Evde temizlik masrafını yarı yarıya düşürüyor! Kireç ve mikroplara karşı beyaz sirkeyle karıştırın
Evde temizlik masrafını yarı yarıya düşürüyor! Kireç ve mikroplara karşı beyaz sirkeyle karıştırın Lezzeti, kokusuyle kış mevsiminin en çok tüketilen portakal, evde temizlik ürünlerinden ciddi anlamda tasarrufa sebep oluyor. C vitamini deposu portakalla evde temizlik mümkün mü?
14.03.2024 Yazarlar
Ev temizliğinde sirke kullanımı: Bu 4 alanı sirke ile temizlemeyin!
Ev temizliğinde sirke kullanımı: Bu 4 alanı sirke ile temizlemeyin! Sirke ev temizliğinde oldukça sık kullanılır. Kimyasal yerine tercih edilir ve çevre dostu olarak bilinir. Ancak bazı eşya ve bölgeler var ki asla beyaz sirke ile temizlenmemelidir.
11.02.2024 Yaşam
Beyaz sirkenin faydaları nelerdir? Beyaz sirke nerelerde, ne için kullanılır?
Beyaz sirkenin faydaları nelerdir? Beyaz sirke nerelerde, ne için kullanılır? Şeker pancarı ile mısır şekerinin karışımı üzerinden elde edilmiş bir fermantasyon olarak beyaz sirke öne çıkar. Özellikle şekerin işlemlerden geçmesi ile birlikte yoğun alkol oranı bulunan bir yapı ortaya çıkarır. Bu yapı neticesinde ise beyaz sirke oluşur. Günümüzde sağlamış olduğu pek çok fayda ile beraber değişik alanlarda kullanılır. Özellikle nerelerde ve ne için kullanılacağına dair pek çok kişi bilgi almaya çalışıyor. Çünkü değişik alanlarda farklı amaçlar altında fayda noktasında önemli bir yer taşır.
31.01.2022 Sağlık