Gazete Vatan Logo

Tırnak Uzatma Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tırnak Uzatma Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Tırnak uzatma kürleri pek çok kişi tarafından uygulanan tarifler arasında yer alır. Tırnakların hızlı ve sağlıklı bir biçimde uzamasını isteyen kişiler için önerilen bu kür tarifleri tamamen doğal ürünler kullanılarak yapılmaktadır. Uzun tırnak hayali olan kişiler genellikle hindistancevizi ve limon kullanmaktadır.

Tırnak Uzatma Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri...tırnak Uzatma Kürü Nasıl Yapılır, Nasıl Kullanılır?

Yarım limon içerisinde tırnakların bir süre bekletilmesi tırnak etlerinin güçlenmesine katkı sağlar. Aynı zamanda sağlıklı tırnak uzamasında da etkili hindistancevizi vitamin desteği oluşturur. Nemli ve daha sert tırnak yapısı için bu iki kür sıkça uygulanmaktadır.

Tırnak Uzatma Kürü Tarifi İle Zayıflama Önerileri Nelerdir?

Tırnak uzatma kürü hem sağlıklı hem de daha parlak tırnak oluşumu için etkilidir. Aynı şekilde sağlıklı tırnak uzaması için tercih edilen limon tırnak etkilerinin vitamin ihtiyacını da en iyi şekilde karşılamaktadır. Tırnakların beslenmesine yardımcı olan hindistancevizi yağı da etlerin yumuşamasını sağlar.

Cildi ve deriyi nemlendirerek daha sağlıklı bir pozisyona çevirir. Bal ve biberiye yağı da etkili malzemelerden biridir. Her iki ürünün karıştırılması ile uygulanan tırnak kürleri hem etere hem de tırnakların kendisine fayda sağlamaktadır

Tırnak Uzatma Kürü Nasıl Yapılır?

Tırnak uzatma kürleri ve tarifleri farklı pek çok malzeme kullanılarak yapılmaktadır. Bu kürlerde genellikle yarım limon kullanımı yaygındır. Yarım limonun kesilmesi ve tırnakların bir süre bu limon içerisinde bekletilmesi en etkili sonucu ortaya çıkartmaktadır.

Haberin Devamı

Üstelik bu tarifin yani sıra biberiye yağı ve bal karışımının tırnaklara ve tırnak etlerine sürülmesi de faydalarını arttırmaktadır. Beyaz sirke kullanımı da en yaygın tırnak kürlerinden biridir.

Tırnak Uzatma Kürü Nasıl Kullanılır?

Tırnak uzatma kürü haftada bir kere olmak üzere yapılmaktadır. Düzenli yapılan tırnak kürleri ile beraber tırnaklarda hızlı ve sağlıklı uzama gerçekleşmektedir. Sürekli kırılan tırnak yapısını gideren beyaz sirke tarifi de tırnakların güçlenmesinde etkilidir.

Tırnak Uzatma Kürünün Faydaları Nelerdir?

Tırnak uzatma kürleri içerisinde hindistancevizi ve bal kullanımı oldukça önemlidir. Tırnak uzatmaya yardımcı olan bu kürler sağlıklı bir uzama gerçekleştirirken aynı zamanda tırnak kırılmalarını da engellemektedir. Tırnak etini ve derisini besleyerek istenmeyen sert tırnak eti yapısını tamamen uzaklaştırır.

Haberin Devamı