktıMilli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin Mossad’ın Türkiye’deki ajanlarına yönelik yaptığı operasyonla ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.
8.01.2024Dünya
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendi
Hizbullah'tan "Aruri" suikastına misilleme: İsrail hava üssüne 62 roket ateşlendiLübnan'daki Hizbullah hareketi, Hamas’ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri’ye yönelik suikasta misilleme olarak İsrail ordusuna ait bir askeri üssün 62 roketle hedef alındığını açıkladı.
6.01.2024Dünya
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyor
Bakan Fidan açıkladı! ABD Dışişleri Bakanı Blinken Türkiye'ye geliyorDışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken, bölgedeki son gelişmelere ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Bakan Fidan, terör örgütü PKK'ya yönelik Irak ile ortak operasyon olup olmayacağıyla ilgili soruyu da yanıtladı.
3.01.2024Gündem
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?
Kasım Süleymani kimdir? İran Kasım Süleymani ne zaman öldü, Süleymani’yi kim öldürdü?İran'da Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin dördüncü ölüm yıl dönümünde, mezarı yakınında düzenlenen tören sırasında art arda iki patlamanın meydana geldiği bildirildi. Patlamada ölü sayısı artarken vatandaşlar Kasım Süleymani’nin kim olduğunu sorguluyor.  Peki, Kasım Süleymani kimdir, ne zaman öldü, Kasım Süleymani’yi kim öldürdü, Süleymani’nin mezarı nerede?
3.01.2024Gündem
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurdu
İsrail, Suriye ve Lübnan’ı vurduİsrail Hava Kuvvetleri, Suriye ve Lübnan’da hava saldırısı düzenledi. Hava kuvvetleri, Suriye’deki saldırının Golan Tepeleri yönünden gelen saldırıya yanıt olarak düzenlendiğini; Lübnan’da ise Hizbullah’ın hedef alındığını duyurdu.
12.11.2023Dünya
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı
Filistin duyurdu: Şifa Hastanesi İsrail'in saldırıları nedeniyle hizmet dışı kaldı36. gününe giren İsrail-Hamas savaşı, İsrail'in acımasız saldırıları ile devam ediyor. Dün Gazze'deki hastaneleri kuşatma altına alan İsrail askerleri, Hamas savaşçıları ile sıcak çatışmalara girerken hastanelere sığınan binlerce sivil ve yüzlerce hasta çapraz ateşin ortasında kaldı. Öte yandan Gazze’deki Sağlık Bakanlığı "İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi hizmet dışı kaldı." açıklamasını yaptı.
11.11.2023Dünya
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacakGazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023Dünya
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurdu
Gazze katliamında son dakika! İsrail, Şifa Hastanesi’ndeki ambulans konvoyunu vurduNetahyahu yönetiminin Gazze'de sivil katliamı devam ederken İsrail, Şifa Hastanesi’nin bahçesinde bulunan ambulans konvoyuna hava saldırısı düzenledi. Saldırıda çok sayıda ölü ve yaralının olduğu belirtildi.. Gazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Mescid-i Aksa'ya alınmayan Filistinliler bu hafta da namazlarını dışarıya serdikleri seccadeler üzerinde kılarken, İsrail polisi yine biber gazı ile müdahale başlattı.
3.11.2023Dünya
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?
Hizbullah lideri Nasrallah sessizliğini bozdu! İsrail-Hamas savaşına katılacaklar mı?Hizbullah lideri Hasan Nasrallah bugün yaptığı ilk halka açık konuşma ile İsrail-Hamas savaşına ilişkin sessizliğini bozdu ve "Filistin için dayanışma içindeyiz. Direniş güçleri ABD'nin Irak'taki ve Suriye'deki üslerine saldırı düzenleyecekler. ABD bunun bedelini ödemeli. Savaşı ve saldırıları sona erdirmeliyiz. Hamas'ın bu direnişi kazanmasını sağlamalıyız " ifadelerini kullandı.
3.11.2023Dünya
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahale
Gazze'de savaşın gölgesinde 4. Cuma! İsrail polisinden gaz bombalı müdahaleGazze kuşatmasını tamamladığını duyuran İsrail'e Hamas'tan yanıt geldi. ABD'den gelen haber ise bölgedeki tansiyonu zirveye çıkardı. Hizbullah ile ikinci bir cephe açılabileceği endişesi devam ederken ABD, Wagner'in devreye girdiğini duyurdu. Rus paralı asker grubunun Hizbullah'a Pantsir sağlayacağı iddiası İsrail'in gündemine birinci sıradan giriş yaptı. Söz konusu silahın bölgedeki dengeleri değiştireceği belirtiliyor. Öte yandan İsrail polisi Cuma namazı sonrası yine Gazzelilerin üzerine gaz bombalarıyla saldırdı.
3.11.2023Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Hizbullah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hizbullah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.